Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Iza gospodina Mamica ce ostat totalno rasulo u svim strukturama našeg baluna...
Tebe to nije briga, naravno...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Iza gospodina Mamica ce ostat totalno rasulo u svim strukturama našeg baluna...
;)
Guest- Guest
kaj se hnk kmečavac tiče to je trenutačno stanje - rasulo.fridrih_niche wrote:Iza gospodina Mamica ce ostat totalno rasulo u svim strukturama našeg baluna...
;)
rijeka se stabilizirala, Osijek se stabilizirao, lokomotiva ima jakog sponzora, slaven ima sponzora, istra sama gura, inter drži glavu iznad vode, Cibalija jeste u problemima, a rasulo je samo u gradu pod marjanom u oba kluba.
i sad je gospodin mamić kriv?
bilo me je briga i za hnk kmečavac, ali kako ste jednako zdušno branili svoje pravo da sami sebe sjebete tko sam ja da vam protuslovim?
druga je stvar što ne dozvoljavam da vaše neznanje, nesposobnost, posljedice vlastitog lopovluka svalite na mene.
ne bu išlo.
sitting_bull-
2015-09-28
počivao u miru Božjemmuckodjubre wrote:ZVEZDAN CVETKOVIĆ (57), bivši branič, direktor i trener Dinama pronađen je mrtav jutros oko 8 sati u garaži na Kostanjevcu.
Iz zagrebačke PU Indexu je potvrđeno da je u garaži na području Maksimira pronađeno beživotno tijelo. Očevid je u tijeku.
Prema neslužbenim informacijama, Cvetković je preminuo prirodnom smrću.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
MODRI NAKON UTAKMICE:
https://www.gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/najbitnija-su-tri-boda
Sve pokrali dabogda, bitna su tri boda
NAJBITNIJA SU TRI BODA
https://www.gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/najbitnija-su-tri-boda
Sve pokrali dabogda, bitna su tri boda
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Kako nemaju obraza ni na službenim stranicama...
Susramlje osjećan...
;)
Kao i par ovih tu na forumu, pravi dinamovci će reći da se srame!
Guest- Guest
laka mu hrvatska zemlja.jalnirajko wrote:počivao u miru Božjemmuckodjubre wrote:ZVEZDAN CVETKOVIĆ (57), bivši branič, direktor i trener Dinama pronađen je mrtav jutros oko 8 sati u garaži na Kostanjevcu.
Iz zagrebačke PU Indexu je potvrđeno da je u garaži na području Maksimira pronađeno beživotno tijelo. Očevid je u tijeku.
Prema neslužbenim informacijama, Cvetković je preminuo prirodnom smrću.
sitting_bull-
2015-09-28
Kako pogrjesno,sluzbeni stav i pritom pismeni ne moze ici kontra sudackih odluka ,jer bi bili kaznjavanifridrih_niche wrote:Ma lako za navijače, al govorim o službenom stavu samog kluba...
:(
Gdje si u nekoj od liga petice vidio da se to smije
Napisu rezultat i to je to
Jedino mogu eventualno igraci nesto napisati privatno,a i tu najcesce dobiju kazne (tipa culjak nakon kradje u utakmici sa hajdukom)
https://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/iskustvo-presudilo-pobjednika-u-norwichu
sat2-
2015-09-28
Ziil Los Dii ! wrote:Kako pogrjesno,sluzbeni stav i pritom pismeni ne moze ici kontra sudackih odluka ,jer bi bili kaznjavanifridrih_niche wrote:Ma lako za navijače, al govorim o službenom stavu samog kluba...
:(
Gdje si u nekoj od liga petice vidio da se to smije
Napisu rezultat i to je to
Jedino mogu eventualno igraci nesto napisati privatno,a i tu najcesce dobiju kazne (tipa culjak nakon kradje u utakmici sa hajdukom)
Pazi,majstori nakon onog u Vinkovcima na službenoj stranici "bace" u naslov "Najvažnija su 3 boda", onda ovaj dođe i napiše ovakav komentar.
Guest- Guest
[size=55]ZDRAVKO MAMIĆ SE MOŽE VRATITI NA ČELO DINAMA! Županijski sud mu vraća 14 milijuna kuna i ukida sve mjere opreza[/size]
muckodjubre wrote:[size=55]ZDRAVKO MAMIĆ SE MOŽE VRATITI NA ČELO DINAMA! Županijski sud mu vraća 14 milijuna kuna i ukida sve mjere opreza[/size]
Nije nikad ni otišao...
Guest- Guest
Sad ti je srce i službeno na mistu...muckodjubre wrote:[size=55]ZDRAVKO MAMIĆ SE MOŽE VRATITI NA ČELO DINAMA! Županijski sud mu vraća 14 milijuna kuna i ukida sve mjere opreza[/size]
Tatta je nevin!
<3
Guest- Guest
Odma sam zaklao janje i vrti se...
Gdje je proslava ,?j ede mi se janjetina i pije cuga na racun udrugemuckodjubre wrote:Odma sam zaklao janje i vrti se...
amper1950 wrote:muckodjubre wrote:[size=55]ZDRAVKO MAMIĆ SE MOŽE VRATITI NA ČELO DINAMA! Županijski sud mu vraća 14 milijuna kuna i ukida sve mjere opreza[/size]
Nije nikad ni otišao...
darth_vader-
2014-04-17
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50