Rehabilitovan kralj Petar Drugi Karađorđević
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Rehabilitovan kralj Petar Drugi Karađorđević
Mi zastupamo svoje. Nećemo valjda vaše. Sa mkime vi niste u zavadi od suseda?tre911 wrote:to ti ja govorim, nikome ne dajete pravo na povijest jedino svoju smatrate ispravnom i pokušavate je silom nametnuti.Zato i jeste sa svima u zavadi oko sebe.dzango wrote:Pa gde su pogrešili? Ne možeš svaki dan da izmišljaš nove narode i nacije.tre911 wrote:Hahahaha, kuluru naročito kada ne priznaju makedonce ni crnogorce a bome ni hrvate kao narod nego su to sve srbi i naročito kad kažu da nisu oni tu da šire veru nego srpstvo. da si napisao velikosrpsku istoriju i velikosrpsku kulturu nebi promašio ni jedan mm a ovako si promašio cijeli stadiondzango wrote:Isto što i pod Turcima. Gajili slobodnu misao, naročito u svojim bogoslovijama po Americi i Australiji, održavala narod u nadi da će sve to proći i čuvala srpsku istoriju i kulturu. Štra je drugo mogla?Ero wrote:A-ha, zato vi DANAS ne volite Brozove.dzango wrote:Ero wrote:SPC im je lizala ili se varam? Jebga, Džango, to bi bila vaša logika i ne moja...dzango wrote: Nisu mogli Brozovi doveka.
Nego, ne reće ti meni šta je SPC (u)činila kroz 50 godina da nestanu s vaših prostora? Pragmatično su se slizali s njima ili što?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
S nikim osim sa vama. Mi imamo nerješenih graničnih sporova ali nismo u zavadi dočim ste vi na ratnoj nozi sa crnogorcima, makedoncima, mujama a u prošlosti i sa bugarima, u vojvodini vas mađari ne jebu za suvu šljivu....dzango wrote:Mi zastupamo svoje. Nećemo valjda vaše. Sa mkime vi niste u zavadi od suseda?tre911 wrote:to ti ja govorim, nikome ne dajete pravo na povijest jedino svoju smatrate ispravnom i pokušavate je silom nametnuti.Zato i jeste sa svima u zavadi oko sebe.dzango wrote:Pa gde su pogrešili? Ne možeš svaki dan da izmišljaš nove narode i nacije.tre911 wrote:Hahahaha, kuluru naročito kada ne priznaju makedonce ni crnogorce a bome ni hrvate kao narod nego su to sve srbi i naročito kad kažu da nisu oni tu da šire veru nego srpstvo. da si napisao velikosrpsku istoriju i velikosrpsku kulturu nebi promašio ni jedan mm a ovako si promašio cijeli stadiondzango wrote:Isto što i pod Turcima. Gajili slobodnu misao, naročito u svojim bogoslovijama po Americi i Australiji, održavala narod u nadi da će sve to proći i čuvala srpsku istoriju i kulturu. Štra je drugo mogla?Ero wrote:A-ha, zato vi DANAS ne volite Brozove.dzango wrote:Ero wrote:SPC im je lizala ili se varam? Jebga, Džango, to bi bila vaša logika i ne moja...dzango wrote: Nisu mogli Brozovi doveka.
Nego, ne reće ti meni šta je SPC (u)činila kroz 50 godina da nestanu s vaših prostora? Pragmatično su se slizali s njima ili što?
Guest- Guest
Ni sa kim- jebem te nipismena. Mi nismo ni sa kim na ratnoj nozi. Vi nemate suseda sa kim niste u svađi.
