Papa Franjo: Po svetoj dužnosti gostoljubivosti Europa mora primiti Nusru Frontu i pola Afrike
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Papa Franjo: Po svetoj dužnosti gostoljubivosti Europa mora primiti Nusru Frontu i pola Afrike
naj su mi ovi koji drze do Peruna..jednom godisnje se okupe negdje u Istri,jedu,plesu,piju oko totema,a onda za zrtvu Perunu,bace orgije sa prilicno zgodnim i lijepim curama..
Guest- Guest
Re: Papa Franjo: Po svetoj dužnosti gostoljubivosti Europa mora primiti Nusru Frontu i pola Afrike
pismejker wrote:naj su mi ovi koji drze do Peruna..jednom godisnje se okupe negdje u Istri,jedu,plesu,piju oko totema,a onda za zrtvu Perunu,bace orgije sa prilicno zgodnim i lijepim curama..
Ovi ovdje. Mislim da je to neka ekipa iz Rijeke.
http://www.slavorum.org/how-croatian-rodnovers-celebrated-jarilo/
catabbath-
2015-08-22
a ne,.ne to..imaju web stranicu ,a u nazivu nes sa Perunom..spotao sam jednu curu,pa je kasnije nasao u Vinkovcima..catabbath wrote:pismejker wrote:naj su mi ovi koji drze do Peruna..jednom godisnje se okupe negdje u Istri,jedu,plesu,piju oko totema,a onda za zrtvu Perunu,bace orgije sa prilicno zgodnim i lijepim curama..
Ovi ovdje. Mislim da je to neka ekipa iz Rijeke.
http://www.slavorum.org/how-croatian-rodnovers-celebrated-jarilo/
Pravi totem od stabla izrezbaren..
Guest- Guest
Nek vjeruje u šta god hoce ....meni samo bitno baciti matrijah na koljena ...lijepo trpaj dok se sve nenapuni a onda LUDNICA OPCA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hrvatska naoružava ISIl i Nusru Frontu
» Mossad priznao da pomaže Nusru frontu aka Al Kaidu
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo je zakon
» Mossad priznao da pomaže Nusru frontu aka Al Kaidu
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo je zakon
Page 7 of 7