Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
fridrih_niche wrote:amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:Na temi o Dinamu svi trolaju o najvećem hrvatskom klubu... Što su ti kompleksi, ni 100 naslova zaredom im ne može pomoći...
Guest- Guest
a e.fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:
:):
dvanaesta godina terapije i nema poboljšanja.
biti će to duga, duga terapija, a rezultat je neizvjestan...
sitting_bull-
2015-09-28
Ono kad je prodaja neafirmiranog 17godišnjaka s 65 minuta seniorskog nastupa za 1.000.000 € rasprodaja, a prodaja afirmiranog 21godišnjaka s 95 seniorskih nastupa, 24 postignuta gola, koji je trenutno prvi napadač U21 reprezentacije Hrvatske s 5 nastupa i 2 postignuta gola za 500.000€ impresivan posao.
Bravo Sportske novosti to se zove objektivno novinarstvo!
Kako bi se što dalje čulo da klub u kojem gazda samog medija sjedi u skupštini radi "impresivan posao" čak plaćaju sponzorirane oglase na Facebooku!
Guest- Guest
marić je prodan za istu lovu kao nekada Jelavić i još ima klauzulu o postotku iz budućeg transfera.
zakaj tog neafirmiranog 17-godišnjaka nisi usporedio s drugim neafirmiranim 17-godišnjakom - brekalom?
zakaj tog neafirmiranog 17-godišnjaka nisi usporedio s drugim neafirmiranim 17-godišnjakom - brekalom?
sitting_bull-
2015-09-28
Još jedan igrač iz Maksimira prešao na Kajzericu
Novi igrač Lokomotive je Filip Mihaljević koji je raskinuo ugovor s Dinamom te je potpisao vjernost klubu s Kajzerice do kraja lipnja 2020. godine. 24-godišnji napadač dolazi kao zamjena za Mirka Marića koji je nedavno postao član mađarskog Videotona, a ovo će mu biti druga epizoda u Lokomotivi za koju je igrao u sezoni 2012/13.Nakon Ali Karimija te razmjena vratara u kojoj se Zagorac vratio u Dinamo, a u Lokomotivu je poslan Adrian Šemper treći je to posao između dva bliska kluba u aktualnom prijelaznom roku.
Mihaljević je dijete Dinama koji je do sada igrao na posudbama u Sesvetama, Lokomotivi, Širokom Brijegu i Slaven Belupu. Prošlu polusezonu je nastupao za drugu momčad Plavih koja se natječe u 2. HNL te je u 18 susreta postigao šest pogodaka čime je bio najbolji strijelac momčadi koju vodio Mario Cvitanović.
Guest- Guest
znači priznajete nam naslovejasambrend wrote:Na temi o Dinamu svi trolaju o najvećem hrvatskom klubu... Što su ti kompleksi, ni 100 naslova zaredom im ne može pomoći...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kakva borba izlaznih transfera moćnog hajduka i moćne lokse
2015-08-19
jalnirajko wrote:znači priznajete nam naslovejasambrend wrote:Na temi o Dinamu svi trolaju o najvećem hrvatskom klubu... Što su ti kompleksi, ni 100 naslova zaredom im ne može pomoći...
A radujte se narodi...:D
darth_vader-
2014-04-17
Samo ne znamo kojem klubu ih pripisati s obzirom na previse učestalu krizu indetita istog...
darth_vader-
2014-04-17
onom kojem se uvijek derete mrzim dinamo.jasambrend wrote:Samo ne znamo kojem klubu ih pripisati s obzirom na previse učestalu krizu indetita istog...
2015-08-19
1945.jasambrend wrote:Onom iz 1903,1911,1945. ili 2000?
2015-08-19
mrzili su tovari i građanski...jalnirajko wrote:1945. :coffee:jasambrend wrote:Onom iz 1903,1911,1945. ili 2000?
sitting_bull-
2015-09-28
ma nisusitting_bull wrote:mrzili su tovari i građanski...jalnirajko wrote:1945.jasambrend wrote:Onom iz 1903,1911,1945. ili 2000?
2015-08-19
EDUARDO DA SILVA vratio se u Brazil gdje će nastaviti svoju karijeru. Prema pisanju brazilskih medija, samo ga sati dijele od službenog predstavljanja u Atletico Paranaenseu gdje ga prvo čeka liječnički pregled i potpis ugovora.
[size=62]ĆIRO NOSTRADAMUS[/size]
[size=62]Mojih pet razloga zašto će Dinamo biti prvak![/size]
[size=62] U svom stilu legendarni Ćiro na prvu dobacuje:
"Srce kaže Rijeka, razum - Dinamo!"
Malo se skulirao pa pojašnjava...
"Prvo da budem jasan, ja navijam za Rijeku. Od sveg srca želim da Riječani budu prvi!", malo se zakašljao, pa nastavio:
"Uvijek što kažem sve bude obrnuto! Nadam se da će biti i ovoga puta. Ja bih volio da Rijeka bude prvak da se razbije ta monotonija, ali nisam baš siguran."
Ponudio je bivši izbornik vatrenih svoje argumente, svoje razloge zašto će Dinamo biti opet prvak. I to pet njih.
1. ODLIČAN TRENER
Ćiro misli da je Ivajlo Petev pun pogodak za modre.
"Nadaren je. Pokazao je to brzo u nekoliko poteza. Već u utakmicama Lige prvaka. Sigurno je kapacitet za Dinamo. Nije on mutav. Afirmirao se i bit će on jako opasan protivnik Matjažu Keku i njegovoj Rijeci. Jako je dobar!"
