Plenkijeva diplomacija daje rezultate: Rusi ukidaju sve izvozne dozvole za za hrvatske proizvođače
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Plenkijeva diplomacija daje rezultate: Rusi ukidaju sve izvozne dozvole za za hrvatske proizvođače
A raspop o Crkvi.sitting_bull wrote:ljiga i kaptol o poštenju...Regoč wrote:Tko o čemu...sitting_bull wrote:ljiga je imao i ima podršku i jednako amoralnog ck sa kaptola.
ruka ruku mije...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Plenkijeva diplomacija daje rezultate: Rusi ukidaju sve izvozne dozvole za za hrvatske proizvođače
Istina nevjerojatno, osim toga ogromna su preslgivanja svuda po svijetu od francuske, njemačke, italije i dr. međutim oni se drže skripti i šablona koje su naučili po savjetovanjimajasambrend wrote:asilovski wrote:Kako ti nije jasno? Plenki je bio pred. odbora EU paralmenta za Ukrajinu (njegova bivša stranica je puna istih takvih sranja), on poslije ovoga ide nazad, a za to treba neke poene, a njega su poslali ko sesokog idiota da odradi posao i za sebe dobije bodove za sinekuru, a radi za Buzin i Bruxell, jasno ko prase u Teheranujasambrend wrote:Iskreno nije mi jasno zašto i za koga Plenki odrađuje prljave poslove u diplomaciji. Ne treba se nikome ulizivati, ali bome ni nepotrebno biti na nišanu višestruko jačoj sili...
Ali sve to zbog politike admnistracije na odlasku...nasi su uvijek imali savršen tajming za upasti u vlak prema provaliji doduše...
Kermit-
2014-04-17
....a sto ti mislis na koga bi se mi morali osloniti npr?asilovski wrote:Istina nevjerojatno, osim toga ogromna su preslgivanja svuda po svijetu od francuske, njemačke, italije i dr. međutim oni se drže skripti i šablona koje su naučili po savjetovanjimajasambrend wrote:asilovski wrote:Kako ti nije jasno? Plenki je bio pred. odbora EU paralmenta za Ukrajinu (njegova bivša stranica je puna istih takvih sranja), on poslije ovoga ide nazad, a za to treba neke poene, a njega su poslali ko sesokog idiota da odradi posao i za sebe dobije bodove za sinekuru, a radi za Buzin i Bruxell, jasno ko prase u Teheranujasambrend wrote:Iskreno nije mi jasno zašto i za koga Plenki odrađuje prljave poslove u diplomaciji. Ne treba se nikome ulizivati, ali bome ni nepotrebno biti na nišanu višestruko jačoj sili...
Ali sve to zbog politike admnistracije na odlasku...nasi su uvijek imali savršen tajming za upasti u vlak prema provaliji doduše...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ljudi, polako. Ta preslagivanja nisu zajamčena, a vremena za prebacivanje još imamo. Zasad se trebamo pritajiti, ne se istrčavati kao Plenky, ali se ne ni slizavati s Trumpom, AfD-om ili Lepenicom. Kad veliki prođu preobrazbu, samo se pridružimo. Oprezno! Premali smo da bismo srljali.
plenki enma kud...on je sablonac..on je tako druilovan on ne zna drugacije..on jos misli da je eu stabilna i cvrsta....Regoč wrote:Ljudi, polako. Ta preslagivanja nisu zajamčena, a vremena za prebacivanje još imamo. Zasad se trebamo pritajiti, ne se istrčavati kao Plenky, ali se ne ni slizavati s Trumpom, AfD-om ili Lepenicom. Kad veliki prođu preobrazbu, samo se pridružimo. Oprezno! Premali smo da bismo srljali.
2015-09-08
recimo kdo nekih se primjecuju naznake da se mjenjaju npr.steir jer on nije drilovan toliko po briselskim hodnicima kao plenki...plenki je đak brisela...
