Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
fridrih_niche wrote:Ode Dinamo u picku materinu...
Rijeka se razmahala i bez ljudi u crnom ce vam bit ajme...
;)
Kaj ti pričaš? Rijeka će imat zajebana putovanja, putovanja na relaciji Split-Rijeka-Osijek u kratkom periodu, izmorit će se jer zajebano je putovati kočijom
Guest- Guest
budala mentor, učenik idiot...amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:Ode Dinamo u picku materinu...
Rijeka se razmahala i bez ljudi u crnom ce vam bit ajme...
;)
Kaj ti pričaš? Rijeka će imat zajebana putovanja, putovanja na relaciji Split-Rijeka-Osijek u kratkom periodu, izmorit će se jer zajebano je putovati kočijom :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
sitting_bull-
2015-09-28
Franko Andrijašević sljeće u Osijek, nakon gostovanja na Poljudu brzom linijom
Guest- Guest
Kiconjo ay otvori pdf hajduk x dinamo ,jer ova sranja ne mogu nikako zaobici
Nadam se necem pametnom ili barem saljivom ...a ono demagogija koje se ni tito ne bi postidio
Nadam se necem pametnom ili barem saljivom ...a ono demagogija koje se ni tito ne bi postidio
Ziil Los Dii ! wrote:Kiconjo ay otvori pdf hajduk x dinamo ,jer ova sranja ne mogu nikako zaobici
Tupko, forum je prepun sranja koji nemaju veze s nogometom, ne vidim da tražiš da se miću stvari koje nemaju veze s nogometom.
Ti se nadaš nećem pametnom? Kad se napiše nešto pametno, uzjupariš se jer kod tebe je sve obratno Malo se smiri, i odjebi lagano...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Kiconjo ay otvori pdf hajduk x dinamo ,jer ova sranja ne mogu nikako zaobici
Tupko, forum je prepun sranja koji nemaju veze s nogometom, ne vidim da tražiš da se miću stvari koje nemaju veze s nogometom.
Ti se nadaš nećem pametnom? Kad se napiše nešto pametno, uzjupariš se jer kod tebe je sve obratno Malo se smiri, i odjebi lagano...
Sto mi se obracas ?
Tupko ? Odjebi ?
Nisam ti ja neka zivina s kojom zivis da mi se tako obracas
Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Kiconjo ay otvori pdf hajduk x dinamo ,jer ova sranja ne mogu nikako zaobici
Sto mi se obracas ?
Tupko ? Odjebi ?
Nisam ti ja neka zivina s kojom zivis da mi se tako obracas
Ako nisi živina, onda se prastani tako ponašati.
Tko si ti da definiraš što su sranja što ne, kad bi se čistilo prava sranja koja nemaju veze s nogometom trebali bi biti 3 admina koja bi tu bila 24 sata dnevno, tako da oladi malo ili odjebi, kako oćeš
Guest- Guest
Jedino se ti ovdje tako ponasas
I jedino "su tvoje definicije" prihvatljive
Kontinuirano bez razloga sve oko sebe vrijedjas,sto samo pokazuje koliko si malen i iskompleksiran covjeculjak
Kontinuirano bez razloga sve oko sebe vrijedjas,sto samo pokazuje koliko si malen i iskompleksiran covjeculjak
Ziil Los Dii ! wrote:Jedino se ti ovdje tako ponasas
Ovo boldano, naravno, nije točno.
Na laži od tebe sam navikao, ništa čudno.
A što se vrijeđanja tiće, ti redovito vrijeđaš sam sebe, a toga nisi ni svjestan
Guest- Guest
Vec sam ti rekao da na tebe necu tratiti vrijeme.
Nicim izazvan si me poceo vrijedjati
Bis bald
Bis bald
Ziil Los Dii ! wrote:Vec sam ti rekao da na tebe necu tratiti vrijeme.
Bis bald
Da, reka si i poreka.
I ti ničim izazvan vrijeđaš sam sebe i to stalno, a ja sam ti se obratio jer si prvo dosadan s tom svojom jeftinom ironijom na više tema (gdje između ostalog vrijeđaš sam sebe) a onda si tu još počeo nešto kmećati adminu da otvori nov pdf jer da ne možeš zaobići sranja?!? Čekaj malo, ti pišeš o nekakvim sranjima? Prvo pogledaj sebe i svoje postove
Guest- Guest
Hoce li mu netko reci koliko je ovo imbecilna izjava ?
Meni ocito ne vjeruje
Meni ocito ne vjeruje
Ipak je zaleđe, pardon, ofsajd.
Zeko-
2015-08-26
Ziil Los Dii ! wrote:Hoce li mu netko reci koliko je ovo imbecilna izjava ?
Meni ocito ne vjeruje
Aj odi kmeći adminu...
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Jedino se ti ovdje tako ponasas
sat2-
2015-09-28
Sizifov posao ...Ziil Los Dii ! wrote:Hoce li mu netko reci koliko je ovo imbecilna izjava ?
Meni ocito ne vjeruje
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Sizifov posao ...Ziil Los Dii ! wrote:Hoce li mu netko reci koliko je ovo imbecilna izjava ?
Meni ocito ne vjeruje
što si pronašao svoju razinu. Tu ste negdi
Guest- Guest
Hvala!amper1950 wrote:sat2 wrote:Sizifov posao ...Ziil Los Dii ! wrote:Hoce li mu netko reci koliko je ovo imbecilna izjava ?
Meni ocito ne vjeruje
što si pronašao svoju razinu. Tu ste negdi
sat2-
2015-09-28
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50