Ćirilicom išaran grafit "Nepokoreni grad!"u Osijeku
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ćirilicom išaran grafit "Nepokoreni grad!"u Osijeku
Ja, kad dišem, onda dišem za Hrvatsku.
Ne dišem ja bezveze.
Ne dišem ja bezveze.
crvenkasti- Posts : 29699
2014-04-17
хрватска
baš ti nekako čudno kad vidiš napisano, nespojivo, kao noćni dan, ili suha voda ..
baš ti nekako čudno kad vidiš napisano, nespojivo, kao noćni dan, ili suha voda ..
crvenkasti-
2014-04-17
Jesi ovo ti bio zlocest, crveni? Cijeli si uzbuđen, k'o djecacic.:D
2014-04-11
boze...maggie13 wrote:Jesi ovo ti bio zlocest, crveni? Cijeli si uzbuđen, k'o djecacic.:D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šta ti hoćeš? Da držiš sveću?vuksadinare wrote:boze...maggie13 wrote:Jesi ovo ti bio zlocest, crveni? Cijeli si uzbuđen, k'o djecacic.:D
Naravno da je zločin. Ali šutnja medija jasno ukazuje na nam i dalje vladaju Srbi i jugosloveni.dzango wrote:Stravičan zločin u svakom slučaju.Ground Biscuits wrote:meni ovo vise lici na kenjociddzango wrote:Kakvi kurac. Razapeti sa četiri konja na četiri strane sveta. Neće oni sa grafitima praviti genocid po Hrvtaskoj.Regoč wrote:Pohvatati gadove i ruke im odsjeći da bi se spriečilo ponavljanje zločina.
I tu bake kukaju,a nis ne poduzimaju...
Guest- Guest
E, da u Jasenovcu napišeš "U", svi bi se digli na noge. Jasan dokaz o četničkoj vlasti.pismejker wrote:I tu bake kukaju,a nis ne poduzimaju...
Jebali vas grafiti i onog ko to slika i objavljuje ko vijest, sramota za državu.
Guest- Guest
ne negiram,samo kazem da ne grintate kao bake stare,nego nes poduzmete.Eto,nek vam za primjer bude Kaja,koja bi organizirala grupu ,koja bi kaznjavala zlostavljace zivotinja..Kaja,ima vrlo vrucu krv,kad treba braniti nesto sto voli...a vi babe,samo onako ispod glasa"osudjujete"...Regoč wrote:E, da u Jasenovcu napišeš "U", svi bi se digli na noge. Jasan dokaz o četničkoj vlasti.pismejker wrote:I tu bake kukaju,a nis ne poduzimaju...
Guest- Guest
Ako je viest ZDS, ovo zaslužuje još i više biti posvuda u udarnom terminu. Gdje su osude? Reakcije javnosti? SDP? SDSS? SNV? Nitko?Marx wrote:Jebali vas grafiti i onog ko to slika i objavljuje ko vijest, sramota za državu.
Pa meni osobno idu na k sve te vijesti bilo ZDS ili CCCC. Čisto mi se jebe šta je neki balonja naškrabao po zidu i onda da ja moram gledat vijesti o tome.Regoč wrote:Ako je viest ZDS, ovo zaslužuje još i više biti posvuda u udarnom terminu. Gdje su osude? Reakcije javnosti? SDP? SDSS? SNV? Nitko?Marx wrote:Jebali vas grafiti i onog ko to slika i objavljuje ko vijest, sramota za državu.
Guest- Guest
Dobro, tvoj je stav uravnotežen. No, sad je balonja, a kad je ZDS u pitanju, odmah je medijska histerija o buđenju ustaštva.Marx wrote:Pa meni osobno idu na k sve te vijesti bilo ZDS ili CCCC. Čisto mi se jebe šta je neki balonja naškrabao po zidu i onda da ja moram gledat vijesti o tome.Regoč wrote:Ako je viest ZDS, ovo zaslužuje još i više biti posvuda u udarnom terminu. Gdje su osude? Reakcije javnosti? SDP? SDSS? SNV? Nitko?Marx wrote:Jebali vas grafiti i onog ko to slika i objavljuje ko vijest, sramota za državu.