2014-04-19
Pa kažem ti, valjda se bio slizao s Brozovim...dzango wrote:Stepinac nije bio u Dahauu kao naš Patrijarh. Velika je to razlika.Ero wrote:Pa eto, to isto je radio i bl. Stepinac...Ne valja vam aršin ili vas vara to da ima dva kraja?dzango wrote:Isto što i pod Turcima. Gajili slobodnu misao, naročito u svojim bogoslovijama po Americi i Australiji, održavala narod u nadi da će sve to proći i čuvala srpsku istoriju i kulturu. Štra je drugo mogla?Ero wrote:A-ha, zato vi DANAS ne volite Brozove.dzango wrote:Ero wrote:SPC im je lizala ili se varam? Jebga, Džango, to bi bila vaša logika i ne moja...dzango wrote: Nisu mogli Brozovi doveka.
Uostalom, nije ni kralj Petar bio u Dahauu...Od čega je rehabilitovan? Da je napustio svoj narod kad je narodu bilo najteže je...da je bio izdajica je...Meni nije jasno o čemu se zapravo radi. Čuli rehbilitovan...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
U stvari treba razumeti proces i ono što se kaže presudom. Niko nije rehabilitovan, pa ni Draža Mihailović. Reč je o ukidanju presuda u montiranim procesima komunističke vlasti a ne o rehabilitaciji. Rehabilitacija se ostavlja istoriji i istoričarima.Ero wrote:Pa kažem ti, valjda se bio slizao s Brozovim...dzango wrote:Stepinac nije bio u Dahauu kao naš Patrijarh. Velika je to razlika.Ero wrote:Pa eto, to isto je radio i bl. Stepinac...Ne valja vam aršin ili vas vara to da ima dva kraja?dzango wrote:Isto što i pod Turcima. Gajili slobodnu misao, naročito u svojim bogoslovijama po Americi i Australiji, održavala narod u nadi da će sve to proći i čuvala srpsku istoriju i kulturu. Štra je drugo mogla?Ero wrote:A-ha, zato vi DANAS ne volite Brozove.dzango wrote:Ero wrote:SPC im je lizala ili se varam? Jebga, Džango, to bi bila vaša logika i ne moja...dzango wrote: Nisu mogli Brozovi doveka.
Uostalom, nije ni kralj Petar bio u Dahauu...Od čega je rehabilitovan? Da je napustio svoj narod kad je narodu bilo najteže je...da je bio izdajica je...Meni nije jasno o čemu se zapravo radi. Čuli rehbilitovan...
2014-04-19
Ma moš misliti što vas crnogorci vole kad im ne priznajete narodnost, makedonci se ubiše od ljubavi prema vama zbog SPC, mađari vas gledaju kao životinje, BiH da ne govorimo(osim srba) zatim mi, zatim albanci...mi nismo s nikim u zavadi i to je činjenica a granične sporove treba rješavati i to se rješava osim sa vama zbog promjene toka Dunava pa je jako puno Hrvatskih kvadrata s vaše strane.dzango wrote:Ni sa kim- jebem te nipismena. Mi nismo ni sa kim na ratnoj nozi. Vi nemate suseda sa kim niste u svađi.
Guest- Guest
Vole, vole. Da vidiš samo koliko Crnogoraca studira u Beogradu. Ti možda misliš na Milogorce. To je već druga stvar. I oni vole Srbiju jer bez nje ne postoje kao narod jer nemaju prema čemu da se upravljaju. Makedonci vole Srbe a to može vide ti na Youtube klipovima sa Šiptarima. Sa Mađarima, Bugarima i Rumunima smo u najboljim odnosima. VAs ne vole ni Slovenmci koje ste zajebali za teritoriju, ni Balije, ni Mađari zbog MOL-a. Ni srbi - što je normalno.tre911 wrote:Ma moš misliti što vas crnogorci vole kad im ne priznajete narodnost, makedonci se ubiše od ljubavi prema vama zbog SPC, mađari vas gledaju kao životinje, BiH da ne govorimo(osim srba) zatim mi, zatim albanci...mi nismo s nikim u zavadi i to je činjenica a granične sporove treba rješavati i to se rješava osim sa vama zbog promjene toka Dunava pa je jako puno Hrvatskih kvadrata s vaše strane.dzango wrote:Ni sa kim- jebem te nipismena. Mi nismo ni sa kim na ratnoj nozi. Vi nemate suseda sa kim niste u svađi.
2014-04-19
A eto tješi se :DDdzango wrote:Vole, vole. Da vidiš samo koliko Crnogoraca studira u Beogradu. Ti možda misliš na Milogorce. To je već druga stvar. I oni vole Srbiju jer bez nje ne postoje kao narod jer nemaju prema čemu da se upravljaju. Makedonci vole Srbe a to može vide ti na Youtube klipovima sa Šiptarima. Sa Mađarima, Bugarima i Rumunima smo u najboljim odnosima. VAs ne vole ni Slovenmci koje ste zajebali za teritoriju, ni Balije, ni Mađari zbog MOL-a. Ni srbi - što je normalno.tre911 wrote:Ma moš misliti što vas crnogorci vole kad im ne priznajete narodnost, makedonci se ubiše od ljubavi prema vama zbog SPC, mađari vas gledaju kao životinje, BiH da ne govorimo(osim srba) zatim mi, zatim albanci...mi nismo s nikim u zavadi i to je činjenica a granične sporove treba rješavati i to se rješava osim sa vama zbog promjene toka Dunava pa je jako puno Hrvatskih kvadrata s vaše strane.dzango wrote:Ni sa kim- jebem te nipismena. Mi nismo ni sa kim na ratnoj nozi. Vi nemate suseda sa kim niste u svađi.
Zbogom evropo, nemoj više čekati na nas :DD
Guest- Guest
Teraj se u kurac Evropo i odjebi od nas.tre911 wrote:A eto tješi se :DDdzango wrote:Vole, vole. Da vidiš samo koliko Crnogoraca studira u Beogradu. Ti možda misliš na Milogorce. To je već druga stvar. I oni vole Srbiju jer bez nje ne postoje kao narod jer nemaju prema čemu da se upravljaju. Makedonci vole Srbe a to može vide ti na Youtube klipovima sa Šiptarima. Sa Mađarima, Bugarima i Rumunima smo u najboljim odnosima. VAs ne vole ni Slovenmci koje ste zajebali za teritoriju, ni Balije, ni Mađari zbog MOL-a. Ni srbi - što je normalno.tre911 wrote:Ma moš misliti što vas crnogorci vole kad im ne priznajete narodnost, makedonci se ubiše od ljubavi prema vama zbog SPC, mađari vas gledaju kao životinje, BiH da ne govorimo(osim srba) zatim mi, zatim albanci...mi nismo s nikim u zavadi i to je činjenica a granične sporove treba rješavati i to se rješava osim sa vama zbog promjene toka Dunava pa je jako puno Hrvatskih kvadrata s vaše strane.dzango wrote:Ni sa kim- jebem te nipismena. Mi nismo ni sa kim na ratnoj nozi. Vi nemate suseda sa kim niste u svađi.
Zbogom evropo, nemoj više čekati na nas :DD
2014-04-19
dzango wrote:U stvari treba razumeti proces i ono što se kaže presudom. Niko nije rehabilitovan, pa ni Draža Mihailović. Reč je o ukidanju presuda u montiranim procesima komunističke vlasti a ne o rehabilitaciji. Rehabilitacija se ostavlja istoriji i istoričarima.Ero wrote:Pa kažem ti, valjda se bio slizao s Brozovim...dzango wrote:Stepinac nije bio u Dahauu kao naš Patrijarh. Velika je to razlika.Ero wrote:Pa eto, to isto je radio i bl. Stepinac...Ne valja vam aršin ili vas vara to da ima dva kraja?dzango wrote:Isto što i pod Turcima. Gajili slobodnu misao, naročito u svojim bogoslovijama po Americi i Australiji, održavala narod u nadi da će sve to proći i čuvala srpsku istoriju i kulturu. Štra je drugo mogla?Ero wrote:A-ha, zato vi DANAS ne volite Brozove.dzango wrote:Ero wrote:SPC im je lizala ili se varam? Jebga, Džango, to bi bila vaša logika i ne moja...dzango wrote: Nisu mogli Brozovi doveka.
