Ćirilicom išaran grafit "Nepokoreni grad!"u Osijeku
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ćirilicom išaran grafit "Nepokoreni grad!"u Osijeku
..pa i '91 je skoro pola grada bilo 'opravdano' odsutno...mutava baštarda wrote:Pinochet wrote:Umjesto nepokoreni grad, sada je to ispražnjeni grad :D
opravdano odsutni
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mutava baštarda wrote:Pinochet wrote:Umjesto nepokoreni grad, sada je to ispražnjeni grad :D
opravdano odsutni
Srba je u postotku puno više otišlo, tako da nam se ipak isplatilo.
Ukupni rezultat je ok.
crvenkasti-
2014-04-17
Bolje da žive i bez ruku i nogu. Umesto što žvrljaju grafite okolo. Mora da se zna neki red.Regoč wrote:Ne, time bi prestala njihova patnja. Bez ruku bi i dalje morali živjeti u zemlji koju mrze, a gdje za takve ima veće patnje?dzango wrote:Kakvi kurac. Razapeti sa četiri konja na četiri strane sveta. Neće oni sa grafitima praviti genocid po Hrvtaskoj.Regoč wrote:Pohvatati gadove i ruke im odsjeći da bi se spriečilo ponavljanje zločina.
Ko bre onda vrši zločine žvrljajući grafite? Kakve ste vi to ustaše?crvenkasti wrote:mutava baštarda wrote:Pinochet wrote:Umjesto nepokoreni grad, sada je to ispražnjeni grad :D
opravdano odsutni
Ukupni rezultat je ok.
oni koji su bježali na zapad mogli bi uskoro početi uvrštavati na listu slava i obljetnicu oluje... ovi što su na istok jebi ga, zajebali se....crvenkasti wrote:mutava baštarda wrote:Pinochet wrote:Umjesto nepokoreni grad, sada je to ispražnjeni grad :D
opravdano odsutni
Ukupni rezultat je ok.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
dobro je joda napisao, sad otišla i druga polovica, ostalo prazno...vuksadinare wrote:..pa i '91 je skoro pola grada bilo 'opravdano' odsutno...mutava baštarda wrote:Pinochet wrote:Umjesto nepokoreni grad, sada je to ispražnjeni grad :D
opravdano odsutni
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
..a ima u soijeku ljudi..kucna prijateljica nam je osjecanka i cesto pohodi grad..nije bas tako prazno sto se propagira ovdje..nesto veci problem je u manjim sredinamamutava baštarda wrote:dobro je joda napisao, sad otišla i druga polovica, ostalo prazno...vuksadinare wrote:..pa i '91 je skoro pola grada bilo 'opravdano' odsutno...mutava baštarda wrote:Pinochet wrote:Umjesto nepokoreni grad, sada je to ispražnjeni grad :D
opravdano odsutni
2015-09-08
Vrkić pisao da bi se mogao slikati, osim toga znao sam autora Nepokrenog grada mog pok. komšiju Suleta Robiju hehehe to je bio lik samo takav
Kermit-
2014-04-17
grad od 120.000 pao na 65.000 a priča se o nekakvim grafiti hehehe mi smo batustan samo takav vidim raja se vata, a delije se ne hvale sa ovimPinochet wrote:Umjesto nepokoreni grad, sada je to ispražnjeni grad :D
Kermit-
2014-04-17
meni ovo vise lici na kenjociddzango wrote:Kakvi kurac. Razapeti sa četiri konja na četiri strane sveta. Neće oni sa grafitima praviti genocid po Hrvtaskoj.Regoč wrote:Pohvatati gadove i ruke im odsjeći da bi se spriečilo ponavljanje zločina.
Guest- Guest
...realno...u osijeku prakticno nije ni bilo puno autohtone raje...osijek je najvise naseljen poslije drugog svjetskog rata...raznim migracijama...pa vecina obitelji nema tamo cvrstih korijena...pa im je lakse otici..nego recimo zadranima,karlovcanima..asilovski wrote:grad od 120.000 pao na 65.000 a priča se o nekakvim grafiti hehehe mi smo batustan samo takav vidim raja se vata, a delije se ne hvale sa ovimPinochet wrote:Umjesto nepokoreni grad, sada je to ispražnjeni grad :D
2015-09-08
evo moja susjeda osjecanka njezin otac i mati su iz vodica...oni dosli sa njom kao najstarijim djetetom kad je imala samo dvije godine u novu tenju..nakon par godina su preselili u osijek na senjak..ona se vise osjeca kao vodicanka i dlamatinka nego osjecanka makar je najveci dio zivota zivjela u osijeku...pa kad s erazboljela dosla sinu u zg tu se lijecila dvije godine...sin u međuvremeno otisao zivjet u vodice i bavi se turizmom ona ostala zivjet u zagrebu zbog lijecenja...
