"Moja djeca ovdje nemaju budućnost"
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: "Moja djeca ovdje nemaju budućnost"
Nema tu patetike nego cista matematika , ono okolica Zagreba , logika bi bila da se presele u najbliži veci grad di ima nešto malo više posla al EU ovo ono ....bežanija u Minken a to je druga država ....čao đaci .....doslovno.jasambrend wrote:Ljudi radite kako znate, ali odjebite mi svi s patetikom...Ova država ispada cijeli jedan niz srcedrapateljskih prenemaganja...oni kojima je starno lose nemaju snage ni kukati...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema tu patetike nego cista matematika , ono okolica Zagreba , logika bi bila da se presele u najbliži veci grad di ima nešto malo više posla al EU ovo ono ....bežanija u Minken a to je druga država ....čao đaci .....doslovno.jasambrend wrote:Ljudi radite kako znate, ali odjebite mi svi s patetikom...Ova država ispada cijeli jedan niz srcedrapateljskih prenemaganja...oni kojima je starno lose nemaju snage ni kukati...
Odlično...mogla je i bez oproštajne pateike... Svatko ima pravo ići tamo gdje misli da ce mu biti bolje...Ni prva, ni zadnja...
darth_vader-
2014-04-17
Naravno ....za tri godine i Austrija pušta nkv i sss na svoje tržište rada a to je još bliže od Minkena.jasambrend wrote:RayMabus wrote:Nema tu patetike nego cista matematika , ono okolica Zagreba , logika bi bila da se presele u najbliži veci grad di ima nešto malo više posla al EU ovo ono ....bežanija u Minken a to je druga država ....čao đaci .....doslovno.jasambrend wrote:Ljudi radite kako znate, ali odjebite mi svi s patetikom...Ova država ispada cijeli jedan niz srcedrapateljskih prenemaganja...oni kojima je starno lose nemaju snage ni kukati...
Odlično...mogla je i bez oproštajne pateike... Svatko ima pravo ići tamo gdje misli da ce mu biti bolje...Ni prva, ni zadnja...
2014-04-11
Budu svi lijepo priselili u MInken i Austriju a Zlovenija nabila žicanu obranu da obrani šengen i lijepo hebite se s hordama vojno sposobnih Arapa "azilanata".
2014-04-11
sritno,
dica su in još mola, moža uspiju zaburaviti hrvatsku junačku povijest i narodni jezik, pa ispadu normalni ljudi
dica su in još mola, moža uspiju zaburaviti hrvatsku junačku povijest i narodni jezik, pa ispadu normalni ljudi
2014-04-16
jasambrend wrote:Odlično...mogla je i bez oproštajne pateike... Svatko ima pravo ići tamo gdje misli da ce mu biti bolje...Ni prva, ni zadnja...
a ono, prije nego odu, potraže novinare da im ispričaju life story, klasik
nađu se pokoji ali 99% odu u tišini pa zato onih bezbroj zaposlenih u uredima preko veze nemaju pojma o stvarnoj brojci i stvarnom stanju.A i boli ih ona stvar,rekli su im da to zapravo bježe izdajnici i lijenčine i da će vani vidjeti svoga vraga.kic wrote:jasambrend wrote:Odlično...mogla je i bez oproštajne pateike... Svatko ima pravo ići tamo gdje misli da ce mu biti bolje...Ni prva, ni zadnja...
vili40-
2015-08-02
bio mi je djed nekad davno 6 godina,Pensilvanija.Ja ciljam na Austriju.Ground Biscuits wrote:vili kad ti dolazis u jemeriku?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:nađu se pokoji ali 99% odu u tišini pa zato onih bezbroj zaposlenih u uredima preko veze nemaju pojma o stvarnoj brojci i stvarnom stanju.A i boli ih ona stvar,rekli su im da to zapravo bježe izdajnici i lijenčine i da će vani vidjeti svoga vraga.kic wrote:jasambrend wrote:Odlično...mogla je i bez oproštajne pateike... Svatko ima pravo ići tamo gdje misli da ce mu biti bolje...Ni prva, ni zadnja...
pa vidjet će, ugl su porezi još veći vani, ulice su 300% nesigurnije, ne vidiš svoje ni prijatelje po godinu dana.. enjoy
Evo ti jedan zanimljiv link na koji sam sinoc naletija :vili40 wrote:bio mi je djed nekad davno 6 godina,Pensilvanija.Ja ciljam na Austriju.Ground Biscuits wrote:vili kad ti dolazis u jemeriku?
