Popišala se po Kuranu i spalila ga
Page 11 of 25
Page 11 of 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Re: Popišala se po Kuranu i spalila ga
Mislim da ti i onako za sto godina religije nece nit postojati ....danas sam postao nešto tome.pismejker wrote:Kakogod,u Slovackoj,Ceskoj i Poljskoj,uza Madajrsku,Islam nece naci pogodno tlo i buducnost..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije, zapakirali su ti bombu u šareni bombon.Lako za Kuran mada i tamo ima agresivnih dijelova na djelu imaju politički islam kao pokret koji drži da je islam religija, način života i država a što nije slučaj kod kršćanstva, to je razlika, te da država treba biti uređena u skladu s odredbama islamskog prava. Kakve su to odredbe znamo svi (klanjanje sto puta dnevno, nekonzumiranje alkohola, brada, pokrivene žene, odrezati ruku za krađu, kamenovati ženu za preljub i sl., nevjernicima odrezati glavu u radikalnijem izdanju ). Znači karakter im je isključivo politički . Onda prevare europljanima radi mahnu Kuranom ispred nosa želeći reći - pa tu ne piše ništa agresivno, to je religija mira!metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Je, kurac...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zasto mora biti provokacija?Sto ako je curi neka frendica u svabiji silovana ili sto ti ja znam,pa je ova iz revolta spalila i popiskila...KuranRayMabus wrote:Pa zavisi šta ti je cilj ...ako ti je cilj provokacija onda ima logike.omni wrote:Bezveze je to paljenje nekakvih papira, niti je kulturno a niti doprinosi poboljsanju medjuljudskih odnosa. Ne dira te, ne diraj ga, dira te oderi ga, svijet treba da bude jedno lijepo mjesto.
Jel kaznjavaju u islamskim drzavama paljenje americke i izraelske zastave.?Jel kaznjavaju nezahvalnu telad,kojoj je sve placeno u Europi,i onda pale svecku zastavu,jer eto..NIJE SVE PO MOME..mislim,koji qrc..
Guest- Guest
Provokacija cega? Ako sam vjernik sto bi me provociralo paljenje Biblije, taj sto pali sebi pali ne meni. Nije mene Bog poslao ovdje da sudim sto netko pali njegovu knjigu. Puno su si neki umislili da su neki kurac na ovoj planeti.RayMabus wrote:Pa zavisi šta ti je cilj ...ako ti je cilj provokacija onda ima logike.omni wrote:Bezveze je to paljenje nekakvih papira, niti je kulturno a niti doprinosi poboljsanju medjuljudskih odnosa. Ne dira te, ne diraj ga, dira te oderi ga, svijet treba da bude jedno lijepo mjesto.
omni-
2014-04-12
Kaja...kaja wrote:Nije, zapakirali su ti bombu u šareni bombon.Lako za Kuran mada i tamo ima agresivnih dijelova na djelu imaju politički islam kao pokret koji drži da je islam religija, način života i država a što nije slučaj kod kršćanstva, to je razlika, te da država treba biti uređena u skladu s odredbama islamskog prava. Kakve su to odredbe znamo svi (klanjanje sto puta dnevno, nekonzumiranje alkohola, brada, pokrivene žene, odrezati ruku za krađu, kamenovati ženu za preljub i sl., nevjernicima odrezati glavu u radikalnijem izdanju ). Znači karakter im je isključivo politički . Onda prevare europljanima radi mahnu Kuranom ispred nosa želeći reći - pa tu ne piše ništa agresivno, to je religija mira!metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Je, kurac...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Mislim da ti i onako za sto godina religije nece nit postojati ....danas sam postao nešto tome.pismejker wrote:Kakogod,u Slovackoj,Ceskoj i Poljskoj,uza Madajrsku,Islam nece naci pogodno tlo i buducnost..
Ovo vam inace objašnjava zbog cega se netko svojski trudi da vam vec tisucama godina preko religije još dok ste inkarnirani ovdje pere mozak ...ono ici ceš u Pakao budi dobar .....DE NAPUŠI SE KURZA ....JA SAM PAKAO OSOBNO.@RayMabus wrote:Planet Zemlja ti je zamotan u hologram , mrežu ...mreža je napravljena tako da kad osoba na ovoj planeti umre i želi je napustit da mreža pronalazi njegova religijska uvjerenja il slabu točku i to projecira ispred i onda ta osoba ( ustvari hologram) ga nagovara il ubada u osjecaj krivnje da se vrati nazad i da nesmije dalje.
I GUBI MI SE S ...OCIJU ...DA TE VIŠE NEVIDIM JER CU TE LOVAT PO SVEMIRU.
