Kolika kazna čeka hrvatskog siledžiju zbog prebijanja Milice Dabović?
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kolika kazna čeka hrvatskog siledžiju zbog prebijanja Milice Dabović?
Simon je noćas pretukao košarkašicu, u pokušaju da je udavi naneo joj je podlive po vratu
Foto: Telegraf
Šimu Šikliću poznatijem kao Simon preti od tri meseca do tri godine zatvora zbog prebijanja bivše devojke, košarkašice [size=14]Milice Dabović.
VOLI DA TABANA: Simon već hapšen zbog nasilničkog ponašanja
PRETUČENA MILICA DABOVIĆ: Bivši dečko pokušao da zadavi košarkašicu, policija ga traži!
Međutim, ukoliko se ispostavi da je Milici Dabović trajno ili teško narušeno zdravlje, kazna za ovo krivično delo može biti i mnogo veća odnosno od dve do čak deset godina zatvora.
Simon je noćas pretukao košarkašicu. U pokušaju da je udavi naneo joj je podlive po vratu.
[/size]
Foto: Privatna arhiva
Milica Dabović je sve prijavila policiji, koja traga za Šiklićem koji je pobegao.
(Telegraf.rs)
Last edited by pizzon on 20/2/2017, 12:02; edited 2 times in total
Guest- Guest
Re: Kolika kazna čeka hrvatskog siledžiju zbog prebijanja Milice Dabović?
ovaj covek meni lici na zlikovca !
Guest- Guest
a sto ej onda radila sa zlokovcem?..niej valjda da niej znala kakav je..pizzon wrote:ovaj covek meni lici na zlikovca !
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:a sto ej onda radila sa zlokovcem?..niej valjda da niej znala kakav je..pizzon wrote:ovaj covek meni lici na zlikovca !
neverovtno, svetska klasa, da najebe od ovakve spodobe !
Guest- Guest
Kolika kazna čeka Pižona za agresiju na Hrvatsku?
Regoč wrote:Kolika kazna čeka Pižona za agresiju na Hrvatsku?
hahaha, ja, mene,)
ja mogu pravo pred kolindu, da me ispituje )
Guest- Guest
Tko su ti ljudi?
kolika kazna tebe ceka zbog agresije na yugu ?Regoč wrote:Kolika kazna čeka Pižona za agresiju na Hrvatsku?
Guest- Guest
Neki debili ....iz Srbije.catabbath wrote:Tko su ti ljudi?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
S kim si - onakav si... Vazi u svim segmentima...
Prvi red do Boga.pizzon wrote:kolika kazna tebe ceka zbog agresije na yugu ?Regoč wrote:Kolika kazna čeka Pižona za agresiju na Hrvatsku?
catabbath wrote:Tko su ti ljudi?
ona je sledece :
Puno ime | Milica Dabović | |
Nadimak | Mike | |
Datum rođenja | 16. februar 1982. (35 god.) | |
Mesto rođenja | Cetinje (SFRJ) | |
Državljanstvo | [img(23.4px,15.399999999999999px)]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/ff/Flag_of_Serbia.svg/23px-Flag_of_Serbia.svg.png[/img] srpsko | |
Visina | 1,75 m | |
Pozicija | plejmejker | |
Pro karijera | 1998—2016 | |
Godine: | Klubovi: | |
1998—2002 2002—2003 2003—2004 2004 2004—2005 2005—2006 2006—2007 2007 2007—2008 2008 2008—2009 2009 2009—2010 2010—2013 2013—2014 2014—2016 2016— | Herceg Novi Beopetrol Crvena zvezda Jekaterinburg Vojvodina Jekaterinburg Spartak Moskva Viljnus Moskva Mondevil Bešiktaš Hatis Jerevan Paleo Faliro Partizan Novi Zagreb Lion Al Riyadi | |
2002—2016 [img(23.4px,15.399999999999999px)]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/ff/Flag_of_Serbia.svg/23px-Flag_of_Serbia.svg.png[/img] Srbija |
Guest- Guest
RayMabus wrote:Neki debili ....iz Srbije.catabbath wrote:Tko su ti ljudi?
ne, to je debil ko sto si ti, iz hrvatske
Guest- Guest
Inače, polusviet, zašto se uopće njima bavimo?
dijagram-
2015-08-09
Ja netucem cure.pizzon wrote:RayMabus wrote:Neki debili ....iz Srbije.catabbath wrote:Tko su ti ljudi?
ne, to je debil ko sto si ti, iz hrvatske
2014-04-11
Nikad u životu nisam niti jednu žensku udarija a kamo li bilo šta drugo , čak sam jednu izvuka iz pizdharija jer ju je neki lik mlatija pa mi uletila u auto nasred ceste da se spasi pa lik krenija na mene pa ga ja isprebija.
Rodicu na drogama u Italiji sam samo zabija glavom u ogledalo dok se šminkala ....i sa starom sam ima puno obracuna jer je kreten al otkako je izletila iz kuce i živi tri kilometra dalje u stanu nemam nikakvih dodirnih tocaka , nit joj dolazim nit išta ono živi i pusti druge da žive i odhebi više kad si kreten.
Rodicu na drogama u Italiji sam samo zabija glavom u ogledalo dok se šminkala ....i sa starom sam ima puno obracuna jer je kreten al otkako je izletila iz kuce i živi tri kilometra dalje u stanu nemam nikakvih dodirnih tocaka , nit joj dolazim nit išta ono živi i pusti druge da žive i odhebi više kad si kreten.
2014-04-11
Znači koliko sam shvatio na neka ženska voli opasne dečke i onda čudno da dobije po pikici.
samo si je nabio glavom u ogledalo,to se ne racuna
Guest- Guest
Uglavbnom ako zanemariš rodicu na drogama u Italiji koju nisam cak ni tuka nego u prolazu samo joj zalipija svom snagom glavu u ogledalo dok se šminkala jer mi je više puka film i jer je maltretirala sve živo oko sebe i zaglibila u drogu ostaje ti samo moja stara koja jednostavno nije shvatila da se mora sama pokupit il cu je ja tuc dok to nepostignem ....tako je i bilo ....ta je batina dobila oho ho i ima razloga zašto ih je dobila a nebi dobila ništa da se sama pokupila nakon shranja koja je radila.
Nikakve cure ja netucem nit sam tuka nit imam namjeru tuc a nije da nije bilo takvih koje nisu zaslužile plesku no koji ce mi kuraz to , samo se okrenem i odem i tko te hebe.
Nikakve cure ja netucem nit sam tuka nit imam namjeru tuc a nije da nije bilo takvih koje nisu zaslužile plesku no koji ce mi kuraz to , samo se okrenem i odem i tko te hebe.
2014-04-11
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» RASPAD HRVATSKOG ZDRAVSTVA ZBOG KORONE: Pacijent sa upalom pluća čeka 9 sati u hladnom šatoru
» SRBI SU VREĆA SMEĆA, ČEKA IH KAZNA ZA ZLOČINE NA KOSOVU! Američki KONGRESMEN prostački vređao Srbiju i preti
» Kazna zbog izrabljivanja radnica
» VB: Doživotna kazna dečaku zbog terorizma
» U Danskoj izrečena prva kazna zbog nikaba
» SRBI SU VREĆA SMEĆA, ČEKA IH KAZNA ZA ZLOČINE NA KOSOVU! Američki KONGRESMEN prostački vređao Srbiju i preti
» Kazna zbog izrabljivanja radnica
» VB: Doživotna kazna dečaku zbog terorizma
» U Danskoj izrečena prva kazna zbog nikaba
Page 1 of 5