Rehabilitovan kralj Petar Drugi Karađorđević
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Rehabilitovan kralj Petar Drugi Karađorđević
a ne karađorđevici? ma kaj će ti moj selfi, nisam tvoj tip..Stanojko wrote:Ih bre Kajo, ti bas ne znas... Obrenovici su bili "svinjari"... Nego sele, kad ce neki selfi da parimo oci?kaja_333 wrote:ajde baš lepo, jel to onaj svinjar što je okupirao prijestolje od obrenovića?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ajde priznaj retardu dosadni koliko ti je ljudi već od jutros rekolo da si idiot :)))))Stanojko wrote:Zile, mene vazno da si ti srbin... :)
Guest- Guest
je, vidiš da je svinjar stanojko ponosan na njega.kaja_333 wrote:ajde baš lepo, jel to onaj svinjar što je okupirao prijestolje od obrenovića?
Guest- Guest
Manje kontemplacije, više akcije. Za zdrav život.Stanojko wrote:Ja pocesto kontempliram o Kaji i Megi...a Eva nazoci i daje savete!
Kako znas? Za pocetak, jesi li brineta ili plavusa?kaja_333 wrote:a ne karađorđevici? ma kaj će ti moj selfi, nisam tvoj tip..Stanojko wrote:Ih bre Kajo, ti bas ne znas... Obrenovici su bili "svinjari"... Nego sele, kad ce neki selfi da parimo oci?kaja_333 wrote:ajde baš lepo, jel to onaj svinjar što je okupirao prijestolje od obrenovića?
tre911 wrote:Ajde priznaj retardu dosadni koliko ti je ljudi već od jutros rekolo da si idiot :)))))Stanojko wrote:Zile, mene vazno da si ti srbin... :)
Od ljudi niko. Samo ti... :)
horny je žešći..a, čovjek samo normalan..dobro, imam ja visoke kriterijetre911 wrote:Ma daj, za njega je i horni-srbin iz baranje ustaša jer je iskočio iz njihove kolektivne svjesti pa su vršili nad njim mobing do yaya.maggie13 wrote:tebi je o Jevrem Brkovic ustasa ;Ddzango wrote:Da. Imaju drugi tradiciju. Nesoj i otpadak od svoga naroda.maggie13 wrote:Crnogorskih ustasa..:D
2014-04-12
plavuša..Stanojko wrote:Kako znas? Za pocetak, jesi li brineta ili plavusa?kaja_333 wrote:a ne karađorđevici? ma kaj će ti moj selfi, nisam tvoj tip..Stanojko wrote:Ih bre Kajo, ti bas ne znas... Obrenovici su bili "svinjari"... Nego sele, kad ce neki selfi da parimo oci?kaja_333 wrote:ajde baš lepo, jel to onaj svinjar što je okupirao prijestolje od obrenovića?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ok, pravicemo se da si crnka... Obim grudi i visina?kaja_333 wrote:plavuša..Stanojko wrote:Kako znas? Za pocetak, jesi li brineta ili plavusa?kaja_333 wrote:a ne karađorđevici? ma kaj će ti moj selfi, nisam tvoj tip..Stanojko wrote:Ih bre Kajo, ti bas ne znas... Obrenovici su bili "svinjari"... Nego sele, kad ce neki selfi da parimo oci?kaja_333 wrote:ajde baš lepo, jel to onaj svinjar što je okupirao prijestolje od obrenovića?