RayMabus
2014-04-11
Re: Odlaze zauvijek
by RayMabus Today at 13:22I još jedna stvar ...uskoro cete na Mars ....zašto mislite da elite to forsiraju ...elite su križanci vanzemaljske ljudske genetike i ove ljudske obicne ....nikakvi reptili nego isto ljudska genetika samo s druge planete .....oni nekontroliraju mrežu nego cisti vanzemaljci ....ako umru na Marsu mreže nema.....mreže ima samo na Zemlji ( to je tehnologija a na Mjesecu je odašiljac ) .....u biti i te elite žele POBJECI.
RayMabus
2014-04-11
by RayMabus Today at 13:28Zato vam sad i slijedi finalni obracun ....poceli ste i fizicki napuštat planet ...znaci da ste u stanju umrijeti van ove planete ...duša izlazi iz tijela ....ako umrete van planete ocito ste umrli van mreže ......pobjegli ste im a da niste to ni znali.
RayMabus
2014-04-11
by RayMabus Today at 13:34Prije nekoliko tisuca godina ...u doba Sumerana ....oni su vas porobili al ne onako kako vi zamišljate u filmovima ....na Mjesecu vam je odašiljac koji odašiljava mrežu ( hologram ) preko cijele planete ( ozona ) i kad umrete preko religijskih uvjerenja , dragih osoba , osjecaja krivnje ili bilo cega taj vaš hologram tj program vam automatski nalazi slabu tocku uvjerava vas da nemožete dalje i da se morate inkarnirat opet na Zemlju ....to je naravno glupost ...nitko pa ni Bog ti nema pravo odlucivati gdje ceš se inkarnirati ...slobodna volja.
Enlarge this image
U slucaju da za vrijeme života fizicki izađete iz orbite i umrete van toga ....vi više nenailazite na mrežu jer ste umrli van nje.
PRIPREMITE SE NA RAT.
NECE VAM TO DOPUSTITI.
RayMabus
2014-04-11
by RayMabus Today at 13:42I još jedna stvar jako bitna ....barem vecini vas jer ste još vezani uz Zemlju ....taj odašiljac je napravljen davno kad na Zemlji nije bilo toliko ljudi , rijec je o programu ....broj ljudi je porastao i program svako malo ima bug ......teško ga je održavati s obzirom na toliki broj korisnika ( umrlih duša ),
SPREMAJU VAM DEPOPULACIJU.
RayMabus
2014-04-11
2014-04-11
varaju europljane, posebno ove izrazite vjernike krščane koji sličnosti pronalaze u islamu i krščanstvu i mahnu im kuranom kao dokaz- vidi, tu sve lijepo piše, ništa ružno!pismejker wrote:Kaja...kaja wrote:Nije, zapakirali su ti bombu u šareni bombon.Lako za Kuran mada i tamo ima agresivnih dijelova na djelu imaju politički islam kao pokret koji drži da je islam religija, način života i država a što nije slučaj kod kršćanstva, to je razlika, te da država treba biti uređena u skladu s odredbama islamskog prava. Kakve su to odredbe znamo svi (klanjanje sto puta dnevno, nekonzumiranje alkohola, brada, pokrivene žene, odrezati ruku za krađu, kamenovati ženu za preljub i sl., nevjernicima odrezati glavu u radikalnijem izdanju ). Znači karakter im je isključivo politički . Onda prevare europljanima radi mahnu Kuranom ispred nosa želeći reći - pa tu ne piše ništa agresivno, to je religija mira!metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Je, kurac...
sve je različito, islam je politički pokret
2015-08-15
Takvim naivnima ce se jednom i glave zakotrljati nekim europski trgom..ne forsiram,samo pratim sto se istinski dogadja i sto slijedi..bogami,kad sam zimus bio doli u RH,i otisao u svoj omiljeni kafic,milina...svi svjetloputi,svi poznati jezik govore,sjednes s njima,kavica,cedevita,i prica do besvijesti..kao da sjedim sa obitelji..u svabiji,jebote,samo gledas te mracne demonske poglede..pratim i kako gledaju mlade,starije,cure i zene..kao hijene sto prate plijen..kaja wrote:varaju europljane, posebno ove izrazite vjernike krščane koji sličnosti pronalaze u islamu i krščanstvu i mahnu im kuranom kao dokaz- vidi, tu sve lijepo piše, ništa ružno!pismejker wrote:Kaja...kaja wrote:Nije, zapakirali su ti bombu u šareni bombon.Lako za Kuran mada i tamo ima agresivnih dijelova na djelu imaju politički islam kao pokret koji drži da je islam religija, način života i država a što nije slučaj kod kršćanstva, to je razlika, te da država treba biti uređena u skladu s odredbama islamskog prava. Kakve su to odredbe znamo svi (klanjanje sto puta dnevno, nekonzumiranje alkohola, brada, pokrivene žene, odrezati ruku za krađu, kamenovati ženu za preljub i sl., nevjernicima odrezati glavu u radikalnijem izdanju ). Znači karakter im je isključivo politički . Onda prevare europljanima radi mahnu Kuranom ispred nosa želeći reći - pa tu ne piše ništa agresivno, to je religija mira!metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Je, kurac...
