Kolika kazna čeka hrvatskog siledžiju zbog prebijanja Milice Dabović?
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kolika kazna čeka hrvatskog siledžiju zbog prebijanja Milice Dabović?
Uglavbnom ako zanemariš rodicu na drogama u Italiji koju nisam cak ni tuka nego u prolazu samo joj zalipija svom snagom glavu u ogledalo dok se šminkala jer mi je više puka film i jer je maltretirala sve živo oko sebe i zaglibila u drogu ostaje ti samo moja stara koja jednostavno nije shvatila da se mora sama pokupit il cu je ja tuc dok to nepostignem ....tako je i bilo ....ta je batina dobila oho ho i ima razloga zašto ih je dobila a nebi dobila ništa da se sama pokupila nakon shranja koja je radila.
Nikakve cure ja netucem nit sam tuka nit imam namjeru tuc a nije da nije bilo takvih koje nisu zaslužile plesku no koji ce mi kuraz to , samo se okrenem i odem i tko te hebe.
Nikakve cure ja netucem nit sam tuka nit imam namjeru tuc a nije da nije bilo takvih koje nisu zaslužile plesku no koji ce mi kuraz to , samo se okrenem i odem i tko te hebe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nakon šta smo je mlađa rodica i ja trpili dvi godine sa svim njenim drogama , momcima narkomanima i ispadima po kuci dok tete nema.Ground Biscuits wrote:samo si je nabio glavom u ogledalo,to se ne racuna
Brajo jedva živa ostala od udarca , dobro nije tikva pukla , odma došla sebi , nakon pola godine otišla se liječit od droge ....sve zvizde ugledala.
2014-04-11
pravi si ti andjeo vidi se
Guest- Guest
Ground Biscuits wrote:samo si je nabio glavom u ogledalo,to se ne racuna
to se ne racuna,
kao i mlacenje keve, vise puta, dok je nije isterao iz kuce,
zena koja ga donela na svet-
Guest- Guest
dijagram wrote:Seljacka posla
Cuj samo sam ti objasnija da ja netucem cure ko ovaj kreten ...pošaljem je u tri pizde malterine , okrenem leđa i odem i hebi se......nema nikavog fizickog diranja.pizzon wrote:Ground Biscuits wrote:samo si je nabio glavom u ogledalo,to se ne racuna
to se ne racuna,
kao i mlacenje keve, vise puta, dok je nije isterao iz kuce,
zena koja ga donela na svet-
2014-04-11
aj dobro objasnio si nam
Guest- Guest
Nisam još ...kad san rodicu zviznija u ogledalo i kad je nakon po ure došla sebi po kuce je bacila na mene ...radio tranzistori , predmeti ....ja miran ko bubica , izgađala me sa pesto predmeta , cilu kuču razvalila od bijesa .....i sad ti reci ono kakvi je to lik ...sjedi i prima predmete u tijelo i samo ih rukama odbacuje , mnogi su me i pogodili ....i nisan je ni taka nego pustija da se ispuše.Ground Biscuits wrote:aj dobro objasnio si nam
Ono ja sam tebe zveknija a štaš ti sad radit hebe me se ....gađala me s pesto predmeta a ja samo sjedim ...i rukama ih odbijam i neki su i prošli pa me pogodili , sve je razvalila ....a ja miran ko bubica ...taka je nisam ....kad se ispuhala onda je stalo.
Gađale me tečama , pijatima ....ma nema šta nije letilo put mene kad je nakon po ure malo došla sebi.
NITI TAKA JE NISAM.
Last edited by RayMabus on 20/2/2017, 12:49; edited 1 time in total
2014-04-11
Ova dosadjivala svaki dan sa ovim lepotanom po medijima, pucaju od ljubavi i sada hvatanje za gusu.
Sta nas to briga i sta nas uvlaci izmedju, kad je bilo seksa, nije nas uvlacila a kad su problemi.
Usput sada ga etiketira Hrvatom i pravim imenom i prezimenom a do juce je bio Simon.
Zenska "pamet" je beskonacna koliko i svemir.
Sta nas to briga i sta nas uvlaci izmedju, kad je bilo seksa, nije nas uvlacila a kad su problemi.
Usput sada ga etiketira Hrvatom i pravim imenom i prezimenom a do juce je bio Simon.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kako nije imala nakovanj?RayMabus wrote:Nisam još ...kad san rodicu zviznija u ogledalo i kad je nakon po ure došla sebi po kuce je bacila na mene ...radio tranzistori , predmeti ....ja miran ko bubica , izgađala me sa pesto predmeta , cilu kuču razvalila od bijesa .....i sad ti reci ono kakvi je to lik ...sjedi i prima predmete u tijelo i samo ih rukama odbacuje , mnogi su me i pogodili ....i nsan je ni taka nego pustija da se ispuše.Ground Biscuits wrote:aj dobro objasnio si nam
Guest- Guest
a di je tog krkana tetoviranog našla
Serbinho-3 wrote:Ova dosadjivala svaki dan sa ovim lepotanom po medijima, pucaju od ljubavi i sada hvatanje za gusu.
bravo!
