Papa Fahrudin(Franjo):Nema islamskog terorizma
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Papa Fahrudin(Franjo):Nema islamskog terorizma
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/papa-franjo-ne-postoji-islamski-terorizam-1001565/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Papa Fahrudin(Franjo):Nema islamskog terorizma
Bitno da sere po katolicima Europe a prvo su mu na piku Hrvati...
2015-09-08
..fahrudin-momcilo...
2015-09-08
treba bi nesto ucit od Atatürka...ali papa glup - dosa iz argentine
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Nekako mi se cini da je nebitno kako to netko zove vec da je bitno eliminirati uzrok.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kako pokupit sifilis?flumen wrote:treba bi nesto ucit od Atatürka...ali papa glup - dosa iz argentine
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Šta nije jučer Marčelo otvorio istu temu?
Čim smeta desničarima znači da je dobar. I u pravu je sve što je rekao. Najbolji papa do sad.
Guest- Guest
Pa da, papa je vrhunski kad ga hvale komunisti, pederi, islamisti, pravoslavci, ateisti...sve sam katolik do katolika.Marx wrote:Čim smeta desničarima znači da je dobar. I u pravu je sve što je rekao. Najbolji papa do sad.
Guest- Guest
Hvali ga svako normalni čovjek koji nema pretenzije prema drugim vjeroispovjestima i rasama. I homoseksualci su ljudi.tre911 wrote:Pa da, papa je vrhunski kad ga hvale komunisti, pederi, islamisti, pravoslavci, ateisti...sve sam katolik do katolika.Marx wrote:Čim smeta desničarima znači da je dobar. I u pravu je sve što je rekao. Najbolji papa do sad.
Guest- Guest
je baš, komunisti su normalni ljudi :DDDMarx wrote:Hvali ga svako normalni čovjek koji nema pretenzije prema drugim vjeroispovjestima i rasama. I homoseksualci su ljudi.tre911 wrote:Pa da, papa je vrhunski kad ga hvale komunisti, pederi, islamisti, pravoslavci, ateisti...sve sam katolik do katolika.Marx wrote:Čim smeta desničarima znači da je dobar. I u pravu je sve što je rekao. Najbolji papa do sad.
Nego jel papa poglavar katoličke crkve ili poglavar komunista pedera, islamista, ateista....
Guest- Guest
Poglavar svih božijih stvorenja. I zar homoseksualci ne mogu biti vjernici? Ne razumijem. Papa poštuje muslimane i sve druge vjere i na tome mu svaka čast, a ne kao onaj nacist prije njega.tre911 wrote:je baš, komunisti su normalni ljudi :DDDMarx wrote:Hvali ga svako normalni čovjek koji nema pretenzije prema drugim vjeroispovjestima i rasama. I homoseksualci su ljudi.tre911 wrote:Pa da, papa je vrhunski kad ga hvale komunisti, pederi, islamisti, pravoslavci, ateisti...sve sam katolik do katolika.Marx wrote:Čim smeta desničarima znači da je dobar. I u pravu je sve što je rekao. Najbolji papa do sad.
Nego jel papa poglavar katoličke crkve ili poglavar komunista pedera, islamista, ateista....
Guest- Guest
...postuje ali nista ne cini za crkvu na kojoj je na celu dapace radi raskol.....definitvno agenturaMarx wrote:Poglavar svih božijih stvorenja. I zar homoseksualci ne mogu biti vjernici? Ne razumijem. Papa poštuje muslimane i sve druge vjere i na tome mu svaka čast, a ne kao onaj nacist prije njega.tre911 wrote:je baš, komunisti su normalni ljudi :DDDMarx wrote:Hvali ga svako normalni čovjek koji nema pretenzije prema drugim vjeroispovjestima i rasama. I homoseksualci su ljudi.tre911 wrote:Pa da, papa je vrhunski kad ga hvale komunisti, pederi, islamisti, pravoslavci, ateisti...sve sam katolik do katolika.Marx wrote:Čim smeta desničarima znači da je dobar. I u pravu je sve što je rekao. Najbolji papa do sad.
2015-09-08
pa svojim djelovanjem dokazuje da mu ej katolicka crkva na kojoj je na celu zadnja rupa na svirali..to bi bilo isto naprimjer da je netko celnik barcelone a sve radi da pojaca svoje protivnike..a svoje oslabitre911 wrote:je baš, komunisti su normalni ljudi :DDDMarx wrote:Hvali ga svako normalni čovjek koji nema pretenzije prema drugim vjeroispovjestima i rasama. I homoseksualci su ljudi.tre911 wrote:Pa da, papa je vrhunski kad ga hvale komunisti, pederi, islamisti, pravoslavci, ateisti...sve sam katolik do katolika.Marx wrote:Čim smeta desničarima znači da je dobar. I u pravu je sve što je rekao. Najbolji papa do sad.