Prenio sam članak iz vašega medija.
Naslov kaže da je REHABILITOVAN.
Da je izdao narode u ondašnjoj kraljevini je, pa tako i srpski, to ne možete poreći...
O tome ne piše ni riječi.
Cijeli cirkus mi više sliči na "beatifikaciju"...
2014-04-23
Novinar se očigledno ne razume u materiju. Izdao bi narod da je ostao i sarađivao sa okupatorom. Ako se kao suveren sklonio zbog svoje funkcije da ne bi nacistima pružio zadovoljstvo da likuju, to niej izdaja.Ero wrote:dzango wrote:U stvari treba razumeti proces i ono što se kaže presudom. Niko nije rehabilitovan, pa ni Draža Mihailović. Reč je o ukidanju presuda u montiranim procesima komunističke vlasti a ne o rehabilitaciji. Rehabilitacija se ostavlja istoriji i istoričarima.Ero wrote:Pa kažem ti, valjda se bio slizao s Brozovim...dzango wrote:Stepinac nije bio u Dahauu kao naš Patrijarh. Velika je to razlika.Ero wrote:Pa eto, to isto je radio i bl. Stepinac...Ne valja vam aršin ili vas vara to da ima dva kraja?dzango wrote:Isto što i pod Turcima. Gajili slobodnu misao, naročito u svojim bogoslovijama po Americi i Australiji, održavala narod u nadi da će sve to proći i čuvala srpsku istoriju i kulturu. Štra je drugo mogla?Ero wrote:A-ha, zato vi DANAS ne volite Brozove.dzango wrote:Ero wrote:SPC im je lizala ili se varam? Jebga, Džango, to bi bila vaša logika i ne moja...dzango wrote: Nisu mogli Brozovi doveka.
Da je izdao narode u ondašnjoj kraljevini je, pa tako i srpski, to ne možete poreći...
2014-04-19
A što kažeš za Pavelića što je otišao da nebi surađivao sa komunističkim okupatorima, jel za njega isto važi :)))))))))dzango wrote:Novinar se očigledno ne razume u materiju. Izdao bi narod da je ostao i sarađivao sa okupatorom. Ako se kao suveren sklonio zbog svoje funkcije da ne bi nacistima pružio zadovoljstvo da likuju, to niej izdaja.Ero wrote:dzango wrote:U stvari treba razumeti proces i ono što se kaže presudom. Niko nije rehabilitovan, pa ni Draža Mihailović. Reč je o ukidanju presuda u montiranim procesima komunističke vlasti a ne o rehabilitaciji. Rehabilitacija se ostavlja istoriji i istoričarima.Ero wrote:Pa kažem ti, valjda se bio slizao s Brozovim...dzango wrote:Stepinac nije bio u Dahauu kao naš Patrijarh. Velika je to razlika.Ero wrote:Pa eto, to isto je radio i bl. Stepinac...Ne valja vam aršin ili vas vara to da ima dva kraja?dzango wrote:Isto što i pod Turcima. Gajili slobodnu misao, naročito u svojim bogoslovijama po Americi i Australiji, održavala narod u nadi da će sve to proći i čuvala srpsku istoriju i kulturu. Štra je drugo mogla?Ero wrote:A-ha, zato vi DANAS ne volite Brozove.dzango wrote:Ero wrote:SPC im je lizala ili se varam? Jebga, Džango, to bi bila vaša logika i ne moja...dzango wrote: Nisu mogli Brozovi doveka.
Guest- Guest
Rehabilitovao je on sam sebe kad je pobjegao i ostavio narod na milost i nemilost.
2014-04-12
Ok, mene zanima đangov aršin, onaj pobjegao i junak pa me zanima jel i pavelić junak po istim kriterijima :Dmaggie13 wrote:Rehabilitovao je on sam sebe kad je pobjegao i ostavio narod na milost i nemilost.