Guest- Guest
drugo, zarazu političkog islama šire po đamijama. nisu inficirani jedino ovi koji nisu vjernici, lupaju po prasetini, alkoholu i boli ih kurac za alaha, djevice i šerijat. jedino oni su koliko toliko normalni u tom radikalnom okruženju. ali njih mlate..
Last edited by kaja on Fri 17 Feb - 17:14; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Onda ? Šta je odluceno ? Da palimo il da nepalimo ?
2014-04-11
kuran? nebitan je, njime mašu da zavaraju kršćaneRayMabus wrote:Onda ? Šta je odluceno ? Da palimo il da nepalimo ?
2015-08-15
zaraženi su teškom bolešću. s njima se jedino muslimani koji nisu inficirani mogu obračunati.pismejker wrote:Takvim naivnima ce se jednom i glave zakotrljati nekim europski trgom..ne forsiram,samo pratim sto se istinski dogadja i sto slijedi..bogami,kad sam zimus bio doli u RH,i otisao u svoj omiljeni kafic,milina...svi svjetloputi,svi poznati jezik govore,sjednes s njima,kavica,cedevita,i prica do besvijesti..kao da sjedim sa obitelji..u svabiji,jebote,samo gledas te mracne demonske poglede..pratim i kako gledaju mlade,starije,cure i zene..kao hijene sto prate plijen..kaja wrote:varaju europljane, posebno ove izrazite vjernike krščane koji sličnosti pronalaze u islamu i krščanstvu i mahnu im kuranom kao dokaz- vidi, tu sve lijepo piše, ništa ružno!pismejker wrote:Kaja...kaja wrote:Nije, zapakirali su ti bombu u šareni bombon.Lako za Kuran mada i tamo ima agresivnih dijelova na djelu imaju politički islam kao pokret koji drži da je islam religija, način života i država a što nije slučaj kod kršćanstva, to je razlika, te da država treba biti uređena u skladu s odredbama islamskog prava. Kakve su to odredbe znamo svi (klanjanje sto puta dnevno, nekonzumiranje alkohola, brada, pokrivene žene, odrezati ruku za krađu, kamenovati ženu za preljub i sl., nevjernicima odrezati glavu u radikalnijem izdanju ). Znači karakter im je isključivo politički . Onda prevare europljanima radi mahnu Kuranom ispred nosa želeći reći - pa tu ne piše ništa agresivno, to je religija mira!metilda wrote:ja imam Kuran na počasnom mjestu u obiteljskoj knjižnici, dobila ga za poklon od prijatelja Muslimana kojemu smo za vrijeme rata slali pomoć u Sarajevo.. pitao me kako nam se može odužiti - rekoh - Kuranom. pa Kuran više časti Mariju i Isusa nego tzv. kršćanska Europa ... a ako je većina Muslimana shvatila Kuran kao boj protiv bezbožnika kršćana - nisu pogriješili - Europa i Amerika leglo su bezvjerja, ubojstava i bogohulništva... Kuran je religija mira - kao što su konkvistadoru pogrešno razumjeli NZ tako je moguće i većina Muslimana pogrešno shvatila Kuran.. rekla bih - Šejtan na djelu kao nikad do sada. :P
Je, kurac...
2015-08-15
Mislio sam da palimo da ih provociramo ili ne ? Meni i onako isti kuaz.kaja wrote:kuran? nebitan je, njime mašu da zavaraju kršćaneRayMabus wrote:Onda ? Šta je odluceno ? Da palimo il da nepalimo ?
2014-04-11
Smarate me malo s tim vašim vjerskim prepucavanjima posebno onim dijelom gdje se opravdava ubijanje onih koji spale Kuran.
Valjda ste svijesni da mogu podignit miljone zapadnjaka i izvuci ih na ulice i da svak spali javno po jedan Kuran.
Znate li šta to znaci ?
KONACNI OBRACUN.
Valjda ste svijesni da mogu podignit miljone zapadnjaka i izvuci ih na ulice i da svak spali javno po jedan Kuran.
Znate li šta to znaci ?
KONACNI OBRACUN.
2014-04-11
Mudro receno...kaja wrote:kuran? nebitan je, njime mašu da zavaraju kršćaneRayMabus wrote:Onda ? Šta je odluceno ? Da palimo il da nepalimo ?
