Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
a bilo je i jedno poluotkidanje glave pivariću u prvom pol. niti žutisat2 wrote:Točno. Očite greške sudaca ... sve ostalo je šbb kbb ... kao i oprošten crveni šiptaru za "otkidanje glave" Matelu ...amper1950 wrote:I dva zaleđa ko kućamuckodjubre wrote:Blok lopte u stilu odbojkaskoga bloka...penal ko kuća
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
sat2 wrote:Točno. Očite greške sudaca ... sve ostalo je šbb kbb ... kao i oprošten crveni šiptaru za "otkidanje glave" Matelu ...amper1950 wrote:I dva zaleđa ko kućamuckodjubre wrote:Blok lopte u stilu odbojkaskoga bloka...penal ko kuća
Nemoguće.
Btw. valjda su doktori uspili sašiti te otkinute glave
Guest- Guest
Kao što bi ovi dali gol iz nepostojećih zaleđa ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Točno. Očite greške sudaca ... sve ostalo je šbb kbb ... kao i oprošten crveni šiptaru za "otkidanje glave" Matelu ...amper1950 wrote:I dva zaleđa ko kućamuckodjubre wrote:Blok lopte u stilu odbojkaskoga bloka...penal ko kuća
Nemoguće.
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Kao što bi ovi dali gol iz nepostojećih zaleđa ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Točno. Očite greške sudaca ... sve ostalo je šbb kbb ... kao i oprošten crveni šiptaru za "otkidanje glave" Matelu ...amper1950 wrote:I dva zaleđa ko kućamuckodjubre wrote:Blok lopte u stilu odbojkaskoga bloka...penal ko kuća
Nemoguće.
2015-08-19
sat2 wrote:Kao što bi ovi dali gol iz nepostojećih zaleđa ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Točno. Očite greške sudaca ... sve ostalo je šbb kbb ... kao i oprošten crveni šiptaru za "otkidanje glave" Matelu ...amper1950 wrote:I dva zaleđa ko kućamuckodjubre wrote:Blok lopte u stilu odbojkaskoga bloka...penal ko kuća
Nemoguće.
Ma ko jebe, nek je svirao ionako nebi zabili
Guest- Guest
Nemoj zaključivati ... ne ide ti to! Čitaj onako kako piše ... kako ti omalovažavaš prekršaj šiptara tako ja umanjujem posljedicu sučevih grešaka!amper1950 wrote:sat2 wrote:Kao što bi ovi dali gol iz nepostojećih zaleđa ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Točno. Očite greške sudaca ... sve ostalo je šbb kbb ... kao i oprošten crveni šiptaru za "otkidanje glave" Matelu ...amper1950 wrote:
I dva zaleđa ko kuća
Nemoguće.
Iz ovih premisa (ako one to i jesu?):
Kao što bi ovi dali gol iz nepostojećih zaleđa ...""Btw. valjda su doktori uspili sašiti te otkinute glave
Ti izvodiš konkluziju, koja nema veze sa ovim gore!
"Ma ko jebe, nek je svirao ionako nebi zabil"
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Nemoj zaključivati ... ne ide ti to! Čitaj onako kako piše ... kako ti omalovažavaš prekršaj šiptara tako ja umanjujem posljedicu sučevih grešaka!amper1950 wrote:sat2 wrote:Kao što bi ovi dali gol iz nepostojećih zaleđa ...amper1950 wrote:sat2 wrote:
Točno. Očite greške sudaca ... sve ostalo je šbb kbb ... kao i oprošten crveni šiptaru za "otkidanje glave" Matelu ...
Nemoguće.
Iz ovih premisa (ako one to i jesu?):Kao što bi ovi dali gol iz nepostojećih zaleđa ...""Btw. valjda su doktori uspili sašiti te otkinute glave
2015-08-19
sat2 wrote:Nemoj zaključivati ... ne ide ti to! Čitaj onako kako piše ... kako ti omalovažavaš prekršaj šiptara tako ja umanjujem posljedicu sučevih grešaka!amper1950 wrote:sat2 wrote:Kao što bi ovi dali gol iz nepostojećih zaleđa ...amper1950 wrote:sat2 wrote:
Točno. Očite greške sudaca ... sve ostalo je šbb kbb ... kao i oprošten crveni šiptaru za "otkidanje glave" Matelu ...
Nemoguće.