2015-09-08
To govori. Što misli i čini su druga i treća stvar. Naravno, možda misli i čini što i govori, ali to ne znamo.vuksadinare wrote:plenki enma kud...on je sablonac..on je tako druilovan on ne zna drugacije..on jos misli da je eu stabilna i cvrsta....Regoč wrote:Ljudi, polako. Ta preslagivanja nisu zajamčena, a vremena za prebacivanje još imamo. Zasad se trebamo pritajiti, ne se istrčavati kao Plenky, ali se ne ni slizavati s Trumpom, AfD-om ili Lepenicom. Kad veliki prođu preobrazbu, samo se pridružimo. Oprezno! Premali smo da bismo srljali.
kad gledas recimo blize okruzenje nijedan vodeci politicar koji ej na celu drzave nije dosao direktno iz briselskih hodnika i ucionica...kao plenki...on je cisti proizvod briselske skole..to nije bio ni milanovic..u biti nijedan premijer i predsjednik do plenkija nisu cisti proizvodi brisela..
2015-09-08
Recimo, da sam ja premijer, najvažnija osoba u sustavu, i ja bih bil pomirljiv, susretljiv, blagoglagoljiv, "sa svakijem liepo, s nikijem iskreno". Istraživanje novih područjah prepustil bih onima čija je uloga u sustavu manja, naime predsjednici i vanjskopolitičkom ministru, ali bih s njima koordiniral sve poteze. To bi se prema van činilo kao neusklađeno, ali bismo mi itekako široko zahvatili u međunarodne krugove. Tako se, npr. predsjednica približava Trumpu, ministar zatopljava s Rusijom, a ja guram s Bruxellesom (zapravo Berlinom, ali pravimo se da se odlučuje u Bruxellesu).
Vrlo Umno receno...Pohvala..Regoč wrote:Ljudi, polako. Ta preslagivanja nisu zajamčena, a vremena za prebacivanje još imamo. Zasad se trebamo pritajiti, ne se istrčavati kao Plenky, ali se ne ni slizavati s Trumpom, AfD-om ili Lepenicom. Kad veliki prođu preobrazbu, samo se pridružimo. Oprezno! Premali smo da bismo srljali.
Guest- Guest
PoErio bi se???Regoč wrote:, i ja bih bil pomirljiv, susretljiv, blagoglagoljiv, "sa svakijem liepo, s nikijem iskreno".
Guest- Guest
Mi radimo suprotno, srljamo za Hillary, Merkelicu i SorosaRegoč wrote:Ljudi, polako. Ta preslagivanja nisu zajamčena, a vremena za prebacivanje još imamo. Zasad se trebamo pritajiti, ne se istrčavati kao Plenky, ali se ne ni slizavati s Trumpom, AfD-om ili Lepenicom. Kad veliki prođu preobrazbu, samo se pridružimo. Oprezno! Premali smo da bismo srljali.
Kermit-
2014-04-17
Cuj,bitno da vas vole zato...asilovski wrote:Mi radimo suprotno, srljamo za Hillary, Merkelicu i SorosaRegoč wrote:Ljudi, polako. Ta preslagivanja nisu zajamčena, a vremena za prebacivanje još imamo. Zasad se trebamo pritajiti, ne se istrčavati kao Plenky, ali se ne ni slizavati s Trumpom, AfD-om ili Lepenicom. Kad veliki prođu preobrazbu, samo se pridružimo. Oprezno! Premali smo da bismo srljali.
Guest- Guest
Plenki je ovdje došao po zadatku jer se rušilo Karamrleta, on nakon toga ide ponovno u EU (ako bude postojao) pa sukladno tomu i radi za sinekuru ne za RH-aRegoč wrote:Recimo, da sam ja premijer, najvažnija osoba u sustavu, i ja bih bil pomirljiv, susretljiv, blagoglagoljiv, "sa svakijem liepo, s nikijem iskreno". Istraživanje novih područjah prepustil bih onima čija je uloga u sustavu manja, naime predsjednici i vanjskopolitičkom ministru, ali bih s njima koordiniral sve poteze. To bi se prema van činilo kao neusklađeno, ali bismo mi itekako široko zahvatili u međunarodne krugove. Tako se, npr. predsjednica približava Trumpu, ministar zatopljava s Rusijom, a ja guram s Bruxellesom (zapravo Berlinom, ali pravimo se da se odlučuje u Bruxellesu).
