Papa Franjo: Po svetoj dužnosti gostoljubivosti Europa mora primiti Nusru Frontu i pola Afrike
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Papa Franjo: Po svetoj dužnosti gostoljubivosti Europa mora primiti Nusru Frontu i pola Afrike
stari je mucka samo takva...samo druge da u govna uvali.....ako ovi odbijaju jos se i ljuti...e neces komšo..zoves,pozivas pa lijepo budi svima primjer i natrpaj mujage u svoje dvoriste..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Papa Franjo: Po svetoj dužnosti gostoljubivosti Europa mora primiti Nusru Frontu i pola Afrike
Ma Fuk..meni je dopizđelo do zla boga,da vise gledam te Ćamuge,Kozojebe svih sorti,sve kako se ponasaju...Jebote,kao da nisam u Svabiji..Sva socijalna pomoc prvenstveno je usmjerena na te horde kokoshara,a nama nabijaju poreze,povecavaju cijene hrane,plina i struje...SVIMA europljanima rezu prava,a ovim ih filaju..vuksadinare wrote:pa bas to pricam..a tko to govori?..juznoamerikanac koji nijednom nije spomenuo da bi i juzna amerika odnosno argentina mogla primiti kojeg 'putnika namjernika'...nego samo spominej europu i sad-e...pa nije ni argentina i juzna amerika na kraj svijeta..ali jbg to je papino dvoriste a on se mjeri po onoj..'susjed daj pomozi ja cu drugi put..mozda'pismejker wrote:Ovaj naslov mi zvuci,kao ono,stara Kurwa mora primiti svakog putnika namjernika..
Prosli tjedan bio dan otvorenih vrata,gdje firme prezentiraju svoj rad,drze predavanja zainteresiranima,i eventualno mozes,ako te konkretna bransa zanima,potpisati ugovor,pommazu ti da se odskolujes,a na kraju imas posao kod njih..dakle,sve na pladnju..Mislis da je IJEDAN Khozojeb bio tamo?? a grad oko 80000 stanovnika..
sve Europljani,domaci i ostali europski studenti,neki koji nemaju niti posao,ali svi su zainteresirani da rade..Khozojebi-ZERO
Guest- Guest
Papa priča kao pravi kršćan o ljubavi i skrbi prema pojedincu. Ali ovdje se radi o milionima, a ne o pojedincima, o industriji mesa, a ne pastiru s stadom. O tome da oni koji rade na trpanju nemaju veze s kršćanstvom niti imaju dobre namjere. Po obrascu ide se napraviti problem, a onda ponuditi rješenje koje će biti prihvaćeno...
Pa nisu došli raditi, nego sisati. Ipak su oni muslimani, kauri im moraju služiti.
da se dijeli oruzje..i otvara đamija evo ih prvi..pismejker wrote:Ma Fuk..meni je dopizđelo do zla boga,da vise gledam te Ćamuge,Kozojebe svih sorti,sve kako se ponasaju...Jebote,kao da nisam u Svabiji..Sva socijalna pomoc prvenstveno je usmjerena na te horde kokoshara,a nama nabijaju poreze,povecavaju cijene hrane,plina i struje...SVIMA europljanima rezu prava,a ovim ih filaju..vuksadinare wrote:pa bas to pricam..a tko to govori?..juznoamerikanac koji nijednom nije spomenuo da bi i juzna amerika odnosno argentina mogla primiti kojeg 'putnika namjernika'...nego samo spominej europu i sad-e...pa nije ni argentina i juzna amerika na kraj svijeta..ali jbg to je papino dvoriste a on se mjeri po onoj..'susjed daj pomozi ja cu drugi put..mozda'pismejker wrote:Ovaj naslov mi zvuci,kao ono,stara Kurwa mora primiti svakog putnika namjernika..
Prosli tjedan bio dan otvorenih vrata,gdje firme prezentiraju svoj rad,drze predavanja zainteresiranima,i eventualno mozes,ako te konkretna bransa zanima,potpisati ugovor,pommazu ti da se odskolujes,a na kraju imas posao kod njih..dakle,sve na pladnju..Mislis da je IJEDAN Khozojeb bio tamo?? a grad oko 80000 stanovnika..
sve Europljani,domaci i ostali europski studenti,neki koji nemaju niti posao,ali svi su zainteresirani da rade..Khozojebi-ZERO
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tako i razmisljaju,a svu novcanu pomoc i smjestaj,beneficije gledaju kao dug,koji nevjernici moraju platiti vjernicima,odnosno njima..Regoč wrote:Pa nisu došli raditi, nego sisati. Ipak su oni muslimani, kauri im moraju služiti.
Guest- Guest
jap...vuksadinare wrote:da se dijeli oruzje..i otvara đamija evo ih prvi..pismejker wrote:Ma Fuk..meni je dopizđelo do zla boga,da vise gledam te Ćamuge,Kozojebe svih sorti,sve kako se ponasaju...Jebote,kao da nisam u Svabiji..Sva socijalna pomoc prvenstveno je usmjerena na te horde kokoshara,a nama nabijaju poreze,povecavaju cijene hrane,plina i struje...SVIMA europljanima rezu prava,a ovim ih filaju..vuksadinare wrote:pa bas to pricam..a tko to govori?..juznoamerikanac koji nijednom nije spomenuo da bi i juzna amerika odnosno argentina mogla primiti kojeg 'putnika namjernika'...nego samo spominej europu i sad-e...pa nije ni argentina i juzna amerika na kraj svijeta..ali jbg to je papino dvoriste a on se mjeri po onoj..'susjed daj pomozi ja cu drugi put..mozda'pismejker wrote:Ovaj naslov mi zvuci,kao ono,stara Kurwa mora primiti svakog putnika namjernika..
