Radim
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Radim u:
Re: Radim
A dobro, i ja sam stalno na nekim tečajevima.Pinochet wrote:samozaposlen non stop, pola godine godišnje(zadnjih par godina) još u priv firmi tučem sezonu(pa se zbog 1+2 ne okupan cilo lito jbg), i tu i tamo plaćam uvik neke tečajeve :D (student).. recimo 3 kategorije :D
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Snaci ce se oni , opet ce se negdje uhljebit.....zato se i zovu uhljebi ....to im je profesionalna crta , time se bave.Triny wrote:Da bar hoće i to što prije. Pa da vidimo tko će opstati.Javne službe zarade svoj kruh posve pošteno čak i više od toga.
Ukratko država bi propala bez nas i nastupio bi opći kaos. A to što netko radi u privatnika kao frizerka....pa bez toga s
e i može.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Od akademske zajednice preko politike do gospodarstva, korupcija je zahvatila hrvatsko društvo poput sepse. Građani anestezirani crnim prognozama i društvenim mrežama - ne čine ništa.
Glasači čuvaju posao, stranke čuvaju privilegije
Stranačka iskaznica je karta za uspjeh, potvrđuje nam dr. Matić. I to je ta sličnost s preddemokratskim sustavom iz kojega je Hrvatska izašla prije četvrt stoljeća. “Svakodnevno gledamo kako politički umreženi mladi ljudi bez problema dolaze na radna mjesta i položaje, dok sve ostale čeka dugačak i mukotrpan put. Ili naprosto odlaze iz zemlje.“ A to, navodi Matić, osim izravnog generiranja političke korupcije, u jednadžbu unosi i deprofesionalizaciju državnog i javnog sektora. „Političke stranke naprosto nisu primorane išta mijenjati, jer bi time izravno ugrozili svoje privilegije, ali bi i odbili desetke tisuća onih građana koje su svih ovih godina uhljebili, i tako stvorili poslušnu stranačku bazu.“
„Ljudi koji imaju kvalifikacije i osjećaju da imaju snage napredovati u nekom sustavu otvorene tržišne utakmice u Hrvatskoj ne vide mogućnost napredovanja. Tu je od sveučilišta pa preko politike do biznisa sve premreženo i ne postoji objektivan kriterij kako napredovati. Mali je utjecaj našeg vlastitog truda na postignuti rezultat“, dodaje Petrović.
http://www.dw.com/hr/stranke-su-inkubator-korupcije-u-hrvatskoj/a-37534111
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t16276-stranke-su-inkubator-korupcije-u-hrvatskoj
Stranačka iskaznica je karta za uspjeh, potvrđuje nam dr. Matić. I to je ta sličnost s preddemokratskim sustavom iz kojega je Hrvatska izašla prije četvrt stoljeća. “Svakodnevno gledamo kako politički umreženi mladi ljudi bez problema dolaze na radna mjesta i položaje, dok sve ostale čeka dugačak i mukotrpan put. Ili naprosto odlaze iz zemlje.“ A to, navodi Matić, osim izravnog generiranja političke korupcije, u jednadžbu unosi i deprofesionalizaciju državnog i javnog sektora. „Političke stranke naprosto nisu primorane išta mijenjati, jer bi time izravno ugrozili svoje privilegije, ali bi i odbili desetke tisuća onih građana koje su svih ovih godina uhljebili, i tako stvorili poslušnu stranačku bazu.“
„Ljudi koji imaju kvalifikacije i osjećaju da imaju snage napredovati u nekom sustavu otvorene tržišne utakmice u Hrvatskoj ne vide mogućnost napredovanja. Tu je od sveučilišta pa preko politike do biznisa sve premreženo i ne postoji objektivan kriterij kako napredovati. Mali je utjecaj našeg vlastitog truda na postignuti rezultat“, dodaje Petrović.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t16276-stranke-su-inkubator-korupcije-u-hrvatskoj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hajd,da podebljamo..jest da smo svi svjesni ovog,ali...RayMabus wrote:Od akademske zajednice preko politike do gospodarstva, korupcija je zahvatila hrvatsko društvo poput sepse. Građani anestezirani crnim prognozama i društvenim mrežama - ne čine ništa.
Guest- Guest
Radim u:
državnoj firmi 6% [ 1 ]privatnoj firmi 35% [ 6 ]vojni /ratni umirovljenik 0% [ 0 ]civilni umirovljenik 0% [ 0 ]student 6% [ 1 ]u inozemstvu 12% [ 2 ]samozaposlen 29% [ 5 ]ne radim 12% [ 2 ]_________________
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
opet lažeš.pismejker wrote:student..
kaj ti studiraš?
prekvalifikacija nije studij.
2014-12-30
pomrli biepikur37 wrote:debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Triny wrote:Ajde, ajde...da vam ne budu i ovdje ugrožena uhljebnička prava.epikur37 wrote:Tko radi u državnim i javnim službama slobodno se javite na temu, evo osnivam forumski sindikat.
Uhljeb ti je u gaćama.....
Javne službe zarade svoj kruh posve pošteno čak i više od toga.
Ukratko država bi propala bez nas i nastupio bi opći kaos. A to što netko radi u privatnika kao frizerka....pa bez toga s
e i može.
Dobro ti nisi osobito bistar ali pokušaj zamisliti situaciju da ostanete bez policije, zdravstva, obrazovanja, vojske, tek odjednom.
a po nekim definicijama mogu se i prosvercat kao uhljeb, uhljebio sam se na mjesalici i samo ako firma propadne mogu i ja :D
2015-08-15
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
jesam, materemiDread_Pirate_Roberts wrote:valjda gdje rade forumasi...naravno svi su odgovorili iskreno...
2014-12-30
deda wrote:veberu mater sredila poso preko veze, a kaja se uhljebila na lijepe oči
za razliku od tebe sam sam sve stvorio.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
što si odmah ljubomoran, sam si izabrao mučiti seveber wrote:za razliku od tebe sam sam sve stvorio.deda wrote:veberu mater sredila poso preko veze, a kaja se uhljebila na lijepe oči
Guest- Guest
No samo ja radim u državnoj firmi ovo oko mene sve vrvi od poduzetništva :)
trazim povišicu :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i vuk je na proračunu, samo neće kliknutiepikur37 wrote:No samo ja radim u državnoj firmi ovo oko mene sve vrvi od poduzetništva :)
Guest- Guest
On se boji da bi tim klikom završio u socijalizmu i jugoslaviji :)Noor wrote:i vuk je na proračunu, samo neće kliknutiepikur37 wrote:No samo ja radim u državnoj firmi ovo oko mene sve vrvi od poduzetništva :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:placam i ja..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne bi rekao..ja sam an gradskom proracunu ne na drzavnom..Triny wrote:gradske spadaju pod državne
mae ali zivis od proracuna koji građani obavezno uplaćuju..
svi plaćaju ali samo neki dobivaju plaću od proračuna, gradskog ili državnog.
vuk izdominirao temu
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» "Više ne radim za vas. Sad sam s njima"
» Znam da se nekome čini puno, radim 30 godina
» S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
» Radim 20 godina, nemam kredita, umjerena sam u svemu...
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
» Znam da se nekome čini puno, radim 30 godina
» S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
» Radim 20 godina, nemam kredita, umjerena sam u svemu...
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
Page 3 of 4