2. POVRATAK SAMMIRA
Za neke je dolazak 29-godišnjeg Sammira pojačanje, a za one skeptičnije više - problem.
"Mislim da će njegov dolazak pozitivno djelovati na kompletnu momčad. Jedino sam zabrinut što se baš i nije nešto puno pisalo o njemu na pripremama u Turskoj, znači da nešto ne štima. Vidim da će tek u travnju biti spreman za svih 90 minuta, ali s njim nikad ne znaš."[/size]
[size=62]3. MEĐUSOBNI DUELI
"Dinamo ima prednost u međusobnim sudarima. I to je važno. Ali ja nekako mislim da to i neće biti najpresudnije. Ima dosta utakmica, znaju se bodovi usput otkidati, tako da će biti svega. Njihovi dueli će biti važni, jako važni, ali ne i presudni."
4. DINAMOVO PROLJEĆE
Dinamo zadnjih godina i nije morao igrati svoj najbolji nogomet jer je bodovni konto to - dopuštao.
"Ovaj put će Dinamo biti jako motiviran i sigurno može preokrenuti u svoju korist."
5. SUCI
Često su suci prozivani kao nerijetko u najmanju ruku - subjektivni.
"Ne mogu ništa reći o sucima, vidim da ih vodi jedan častan gospodin i nekako želim vjerovati da će sve biti u redu s te strane, da će biti što manje njihovih pogrešaka."
I za kraj, samo napomena...
"Ali sine, ja sam ti loš prognozer! Kurac od prognozera!" [/size]
[size=62]Mojih pet razloga zašto će Dinamo biti prvak![/size]
[size=62] U svom stilu legendarni Ćiro na prvu dobacuje:
"Srce kaže Rijeka, razum - Dinamo!"
Malo se skulirao pa pojašnjava...
"Prvo da budem jasan, ja navijam za Rijeku. Od sveg srca želim da Riječani budu prvi!", malo se zakašljao, pa nastavio:
"Uvijek što kažem sve bude obrnuto! Nadam se da će biti i ovoga puta. Ja bih volio da Rijeka bude prvak da se razbije ta monotonija, ali nisam baš siguran."
Ponudio je bivši izbornik vatrenih svoje argumente, svoje razloge zašto će Dinamo biti opet prvak. I to pet njih.
1. ODLIČAN TRENER
Ćiro misli da je Ivajlo Petev pun pogodak za modre.
"Nadaren je. Pokazao je to brzo u nekoliko poteza. Već u utakmicama Lige prvaka. Sigurno je kapacitet za Dinamo. Nije on mutav. Afirmirao se i bit će on jako opasan protivnik Matjažu Keku i njegovoj Rijeci. Jako je dobar!"
2. POVRATAK SAMMIRA
Za neke je dolazak 29-godišnjeg Sammira pojačanje, a za one skeptičnije više - problem.
"Mislim da će njegov dolazak pozitivno djelovati na kompletnu momčad. Jedino sam zabrinut što se baš i nije nešto puno pisalo o njemu na pripremama u Turskoj, znači da nešto ne štima. Vidim da će tek u travnju biti spreman za svih 90 minuta, ali s njim nikad ne znaš."[/size]
[size=62]3. MEĐUSOBNI DUELI
"Dinamo ima prednost u međusobnim sudarima. I to je važno. Ali ja nekako mislim da to i neće biti najpresudnije. Ima dosta utakmica, znaju se bodovi usput otkidati, tako da će biti svega. Njihovi dueli će biti važni, jako važni, ali ne i presudni."
4. DINAMOVO PROLJEĆE
Dinamo zadnjih godina i nije morao igrati svoj najbolji nogomet jer je bodovni konto to - dopuštao.
"Ovaj put će Dinamo biti jako motiviran i sigurno može preokrenuti u svoju korist."
5. SUCI
Često su suci prozivani kao nerijetko u najmanju ruku - subjektivni.
"Ne mogu ništa reći o sucima, vidim da ih vodi jedan častan gospodin i nekako želim vjerovati da će sve biti u redu s te strane, da će biti što manje njihovih pogrešaka."
I za kraj, samo napomena...
"Ali sine, ja sam ti loš prognozer! Kurac od prognozera!" [/size]
Ukradene naslove vam uvik priznajem...jalnirajko wrote:znači priznajete nam naslovejasambrend wrote:Na temi o Dinamu svi trolaju o najvećem hrvatskom klubu... Što su ti kompleksi, ni 100 naslova zaredom im ne može pomoći...
;)
Guest- Guest
Ćiro je stvarno kurac od prognozera,ali i ćorava kokoš zrno pogodi tako je i on sa pogodija
Guest- Guest
Lažove!jasambrend wrote:Onom iz 1903,1911,1945. ili 2000?
Osnovani su 1899!
B-)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Lažove!jasambrend wrote:Onom iz 1903,1911,1945. ili 2000?
Osnovani su 1899!
B-)
Navijači Dinama se ni sami ne mogu dogovoriti kad im je klub osnovan i to nije podjebavanje nego činjenica.
Ako pričamo o godinama, onda treba pogledati kad je današnja udruga osnovana (kako Dinamo djeluje i kako je prijavljen), a to je 17.11.1998-e iako je već tada postojalo dioničko društvo preko kojeg je klub iz Maksimirske bio i prijavljen za HNL. Udruga građana osnovana 17.11.1998 se prijavljuje za natjecanje prve HNL tek od sezone 2004/05.
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50