ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa - Page 2 Empty Re: Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa

Post by mutava baštarda 14/2/2017, 09:01

n_razbojnik wrote:
mutava baštarda wrote:
n_razbojnik wrote:
mutava baštarda wrote:
n_razbojnik wrote:
Ma kakav štrajk privatnog sektora o čemu ti pričaš, pa ja moram za na bolovanje atest proći, slomit obje ruke barem...prve sekunde da razmislim o štrajku nema me sutra na radnom mjestu...zato se samo gazda može kurčiti državi, ja gazdi teško ili nikako...ali represivni aparat je zato podglancan, i srče dok može...svejedno, jedan mjesec samo, ma 15 dana da zakasne uplate...baš me zanima
ja ne smijem slomiti nogu, jer bi mi gazda kao konju sprašio metak u čelo...
Kad nisi školovala, pa moraš nogama upirat
prodam ti diplomu. konj nema ruke.
Pa da me Đikić proziva da sam kupiJo
neće skužit, nova, još nije otpakirana iz tuljka. :)

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa - Page 2 Empty Re: Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa

Post by catabbath 14/2/2017, 09:04

Uostalom nek poropadne što prije. Današnji penzioneri su večinom krivi za ovo stanje države danas, oni su doveli bandu na vlast i u svakoj vlasti koaliraju.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/2/2017, 09:04

Ja dao otkaz ( na malo brutalan nacin , jedva se izvukao od krivicne prijave a i to još nije 100% sigurno , cekam kraj mjeseca da se sve raščisti crno na bijelo tj s papirima ) ......ja sam svoje odštrajka .....imam solucija za ic radit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 14/2/2017, 09:08

debotoijusto wrote:

a sad realno , ovo je zemlja gdje na prosvjed protiv necega izadja 100 istih ljudi , jbt. vec znam gdje ce tko stajati i pitam jel bolestan ako netko nedostaje , karikiram
Ma prosvjed, pa nismo stara demokracija gdje događanje naroda izaziva stvarne promjene u društvu...Al' oke, ti voliš da odeš, zabaviš se i rekoh već da ovi što kenjaju prvi proestiraju iz fotelja za razliku od druga koji ne propušta izlet na svježem zraku, ma kako bezvezan razlog druženja bio

Ali prosvjed neće ništa promjeniti, samo rupa u prihodu...ili u čelu

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/2/2017, 09:09

Penzije su zamišljene tako da udovice i stariji muškarci imaju koju kintu za kruh i to pod stare dane tj negladuju. Sad kad je matrijahalna imperija a one su samostalne i ima puno samaca i razvedenih ta šema  da ona dobiva tu naknadu kao udovica od tog muškog nema nikakvog smisla.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/2/2017, 09:16

RayMabus wrote:Penzije su zamišljene tako da udovice i stariji muškarci imaju koju kintu za kruh i to pod stare dane tj negladuju. Sad kad je matrijahalna imperija a one su samostalne i ima puno samaca i razvedenih ta šema  da ona dobiva tu naknadu kao udovica od tog muškog nema nikakvog smisla.
U biti da se nelažemo ovolika kolicina samaca i razvedenih svijesno il podsvijesno cini da se to ukine , bilo da puca po šavovima pa neradi , bilo da bojkotira da ima djecu ...uglavnom njihov cilj nije da to opstane .....mirovinski sustav.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by sitting_bull 14/2/2017, 12:49

debotoijusto wrote:
n_razbojnik wrote:
RayMabus wrote:
n_razbojnik wrote:
RayMabus wrote:
Drži ga trenutna radna snaga u privatnom sektoru kojoj bi bilo najbolje da svi kolektivno naprave generalni štrajk na 10 dana pa da vidimo di cemo onda.
Nagovorit poslodavce da "zaborave" uplatit' doprinose za siječanj...pa da vidimo!
Ma zaboravi to .....ovdje ti nikad nece biti generalnog štrajka jer samo jugosi štrajakju ...to je kao Juga šema ....generacije iznad 45-e su bile u ratu njih pere domoljublje a mlađi neznaju šta je to štrajk .....mi štrajkamo puno bolje i jace : masovnim ezgodusom na zapad.
Ma kakav štrajk privatnog sektora o čemu ti pričaš, pa ja moram za na bolovanje atest proći, slomit obje ruke barem...prve sekunde da razmislim o štrajku nema me sutra na radnom mjestu...zato se samo gazda može kurčiti državi, ja gazdi teško ili nikako...ali represivni aparat je zato podglancan, i srče dok može...svejedno, jedan mjesec samo, ma 15 dana da zakasne uplate...baš me zanima