Guest- Guest
Da je Srbin,bio bi..:D
2014-04-12
Ne važi. Pavelić nije kralj i suveren i ne predstavlja državu, većratni komadant marioneta koju su doveli Nemci.tre911 wrote:A što kažeš za Pavelića što je otišao da nebi surađivao sa komunističkim okupatorima, jel za njega isto važi :)))))))))dzango wrote:Novinar se očigledno ne razume u materiju. Izdao bi narod da je ostao i sarađivao sa okupatorom. Ako se kao suveren sklonio zbog svoje funkcije da ne bi nacistima pružio zadovoljstvo da likuju, to niej izdaja.Ero wrote:dzango wrote:U stvari treba razumeti proces i ono što se kaže presudom. Niko nije rehabilitovan, pa ni Draža Mihailović. Reč je o ukidanju presuda u montiranim procesima komunističke vlasti a ne o rehabilitaciji. Rehabilitacija se ostavlja istoriji i istoričarima.Ero wrote:Pa kažem ti, valjda se bio slizao s Brozovim...dzango wrote:Stepinac nije bio u Dahauu kao naš Patrijarh. Velika je to razlika.Ero wrote:Pa eto, to isto je radio i bl. Stepinac...Ne valja vam aršin ili vas vara to da ima dva kraja?dzango wrote:Isto što i pod Turcima. Gajili slobodnu misao, naročito u svojim bogoslovijama po Americi i Australiji, održavala narod u nadi da će sve to proći i čuvala srpsku istoriju i kulturu. Štra je drugo mogla?Ero wrote:A-ha, zato vi DANAS ne volite Brozove.dzango wrote:Ero wrote:SPC im je lizala ili se varam? Jebga, Džango, to bi bila vaša logika i ne moja...dzango wrote: Nisu mogli Brozovi doveka.
2014-04-19
A koja je druga opcija bila posle kapitulacije vojske?maggie13 wrote:Rehabilitovao je on sam sebe kad je pobjegao i ostavio narod na milost i nemilost.
2014-04-19
Nije. Junak je Draža Mihailović koji je ostao sa svojim narodom. Ali on je isto ratni komadant a ne kralj.tre911 wrote:Ok, mene zanima đangov aršin, onaj pobjegao i junak pa me zanima jel i pavelić junak po istim kriterijima :Dmaggie13 wrote:Rehabilitovao je on sam sebe kad je pobjegao i ostavio narod na milost i nemilost.
2014-04-19
Bio bi da je Čiča.maggie13 wrote:Da je Srbin,bio bi..:D
2014-04-19
Rehabilitacija od čega, što je ostavio svoj narod kad ga je najviše trebao, pokupio sve vrijedno i zbrisao? Deda mu se u grobu okretao...
Guest- Guest
Džango kaže da se samo radi o procesu...
Stvar je u tome da kralju nije sfalila ni dlaka s'glave, a nekima bogami ne samo dlaka, već i glava...
Hoće li se i njima obnoviti proces i eventualno isplatiti ošteta, jer ih je ipak Srbija oštetila?
Ma kakvi, oni su nebitni u ovom cirkusu...
Stvar je u tome da kralju nije sfalila ni dlaka s'glave, a nekima bogami ne samo dlaka, već i glava...
Hoće li se i njima obnoviti proces i eventualno isplatiti ošteta, jer ih je ipak Srbija oštetila?
Ma kakvi, oni su nebitni u ovom cirkusu...
2014-04-23
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Jandrokovic svizac objavio:'Kralj je mrtav zivio novi kralj!'.AP je Andrej Plenkovic
» Zrenjanin mijenja ime u Petrovgrad ( Karađorđević)
» "Pobili nam sve od dede do bebe, a Kalabić rehabilitovan"
» Rehabilitovan četnički komandant i Dražina desna ruka Nikola Kalabić
» Petar Stošić ima dijareju
» Zrenjanin mijenja ime u Petrovgrad ( Karađorđević)
» "Pobili nam sve od dede do bebe, a Kalabić rehabilitovan"
» Rehabilitovan četnički komandant i Dražina desna ruka Nikola Kalabić
» Petar Stošić ima dijareju
Page 2 of 11