"Moja djeca ovdje nemaju budućnost"
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: "Moja djeca ovdje nemaju budućnost"
8 sati? Pa toliko meni treba busom do Beca...kic wrote:
ne žive svi u SZ Hrvatskoj..
neki rade u Beču i žive u Dalmaciji, i to je do 8h puta već, nije baš neko vrijeme za zaletit se preko vikenda..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Petrinja pa zar nije to sluzbeno napusten grad
Kermit-
2014-04-17
Bemti...točno.kaja wrote:umjesto turbolaxa samo pročitajte priče novih gastarbajtera..da pogodim bez čitanja
otišli su svi, poslodavac ih cijeni i kuha im kavu svaki dan, obraća im se sa - vaše veličanstvo i nakloni im se , plaća je ludilo a ne moraju puno raditi, ostaje im mjesečno jedno 3000 eura iako on popravlja ili vozi viljuškar a ona pere suđe..
kak si samo pogodila?
objasnio sam ti zasto dize poreze..oces ti vratiti 2 milijarde eura duga za kredit koji stize ove godine..nema od kud vratit ako ne digne poreze i zaduzi se...dogodine dolazi 600,700 milijuna eura duga za vratit..pa's vidit kako snizuje poreze i lazno ce se hvalit kako se radi o sposobnostiPinochet wrote:kako nije?vuksadinare wrote:ne volim plenkija ali on je kriv za iseljavanje a na vlasti par mjeseci...cudo jednoPinochet wrote:Imaju joj djeca budućnosti, 1 mjesec vojnog roka i biti će ko čelik, HDZova čvrsta i pravedna ruka pod vodstvom Plenkija i Kolinde će se pobrinuto za to
diže nove poreze što će sigurno potaknuti iseljavanje, i ne radi nikakve reforme da zaustavi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Tko je ovdje retardiran ???
» Ovdje Đekob radi...
» Ona je prva bila ovdje!
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Tko je ovdje retardiran ???
» Ovdje Đekob radi...
» Ona je prva bila ovdje!
Page 4 of 4