2015-09-08
Gluposti, pa nisu ljudi otišli van zato št nemaju "korijene" već zato što nemaju šta jesti majkoisusovavuksadinare wrote:...realno...u osijeku prakticno nije ni bilo puno autohtone raje...osijek je najvise naseljen poslije drugog svjetskog rata...raznim migracijama...pa vecina obitelji nema tamo cvrstih korijena...pa im je lakse otici..nego recimo zadranima,karlovcanima..asilovski wrote:grad od 120.000 pao na 65.000 a priča se o nekakvim grafiti hehehe mi smo batustan samo takav vidim raja se vata, a delije se ne hvale sa ovimPinochet wrote:Umjesto nepokoreni grad, sada je to ispražnjeni grad :D
Kermit-
2014-04-17
daleko joj lepa kućavuksadinare wrote:evo moja susjeda osjecanka njezin otac i mati su iz vodica...oni dosli sa njom kao najstarijim djetetom kad je imala samo dvije godine u novu tenju..nakon par godina su preselili u osijek na senjak..ona se vise osjeca kao vodicanka i dlamatinka nego osjecanka makar je najveci dio zivota zivjela u osijeku...pa kad s erazboljela dosla sinu u zg tu se lijecila dvije godine...sin u međuvremeno otisao zivjet u vodice i bavi se turizmom ona ostala zivjet u zagrebu zbog lijecenja...
Kermit-
2014-04-17
..nisma rekao zbog korijena..nego da im je lakse nekako otici...bez obzira na razlog...nije ni u drugim krajevima nesto bolja ekonomska situacija nego u osijeku..pa nekako teze se ljudi odluju na odlazak..vise biraju ako trebaju otici negdje blize...rodnom kraju..makar placa ne bila kao u njemackojasilovski wrote:Gluposti, pa nisu ljudi otišli van zato št nemaju "korijene" već zato što nemaju šta jesti majkoisusovavuksadinare wrote:...realno...u osijeku prakticno nije ni bilo puno autohtone raje...osijek je najvise naseljen poslije drugog svjetskog rata...raznim migracijama...pa vecina obitelji nema tamo cvrstih korijena...pa im je lakse otici..nego recimo zadranima,karlovcanima..asilovski wrote:grad od 120.000 pao na 65.000 a priča se o nekakvim grafiti hehehe mi smo batustan samo takav vidim raja se vata, a delije se ne hvale sa ovimPinochet wrote:Umjesto nepokoreni grad, sada je to ispražnjeni grad :D
2015-09-08
otisli su na privremeni rad,vratice se,bar u penziju ako nista drugo i da umru na svojoj zemlji a i jeftinije je,treba sparat svaki eu
Guest- Guest
Nije bitno je li Hrvat u Hrvatskoj, nego je li Hrvatska u njegovom srcu.
To, i jel diše.
Ako ne diše, moš ga jebat...
To, i jel diše.
crvenkasti-
2014-04-17
Stravičan zločin u svakom slučaju.Ground Biscuits wrote:meni ovo vise lici na kenjociddzango wrote:Kakvi kurac. Razapeti sa četiri konja na četiri strane sveta. Neće oni sa grafitima praviti genocid po Hrvtaskoj.Regoč wrote:Pohvatati gadove i ruke im odsjeći da bi se spriečilo ponavljanje zločina.
Živela nekrofilija.crvenkasti wrote:Nije bitno je li Hrvat u Hrvatskoj, nego je li Hrvatska u njegovom srcu.
To, i jel diše.
For Apartment ready!crvenkasti wrote:Nije bitno je li Hrvat u Hrvatskoj, nego je li Hrvatska u njegovom srcu.
To, i jel diše.
Guest- Guest
Ja, kad dišem, onda dišem za Hrvatsku.
Ne dišem ja bezveze.
Ne dišem ja bezveze.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ''Opet išaran Marxov grob. Netko je napisao "arhitekt genocida" ''
» Pisi cirilicom da te ceo svet razme
» NAJSTARIJI PRONAĐENI HRVATSKI DOKUMENT PISAN JE – ĆIRILICOM!
» Oj Srbijo , ne treba ti više , pola Bosne ćirilicom piše
» Grafit Split
» Pisi cirilicom da te ceo svet razme
» NAJSTARIJI PRONAĐENI HRVATSKI DOKUMENT PISAN JE – ĆIRILICOM!
» Oj Srbijo , ne treba ti više , pola Bosne ćirilicom piše
» Grafit Split
Page 2 of 4