Iz ovih premisa (ako one to i jesu?):Kao što bi ovi dali gol iz nepostojećih zaleđa ...""Btw. valjda su doktori uspili sašiti te otkinute glave
Oprosti, tko su šiptari?
I zašto ja nebi mislio da ti pretjeruješ u prosudbi tih situacija?
Guest- Guest
Albanci. .. ime shiptar dolazi od rijeći "shqiponjë" što znaći orao ... simbol na njihovoj zastavi! Tijekom Kosovskih događanja, od 60-ih, su taj naziv Srbi pogrdno koristili ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Nemoj zaključivati ... ne ide ti to! Čitaj onako kako piše ... kako ti omalovažavaš prekršaj šiptara tako ja umanjujem posljedicu sučevih grešaka!amper1950 wrote:sat2 wrote:Kao što bi ovi dali gol iz nepostojećih zaleđa ...amper1950 wrote:
Nemoguće.
Oprosti, tko su šiptari?
sat2-
2015-09-28
ponovno, najbolji dijalog u povijesti čovječanstva ikada i pobjeda dineka
2015-08-19
Ovaj mali mi vuče na Ampera ....?jalnirajko wrote:ponovno, najbolji dijalog u povijesti čovječanstva ikada i pobjeda dineka
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Ovaj mali mi vuče na Ampera ....?jalnirajko wrote:ponovno, najbolji dijalog u povijesti čovječanstva ikada i pobjeda dineka
2015-08-19
sat2 wrote:Albanci. .. ime shiptar dolazi od rijeći "shqiponjë" što znaći orao ... simbol na njihovoj zastavi! Tijekom Kosovskih događanja, od 60-ih, su taj naziv Srbi pogrdno koristili ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Nemoj zaključivati ... ne ide ti to! Čitaj onako kako piše ... kako ti omalovažavaš prekršaj šiptara tako ja umanjujem posljedicu sučevih grešaka!amper1950 wrote:sat2 wrote:
Kao što bi ovi dali gol iz nepostojećih zaleđa ...
Oprosti, tko su šiptari?
Kad netko tako vrijeđa s tribine, klub uredno dobije kaznu, a ti takve apostrofiraš kao da su huligani.
No dobro, ti si internet huliganei primitivac pa možeš koristiti takve izraze, sve oprošteno
Guest- Guest
sat2 wrote:Ovaj mali mi vuče na Ampera ....?jalnirajko wrote:ponovno, najbolji dijalog u povijesti čovječanstva ikada i pobjeda dineka
A kak si profesore to zaključil?
Ja ti ne govorim ni približno tako, iz drugoj sam kraja,ovo je tipično splitski i meni jebeno vuče glas Drage Gabrića (čak se spominjalo kao da je to on, poznata mi snimka od prije, iako vjerovatno nije ali glas je splitski đir).
Btw. poznajem tipa koji je prvi na Maksimiru zapiva ono "svima nama nives, nives" kad je "pala" gola guzica, pa nakon nekog vremena zbog gole guzice i transfer u Tursku
Guest- Guest
I onda kasnije dođe igrati u Rijeku Kakav klošar majko mila (premda su još gori ovi iz rijeke što nisu klub naopako okrenuli i spriječili dolazak takvog tipa). Gora sramota od onog njegovog početka s Nives, kad su se svi dinamovci izredali na njoj, on jadan došao zadnji na red, i pitaju ga sutradan jeli dobra ona kurvetina, a on:"kaj vam je, to mi je cura"
Guest- Guest
da se malčice osvrnem na prosjećnu zg publiku. pljesak sammiru kao da se vratio luka modrić. frajeru koji se godinama vukao po terenu, pijančevao, popljuvao klub kad je otišao, te se sad vratio sa 10 kg viška i sisama se plješće. ali se pljucka na svaki krivi potez antolića, btw jučer je bio daleko najbolji, ili se pljuvalo po badelju koji je za sammira izmislio naziv karijera. ništa čudno, tak je već 60 godina. bolje pijani stranac nego marljivi zg dečec
2015-08-19
Koliko para-toliko pljeska. Koliku plaču ima sammir a koliku marljivi zg dečko? Kakva politika/vodstvo kluba, takva i publika
Guest- Guest
bitno da vi niste milevskom govorili kralju a prodali pašu za judine škude. zg publika je retardirana ali vi ste kraljevi retardacije.
2015-08-19
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50