Ebote,u susjedstvo mi doselila jedna baka srpkinja sa razvedenom ćerom i unukom..Odmah pocela komandovati i namjestati kante za otpatke,i poducavati kako se to radi..naravno,sve je poturala susjedima ispod nosa,dok je svoju parcelu ostavila bez kanti..
Sad,uci Reg,kako se fajta protiv Srba...
Ujutro ju je cekalo na njenoj parceli,kontingent SVIH kanti od susjeda kojima je htjela dirigirati...
Ujutro ju je cekalo na njenoj parceli,kontingent SVIH kanti od susjeda kojima je htjela dirigirati...
Guest- Guest
stariji ljudi po prirodi znaju biti control freaks,meni je ostala u sjecanju neka baba koja je pokusavala ljudima naredjivati kaad ce ko cistiti i mapirati hodnik i te picke materine,cak i napravila spisak sa imenima kad je ciji red za ciscenje,medo izvadio upaljac i zapalio spisak hahapismejker wrote:Ebote,u susjedstvo mi doselila jedna baka srpkinja sa razvedenom ćerom i unukom..Odmah pocela komandovati i namjestati kante za otpatke,i poducavati kako se to radi..naravno,sve je poturala susjedima ispod nosa,dok je svoju parcelu ostavila bez kanti..
Guest- Guest
Naravmp da je zločin kada se grafit žvrlja grafitom i da su vam opet Srbi za sve krivi iako Srba i nema. Ustašoidna psihoza maloumnih idiota.Regoč wrote:Naravno da je zločin. Ali šutnja medija jasno ukazuje na nam i dalje vladaju Srbi i jugosloveni.dzango wrote:Stravičan zločin u svakom slučaju.Ground Biscuits wrote:meni ovo vise lici na kenjociddzango wrote:Kakvi kurac. Razapeti sa četiri konja na četiri strane sveta. Neće oni sa grafitima praviti genocid po Hrvtaskoj.Regoč wrote:Pohvatati gadove i ruke im odsjeći da bi se spriečilo ponavljanje zločina.
ima crvenkasti,on jos nije 100% hrvat
Guest- Guest
Bravo za komšiluk!pismejker wrote:Ebote,u susjedstvo mi doselila jedna baka srpkinja sa razvedenom ćerom i unukom..Odmah pocela komandovati i namjestati kante za otpatke,i poducavati kako se to radi..naravno,sve je poturala susjedima ispod nosa,dok je svoju parcelu ostavila bez kanti..
Ma da, sad je nepoznati balonja, ne zna se tko je, pričekajmo ishod istrage... Jebite si majku licemjernu! Da je netko na SNV stavio "U", odmah bi bilo jasno da se radi o buđenju ustaštva i jačanju fašizacije Hrvatske. Gamad četnička tko to priča, korisni idioti tko im vjeruje. A vidim da Jastro još nije napravio grafologijsku analizu.dzango wrote:Naravmp da je zločin kada se grafit žvrlja grafitom i da su vam opet Srbi za sve krivi iako Srba i nema. Ustašoidna psihoza maloumnih idiota.Regoč wrote:Naravno da je zločin. Ali šutnja medija jasno ukazuje na nam i dalje vladaju Srbi i jugosloveni.dzango wrote:Stravičan zločin u svakom slučaju.Ground Biscuits wrote:meni ovo vise lici na kenjociddzango wrote:
Kakvi kurac. Razapeti sa četiri konja na četiri strane sveta. Neće oni sa grafitima praviti genocid po Hrvtaskoj.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ''Opet išaran Marxov grob. Netko je napisao "arhitekt genocida" ''
» Pisi cirilicom da te ceo svet razme
» NAJSTARIJI PRONAĐENI HRVATSKI DOKUMENT PISAN JE – ĆIRILICOM!
» Oj Srbijo , ne treba ti više , pola Bosne ćirilicom piše
» Grafit Split
» Pisi cirilicom da te ceo svet razme
» NAJSTARIJI PRONAĐENI HRVATSKI DOKUMENT PISAN JE – ĆIRILICOM!
» Oj Srbijo , ne treba ti više , pola Bosne ćirilicom piše
» Grafit Split
Page 3 of 4