nista
drzava bi uzela kredit , kasnila s placanjem obveza , huskala na pokretace , idite u srbiju i sl.
prekomplicirana akcija nemoguca u nasem drustvu
s druge strane mocna poruka bi bila odaslana

a sad realno , ovo je zemlja gdje na prosvjed protiv necega izadja 100 istih ljudi , jbt. vec znam gdje ce tko stajati i pitam jel bolestan ako netko nedostaje , karikiram
realno, još je nedavno postojala nada kako ćemo se ipak izvući iz gliba i krenuti dalje.

slučaj Barišić i ljigina obrana i podrška plagijatoru pokazuje kako ta nada umire brže nego što se očekivalo.

obično je nakon zime kretalo novo zapošljavanje i neki novi optimizam. sada je stanje takvo da nemaš koga zaposliti jer su ljudi otišli, uglavnom nepovratno u bijeli svijet. samo rijetki će se vratiti.

osobno ne očekujem neke sitne folklorne prosvjede.
očekujem kako će u nekom trenutku neka naizgled pizdarija zapaliti masu koja će onda u par dana zgaziti sve elitne političke stališe pred sobom. tko uspije pobjeći, spasiti će se...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/2/2017, 12:54

sitting_bull wrote:

očekujem kako će u nekom trenutku neka naizgled pizdarija zapaliti masu koja će onda u par dana zgaziti sve elitne političke stališe pred sobom. tko uspije pobjeći, spasiti će se...
Imaš pravo , otkrit cu ti i koja pizdharija : novi imigrantski val.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by sitting_bull 14/2/2017, 13:01

RayMabus wrote:
sitting_bull wrote:

Imaš pravo , otkrit cu ti i koja pizdharija : novi imigrantski val.
moguće, lako moguće.

rumunjska ponavlja 1989. godinu pa nije nemoguće i ovdje pokrenuti neki novi majdan kad se steknu uvjeti.
narod je ušutio, a age stežu remen i dalje...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/2/2017, 13:04

100% ti je tako ....dignit ceti se i ovi šta su bili u ratu i ostatak naroda radi imigranata , sve nadrkano na to a meta su im politicari koji su nesposobni i sve to ispustili iz kontrole .....to ti je spoj ovih iz rata koji su ratovali za normalnu državu i obicnog naroda protiv korumpiranih politicara jer su dopustili da imigranti preplave Hr.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2017, 13:38

Penzija ionako neće biti. Bolje je pomirite se da nema penzija ili kao Longi zaradite švapsku penziju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2017, 13:50

Pinochet wrote:Penzija ionako neće biti. Bolje je pomirite se da nema penzija ili kao Longi zaradite švapsku penziju
neće kad ti i aben i vama slični ne plaćate porez :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/2/2017, 13:56

Noor wrote:
Pinochet wrote:Penzija ionako neće biti. Bolje je pomirite se da nema penzija ili kao Longi zaradite švapsku penziju
Zašto bi plačali ? Ja sam prije par dana gleda starosne strukture po državama , 50% muških nedoceka 67 godinu a ovi ostali isto nešto puno previše nakon toga dakle samo babetine uživaju u penziji ....u najboljem slucaju tu se radi o deset godina penzije za ovu polovinu koja uopce dođe do 67 a tu lovu za tih 10 godina svaki normalni muškarac može osigurat za vrijeme života bilo radom bilo od nekretnina koje naslijedi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2017, 14:04

RayMabus wrote:
Noor wrote:
Zašto bi plačali ? Ja sam prije par dana gleda starosne strukture po državama , 50% muških nedoceka 67 godinu a ovi ostali isto nešto puno previše nakon toga dakle samo babetine uživaju u penziji ....u najboljem slucaju tu se radi o deset godina penzije za ovu polovinu koja uopce dođe do 67 a tu lovu za tih 10 godina svaki normalni muškarac može osigurat za vrijeme života bilo radom bilo od nekretnina koje naslijedi.

