Papa Fahrudin(Franjo):Nema islamskog terorizma
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Papa Fahrudin(Franjo):Nema islamskog terorizma
"ja volim gledati kako se muškarci muslimani klanjaju Bogu... nađi mi jednog katolika"Roy_Bean wrote:ajde, pliz, dosta više s tim pizdarijama o metildi...
Jesi primijetio kako je naglasila isključivo muškarce kao predmet njenog divljenja?
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
speare_shaker wrote:catabbath wrote:Mda, Papan je rekao da vjernici trebaju migrantima otvoriti vrata svog doma kao i svog srca i upravo Papan ponavlja riječi tih zlih elita ali eto ja sam u kontradikciji
Tebe od auto-kontradikcije ne može sačuvati papino upadanje u kontradikcije.
Lako za mene, zbog moje krive procjene neće nitko stradati. Ali s druge strane kad Papan ovako gadno zahebe onda imamo frku armagedonskih proporcija
catabbath-
2015-08-22
da, freud bi ti svašta mogao izvući..catabbath wrote:"ja volim gledati kako se muškarci muslimani klanjaju Bogu... nađi mi jednog katolika"Roy_Bean wrote:ajde, pliz, dosta više s tim pizdarijama o metildi...
Jesi primijetio kako je naglasila isključivo muškarce kao predmet njenog divljenja?
isto vjerojatno da mi smo gledali kolonu arapskih pičaka u dobi 18-35godina kako ulaze u zemlju, vjerojatno bi i mi bili "pa neka dodju neman ništa protiv"..
tako i žene , vide kolonu mladih muškaraca i onda "neka dodju"..
Guest- Guest
Sora wrote:Religije zatupljuju narod.
"Mi jednostavno nemamo riječi koja bi označavala religiju kao opći ljudski fenomen, a da se u nju ne uvuče neka asocijacija s određenim tipom religije i tako oboji taj pojam.
U nedostatku takve riječi u ovim ću se poglavljima služiti terminom religija, ali želim da od početka bude jasno da pod religijom podrazumijevam bilo koji sistem misli ili djelovanja zajednički nekoj grupi, koji pojedincu daje temeljnu orijentaciju i objekt odanosti."
"Psihoanaliza i religija"; Erich Fromm; str. 291.
Po ovoj definiciji i komunizam spada u domenu religija.
Guest- Guest
ma dobro, ali sve ovo ostalo si ti iskonstruirao pa te zato molim da prestaneš...
CujRegoč wrote:Soro, opet mirogojček, ha?
U zagrebu rijetko tko veli Mirogojcek ..
To je out
Mozda tam nekki pijanec na Mirogoju za
catabbath wrote:Lako za mene, zbog moje krive procjene neće nitko stradati. Ali s druge strane kad Papan ovako gadno zahebe onda imamo frku armagedonskih proporcija
Ma kakav papa, jasno je tu da on nema nikakvu realnu moć.
"Koliko divizija ima taj papa?" - Staljin.
Jasno je tko danas u svijetu ima realnu moć i tko je odgovoran za ovo što se sa imigrantima događa posebno u Evropi, pa i u cijelom svijetu.
Guest- Guest
Roy_Bean wrote:ali sve ovo ostalo si ti iskonstruirao
Dedukcija je logička metoda. To je oblik posrednog zaključivanja kod kojeg se zaključeni sud izvodi od općeg k posebnom ili pojedinačnom.
p.s. nije ona baš nešto opovrgnula :)
catabbath-
2015-08-22
U te su instrumenti da to zaustaviš.Roy_Bean wrote:ajde, pliz, dosta više s tim pizdarijama o metildi...
Ajpjspeare_shaker wrote:Sora wrote:Religije zatupljuju narod.
"Mi jednostavno nemamo riječi koja bi označavala religiju kao opći ljudski fenomen, a da se u nju ne uvuče neka asocijacija s određenim tipom religije i tako oboji taj pojam.
U nedostatku takve riječi u ovim ću se poglavljima služiti terminom religija, ali želim da od početka bude jasno da pod religijom podrazumijevam bilo koji sistem misli ili djelovanja zajednički nekoj grupi, koji pojedincu daje temeljnu orijentaciju i objekt odanosti."
"Psihoanaliza i religija"; Erich Fromm; str. 291.
Po ovoj definiciji i komunizam spada u domenu religija.
Pa je
Dapace, to je fenomen VJEROVANJA kao takav u oba slucaja
Politicki su medutim bitne razlike
Samo sto ja doista ne mogu shvatiti da netko vjeruje u NEPOSTOJECE BICE
JEBEMTI, SVAKI DAN POTROSITE MILIJUNE RIHECI, KW STRUJE, MASTI, SVIJECA, SALA, PAPIRA . .. Na nista .
Svaki dan puta milijardu bezveznih molitvi
Puta milijarda laznih rijeci
Puta milijarda ludih ljudi ...
Jebote, vec bi bili svi na Marsu ..da se ne razbacuje taenergoja
Regoč wrote:U te su instrumenti da to zaustaviš.
White Knight
A person (usually a male) who sees the typical maiden in distress, and believes that he can help her. A male version of the "mother figure" that some girls become.
"Why is he going out with her? She's broken, and a little crazy."
"The fool's just being a White Knight."
Nije Zagreb cieli sviet.Sora wrote:CujRegoč wrote:Soro, opet mirogojček, ha?
U zagrebu rijetko tko veli Mirogojcek ..
To je out
Mozda tam nekki pijanec na Mirogoju za
Posve pogrješno, djelujem u skladu sa svojim geslom.catabbath wrote:Regoč wrote:U te su instrumenti da to zaustaviš.
White Knight
A person (usually a male) who sees the typical maiden in distress, and believes that he can help her. A male version of the "mother figure" that some girls become.
"Why is he going out with her? She's broken, and a little crazy."
"The fool's just being a White Knight."
catabbath wrote:Roy_Bean wrote:ali sve ovo ostalo si ti iskonstruirao
Dedukcija je logička metoda. To je oblik posrednog zaključivanja kod kojeg se zaključeni sud izvodi od općeg k posebnom ili pojedinačnom.
kakogod...prestani...
osim toga nema u premisama nikakve seksualne konotacije...jednostavno si pretjerao...
njezina izjava se može tumačiti na nekoliko načina i ti si izabrao baš taj...dedukcija ti nije srednje ime...
Last edited by Roy_Bean on Mon 20 Feb - 14:05; edited 1 time in total
vuksadinare wrote:mozda ejdnog dana bude glavni imam za europu...
Pa dobro, je li znaš ti koliko on ima godina?
A znaš li da nema jedno plućno krilo?
Dakle, nisu samo u pitanju godine nego i zdravlje.
Dalje, znaš li da je baš on bio glavni konkurent Ratzingeru na prethodnoj konklavi kada je preminuo Ivan Pavao II?
Ali je odustao i prepustio mjesto pape Ratzingeru. Toliko o teorijama zavjere koje tvrde kako je Ratzinger uklonjen kako bi Franjo postao papa (usput, Ratinger je i dalje papa, ali u miru) jer da je to istina, onda bi Bergoglio već na prethodnoj konklavi ustrajao na svojoj kandidaturi do kraja.
Guest- Guest
Regoč wrote:
Posve pogrješno, djelujem u skladu sa svojim geslom.
Onda ovo
Internet White Knight
Someone who stands up for girls on the internet they barely know, hopefully so they can engage in sexually intercourse with them. Usually males.
WHITEKNIGHT!!: Guyys, leave her alone. She's just a girl on the internet, and your harrasing her. (the lecture will probably go for a couple paragraphs) ...so yeah, don't be so desparate.
catabbath-
2015-08-22
OkidokiRoy_Bean wrote:kakogod...prestani...
catabbath-
2015-08-22
Sora wrote:JEBEMTI, SVAKI DAN POTROSITE MILIJUNE RIHECI, KW STRUJE, MASTI, SVIJECA, SALA, PAPIRA . .. Na nista .
Svaki dan puta milijardu bezveznih molitvi
Puta milijarda laznih rijeci
Puta milijarda ludih ljudi ...
Jebote, vec bi bili svi na Marsu ..da se ne razbacuje taenergoja
Isto ti ovo vrijedi i za religiju komunizma, samo se rituali, obredi i tradicije ponešto razlikuju.
Guest- Guest
catabbath wrote:OkidokiRoy_Bean wrote:kakogod...prestani...
muchos gracias muchacho
vjerojatno je taj što je on tumačio najtočniji i najprecizniji.Roy_Bean wrote:catabbath wrote:Roy_Bean wrote:ali sve ovo ostalo si ti iskonstruirao
kakogod...prestani...
osim toga nema u premisama nikakve seksualne konotacije...jednostavno si pretjerao...
njezina izjava se može tumačiti na nekoliko načina i ti si izabrao baš taj...dedukcija ti nije srednje ime...
inače takva je ženska psiha, doduše, da je u toj koloni bilo uglavnom žene od 18-30godina i mi bi drugačije reagirali , samo gđa prikriva/potiskuje svoje mračne/sebične misli pomoću religije ,
Last edited by Pinochet on Mon 20 Feb - 14:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
speare_shaker wrote:
Dalje, znaš li da je baš on bio glavni konkurent Ratzingeru na prethodnoj konklavi kada je preminuo Ivan Pavao II?
Ali je odustao i prepustio mjesto pape Ratzingeru. Toliko o teorijama zavjere koje tvrde kako je Ratzinger uklonjen kako bi Franjo postao papa (usput, Ratinger je i dalje papa, ali u miru) jer da je to istina, onda bi Bergoglio već na prethodnoj konklavi ustrajao na svojoj kandidaturi do kraja.
Zapravo teorije zavjere (ili to možda nisu) tvrde da je određena grupa utjecajnih "mafia" kardinala pokušala uvaliti Bergoglia i prvi put ali im nije pošlo za rukom pa su onda tek krenuli rušiti Ratzingera.
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Papa Franjo: U borbi protiv nasilja terorizma ne smijemo se koristiti silom
» Debo papa Franjo kapitulirao te izjavio:'Pobacaj je ubojstvo.Nema priznanja gay brakova'
» BiH kolijevka islamskog terorizma
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Debo papa Franjo kapitulirao te izjavio:'Pobacaj je ubojstvo.Nema priznanja gay brakova'
» BiH kolijevka islamskog terorizma
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
Page 6 of 10