"U srbiji mi je gore nego u guantanamu"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
"U srbiji mi je gore nego u guantanamu"
http://www.vecernji.hr/svijet/bivsi-zatocenik-guantanama-u-srbiji-zivim-losije-nego-u-zatvoru-1151475
pa vrati se onda u guantanamo...
pa vrati se onda u guantanamo...
mislim je da je srbija žešća kurčina od države, al dali mu stan i svašta nešto i ovaj gunđa...
..ali nisu mu dali namjesten stan sa svom neophodnom tehnikom..i tu je caka..a treba raditi da bi kupio..marcellus wrote:mislim je da je srbija žešća kurčina od države, al dali mu stan i svašta nešto i ovaj gunđa...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: "U srbiji mi je gore nego u guantanamu"
"jer stigma da je bio optuženi terorist u Srbiji mu uvelike smanjuje mogućnost da nađe posao i oženi se. "
Guest- Guest
aha i nije dobio besplatno dobar auto i žensku
koji nezahvalni smrad.odma ga prebacit u susjednu drzavu,kosova....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ali pazi ej....stigma da je optuzeni terorist...pa lol jebemti :D
Guest- Guest
ahhhh..frizuska ide laganini po srpskoj modi,sa razdjeljkom po sredini,jos da bradurinu izbrije,prosao bi kao neki ziggo..kofein wrote:
Guest- Guest
mozda bi ih trebalo zaposliti u nekom rudniku,dobri su kopaci tunela
Guest- Guest
..ko pravi ravnogorac..jos subarapismejker wrote:ahhhh..frizuska ide laganini po srpskoj modi,sa razdjeljkom po sredini,jos da bradurinu izbrije,prosao bi kao neki ziggo..kofein wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Folirant, vec se gura i u medije a ne bi me zacudio da udje u neki rijaliti sou.
Inace, koliko puca od Islama, cudo nije doveo nekog migranta da se okupa i ugreje.
Inace, koliko puca od Islama, cudo nije doveo nekog migranta da se okupa i ugreje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Vjerovatno se radi o nekom idiotu iz Like,Knina,ili Dalmacije....marcellus wrote:mislim je da je srbija žešća kurčina od države, al dali mu stan i svašta nešto i ovaj gunđa...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jer jedino takvim idiotima može na pamet padati da se vrate živjeti u te prostore.jastreb wrote:Vjerovatno se radi o nekom idiotu iz Like,Knina,ili Dalmacije....marcellus wrote:mislim je da je srbija žešća kurčina od države, al dali mu stan i svašta nešto i ovaj gunđa...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bivši zatočenik Guantanama u Beogradu je dobio mali stan s lijepim pogledom na grad. U Jemen se nije mogao vratiti zbog nestabilnosti u toj državi. U Srbiji dobiva i mjesečnu stipendiju te može učiti srpski jezik.
A šta je u Guantanamu imao bolji stan i veću stipendiju? Jbg uz malo sreće doći će do Švedske pa će tamo dobiti više
A šta je u Guantanamu imao bolji stan i veću stipendiju? Jbg uz malo sreće doći će do Švedske pa će tamo dobiti više
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Blago stanarima u zgradi, ne znaju kad ce da ih digne u ime Alaha...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Mohe jebeš to. Mnogo gore je što im je onaj drugi premijer.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zoki u Srbiji prošao gore nego Tuđman:'Budala,ustaški unuk,pio bi krv Srbima,šaka mržnje za šaku glasova'
» "U Hrvatskoj je sada gore nego u ratu"
» U Srbiji gore od Hrvata kotiraju samo Albanci
» '' LJUDSKI DEPONIJ Strašno je. Gore nego u ratu. A u Europi smo. Tu je trebalo biti drugačije... ''
» Ovi u Srbiji čitaju šta ja pišem na forumu : Srbija povlači odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore
» "U Hrvatskoj je sada gore nego u ratu"
» U Srbiji gore od Hrvata kotiraju samo Albanci
» '' LJUDSKI DEPONIJ Strašno je. Gore nego u ratu. A u Europi smo. Tu je trebalo biti drugačije... ''
» Ovi u Srbiji čitaju šta ja pišem na forumu : Srbija povlači odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore
Page 1 of 2