Guest- Guest
Ha haRegoč wrote:Pa nisu došli raditi, nego sisati. Ipak su oni muslimani, kauri im moraju služiti.
Hebote sta ovaj izvali i osta ziv
Regoč wrote:Pa nisu došli raditi, nego sisati. Ipak su oni muslimani, kauri im moraju služiti.
Ja u Bosnu
Pitaju me snaše
Oj kaure
Oćeš mujse naše
a jeste..istina..Zasto nitko od njih ne izrazava zelju da radi?Da placa porez i sve sto koristi..Sora wrote:Ha haRegoč wrote:Pa nisu došli raditi, nego sisati. Ipak su oni muslimani, kauri im moraju služiti.
Guest- Guest
Oni turbo retardirani idu u raj djevicama, ostali hodočašće pješke u raj njemačke socijalepismejker wrote:a jeste..istina..Zasto nitko od njih ne izrazava zelju da radi?Da placa porez i sve sto koristi..Sora wrote:Ha haRegoč wrote:Pa nisu došli raditi, nego sisati. Ipak su oni muslimani, kauri im moraju služiti.
Vjerojatno se među njima može naći ing., dr., mnogi koji bi volili raditi, ali nemaju kvalifikacije ili nisu u stanju naučiti jezik. Dakle idu getoa, a znamo što se dogodilo zadnji put kad su bila geta. Juga se raspala nakon 10 godina krize. Prije koliko je ono počela ekonomska kriza :)
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ma svabe su lijene
to sto su se iz pepela digli i postali ekonomska sila je cista sreca
isto ko kad neko dobije loto
vidicete tek napretka kad ovi marljivi istocnjaci zagrnu rukave pa se razmasu
zastavama, nikabom hidzabom i sl.
2014-04-19
Pusti Bosnu i Bošnjake, nisu to bliskoistočni fanatici. Čast izuzetcima!mutava baštarda wrote:Regoč wrote:Pa nisu došli raditi, nego sisati. Ipak su oni muslimani, kauri im moraju služiti.
Ja u Bosnu
Pitaju me snaše
Oj kaure
Oćeš mujse naše
Umjesto neproduktivnih slikicah, probaj opovrgnuti moj upis.Sora wrote:Ha haRegoč wrote:Pa nisu došli raditi, nego sisati. Ipak su oni muslimani, kauri im moraju služiti.
Tako je. Samo netko naivan ili zlonamjeran može vjerovati da će se takvi uklopiti u našu civilizaciju. Sve to treba šutnuti odakle je došlo. Potrpati u kontejnere pa u Afganistan. Tko nije odatle, nek traži milosrđe od svoje muslimanske braće u Afganistanu.pismejker wrote:tako i razmisljaju,a svu novcanu pomoc i smjestaj,beneficije gledaju kao dug,koji nevjernici moraju platiti vjernicima,odnosno njima..Regoč wrote:Pa nisu došli raditi, nego sisati. Ipak su oni muslimani, kauri im moraju služiti.
prckov wrote:ma svabe su lijene
pismejker wrote:Ovaj naslov mi zvuci,kao ono,stara Kurwa mora primiti svakog putnika namjernika..
pa sad, možda vi ne vidite, ali papa Franjo postupa i govori u skladu sa Evanđeljem... to je teško za razumjeti ali istina je da je da je primiti putnika jedno od tjelesnih djela milosrđa.. kad sam čitala Mariju Valtortu i njene upise o ovom problemu Isus joj je (prepričano) rekao: "što možete izgubiti primajući putnike koji nisu dobronamjerni ? samo ovozemaljski život ali tada stječete život vječni... "
Guest- Guest
Hvala Isusu na ponudi, ali ja bih što kasnije u vječnost.metilda wrote:pismejker wrote:Ovaj naslov mi zvuci,kao ono,stara Kurwa mora primiti svakog putnika namjernika..
pa sad, možda vi ne vidite, ali papa Franjo postupa i govori u skladu sa Evanđeljem... to je teško za razumjeti ali istina je da je da je primiti putnika jedno od tjelesnih djela milosrđa.. kad sam čitala Mariju Valtortu i njene upise o ovom problemu Isus joj je (prepričano) rekao: "što možete izgubiti primajući putnike koji nisu dobronamjerni ? samo ovozemaljski život ali tada stječete život vječni... "
Evo je opet ova sa svojim seksualnim fantazijama o primanju kozojeba
Dawsone, ne konfabuliraj, budi konstruktivan.
Regoč wrote:Dawsone, ne konfabuliraj, budi konstruktivan.
Sigurno je pročitala vijest sa talijanom i pakistancima pa sa mašta o primanju.
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hrvatska naoružava ISIl i Nusru Frontu
» Mossad priznao da pomaže Nusru frontu aka Al Kaidu
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo je zakon
» Mossad priznao da pomaže Nusru frontu aka Al Kaidu
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo je zakon
Page 2 of 7