Ma kuraz nije , sve teče iz kužine uzela i došla mi na vrata od sobe i udri ......ja sjedim i nemicem se ....sve šta je bilo u kuci na mene je bacila i to direkt svom snagom ....samo sjedim i puštam .....nisam se maka od tamo ....ništa joj nisam napravija ....ti si cerce dobila pa ti sad radi šta oceš.Ground Biscuits wrote:kako nije imala nakovanjaRayMabus wrote:Nisam još ...kad san rodicu zviznija u ogledalo i kad je nakon po ure došla sebi po kuce je bacila na mene ...radio tranzistori , predmeti ....ja miran ko bubica , izgađala me sa pesto predmeta , cilu kuču razvalila od bijesa .....i sad ti reci ono kakvi je to lik ...sjedi i prima predmete u tijelo i samo ih rukama odbacuje , mnogi su me i pogodili ....i nsan je ni taka nego pustija da se ispuše.Ground Biscuits wrote:aj dobro objasnio si nam
2014-04-11
Al Kapone u pokušaju, a prati ga Džastin Biber na Tviteru: Ko je "hrabri" hrvatski siledžija koji je davio Milicu Dabović? (FOTO)
2014-08-25
Simon se poistovećuje sa slavnim američkim gangsterom, a mišiće koristi na slabijima
Foto: Twitter/Simon_0310
Simon Šime Šiklić, siledžija koji je pretukao i davio srpsku košarkašicu Milicu Dabović, voli da izbacuje fotke na društvenim mrežama.
2014-08-25
20. Februar 2017. | 10:22
[size=24]30
[/size]
Al Kapone u pokušaju, a prati ga Džastin Biber na Tviteru: Ko je "hrabri" hrvatski siledžija koji je davio Milicu Dabović? (FOTO)
Tagovi: Al Kapone, Džastin Biber, Hrvatska, Milica Dabović, Šime Šiklić
[size=16]Poređaj komentare:
[/size]
[size=24]30
[/size]
- 41shares
- [url=https://twitter.com/intent/tweet?url=http%3A%2F%2Fwww.telegraf.rs%2Fvesti%2F2627228-al-kapone-u-pokusaju-a-prati-ga-dzastin-biber-na-tviteru-ko-je-hrabri-hrvatski-siledzija-koji-je-davio-milicu-dabovic-foto&via=telegrafrs&text=Al Kapone u poku%C5%A1aju, a prati ga D%C5%BEastin Biber na Tviteru: Ko je %E2%80%9Chrabri%E2%80%9D hrvatski siled%C5%BEija koji je davio Milicu Dabovi%C4%87? (FOTO)][/url]
- [url=whatsapp://send?text=Al Kapone u poku%C5%A1aju, a prati ga D%C5%BEastin Biber na Tviteru: Ko je "hrabri" hrvatski siled%C5%BEija koji je davio Milicu Dabovi%C4%87? (FOTO) http://www.telegraf.rs/vesti/2627228-al-kapone-u-pokusaju-a-prati-ga-dzastin-biber-na-tviteru-ko-je-hrabri-hrvatski-siledzija-koji-je-davio-milicu-dabovic-foto][/url]
Simon se poistovećuje sa slavnim američkim gangsterom, a mišiće koristi na slabijima
Simon Šime Šiklić, siledžija koji je pretukao i davio srpsku košarkašicu Milicu Dabović, voli da izbacuje fotke na društvenim mrežama.
PRETUČENA MILICA DABOVIĆ: Bivši dečko pokušao da zadavi košarkašicu, policija ga traži!
VOLI DA TABA: Simon već hapšen zbog nasilničkog ponašanja
PRETI MU ZATVOR: Evo kolika kazna čeka Simona zbog prebijanja Milice Dabović
[url=http://www.telegraf.rs/vesti/MILICA DABOVI%C4%86 SE OGLASILA: Simon me je pretukao, u %C5%A1oku sam!]MILICA DABOVIĆ SE OGLASILA: Simon me je pretukao, u šoku sam![/url]
On uglavnom pozira kao opasan momak, a statusna slika na Tviteru mu je – Al Kapone. Očigledno je da je Šime neuspešan Al Kapone u pokušaju, ako ćemo već iz tog ugla da gledamo, niti je blizu najpoznatijeg američkog gangstera svih vremena.
Hrvat se loži na kriminalce, na opake momke, i, iako nema spora da je dosta vremena uložio u mišiće i tetovaže, na njegovu sramotu, on te mišiće koristi na slabijima od sebe, odnosno, na ženama.