Kermit-
2014-04-17
....ma da za sorosa..a uklanjaju sorosevu ekipu ovdje..ako za koga igraju igraju za merkel..asilovski wrote:Mi radimo suprotno, srljamo za Hillary, Merkelicu i SorosaRegoč wrote:Ljudi, polako. Ta preslagivanja nisu zajamčena, a vremena za prebacivanje još imamo. Zasad se trebamo pritajiti, ne se istrčavati kao Plenky, ali se ne ni slizavati s Trumpom, AfD-om ili Lepenicom. Kad veliki prođu preobrazbu, samo se pridružimo. Oprezno! Premali smo da bismo srljali.
2015-09-08
...bit ce rata kazu svi....
Guest- Guest
to se zove pokušaj samoubojstva iz zasjede :Dasilovski wrote:to se zove artikulirani multilateralni demokratski pro europski uljudbeni stav
mi smo očito bogata i moćna zemlja koja si može dopustiti zanemarivanje tržišta od oko 140 milijuna ljudi i čitanje lekcija jednoj svjetskoj velesili
baš nas briga za Rusiju, oni su nam dosad u najboljem slučaju po veličini izvoza bili tek 7-8 po redu, a zahvaljujući 'lukavoj' politici sankcija, više nisu ni u 10 zemalja
ishod? Trumpa i Bruxelles ravno boli peta za RH, dok nam Rusija uredno lupa čvrge zato što može i hoće
meanwhile, in Slovenia:
http://www.poslovni.hr/svijet-i-regija/slovenske-kompanije-u-rusiji-potpisuju-ugovore-vrijedne-cak-milijardu-eura-323977
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve wrote:to se zove pokušaj samoubojstva iz zasjede :Dasilovski wrote:to se zove artikulirani multilateralni demokratski pro europski uljudbeni stav
mi smo očito bogata i moćna zemlja koja si može dopustiti zanemarivanje tržišta od oko 140 milijuna ljudi i čitanje lekcija jednoj svjetskoj velesili
baš nas briga za Rusiju, oni su nam dosad u najboljem slučaju po veličini izvoza bili tek 7-8 po redu, a zahvaljujući 'lukavoj' politici sankcija, više nisu ni u 10 zemalja
ishod? Trumpa i Bruxelles ravno boli peta za RH, dok nam Rusija uredno lupa čvrge zato što može i hoće
meanwhile, in Slovenia:
http://www.poslovni.hr/svijet-i-regija/slovenske-kompanije-u-rusiji-potpisuju-ugovore-vrijedne-cak-milijardu-eura-323977
hrvati i vanjska politika :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
... s herojem Plenkovićem u prvim redovimaepikur37 wrote:hrvati i vanjska politika :)
treba mu dodijeliti orden hrvatskog pletera s blentom, kako kaže Marc :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Strašno...Neve wrote:to se zove pokušaj samoubojstva iz zasjede :Dasilovski wrote:to se zove artikulirani multilateralni demokratski pro europski uljudbeni stav
meanwhile, in Slovenia:
Kermit-
2014-04-17
To je načelo dubrovačke diplomacije i trebamo ga se držati. Jasno, dio smo nekih savezah pa zbog toma imamo i obveze, ali ne moramo onako štreberasto skakti u oči učitelju kad god se traži "tko će obrisati ploču". Pritajimo se kad god možemo biti na gubitku.pismejker wrote:PoErio bi se???Regoč wrote:, i ja bih bil pomirljiv, susretljiv, blagoglagoljiv, "sa svakijem liepo, s nikijem iskreno".
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ukidaju se dozvole za gljive,šparoge i druge šumske đakonije
» Peta brzina daje rezultate: drastični skok cijena hrane
» Kriticka rasna teorija u skoli daje prve rezultate (video)
» Karantena u Srbiji daje prve rezultate : Najmanje šest mrtvih u požaru u Novom Beogradu
» Državni vrh Hrvatske daje krila ustašama!
» Peta brzina daje rezultate: drastični skok cijena hrane
» Kriticka rasna teorija u skoli daje prve rezultate (video)
» Karantena u Srbiji daje prve rezultate : Najmanje šest mrtvih u požaru u Novom Beogradu
» Državni vrh Hrvatske daje krila ustašama!
Page 3 of 5