Ova genijalna karta otkriva kakav je standard u svim zemljama Europe. Pogledajte kako stoji Hrvatska
Izradio ju je češki lingvist i matematičar Jakub Marian
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ova-genijalna-karta-otkriva-kakav-je-standard-u-svim-zemljama-europe-pogledajte-kako-stoji-hrvatska/
2014-04-11
misliš njemački,haha..dovoljno da se sporazumijem.A i u austriji sam za sat i pol,ovi iz moga kraja koji su gore za svaki vikend dolaze doma,naravno ako rade taj posao da se subotom ne radi.Ground Biscuits wrote:pametno,bolje tu blize hiži,znas li austrijski?
vili40-
2015-08-02
longi vili i kic prijavite se za za naseljavanje Marsa,evo i idem i ja,sace to brzo
Guest- Guest
Ja sam tri godine bija u Italiji od toga pune dvije godine radija ....ljeti doma , tri tjedna , zimi četri plus trinajsta plača prije toga da guštam u zimskim praznicima ....tako da pricaš gluposti.kic wrote:vili40 wrote:nađu se pokoji ali 99% odu u tišini pa zato onih bezbroj zaposlenih u uredima preko veze nemaju pojma o stvarnoj brojci i stvarnom stanju.A i boli ih ona stvar,rekli su im da to zapravo bježe izdajnici i lijenčine i da će vani vidjeti svoga vraga.kic wrote:jasambrend wrote:Odlično...mogla je i bez oproštajne pateike... Svatko ima pravo ići tamo gdje misli da ce mu biti bolje...Ni prva, ni zadnja...
pa vidjet će, ugl su porezi još veći vani, ulice su 300% nesigurnije, ne vidiš svoje ni prijatelje po godinu dana.. enjoy
2014-04-11
jebiga,ako mos srediti papire zasto nevili40 wrote:misliš njemački,haha..dovoljno da se sporazumijem.A i u austriji sam za sat i pol,ovi iz moga kraja koji su gore za svaki vikend dolaze doma,naravno ako rade taj posao da se subotom ne radi.Ground Biscuits wrote:pametno,bolje tu blize hiži,znas li austrijski?
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ja sam tri godine bija u Italiji od toga pune dvije godine radija ....ljeti doma , tri tjedna , zimi četri plus trinajsta plača prije toga da guštam u zimskim praznicima ....tako da pricaš gluposti.kic wrote:vili40 wrote:nađu se pokoji ali 99% odu u tišini pa zato onih bezbroj zaposlenih u uredima preko veze nemaju pojma o stvarnoj brojci i stvarnom stanju.A i boli ih ona stvar,rekli su im da to zapravo bježe izdajnici i lijenčine i da će vani vidjeti svoga vraga.kic wrote:jasambrend wrote:Odlično...mogla je i bez oproštajne pateike... Svatko ima pravo ići tamo gdje misli da ce mu biti bolje...Ni prva, ni zadnja...
ja sam bio i u Italiji i u Njemačkoj tako da, svak ima svoj exp
kic!Zar i ti sine brute?Pa otkud vi to dobijate informacije???kic wrote:vili40 wrote:nađu se pokoji ali 99% odu u tišini pa zato onih bezbroj zaposlenih u uredima preko veze nemaju pojma o stvarnoj brojci i stvarnom stanju.A i boli ih ona stvar,rekli su im da to zapravo bježe izdajnici i lijenčine i da će vani vidjeti svoga vraga.kic wrote:jasambrend wrote:Odlično...mogla je i bez oproštajne pateike... Svatko ima pravo ići tamo gdje misli da ce mu biti bolje...Ni prva, ni zadnja...
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:kic!Zar i ti sine brute?Pa otkud vi to dobijate informacije???kic wrote:vili40 wrote:nađu se pokoji ali 99% odu u tišini pa zato onih bezbroj zaposlenih u uredima preko veze nemaju pojma o stvarnoj brojci i stvarnom stanju.A i boli ih ona stvar,rekli su im da to zapravo bježe izdajnici i lijenčine i da će vani vidjeti svoga vraga.kic wrote:jasambrend wrote:Odlično...mogla je i bez oproštajne pateike... Svatko ima pravo ići tamo gdje misli da ce mu biti bolje...Ni prva, ni zadnja...
iz zvijezda i mrtvih.. astrologija + alkemija = nekromancija
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Tko je ovdje retardiran ???
» Ovdje Đekob radi...
» Ona je prva bila ovdje!
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Tko je ovdje retardiran ???
» Ovdje Đekob radi...
» Ona je prva bila ovdje!
Page 2 of 4