E sad cu vam rec šta sam radiija 10 godina i zašto sam dao otkaz ; emanicpacija.
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
E sad cu vam rec šta sam radiija 10 godina i zašto sam dao otkaz ; emanicpacija.
One toče do vrha
12.02.2017. | 17:51Kolegi je ko' Sulejmanu: četiri prekrasne dame izmamit će osmijeh i najgrintavijem vozaču koji navrati na njihovu benzinsku 'pumpu'
U Ini radi već pet godina, a voditeljica je postala s prvim danom veljače.
– Na ovoj postaji trenutačno radi osam dama, kada sam se ja zaposlila, to nije bio slučaj, no stvari se mijenjaju... i to nabolje.
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/468343/kolegi-je-ko-sulejmanu-cetiri-prekrasne-dame-izmamit-ce-osmjeh-i-najgrintavijem-vozacu-koji-navrati-na-njihovu-benzinsku-pumpu
Gdje ti god žene dođu u neku branšu to je piši propalo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: E sad cu vam rec šta sam radiija 10 godina i zašto sam dao otkaz ; emanicpacija.
Osjećam se moćno i dobro! Iako u početku toga nisam bila svjesna, ovim poslom zapravo ostvarujem svoje snove – uvjerila nas je Katarina Matković, ulijevajući gorivo u bijeli citroen.
Na Ininoj benzinskoj postaji na Plokitama radi već pola godine i jedna je od šest dama koje su točenje goriva i sve popratne djelatnosti na toj "pumpi" uzele pod svoje. Građani su već nanjušili dobru atmosferu, pa dolaze iz drugih kvartova i spremnike svojih vozila sve češće dopunjuju baš u Slavonskoj ulici.
– Rekli ste sto kuna? Eto, obavljeno! Treba li vam oprati stakla? – poslužuje Katarina novu mušteriju.
- Gotovo uvijek ovdje dolazim, usput mi je, a cure su sjajne. Uglavnom ih susrećem ranim jutrom, prije posla, i nisam sladunjava, jedan osmijeh zaista popravi dan! – kaže Anita, profesorica sa Sućidra.
– Ma tko kaže da su žene predodređene samo za suknje i štikle? Dame u radnim uniformama s muškim predznakom, dakle kožnim čizmama, hlačama i debeloj zaštitnoj jakni, itekako mogu biti ženstvene. Zar mi nismo pravi primjer? – kroz smijeh će Kristina Maslić, 24-godišnja voditeljica crpke.
– Na ovoj postaji trenutačno radi osam dama, kada sam se ja zaposlila, to nije bio slučaj, no stvari se mijenjaju... i to nabolje. Atmosfera je sjajna, neopterećene smo i mlade, uglavnom sve u dvadesetima. Puno se smijemo i to je tajna dobrog radnog okruženja. Stalo nam je da nam se mušterije vrate – smije se Kristina.
Posao im, uvjeravaju nas cure, nije nikakav problem. Nemaju noćne smjene, a osim prodaje i lijevanja goriva, svladale su sve dodatne poslove. Peru vjetrobranska stakla, pumpaju gume, nadolijevaju ulje, tekućinu za staklo...
– Još samo da nam je naučiti promijeniti gumu i gdje bi nam bio kraj... Ma, sve mi to možemo – odlučna je Kristina Dražić.
Najveći oprez, upućuju nas, potreban je prigodom primanja cisterni, no i to, zahvaljujući čestim edukacijama, odrađuju bez ikakvih problema. Ne smetaju im ni vremenske neprilike.
– Imamo sjajnu opremu i za nas nema zime! Doduše, ne sjećam se kada je bilo hladno kao ove godine, ali nismo morali biti puno vani, samo kada ljudi zatraže. Čim ima sunca, ovaj posao je sasvim druga priča... Kupci su bolje raspoloženi, smijemo se, zezamo, baš je gušt – kaže Kate, koja je u Ini zaposlena punih šest mjeseci.
– Bila sam uvjerena kako više posla ima na većim pumpama, na izlazu iz grada, no ovdje doslovno ne stajemo... Uvijek ima prometa, nešto se događa. Prije sam radila u trgovini, no kada sam ovo iskusila, teško bih se vratila. Odlično plivam u ovom poslu – sretna je Kristina Dražić.
Zaposlena je nešto više od pola godine, a u početku je, priznaje nam, ipak bila malo skeptična.
– Nisam ni znala što se tu sve radi, vidjela sam ovo prvenstveno kao trgovinu. Kada počnu edukacije, shvatiš da se uz malo truda može i napredovati. Posao je izazovan, u pokretu smo, što nam više treba – jednostavna je Kristina.
Antonija Šestak, njezina nova kolegica, zaposlila se tek prije desetak dana, a kada se prijavljivala na posao, bilo joj je važno samo proći na natječaju.
– Ma kakve predrasude. Važno je da se radi – kaže nam Antonija.
Budući da su im dvije kolegice na godišnjem odmoru, na posudbu su, na samo nekoliko dana, dobile kolegu.
– Ko Sulejmanu mu je! Okružen je s puno žena koje ga tetoše – smiju se cure dok mi pripremamo teren za razbijanje posljednje predrasude.
– Jesu li žene smotanije kada je vožnja i lijevanje goriva u pitanju? – provociramo.
– Žene ne voze lošije, a nisu ni smotanije! – jednoglasne su djevojke i dodaju:
– Vjerujte nam na riječ, gorivo lijevamo i muškarcima i ženama. Mlađe žene su sve samostalnije, dok nam muškarci u zadnje vrijeme pokazuju sve više povjerenja. No, ima i onih koji ni u snu ne bi dopustili da se približimo njihovu limenom ljubimcu, no isto kažu da nas je lipo vidit!
Na Ininoj benzinskoj postaji na Plokitama radi već pola godine i jedna je od šest dama koje su točenje goriva i sve popratne djelatnosti na toj "pumpi" uzele pod svoje. Građani su već nanjušili dobru atmosferu, pa dolaze iz drugih kvartova i spremnike svojih vozila sve češće dopunjuju baš u Slavonskoj ulici.
– Rekli ste sto kuna? Eto, obavljeno! Treba li vam oprati stakla? – poslužuje Katarina novu mušteriju.
- Gotovo uvijek ovdje dolazim, usput mi je, a cure su sjajne. Uglavnom ih susrećem ranim jutrom, prije posla, i nisam sladunjava, jedan osmijeh zaista popravi dan! – kaže Anita, profesorica sa Sućidra.
– Ma tko kaže da su žene predodređene samo za suknje i štikle? Dame u radnim uniformama s muškim predznakom, dakle kožnim čizmama, hlačama i debeloj zaštitnoj jakni, itekako mogu biti ženstvene. Zar mi nismo pravi primjer? – kroz smijeh će Kristina Maslić, 24-godišnja voditeljica crpke.
– Na ovoj postaji trenutačno radi osam dama, kada sam se ja zaposlila, to nije bio slučaj, no stvari se mijenjaju... i to nabolje. Atmosfera je sjajna, neopterećene smo i mlade, uglavnom sve u dvadesetima. Puno se smijemo i to je tajna dobrog radnog okruženja. Stalo nam je da nam se mušterije vrate – smije se Kristina.
Posao im, uvjeravaju nas cure, nije nikakav problem. Nemaju noćne smjene, a osim prodaje i lijevanja goriva, svladale su sve dodatne poslove. Peru vjetrobranska stakla, pumpaju gume, nadolijevaju ulje, tekućinu za staklo...
– Još samo da nam je naučiti promijeniti gumu i gdje bi nam bio kraj... Ma, sve mi to možemo – odlučna je Kristina Dražić.
Najveći oprez, upućuju nas, potreban je prigodom primanja cisterni, no i to, zahvaljujući čestim edukacijama, odrađuju bez ikakvih problema. Ne smetaju im ni vremenske neprilike.
– Imamo sjajnu opremu i za nas nema zime! Doduše, ne sjećam se kada je bilo hladno kao ove godine, ali nismo morali biti puno vani, samo kada ljudi zatraže. Čim ima sunca, ovaj posao je sasvim druga priča... Kupci su bolje raspoloženi, smijemo se, zezamo, baš je gušt – kaže Kate, koja je u Ini zaposlena punih šest mjeseci.
– Bila sam uvjerena kako više posla ima na većim pumpama, na izlazu iz grada, no ovdje doslovno ne stajemo... Uvijek ima prometa, nešto se događa. Prije sam radila u trgovini, no kada sam ovo iskusila, teško bih se vratila. Odlično plivam u ovom poslu – sretna je Kristina Dražić.
Zaposlena je nešto više od pola godine, a u početku je, priznaje nam, ipak bila malo skeptična.
– Nisam ni znala što se tu sve radi, vidjela sam ovo prvenstveno kao trgovinu. Kada počnu edukacije, shvatiš da se uz malo truda može i napredovati. Posao je izazovan, u pokretu smo, što nam više treba – jednostavna je Kristina.
Antonija Šestak, njezina nova kolegica, zaposlila se tek prije desetak dana, a kada se prijavljivala na posao, bilo joj je važno samo proći na natječaju.
– Ma kakve predrasude. Važno je da se radi – kaže nam Antonija.
Budući da su im dvije kolegice na godišnjem odmoru, na posudbu su, na samo nekoliko dana, dobile kolegu.
– Ko Sulejmanu mu je! Okružen je s puno žena koje ga tetoše – smiju se cure dok mi pripremamo teren za razbijanje posljednje predrasude.
– Jesu li žene smotanije kada je vožnja i lijevanje goriva u pitanju? – provociramo.
– Žene ne voze lošije, a nisu ni smotanije! – jednoglasne su djevojke i dodaju:
– Vjerujte nam na riječ, gorivo lijevamo i muškarcima i ženama. Mlađe žene su sve samostalnije, dok nam muškarci u zadnje vrijeme pokazuju sve više povjerenja. No, ima i onih koji ni u snu ne bi dopustili da se približimo njihovu limenom ljubimcu, no isto kažu da nas je lipo vidit!
2014-04-11
Re: E sad cu vam rec šta sam radiija 10 godina i zašto sam dao otkaz ; emanicpacija.
Samo vi radite ....tko ce vama konkurirat ....rade za kikiriki , svugdje se gurkaju , prave pametne.
Cerce moja odnosno više vas ja sam izlazija s 500 kuna u đepu dnevno a ti peri stakla ....to ja nikad nisan radija.
Cerce moja odnosno više vas ja sam izlazija s 500 kuna u đepu dnevno a ti peri stakla ....to ja nikad nisan radija.
2014-04-11
U 10 godina jednom sam liku opra stakla , sican se ko sad , ZG table , lik nešto nije moga neznam ni ja pa ono reka aj da ti ja da se nemuciš i da mi pajdo još 10 il 20 kuna iako sam mu reka da netriba.
Samo ti cerce peri , tko ce s vama konkururat , glupe ko kuraz a svugi se gurkaju.
Baš bi moga doc jedan put na ovu pumpu s citroen 4 i ono neka mi opere stakla lipo kad vec pere pa joj usput objasnim di sam radija i koliku san paru okreca i na koju šemu.....cisto da padne u nesvist.
Šta ti znaš šta je .....bizmis.
Samo ti cerce peri , tko ce s vama konkururat , glupe ko kuraz a svugi se gurkaju.
Baš bi moga doc jedan put na ovu pumpu s citroen 4 i ono neka mi opere stakla lipo kad vec pere pa joj usput objasnim di sam radija i koliku san paru okreca i na koju šemu.....cisto da padne u nesvist.
Šta ti znaš šta je .....bizmis.
2014-04-11
Tesla o ženama: Civilizacija će propasti jer žene žele biti ravnopravne s muškarcima
Danas je, navodi znanstvenik, takva žena nestala, a na njeno mjesto "došla je žena koja misli da je njen glavni uspjeh u životu u tome da se što više izjednači sa muškarcem, odijevanjem, glasom i postupcima, u sportovima i dostignućima svake vrste". - Žene postaju jače od muškaraca, i fizički i mentalno. Svijet je iskusio mnoge tragedije, ali po mom mišljenju najveća od svih tragedija je sadašnje ekonomsko stanje, u kom se žene nadmeću s muškarcima, i u mnogim slučajevima zaista i uspijevaju da zauzmu njihovo mjesto u profesijama i industriji. Ova rastuća tendencija žena da bace muškost u sjenu predstavlja znak propadanja civilizacije – rekao je Tesla, prenosi “Blic”. Kako je istakao Tesla u jednom intervjuu, žene kakve je obožavao su nestale, a zamijenile su ih one koje smatraju da u svemu treba da se izjednače s muškarcima. On je tada dodao da su sva dostignuća muškaraca bila inspirirana i nadahnuta ljubavlju ženi, ali da su žene umjesto pobjednica postale žrtve. - U njenom životu nema zadovoljstva. Ambiciozna je, često preko svojih prirodnih sposobnosti, da postigne sve što želi. Žene suviše često zaboravljaju da ne mogu sve biti primadone i filmske zvijezde – kaže Tesla. Znanstvenik iz Smiljana istaknuo je i da će zbog toga naša civilizacija potonuti u stanje koje nalazimo kod pčela, mrava i drugih insekata – u kom se mužjaci bezobzirno ubijaju. “U toj matrijarhalnoj imperiji bit će zavedena ženska pravila”, naveo je Tesla. „Praktično sva velika dostignuća muškarca dosad bila su nadahnuta njegovom ljubavlju i posvećenošću ženi. Muškarac je bio nadahnut za velike stvari jer je neka žena vjerovala u njega, jer je želio zaslužiti njeno divljenje i poštovanje. Zato se borio za nju i stalno iznova riskirao svoj život”, kaže Tesla.Nikola Tesla objasnio je u kolovozu 1924. u ekskluzivnoj izjavi 'Galvestone Daily News' zašto se nije nikada ženio. Kako se navodi, Tesla je najprije istaknuo da je žena superiornija u odnosu na muškarca, ali da je to bilo nekad.
On potom analizira posljedice želje suvremene žene da se izjednači sa muškarcem: Žene koje su neprestano uzbuđene zbog svoje ogromne ambicije da nadmaše muškarca u ovoj igri u isto vrijeme gube nešto što na kraju, čini mi se, vrijedi mnogo više nego što prazne počasti poslovnog ili profesionalnog uspjeha ikada mogu donijeti.” Na kraju, Tesla podsjeća da je povijest puna primjera predivnog utjecaja neobičnih žena. „Među njima su i majke velikih muškaraca. Ali njihov utjecaj ne leži u riješenosti da nadmaše muškarca, ni da se natječe s njim. Možda zato što predstavlja finiji i osjetljiviji instrument, žena instinktivno zna svoju moć i razumije da njen stupanj leži u visokom položaju koji zauzima. Ali ono što je uzvišeno nikada se ne spušta na razinu običnog”, zaključuje Tesla. Što je Tesla govorio o ženama "Moć prave žene je tako velika, da vjerujem da bi lijepa žena - a to će reći lijepa duhom, ponašanjem i mislima, lijepa u svakom pogledu, neka vrsta boginje - ako bi se iznenada pojavila na zemlji, mogla zapovijedati cijelim svijetom". Uredništvo 'Galvestona' o Teslinim stavovima "Ova gledišta gospodina Nikole Tesle bit će primljena s velikim interesovanjem, slagali se mi ili ne s idejom da žena u svojoj novoj ulozi predstavlja mračnu silu koja će srušiti i upropastiti čitavu našu društvenu strukturu. U pitanju je čovjek koji je, u principu, priznat kao jedan od najvećih umova našeg doba”, stoji u završnoj napomeni uredništva lista.
2014-04-11
BY BY
Cim su poceli zapošljavat žene to ti je adio ....bježi iz te branše i tog posla .....nema tu više kruva.
BY BY
Cim su poceli zapošljavat žene to ti je adio ....bježi iz te branše i tog posla .....nema tu više kruva.
2014-04-11
U biti njih osam uzima posao osmorici muških , smanjuje cijenu rada , nece dizat štrajk jer su žene jer su takve , radit ce sve i svašta samo da se dokažu a ubiti ono nitko te netraži to nego ono šta treba osnovno za šta si plačen a ove se oce dokazat i taru i sebe i tebe .....glupe su ko kuraz .....a zaradit dodatno ....sve usheru i shebu jer neznaju držat gubicu zatvorenu nit kuže da je u nekim poslovima bitnije znat mucat nego se pravit pametan i srat kvake.
Bilo je to dobrih deset godina , ja se nežalim ni šta se tice zahebacije nit zarade ...po pet stoja u đepu san zna izic od tamo , poslije to malo palo al prvih pet godina je bilo tako , pa par godina oko 200 kuna a na kraju ako izvuceš i 50 i to dikad ono premija .....cim se one uvaalile to samo počelo padat ...nemaš zašta ni radit ....eto ti pa radi za crkavicu.
Ja imam pametnijeg posla : bolje đabe ležat nego đabe radit.
A društvo neka se za koju godinu zamisli zašto im pada ovo :
Njih osam ovdje su ti : uzele posao osmorici muških.
Bilo je to dobrih deset godina , ja se nežalim ni šta se tice zahebacije nit zarade ...po pet stoja u đepu san zna izic od tamo , poslije to malo palo al prvih pet godina je bilo tako , pa par godina oko 200 kuna a na kraju ako izvuceš i 50 i to dikad ono premija .....cim se one uvaalile to samo počelo padat ...nemaš zašta ni radit ....eto ti pa radi za crkavicu.
Ja imam pametnijeg posla : bolje đabe ležat nego đabe radit.
A društvo neka se za koju godinu zamisli zašto im pada ovo :
Njih osam ovdje su ti : uzele posao osmorici muških.
2014-04-11
Baš mi je drago šta je izaša ovi clanak u novinama iako nema veze s menom al ono samo mi potvrdilo ono šta sam zna :
– Na ovoj postaji trenutačno radi osam dama, kada sam se ja zaposlila, to nije bio slučaj
Poceli zapošljavat žene , piši propalo ...ne za kapitalistu nego za muškog radnika ...bježi čoeče ....traži novi posao ....neš s kokošima konkurirat oko visine plače i uvjeta .....rade za kikiriki , nedižu bune , poslušne su i rade i šta netriba samo da bi se gazdi dokazale ....glupače.
– Na ovoj postaji trenutačno radi osam dama, kada sam se ja zaposlila, to nije bio slučaj
Poceli zapošljavat žene , piši propalo ...ne za kapitalistu nego za muškog radnika ...bježi čoeče ....traži novi posao ....neš s kokošima konkurirat oko visine plače i uvjeta .....rade za kikiriki , nedižu bune , poslušne su i rade i šta netriba samo da bi se gazdi dokazale ....glupače.
2014-04-11
skupljaj puževe,to sam i ja radio ko klinjo
Guest- Guest
Ma nezamaram se uopce ....pala lova , dotralo mi ove , odma su mi živce digle , cast iznimkama .....sve zasheru ....nema to ti je kapitalizam ...jel vidi da može uvalit žensku ....aj ča nema ti tu više kruva u toj branši.Ground Biscuits wrote:skupljaj puževe,to sam i ja radio ko klinjo
Prije pet godina oko 400 kuna prosjek dnevnca sa strane a znalo se dikad i s 500 i 600 kuna odradit smejna i to je ono sa strane bez ove dnevnice zakonske ...pa pocelo dovlacit ove ....onda 300 kuna .....pa za dvije godine oko 200 kuna sa strane .....ono samo vidiš kako ove usheru motku i stvar pada .....zadnjih godinu dana jedva 50 kuna sa strane ako i to ......nervoza ....radim za kikiriki.
2014-04-11
Bilo dobro dok je trajalo ....prvih pet šest godina odlicno ...400 kuna prosjek sa strane najmanje ...pa pocelo njih dovlacit jednu po jednu .....pa onda dvi tri godine oko 300 kn ....pa palo na ono 150 kuna .....pa još niže i ono zadnjih godinu jedva 50 kn ....rekoh pajdo : ovo nema smisla.
2014-04-11
400 kunića mjesečno?
Guest- Guest
Dnevno idiote , dnevno.Ground Biscuits wrote:400 kunića mjesečno?
2014-04-11
Pa racunaj pola smjena u 30 dana .....nek je i koja slabija ....ljeti je bilo malo jače ....li la ....deset dana 4000 kuna ......bez plače ...to je ono samo sa straneRayMabus wrote:Dnevno idiote , dnevno.Ground Biscuits wrote:400 kunića mjesečno?
i lijepo počeli dovlačit žene prije pet godina i samo vidiš kako ide kako koja dolazi ...s 400 na 300 pa tako neko vrijeme pa palo na 200 pa palo na 150 pa palo na 100 pa palo na 50 i to ako.
Branša u kojoj ti uvale žene je gotova za muške , bježi odatle , traži novi posao.
Novu ispašu šta bi se reklo.
2014-04-11
Žene ti cine 50% društva , cak mislim i koji postotak više al ok ....dakle cine ti 50% radne snage na tržištu rada ....jel tvoj posao zamjenjiv s njom ( šta nije bio slucaj do prije pet godina jer ih ovdje nije bilo ) ti si sine izgorija ...to ti neštrajkuje , nekuži kurza , nezna šutit , nekuži šta se i zašto nešto radi , rade sve samo da se uvolje gazdi jer oce komplimente ( puca mi kuraz za komplimente jeben te glupu ) , radi za kikiriki i pristaje na sve šta ovaj koji ju je zaposlio za kikiriki traži .....ono u prevodu : ZDRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
2014-04-11
sto toliko mrzis zene ? pa zena te rodila,podojila,odgojila,jebo ga ti,imas psiologa masu u hr,dobrih a ti para kazes imas,amerikanci npr svaki treci idu redovno psiholozima,to ti je ko da ides recimo dermatologu,nije sramota
Guest- Guest
Ko prica o mržnji ? Govorim ti o bizmisu ....cine 50% radne snage ....gore san ti objasnija tko su i šta su ....jesi li zamjenjiv s njima u nekoj branši TA BRANŠA JE GOTOVA.Ground Biscuits wrote:sto toliko mrzis zene ? pa zena te rodila,podojila,odgojila,jebo ga ti,imas psiologa masu u hr,dobrih a ti para kazes imas,amerikanci npr svaki treci idu redovno psiholozima,to ti je ko da ides recimo dermatologu,nije sramota
2014-04-11
Longi, razvalider.
Samo ti njima reci što ih ide.
Samo ti njima reci što ih ide.
Guest- Guest
a zašto bi te one zamijenile, radi zajedno s njima..RayMabus wrote:Ko prica o mržnji ? Govorim ti o bizmisu ....cine 50% radne snage ....gore san ti objasnija tko su i šta su ....jesi li zamjenjiv s njima u nekoj branši TA BRANŠA JE GOTOVA.Ground Biscuits wrote:sto toliko mrzis zene ? pa zena te rodila,podojila,odgojila,jebo ga ti,imas psiologa masu u hr,dobrih a ti para kazes imas,amerikanci npr svaki treci idu redovno psiholozima,to ti je ko da ides recimo dermatologu,nije sramota
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Za kikiriki ? Pa nisam blesav. Bolje đabe ležat nego đabe radit.kaja wrote:a zašto bi te one zamijenile, radi zajedno s njima..RayMabus wrote:Ko prica o mržnji ? Govorim ti o bizmisu ....cine 50% radne snage ....gore san ti objasnija tko su i šta su ....jesi li zamjenjiv s njima u nekoj branši TA BRANŠA JE GOTOVA.Ground Biscuits wrote:sto toliko mrzis zene ? pa zena te rodila,podojila,odgojila,jebo ga ti,imas psiologa masu u hr,dobrih a ti para kazes imas,amerikanci npr svaki treci idu redovno psiholozima,to ti je ko da ides recimo dermatologu,nije sramota
Nemam ja tu više šta radit , gdje se žene uvale ta branša je gotova dugorocno ...nema štrajkova , nema povecanja placa .....nema dodatnog bizmisa.
ZABORAVI.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Engleska: Liječnik s 26 godina staža dobio otkaz jer smatra da je spol određen rođenjem!
» Branko Uvodić nakon 46 godina rada dobio otkaz mailom: 'Važnije su im strane produkcije od najgledanije domaće'
» Dva razloga zašto u Njemačku dolazi najviše migranata u zadnjih 70 godina
» Žanamari: Zašto je kod nas toliki bauk imati 39 godina, pa Beyonce je moje godište
» Zašto su komunjare 45 godina zabranjivale spominjati Bleiburg i šutjele o njemu ako je sve bilo legitimno?
» Branko Uvodić nakon 46 godina rada dobio otkaz mailom: 'Važnije su im strane produkcije od najgledanije domaće'
» Dva razloga zašto u Njemačku dolazi najviše migranata u zadnjih 70 godina
» Žanamari: Zašto je kod nas toliki bauk imati 39 godina, pa Beyonce je moje godište
» Zašto su komunjare 45 godina zabranjivale spominjati Bleiburg i šutjele o njemu ako je sve bilo legitimno?
Page 1 of 3