što se tiče HZMO, nema tu zašto bi plaćali...ako si u radnom odnosu doprinose ti skinu hoćeš ili nećeš
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/2/2017, 14:08

Ok al mislio sam u konceptualnom smislu : Zašto bi ih uopce bile brige to ? Netreba. Neigra im. Igra im nešto drugo,.....da sami osiguraju tih 10 godina ako uopce i dožive 67 za šta su šanse 50% a i za ovo 10 godina nakon toga je upitno jel 10 il je manje ....vrlo mali broj muških doživi 75-u godinu.

Možda njih 25%

Mirovinski sustav Hrvatske na rubu kolapsa - Page 2 Croatia-population-pyramid-2014
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/2/2017, 14:11

Uostalom evo ti službeni podaci :

Naime, u Hrvatskoj je 2014. godine prosječna dob umrlih iznosila 72,2 godine za muškarce te 79,3 godina za žene što upravo ukazuje da povećana smrtnost već znatno pogađa muške babyboomere, a uskoro će i žene iz tih generacija – uvjeren je profesor Pokos.

http://ex-iskon.forumcroatian.com/t16285-val-smrti-poharao-hrvatsku-strucnjaci-najavljuju-najgore-tek-dolazi-a-pogrebnici-trljaju-ruke-evo-koliko-ce-vas-kostati-usudite-li-se-umrijeti-i-pocnite-stedjeti#752392
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by max123 14/2/2017, 14:15

RayMabus wrote:
 50% muških nedoceka 67 godinu a ovi ostali isto nešto puno previše nakon toga dakle samo babetine uživaju u penziji ....
jebiga,nemos zderat,lokat i pusit i nadat se dubokoj starosti.zivi disciplinirano i nista se neboj,plus ces zajebat babu...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by darth_vader 14/2/2017, 14:18

mutava baštarda wrote:
n_razbojnik wrote:
RayMabus wrote:
n_razbojnik wrote:
RayMabus wrote:
Drži ga trenutna radna snaga u privatnom sektoru kojoj bi bilo najbolje da svi kolektivno naprave generalni štrajk na 10 dana pa da vidimo di cemo onda.
Nagovorit poslodavce da "zaborave" uplatit' doprinose za siječanj...pa da vidimo!
Ma zaboravi to .....ovdje ti nikad nece biti generalnog štrajka jer samo jugosi štrajakju ...to je kao Juga šema ....generacije iznad 45-e su bile u ratu njih pere domoljublje a mlađi neznaju šta je to štrajk .....mi štrajkamo puno bolje i jace : masovnim ezgodusom na zapad.
ja ne smijem slomiti nogu, jer bi mi gazda kao konju sprašio metak u čelo...

Smatraj to samilonim hicem...ipak su to izuzetno empaticni ljudi skloni milosrđu...zgrtanje love je samo posljedica viška altruizma kod tih pojedinaca...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 14/2/2017, 14:19

max123 wrote:
RayMabus wrote:
 50% muških nedoceka 67 godinu a ovi ostali isto nešto puno previše nakon toga dakle samo babetine uživaju u penziji ....
jebiga,nemos zderat,lokat i pusit i nadat se dubokoj starosti.zivi disciplinirano i nista se neboj,plus ces zajebat babu...
Ma i babe duvane kao lokomotive..A tajna dugog zivota je svakojutarnje ljoskanje sto jace loze..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by max123 14/2/2017, 14:31

pismejker wrote:
max123 wrote:
RayMabus wrote:
Ma i babe duvane kao lokomotive..A tajna dugog zivota je svakojutarnje ljoskanje sto jace loze..
ko prezivi pricat ce.ja lozu samo stavljam na zuljeve od trcanja...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Trinity 14/2/2017, 14:36

Zaboravit' penzije. I plaćanje poreza.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics