"Moja djeca ovdje nemaju budućnost"
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: "Moja djeca ovdje nemaju budućnost"
da,porezi su uf,sranje,valjda ce trump to srezati,bar je tako obecao,mada ko zna na koje tacno je poreze misliokic wrote:vili40 wrote:nađu se pokoji ali 99% odu u tišini pa zato onih bezbroj zaposlenih u uredima preko veze nemaju pojma o stvarnoj brojci i stvarnom stanju.A i boli ih ona stvar,rekli su im da to zapravo bježe izdajnici i lijenčine i da će vani vidjeti svoga vraga.kic wrote:jasambrend wrote:Odlično...mogla je i bez oproštajne pateike... Svatko ima pravo ići tamo gdje misli da ce mu biti bolje...Ni prva, ni zadnja...
a ono, prije nego odu, potraže novinare da im ispričaju life story, klasik
pa vidjet će, ugl su porezi još veći vani, ulice su 300% nesigurnije, ne vidiš svoje ni prijatelje po godinu dana.. enjoy
Guest- Guest
zahaklaj ti jednu zanimljiviju anketu:kic wrote:
iz zvijezda i mrtvih.. astrologija + alkemija = nekromancija
a) Hrvatsku će napasti i uništiti iz vana
b) Hrvatska će sutra biti ko Švicarska
c) Hrvatska će se urušiti sama od sebe
vili40-
2015-08-02
c, ali krivo glagolsko vrime
2014-04-16
vili40 wrote:zahaklaj ti jednu zanimljiviju anketu:kic wrote:
iz zvijezda i mrtvih.. astrologija + alkemija = nekromancija
a) Hrvatsku će napasti i uništiti iz vana
b) Hrvatska će sutra biti ko Švicarska
c) Hrvatska će se urušiti sama od sebe
poll može svatko otvoriti ovdje..
Ja sam bija u Italiji , regija Bergamo ( inace najaca ekonomski il među prve tri najjace u Italiji al mislim da je prva il eventualno druga po ekonomiji ) , privatna pilana , Talijani vacanca ( ljetni praznici u Italiji ) , gazda ferije , ima ženu i dvoje dice , kad dođe to oce i on otic odmorit se negdje s obitelji , nije ni on robot , meni kako sam iz Hrvatske ono da mi tjedan više radi puta jer i onako kad se vrati s odmora prvi tjedan prima narudžbe i to pa može i bez jednog radnika .....zimi posla nema toliko , da bi mi cetri sedmice , njemu odgovara jer me valjda manje plača tako za taj misec a i onako nema posla jer je snijeg i to i taman kad se vratim opet ide rađa .....tako da ti je to dragi moj sve od toga di radiš , kako gazda i posao funkcionira a ne ono neš vidit prijatelje po godinu dana ....posebno ta Austrija koja je na sat i po od sjeverne Hr a di je Milano a di Split ...samo na put potrošim dan i po .....dođi u MIlano pa vlak do Ancone pa čekaj brod pa putuj cilu noc ...ok bar nije autobus nego si komodan i u vlaku i na brodu al ipak dan i po puta.kic wrote:RayMabus wrote:Ja sam tri godine bija u Italiji od toga pune dvije godine radija ....ljeti doma , tri tjedna , zimi četri plus trinajsta plača prije toga da guštam u zimskim praznicima ....tako da pricaš gluposti.kic wrote:
pa vidjet će, ugl su porezi još veći vani, ulice su 300% nesigurnije, ne vidiš svoje ni prijatelje po godinu dana.. enjoy
ja sam bio i u Italiji i u Njemačkoj tako da, svak ima svoj exp
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne žive svi u SZ Hrvatskoj..
neki rade u Beču i žive u Dalmaciji, i to je do 8h puta već, nije baš neko vrijeme za zaletit se preko vikenda..
Naravno , zato je to nama dolje malo nezgodnije al da sam kontinentalna Hr pajdo moj pravac Austrija , MInken i radi gore , dva puta godišnje doma i više nego dovoljno i boli te kuraz.kic wrote:
neki rade u Beču i žive u Dalmaciji, i to je do 8h puta već, nije baš neko vrijeme za zaletit se preko vikenda..
Znam anestiozologa iz Kaštela , da otkaz i otiša radit u Bec ....velika plača i hebe ga se....dođe ovdje ljeti.
Kaštelanski anesteziolog pomagao ozlijeđenima u napadu u Grazu
Kaštelanski anesteziolog Antonio Jerčić, koji odnedavno radi u privatnoj klinici Kreuzschwestern u Grazu, u subotu je sudjelovao u pružanju pomoći pješacima u središtu Graza.
Jerčić je Hini izjavio kako je u vrijeme napada sa svojom obitelji (suprugom i tri djevojčice) autobusom stizao na glavni trg u Grazu, kada je dispečer vozaču javio što se dogodilo.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-doktor-spasavao-zrtve-manijaka-u-grazu-rekao-sam-obitelji-da-ne-mogu-samo-stajati/826602.aspx
VKV radna snaga ....anestiozolog.
2014-04-11
Naravno , ništa se ti nesekiraj zato , počima veliki ezgodus plus krah nataliteta jer s vakim placicama ako i radiš moš samo ispalit na živce i psihicki se razhebat a ne kreirat obitelj ( zato ti i krahira natalitet , djeca u Hr su ekstra luksuz ).kic wrote:
sretno im, svak ima svoj izbor u životu..
2014-04-11
RayMabus wrote:Naravno , ništa se ti nesekiraj zato , počima veliki ezgodus plus krah nataliteta jer s vakim placicama ako i radiš moš samo ispalit na živce i psihicki se razhebat a ne kreirat obitelj ( zato ti i krahira natalitet , djeca u Hr su ekstra luksuz ).kic wrote:
što uopće nema smisla jer zapadnjaci imaju oke plaće, i max 2 djece
naši iseljenici kojima je dobro na zapadu isto tak rade, nitko više ne proizvodi "čopor"
bar nemate prevelike poreze npr porez na imovinu,neka sica
Guest- Guest
Ovdje se i neradi o nekima koji tamo prave djecu nego ih vec imaju ovdje i nemogu spojit kraj s krajem.kic wrote:RayMabus wrote:Naravno , ništa se ti nesekiraj zato , počima veliki ezgodus plus krah nataliteta jer s vakim placicama ako i radiš moš samo ispalit na živce i psihicki se razhebat a ne kreirat obitelj ( zato ti i krahira natalitet , djeca u Hr su ekstra luksuz ).kic wrote:
naši iseljenici kojima je dobro na zapadu isto tak rade, nitko više ne proizvodi "čopor"
2014-04-11
Ne može on nikud dok ne odsluzi obvezni vojni rok..minimum godinu...mora prvo postati muškarac..Noor wrote:Pinochet wrote:Imaju joj djeca budućnosti, 1 mjesec vojnog roka i biti će ko čelik, HDZova čvrsta i pravedna ruka pod vodstvom Plenkija i Kolinde će se pobrinuto za to
yoda, jesi spakovo kufere za švabiju? i uzmi one na kotačima, da se ne pretrgneš :D
Guest- Guest
pismejker wrote:Ne može on nikud dok ne odsluzi obvezni vojni rok..minimum godinu...mora prvo postati muškarac..Noor wrote:Pinochet wrote:Imaju joj djeca budućnosti, 1 mjesec vojnog roka i biti će ko čelik, HDZova čvrsta i pravedna ruka pod vodstvom Plenkija i Kolinde će se pobrinuto za to
yoda, jesi spakovo kufere za švabiju? i uzmi one na kotačima, da se ne pretrgneš :D
bude dok naraste, još je mali
Guest- Guest
da bar..velik je ko nekad Titin jablan,ali nekako njonjast i mekušast..ne moze djecarac da se formira u muskarca bez skole za disciplinu(vojske),sve ostalo su nemusti pokusaji roditelja,... Eto,nit bi pravio djecu,nit bi se zenio,nit bi u vojsku isao...Treba to prvo u vojsci izdrilati,a nakon godinu dana vojske,samo ce gledati da curi usadi sjemenke i da mu rodi djecu,i kuffa rucak,a on da se hvata posla,ne palamudenja na Forumu...Noor wrote:pismejker wrote:Ne može on nikud dok ne odsluzi obvezni vojni rok..minimum godinu...mora prvo postati muškarac..Noor wrote:Pinochet wrote:Imaju joj djeca budućnosti, 1 mjesec vojnog roka i biti će ko čelik, HDZova čvrsta i pravedna ruka pod vodstvom Plenkija i Kolinde će se pobrinuto za to
bude dok naraste, još je mali
Guest- Guest
umjesto turbolaxa samo pročitajte priče novih gastarbajtera..da pogodim bez čitanja
otišli su svi, poslodavac ih cijeni i kuha im kavu svaki dan, obraća im se sa - vaše veličanstvo i nakloni im se , plaća je ludilo a ne moraju puno raditi, ostaje im mjesečno jedno 3000 eura iako on popravlja ili vozi viljuškar a ona pere suđe..
otišli su svi, poslodavac ih cijeni i kuha im kavu svaki dan, obraća im se sa - vaše veličanstvo i nakloni im se , plaća je ludilo a ne moraju puno raditi, ostaje im mjesečno jedno 3000 eura iako on popravlja ili vozi viljuškar a ona pere suđe..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa kad jest tako.
Poznajem ženu iz okolice Zagreba, prisiljena živjeti u ući s muževim roditeljima, on nikad dovolno odrasto suprotstaviti se ocu nasilniku, posljedično bez poštovanja vlastite djece koje nije mogao zaštititi, pobjegli od njih.
Ona trgovkinja, on dobio otkaz, pa otišao u Njemačku kao kuhar, privremeno, neće ona nikamo.
Nakon nekog vremena otišla u posjetu, pozlilo joj, u bolnicu, sve regularno jer je on legalno tamo, spasili ju od štetnog lječenja tabletama koje su joj prepisali u Hrvatskoj, promijenili život novom terapijom.
Vratila se, dala otkaz i za mužem u Njemačku, jedna kćer skoro odmah za njom, obje imaju plaćene tečajeve jezika jer su im zvanja zanimljiva na burzi.
Naučile na težak život od jedne njegove plaće uspiju živjeti puno blje nego što su živjeli ovdje, a kad svi budu zaposleni, za njih će to biti raj. Došli su u posjetu za Sisvete, osoba koja je izgledala kao tužna vrba ne prestaje se smijati, pbjegli natrag za tri dana u nevjerici kako su 25 godina trpjeli nasilje u kući, smatrali to normalnim.
Najsretniji su kad prijeđu granicu s Francuskom, ponesu klopu i naprave piknik.
Nije svakome tako, ako nemaš emotivnu i psihološku potporu, zasigurno si svugdje sam, ali vjerujem kako su obitelji spremnije na promjene.
Poznajem ženu iz okolice Zagreba, prisiljena živjeti u ući s muževim roditeljima, on nikad dovolno odrasto suprotstaviti se ocu nasilniku, posljedično bez poštovanja vlastite djece koje nije mogao zaštititi, pobjegli od njih.
Ona trgovkinja, on dobio otkaz, pa otišao u Njemačku kao kuhar, privremeno, neće ona nikamo.
Nakon nekog vremena otišla u posjetu, pozlilo joj, u bolnicu, sve regularno jer je on legalno tamo, spasili ju od štetnog lječenja tabletama koje su joj prepisali u Hrvatskoj, promijenili život novom terapijom.
Vratila se, dala otkaz i za mužem u Njemačku, jedna kćer skoro odmah za njom, obje imaju plaćene tečajeve jezika jer su im zvanja zanimljiva na burzi.
Naučile na težak život od jedne njegove plaće uspiju živjeti puno blje nego što su živjeli ovdje, a kad svi budu zaposleni, za njih će to biti raj. Došli su u posjetu za Sisvete, osoba koja je izgledala kao tužna vrba ne prestaje se smijati, pbjegli natrag za tri dana u nevjerici kako su 25 godina trpjeli nasilje u kući, smatrali to normalnim.
Najsretniji su kad prijeđu granicu s Francuskom, ponesu klopu i naprave piknik.
Nije svakome tako, ako nemaš emotivnu i psihološku potporu, zasigurno si svugdje sam, ali vjerujem kako su obitelji spremnije na promjene.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Čopor osigurava opstanak. Zato će oni koji proizvode čopore vladati zemljom, ovi napredni će izumrijeti ili služiti onima koji proizvode čopore.kic wrote:RayMabus wrote:Naravno , ništa se ti nesekiraj zato , počima veliki ezgodus plus krah nataliteta jer s vakim placicama ako i radiš moš samo ispalit na živce i psihicki se razhebat a ne kreirat obitelj ( zato ti i krahira natalitet , djeca u Hr su ekstra luksuz ).kic wrote:
aben wrote:c, ali krivo glagolsko vrime
Još se držimo između ostalog zahvaljujući i Airbnbu...
darth_vader-
2014-04-17
8 sati? Pa toliko meni treba busom do Beca...kic wrote:
2016-11-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Tko je ovdje retardiran ???
» Ovdje Đekob radi...
» Ona je prva bila ovdje!
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Tko je ovdje retardiran ???
» Ovdje Đekob radi...
» Ona je prva bila ovdje!
Page 3 of 4