Gle budaletino stvarno si naporan, dosadniji si od guzne muve. Jel možeš ti biti iole kreativan pa nešto drugo pokušati nego glumiti pokvarenu kopirku ili LP sa istim redosljedom preskakanja? Ono vjerojatno pretjerujem kada od tebe tražim da prestaneš biti idiot ali ajde slobodno nastavi, glumi budalo koliko želiš jer drugačije vjerojatno niti ne možeš (budući da si glupava četnikuša), tvoja stvar. Ajde bok.Stanojko wrote:tre911 wrote:Ajde priznaj retardu dosadni koliko ti je ljudi već od jutros rekolo da si idiot :)))))Stanojko wrote:Zile, mene vazno da si ti srbin... :)
Guest- Guest
Ogvdje je bit što jasno govori o čejenima koji ga napadaju.maggie13 wrote:horny je žešći..a, čovjek samo normalan..dobro, imam ja visoke kriterijetre911 wrote:Ma daj, za njega je i horni-srbin iz baranje ustaša jer je iskočio iz njihove kolektivne svjesti pa su vršili nad njim mobing do yaya.maggie13 wrote:tebi je o Jevrem Brkovic ustasa ;Ddzango wrote:Da. Imaju drugi tradiciju. Nesoj i otpadak od svoga naroda.maggie13 wrote:Crnogorskih ustasa..:D
Guest- Guest
Stanojko wrote:Kako znas? Za pocetak, jesi li brineta ili plavusa?kaja_333 wrote:a ne karađorđevici? ma kaj će ti moj selfi, nisam tvoj tip..Stanojko wrote:Ih bre Kajo, ti bas ne znas... Obrenovici su bili "svinjari"... Nego sele, kad ce neki selfi da parimo oci?kaja_333 wrote:ajde baš lepo, jel to onaj svinjar što je okupirao prijestolje od obrenovića?
Pa teško to pogodit, nema plastične sise, ne nosi utegnuti dekoltirani minjak, ne šmrče belo i ne otkida na cajku, i brije noge...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Koja još brije noge u 21. veku? Pa za to je izmišljena depilacija.marcellus wrote:Stanojko wrote:Kako znas? Za pocetak, jesi li brineta ili plavusa?kaja_333 wrote:a ne karađorđevici? ma kaj će ti moj selfi, nisam tvoj tip..Stanojko wrote:Ih bre Kajo, ti bas ne znas... Obrenovici su bili "svinjari"... Nego sele, kad ce neki selfi da parimo oci?kaja_333 wrote:ajde baš lepo, jel to onaj svinjar što je okupirao prijestolje od obrenovića?
Pa teško to pogodit, nema plastične sise, ne nosi utegnuti dekoltirani minjak, ne šmrče belo i ne otkida na cajku, i brije noge...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Neka nama našeg pametnog hornyja..tre911 wrote:Ogvdje je bit što jasno govori o čejenima koji ga napadaju.maggie13 wrote:horny je žešći..a, čovjek samo normalan..dobro, imam ja visoke kriterijetre911 wrote:Ma daj, za njega je i horni-srbin iz baranje ustaša jer je iskočio iz njihove kolektivne svjesti pa su vršili nad njim mobing do yaya.maggie13 wrote:tebi je o Jevrem Brkovic ustasa ;Ddzango wrote:Da. Imaju drugi tradiciju. Nesoj i otpadak od svoga naroda.maggie13 wrote:Crnogorskih ustasa..:D
2014-04-12
Hvala. Bok.tre911 wrote:Gle budaletino stvarno si naporan, dosadniji si od guzne muve. Jel možeš ti biti iole kreativan pa nešto drugo pokušati nego glumiti pokvarenu kopirku ili LP sa istim redosljedom preskakanja? Ono vjerojatno pretjerujem kada od tebe tražim da prestaneš biti idiot ali ajde slobodno nastavi, glumi budalo koliko želiš jer drugačije vjerojatno niti ne možeš (budući da si glupava četnikuša), tvoja stvar. Ajde bok.Stanojko wrote:tre911 wrote:Ajde priznaj retardu dosadni koliko ti je ljudi već od jutros rekolo da si idiot :)))))Stanojko wrote:Zile, mene vazno da si ti srbin... :)
marcellus wrote:Stanojko wrote:Kako znas? Za pocetak, jesi li brineta ili plavusa?kaja_333 wrote:a ne karađorđevici? ma kaj će ti moj selfi, nisam tvoj tip..Stanojko wrote:Ih bre Kajo, ti bas ne znas... Obrenovici su bili "svinjari"... Nego sele, kad ce neki selfi da parimo oci?kaja_333 wrote:ajde baš lepo, jel to onaj svinjar što je okupirao prijestolje od obrenovića?