Najjače od svega je to što je njegov pratilac na Tviteru – Džastin Biber…
Foto: Telegraf
(Telegraf.rs)
Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata
- 41shares
- [url=https://twitter.com/intent/tweet?url=http%3A%2F%2Fwww.telegraf.rs%2Fvesti%2F2627228-al-kapone-u-pokusaju-a-prati-ga-dzastin-biber-na-tviteru-ko-je-hrabri-hrvatski-siledzija-koji-je-davio-milicu-dabovic-foto&via=telegrafrs&text=Al Kapone u poku%C5%A1aju, a prati ga D%C5%BEastin Biber na Tviteru: Ko je %E2%80%9Chrabri%E2%80%9D hrvatski siled%C5%BEija koji je davio Milicu Dabovi%C4%87? (FOTO)][/url]
- [url=whatsapp://send?text=Al Kapone u poku%C5%A1aju, a prati ga D%C5%BEastin Biber na Tviteru: Ko je "hrabri" hrvatski siled%C5%BEija koji je davio Milicu Dabovi%C4%87? (FOTO) http://www.telegraf.rs/vesti/2627228-al-kapone-u-pokusaju-a-prati-ga-dzastin-biber-na-tviteru-ko-je-hrabri-hrvatski-siledzija-koji-je-davio-milicu-dabovic-foto][/url]
Tagovi: Al Kapone, Džastin Biber, Hrvatska, Milica Dabović, Šime Šiklić
[size=16]Poređaj komentare:
[/size]
- (30)
- POŠALJITE KOMENTAR
2014-08-25
Lep covek...
prava žena,drži nakovanj u kuhinjiRayMabus wrote:Ma kuraz nije , sve teče iz kužine uzela i došla mi na vrata od sobe i udri ......ja sjedim i nemicem se ....sve šta je bilo u kuci na mene je bacila i to direkt svom snagom ....samo sjedim i puštam .....nisam se maka od tamo ....ništa joj nisam napravija ....ti si cerce dobila pa ti sad radi šta oceš.Ground Biscuits wrote:kako nije imala nakovanjaRayMabus wrote:Nisam još ...kad san rodicu zviznija u ogledalo i kad je nakon po ure došla sebi po kuce je bacila na mene ...radio tranzistori , predmeti ....ja miran ko bubica , izgađala me sa pesto predmeta , cilu kuču razvalila od bijesa .....i sad ti reci ono kakvi je to lik ...sjedi i prima predmete u tijelo i samo ih rukama odbacuje , mnogi su me i pogodili ....i nsan je ni taka nego pustija da se ispuše.Ground Biscuits wrote:aj dobro objasnio si nam
Guest- Guest
nezna se ko je gluplji on,ona ili novinar koji o tome piskara,ni crvenkasti nije toliko glupmarcellus wrote:a di je tog krkana tetoviranog našla
Guest- Guest
To s rodicom je posebna prica , nije niti mlačenje nego samo u prolazu glava u ogledalo svom snagom tj u prevodu meni je tebe više pun kuraz ...dvi godine maltretiranja i droge i tko meni šta može ...onda me gađala svim i svacim a ja sjedim ...kad je vidila da nema nikakve reakcije nakon šta je pesto predmeta bacila put mene onda se ispuvala .....ubiti dobro joj je došlo da je netko zvekne ....odma po godine nakon toga na lijecenje ...bila po godine u komuni i izvukla se.
Stara je druga prica a svodi se na : ja sam tebi mater , ja sam tebe rodila , ja tebi mogu radit šta god ja ocu.
Jel ?
Tup tup lijevi kroše desni kroše , na pod i cipelarenje.
AJ VOZI.
Stara je druga prica a svodi se na : ja sam tebi mater , ja sam tebe rodila , ja tebi mogu radit šta god ja ocu.
Jel ?
Tup tup lijevi kroše desni kroše , na pod i cipelarenje.
AJ VOZI.
2014-04-11
MILICA DABOVIĆ SE OGLASILA: Simon me je pretukao, u šoku sam!
Naša proslavljena košarkašica Milica Dabović, potvrdila je medijima da ju je dečko Šime Šiklić Simon pretukao.
Jako sam potresena - rekla je uplakana sportistkinja
Naša proslavljena košarkašica Milica Dabović, potvrdila je medijima da ju je dečko Šime Šiklić Simon pretukao.
– Istina je da je Simon nakon svađe nasrnuo na mene i pretukao me. Ovo želim da kažem javno jer sam i sama pre dva meseca učestvovala u jednoj kampanji za borbu protiv nasilja, ne sluteći da će me stići takva sudbina. Prijavila sam ga policiji, sada je sve na državnim organima! Hoću samo da poručim da niko ne treba da trpi nasilje – rekla je Milica Dabović.
(Telegraf.rs)
2014-08-25
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» RASPAD HRVATSKOG ZDRAVSTVA ZBOG KORONE: Pacijent sa upalom pluća čeka 9 sati u hladnom šatoru
» SRBI SU VREĆA SMEĆA, ČEKA IH KAZNA ZA ZLOČINE NA KOSOVU! Američki KONGRESMEN prostački vređao Srbiju i preti
» Kazna zbog izrabljivanja radnica
» VB: Doživotna kazna dečaku zbog terorizma
» U Danskoj izrečena prva kazna zbog nikaba
» SRBI SU VREĆA SMEĆA, ČEKA IH KAZNA ZA ZLOČINE NA KOSOVU! Američki KONGRESMEN prostački vređao Srbiju i preti
» Kazna zbog izrabljivanja radnica
» VB: Doživotna kazna dečaku zbog terorizma
» U Danskoj izrečena prva kazna zbog nikaba
Page 2 of 5