Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
bitno da vi niste milevskom govorili kralju a prodali pašu za judine škude. zg publika je retardirana ali vi ste kraljevi retardacije.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Neki marljivi st dečki su imali veću plaču nego mile-viski
Mile-viski nije ima bolji status kod navijača od pašalića
Ipak su kraljevi ratardacije malo sjevernije
Mile-viski nije ima bolji status kod navijača od pašalića
Ipak su kraljevi ratardacije malo sjevernije
Guest- Guest
svakako, svakako. prodali pašu za judine škude da bi plaćali pijanca. i još mu ljepili etikete kralju i slično. kad već vodite klub zakaj ste to dozvolili. koliko vam dice igra u prvih 11. potjerali legende hajduka. drkate na neke balakove, karilje, zolje i slične otpadke. a na kraju se borite sa osijekom za 3. mjesto. i to vam j super jer vi kao vodite klub. ipak je to vrhunac retardacije
Last edited by jalnirajko on Sun 19 Feb - 13:29; edited 1 time in total
2015-08-19
amper ili njegov starisat2 wrote:Ovaj mali mi vuče na Ampera ....?jalnirajko wrote:ponovno, najbolji dijalog u povijesti čovječanstva ikada i pobjeda dineka
Guest- Guest
operw wrote:amper ili njegov starisat2 wrote:Ovaj mali mi vuče na Ampera ....?jalnirajko wrote:ponovno, najbolji dijalog u povijesti čovječanstva ikada i pobjeda dineka
2015-08-19
jalnirajko wrote:svakako, svakako. prodali pašu za judine škude da bi plaćali pijanca. i još mu ljepili etikete kralju i slično. kad već vodite klub zakaj ste to dozvolili. koliko vam dice igra u prvih 11. potjerali legende hajduka. drkate na neke balakove, karilje, zolje i slične otpadke. a na kraju se borite sa osijekom za 3. mjesto. i to vam j super jer vi kao vodite klub. ipak je to vrhunac retardacije
sat2-
2015-09-28
jalnirajko wrote:operw wrote:amper ili njegov starisat2 wrote:Ovaj mali mi vuče na Ampera ....?jalnirajko wrote:ponovno, najbolji dijalog u povijesti čovječanstva ikada i pobjeda dineka
sat2-
2015-09-28
Nije mi jasno ... na pripremama su igrali brzo sa malo dodira, a jučer je svako carinio ... i ono što me čini pesimistom je zadovoljstvo Peteva!jalnirajko wrote:da se malčice osvrnem na prosjećnu zg publiku. pljesak sammiru kao da se vratio luka modrić. frajeru koji se godinama vukao po terenu, pijančevao, popljuvao klub kad je otišao, te se sad vratio sa 10 kg viška i sisama se plješće. ali se pljucka na svaki krivi potez antolića, btw jučer je bio daleko najbolji, ili se pljuvalo po badelju koji je za sammira izmislio naziv karijera. ništa čudno, tak je već 60 godina. bolje pijani stranac nego marljivi zg dečec
sat2-
2015-09-28
Ovo, ako uspiju izvući i biti prvi, izvući će igrači sami. Ne vidim ja u bugaru neke kapacitete da bi on mogao odigrati neku važnu ulogu. Nema tu nekog velikog pomaka u igri u odnosu na jesen, veznjaci opet ne stvaraju šanse napadaćima i onda budu pojedinci brundali kak napadaći ne zabijaju. A kaj da zabiju ? Pa mi smo jučer u čitavoj utakmici napravili 2-3 šanse. Nema nam druge, pričekati još 3-4 kola da Sammir bude bar na 70-80 %. On bude takav napravio napadačima više šansi u jednoj utakmici nego kaj su Ćorić i Antolić napravili u cijelim svojim dosadašnjim karijerama zajedno.
Zeko-
2015-08-26
Opet zadnji red drži loptu .... vezni se skrivaju, a u prednjoj liniji pet igrača .... cccZeko wrote:Ovo, ako uspiju izvući i biti prvi, izvući će igrači sami. Ne vidim ja u bugaru neke kapacitete da bi on mogao odigrati neku važnu ulogu. Nema tu nekog velikog pomaka u igri u odnosu na jesen, veznjaci opet ne stvaraju šanse napadaćima i onda budu pojedinci brundali kak napadaći ne zabijaju. A kaj da zabiju ? Pa mi smo jučer u čitavoj utakmici napravili 2-3 šanse. Nema nam druge, pričekati još 3-4 kola da Sammir bude bar na 70-80 %. On bude takav napravio napadačima više šansi u jednoj utakmici nego kaj su Ćorić i Antolić napravili u cijelim svojim dosadašnjim karijerama zajedno.
sat2-
2015-09-28
jučer je hodža imao ravno 3 šanse i nije pogodio loptu kako spada a kamoli zabio gol. koliko bi to šansi trebao imati da zabije 1 gol, 25? a koliko puta frajer ne ide na loptu na vrijeme, ne otvori se kad treba, primjerice uvijek čeka loptu na drugoj stativi iza 2 stopera. nikad ne ide na prvu stativu ili u prazan prostor. možda veznjaci i ne daju dosta pravih lopti ali jebeš mu mater kaj on ili angelo očekuju da će dobiti loptu drito na pladnju na gol crti da ju onda oni samo uguraju.Zeko wrote:Ovo, ako uspiju izvući i biti prvi, izvući će igrači sami. Ne vidim ja u bugaru neke kapacitete da bi on mogao odigrati neku važnu ulogu. Nema tu nekog velikog pomaka u igri u odnosu na jesen, veznjaci opet ne stvaraju šanse napadaćima i onda budu pojedinci brundali kak napadaći ne zabijaju. A kaj da zabiju ? Pa mi smo jučer u čitavoj utakmici napravili 2-3 šanse. Nema nam druge, pričekati još 3-4 kola da Sammir bude bar na 70-80 %. On bude takav napravio napadačima više šansi u jednoj utakmici nego kaj su Ćorić i Antolić napravili u cijelim svojim dosadašnjim karijerama zajedno.
2015-08-19
pada rijeka u zaprešićukolerik wrote:Sranje, Rijeka preokrenula posred Gradskog vrta.
2015-08-19
jalnirajko wrote:znači pogodio sam ga u sridu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sitting_bull-
2015-09-28
tovar otkrio avion.amper1950 wrote:
Kaj sve čovjek izmisli, čak su i avion ... :lol: :lol: :lol: :lol:
u međuvremenu ode dinamo...
sitting_bull-
2015-09-28
Ode Dinamo u picku materinu...
Rijeka se razmahala i bez ljudi u crnom ce vam bit ajme...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ode Dinamo u picku materinu...
;)
Kaj ti pričaš? Rijeka će imat zajebana putovanja, putovanja na relaciji Split-Rijeka-Osijek u kratkom periodu, izmorit će se jer zajebano je putovati kočijom
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50