A ti poznajes doticnu? :)
Kao u onom vicu o Bosnacu u Americi. Čuj vid'o...Stanojko wrote:marcellus wrote:Stanojko wrote:Kako znas? Za pocetak, jesi li brineta ili plavusa?kaja_333 wrote:a ne karađorđevici? ma kaj će ti moj selfi, nisam tvoj tip..Stanojko wrote:Ih bre Kajo, ti bas ne znas... Obrenovici su bili "svinjari"... Nego sele, kad ce neki selfi da parimo oci?kaja_333 wrote:ajde baš lepo, jel to onaj svinjar što je okupirao prijestolje od obrenovića?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Stanojko wrote:marcellus wrote:Stanojko wrote:Kako znas? Za pocetak, jesi li brineta ili plavusa?kaja_333 wrote:a ne karađorđevici? ma kaj će ti moj selfi, nisam tvoj tip..Stanojko wrote:Ih bre Kajo, ti bas ne znas... Obrenovici su bili "svinjari"... Nego sele, kad ce neki selfi da parimo oci?kaja_333 wrote:ajde baš lepo, jel to onaj svinjar što je okupirao prijestolje od obrenovića?
pa poznajem, jest da se koju godinu nismo vidjeli...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ma ti četnici su teška smijurija.
Kao znanstvenik dao sam si malo truda i proučio čuveno "četničko" oslobađanje Loznice 1941.
To faktički jesu oslobodili četnici,ali koji četnici.
Ne četnici draže Mihailovića,već srpski rodoljubi koji su kasnije prešli u NOVJ. Predvođeni oficirima ratkom martinovićem,koji je kasnije postao i general JNA i Veselinom Misitom,koji je tu na žalost i poginuo.
Ta je struja pružila glasan otpor Draži,koji nije bio za borbu.
Kao znanstvenik dao sam si malo truda i proučio čuveno "četničko" oslobađanje Loznice 1941.
Ne četnici draže Mihailovića,već srpski rodoljubi koji su kasnije prešli u NOVJ. Predvođeni oficirima ratkom martinovićem,koji je kasnije postao i general JNA i Veselinom Misitom,koji je tu na žalost i poginuo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I?marcellus wrote:Stanojko wrote:marcellus wrote:Stanojko wrote:Kako znas? Za pocetak, jesi li brineta ili plavusa?kaja_333 wrote:a ne karađorđevici? ma kaj će ti moj selfi, nisam tvoj tip..Stanojko wrote:Ih bre Kajo, ti bas ne znas... Obrenovici su bili "svinjari"... Nego sele, kad ce neki selfi da parimo oci?kaja_333 wrote:ajde baš lepo, jel to onaj svinjar što je okupirao prijestolje od obrenovića?
pa poznajem, jest da se koju godinu nismo vidjeli...
Hahahahahaha... "ali koji cetnici"? Pa ne znam, cetnici-gusari, cetnici-sminkeri, setnici-surferi... Brale, moj pradeda je poginuo kao sanitetski porucnik Jadranskog (po reci Jadar a ne po moru) cetnickog odreda (onog istog koji je oslobadjao Loznicu) boreci se protiv nemaca, stoji mu na epitafu na spomeniku, zna se i za koga i protiv koga je bio! Ali dobro, ti valjda znas bolje...albatros wrote:Ma ti četnici su teška smijurija.
Similar topics
» Jandrokovic svizac objavio:'Kralj je mrtav zivio novi kralj!'.AP je Andrej Plenkovic
» Zrenjanin mijenja ime u Petrovgrad ( Karađorđević)
» "Pobili nam sve od dede do bebe, a Kalabić rehabilitovan"
» Rehabilitovan četnički komandant i Dražina desna ruka Nikola Kalabić
» Petar Stošić ima dijareju
» Zrenjanin mijenja ime u Petrovgrad ( Karađorđević)
» "Pobili nam sve od dede do bebe, a Kalabić rehabilitovan"
» Rehabilitovan četnički komandant i Dražina desna ruka Nikola Kalabić
» Petar Stošić ima dijareju
Page 6 of 11