2015-09-08
Papa poštuje sve osim krvi svojih mučenika, mislim da je to sasvim dovoljno za reći. A tvoje predrasude o tome tko je nacist ostavi za pdf urote i zavjereMarx wrote:Poglavar svih božijih stvorenja. I zar homoseksualci ne mogu biti vjernici? Ne razumijem. Papa poštuje muslimane i sve druge vjere i na tome mu svaka čast, a ne kao onaj nacist prije njega.tre911 wrote:je baš, komunisti su normalni ljudi :DDDMarx wrote:Hvali ga svako normalni čovjek koji nema pretenzije prema drugim vjeroispovjestima i rasama. I homoseksualci su ljudi.tre911 wrote:Pa da, papa je vrhunski kad ga hvale komunisti, pederi, islamisti, pravoslavci, ateisti...sve sam katolik do katolika.Marx wrote:Čim smeta desničarima znači da je dobar. I u pravu je sve što je rekao. Najbolji papa do sad.
Guest- Guest
samo ga ne hvali ni jedan katolik, jer ako si katolik onda ti nisu sve vjere iste...Marx wrote:Hvali ga svako normalni čovjek koji nema pretenzije prema drugim vjeroispovjestima i rasama. I homoseksualci su ljudi.tre911 wrote:Pa da, papa je vrhunski kad ga hvale komunisti, pederi, islamisti, pravoslavci, ateisti...sve sam katolik do katolika.Marx wrote:Čim smeta desničarima znači da je dobar. I u pravu je sve što je rekao. Najbolji papa do sad.
ne razumijem čemu ovakvi napadi na papu... vjerujem da ti poznaješ Evanđelje pa se referiram na tvoj post jer Marc ga baš i ne poznaje... ali papa Franjo se još ni u jednoj izjavi nije ogriješio o nauk KC... svaki čovjek je stvorenje i dijete Božje a sam Isus je rekao da će "nas" (samoproglašene pravednike) bludnice i carinici preteći u kraljevstvo nebesko... papa Franjo se drži milosrđa kao temeljnog načela Isusovog nauka...tre911 wrote:je baš, komunisti su normalni ljudi :DDDMarx wrote:Hvali ga svako normalni čovjek koji nema pretenzije prema drugim vjeroispovjestima i rasama. I homoseksualci su ljudi.tre911 wrote:Pa da, papa je vrhunski kad ga hvale komunisti, pederi, islamisti, pravoslavci, ateisti...sve sam katolik do katolika.Marx wrote:Čim smeta desničarima znači da je dobar. I u pravu je sve što je rekao. Najbolji papa do sad.
Guest- Guest
marcellus wrote:samo ga ne hvali ni jedan katolik, jer ako si katolik onda ti nisu sve vjere iste...Marx wrote:Hvali ga svako normalni čovjek koji nema pretenzije prema drugim vjeroispovjestima i rasama. I homoseksualci su ljudi.tre911 wrote:Pa da, papa je vrhunski kad ga hvale komunisti, pederi, islamisti, pravoslavci, ateisti...sve sam katolik do katolika.Marx wrote:Čim smeta desničarima znači da je dobar. I u pravu je sve što je rekao. Najbolji papa do sad.
evo, ja ga hvalim jer pokušava smiriti tenzije koje vode u ww3
Guest- Guest
metilda wrote:marcellus wrote:samo ga ne hvali ni jedan katolik, jer ako si katolik onda ti nisu sve vjere iste...Marx wrote:Hvali ga svako normalni čovjek koji nema pretenzije prema drugim vjeroispovjestima i rasama. I homoseksualci su ljudi.tre911 wrote:Pa da, papa je vrhunski kad ga hvale komunisti, pederi, islamisti, pravoslavci, ateisti...sve sam katolik do katolika.Marx wrote:Čim smeta desničarima znači da je dobar. I u pravu je sve što je rekao. Najbolji papa do sad.
A čemu vodi njegovo trpanje mujama u Europu?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mozda ejdnog dana bude glavni imam za europu...epikur37 wrote:metilda wrote:marcellus wrote:samo ga ne hvali ni jedan katolik, jer ako si katolik onda ti nisu sve vjere iste...Marx wrote:Hvali ga svako normalni čovjek koji nema pretenzije prema drugim vjeroispovjestima i rasama. I homoseksualci su ljudi.tre911 wrote:
Pa da, papa je vrhunski kad ga hvale komunisti, pederi, islamisti, pravoslavci, ateisti...sve sam katolik do katolika.
A čemu vodi njegovo trpanje mujama u Europu?
2015-09-08
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Papa Franjo: U borbi protiv nasilja terorizma ne smijemo se koristiti silom
» Debo papa Franjo kapitulirao te izjavio:'Pobacaj je ubojstvo.Nema priznanja gay brakova'
» BiH kolijevka islamskog terorizma
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Debo papa Franjo kapitulirao te izjavio:'Pobacaj je ubojstvo.Nema priznanja gay brakova'
» BiH kolijevka islamskog terorizma
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
Page 1 of 10