Guest- Guest
Ma jok..usutali bi onda kao picke..Ovako pojedinacno misle da su Europljani picke kukavne..poanta jest da su Europljani jakjo trpeljivi..RayMabus wrote:Smarate me malo s tim vašim vjerskim prepucavanjima posebno onim dijelom gdje se opravdava ubijanje onih koji spale Kuran.
Znate li šta to znaci ?
KONACNI OBRACUN.
iznenade se i ako nalete na nekog tko nije Svabo,i koji ih gleda pravo u oci i jebe im mater khozoepsku..odmah se usute i razmile..
Guest- Guest
Možda Evropljani jesu pičke al Lucifer ima znanje i vojsku ....i najlakše je upravljat glupim umovima a toga nek ima 1% a ima na pol miljarde Evropljana palit ce se Kuran svaki dan u svakoj evropskoj državi po više puta pa onda idemo na konačni obracun.
Pokrijte se ušima ...ova glupa pička je samo prethodnica i budete li prijetili ubojstvima radi knjige pojavit ce ih se još.
Pokrijte se ušima ...ova glupa pička je samo prethodnica i budete li prijetili ubojstvima radi knjige pojavit ce ih se još.
2014-04-11
Pa,volio bih vidjeti baju,kojeggod islamsistu koji bi joj pokusao glavu skinuti preda mnom..Najefikasniji su u coporu,i kad je zrtva sama,a nema nikog da joj pomogne... kurwinjska posla..RayMabus wrote:Možda Evropljani jesu pičke al Lucifer ima znanje i vojsku ....i najlakše je upravljat glupim umovima a toga nek ima 1% a ima na pol miljarde Evropljana palit ce se Kuran svaki dan u svakoj evropskoj državi po više puta pa onda idemo na konačni obracun.
Guest- Guest
- Narodna kriminalistička agencija optužila je 24-godišnju ženu za zločin izrade ekstremističkih sadržaja i pozivanje na nasilje protiv grupe građana, za vređanje naroda, rase i vere, kao i za podsticanje nacionalne, rasne i verske mržnje - rekla je slovačkoj agenciji TASR portparol policije Denisa Balogova.
Devojka iz Rožemberoka na severu Slovačke postavila je na svoj profil na Fejsbuku video na kome prikazuje knjigu s napisama Kurana na engleskom a zatim kako cepa iz nje stranice, mokri na njih i na kraju ih pali, a u pozadini je nacionalna slovačka zastava.
Video snimak prati tekst u kome za muslimane kaže da su zaraza gora od šuge i poručuje im da u Slovačkoj nemaju šta da traže kad nisu u stanju da se prilagode, kao i da kreće u hajku na njih i loviće ih i ubijati.
- Ko god proba da me zaustavi loše će proći. Neće me niko zaustaviti i ići ću na svakog muslimana - napisala je Slovakinja.
Za krivična dela za koja je optužena preti joj prema slovačkim zakonima do šest godina zatvora, kazala je Balogova.
http://www.blic.rs/vesti/svet/uhapsena-slovakinja-koja-je-urinirala-po-kuranu-pa-ga-spalila/f0tfz79
Devojka iz Rožemberoka na severu Slovačke postavila je na svoj profil na Fejsbuku video na kome prikazuje knjigu s napisama Kurana na engleskom a zatim kako cepa iz nje stranice, mokri na njih i na kraju ih pali, a u pozadini je nacionalna slovačka zastava.
Video snimak prati tekst u kome za muslimane kaže da su zaraza gora od šuge i poručuje im da u Slovačkoj nemaju šta da traže kad nisu u stanju da se prilagode, kao i da kreće u hajku na njih i loviće ih i ubijati.
- Ko god proba da me zaustavi loše će proći. Neće me niko zaustaviti i ići ću na svakog muslimana - napisala je Slovakinja.
Za krivična dela za koja je optužena preti joj prema slovačkim zakonima do šest godina zatvora, kazala je Balogova.
http://www.blic.rs/vesti/svet/uhapsena-slovakinja-koja-je-urinirala-po-kuranu-pa-ga-spalila/f0tfz79
2014-04-11
Svakako cura ima veća mooda od naseg Gowija,koji kaze da bi netko TREBAO kurwu ubiti..uvijek netko drugi treba..
Guest- Guest
Problem je šta je ta njegova izjava puno teži zlocin nego pišanje po nekakvoj knjizi posebno šta bi religija trebala poducavati toleranciju.pismejker wrote:Svakako cura ima veća mooda od naseg Gowija,koji kaze da bi netko TREBAO kurwu ubiti..uvijek netko drugi treba..
Lucifer ima vagu ....još uvijek važe šta ce.
2014-04-11
Page 11 of 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Page 11 of 25