Ljubljana kao moderna Jalta
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ljubljana kao moderna Jalta
Kad vam ovi dodju u Ljubljanu...ero, nemoj ih cekati, ionako si na njihovom radaru...Eroo wrote:Znao sam...Leviathan2 wrote:mislis vako :DEroo wrote:I podignut prst bi bio savim dovoljan.epikur37 wrote:Samo 50-60... a putin navaljuje :D
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
vec su prosli ljubljanu, navodno im u vrhniki baza :Dgovinda wrote:Kad vam ovi dodju u Ljubljanu...ero, nemoj ih cekati, ionako si na njihovom radaru...Eroo wrote:Znao sam...Leviathan2 wrote:mislis vako :DEroo wrote:I podignut prst bi bio savim dovoljan.epikur37 wrote:Samo 50-60... a putin navaljuje :D
Jadan ero ))Leviathan2 wrote:vec su prosli ljubljanu, navodno im u vrhniki baza :Dgovinda wrote:Kad vam ovi dodju u Ljubljanu...ero, nemoj ih cekati, ionako si na njihovom radaru...Eroo wrote:Znao sam...Leviathan2 wrote:mislis vako :DEroo wrote:
I podignut prst bi bio savim dovoljan.
2016-11-17
Gledam i uživam kako vas Kurdi šamaraju po Siriji i Iraku...I Turci, i Turci također...Sve sama braća, a?govinda wrote:Kad vam ovi dodju u Ljubljanu...ero, nemoj ih cekati, ionako si na njihovom radaru...Eroo wrote:Znao sam...Leviathan2 wrote:mislis vako :DEroo wrote:I podignut prst bi bio savim dovoljan.epikur37 wrote:Samo 50-60... a putin navaljuje :D
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
kurdi jebu i ne vade, to istina, a i oni pmu u iraku, bogme i tigrovi gdje projdu trava ne raste,
medjutim ovi kad ulete u mirna stada ond naprave pokolje, to je problem,
treba preventivno protjerat, cim vidis vehabijske misionare, shut karta, jer gdje dojdu oni uvijek ce naci nekog jadnuka da mu mozk izaperu
medjutim ovi kad ulete u mirna stada ond naprave pokolje, to je problem,
treba preventivno protjerat, cim vidis vehabijske misionare, shut karta, jer gdje dojdu oni uvijek ce naci nekog jadnuka da mu mozk izaperu
Jebote kakva su vrimena došla. Ušutili se, sad se boje da ih se ne pošalje u Irak i Siriju....Leviathan2 wrote:vec su prosli ljubljanu, navodno im u vrhniki baza :Dgovinda wrote:Kad vam ovi dodju u Ljubljanu...ero, nemoj ih cekati, ionako si na njihovom radaru...Eroo wrote:Znao sam...Leviathan2 wrote:mislis vako :DEroo wrote:
I podignut prst bi bio savim dovoljan.
Dobra 'rana kod nas, a doli testiraju nova oružja na njima...
Last edited by Eroo on 12/2/2017, 18:43; edited 2 times in total
2016-07-22
Plenki odbacuje sve to i traži da Krim pripadne Nato paktu amin
Kermit-
2014-04-17
da, nesto se ne cuje za njih, bilo ih po vrhniki ko kineza, il su otisli dole il su se obrijali i upristojili, uglavnom ne prica se vise
I u Bosni se ne qrtzsche više...Ne znam jesu li ih već obrijali? De pitaj Govindu on je na tekućem s time...Leviathan2 wrote:da, nesto se ne cuje za njih, bilo ih po vrhniki ko kineza, il su otisli dole il su se obrijali i upristojili, uglavnom ne prica se vise
2016-07-22
po bosni se jos uvijek kurce al nije im bas, jos po vukojebinama utjeruju strah ljudima, eo pricah s jednim likom od kladuse, veli lik da su ih ljudi poceli pljuvat po cesti, sad koliko istine nebih ulazio al znam da ih bas ne ljubeEroo wrote:I u Bosni se ne qrtzsche više...Ne znam jesu li ih već obrijali? De pitaj Govindu on je na tekućem s time...Leviathan2 wrote:da, nesto se ne cuje za njih, bilo ih po vrhniki ko kineza, il su otisli dole il su se obrijali i upristojili, uglavnom ne prica se vise
Šta su si dozvolili, jbote...Leviathan2 wrote:po bosni se jos uvijek kurce al nije im bas, jos po vukojebinama utjeruju strah ljudima, eo pricah s jednim likom od kladuse, veli lik da su ih ljudi poceli pljuvat po cesti, sad koliko istine nebih ulazio al znam da ih bas ne ljubeEroo wrote:I u Bosni se ne qrtzsche više...Ne znam jesu li ih već obrijali? De pitaj Govindu on je na tekućem s time...Leviathan2 wrote:da, nesto se ne cuje za njih, bilo ih po vrhniki ko kineza, il su otisli dole il su se obrijali i upristojili, uglavnom ne prica se vise
Ljagu i sramotu, koju su im nanijeli, neće moći oprati sljedećih sto godina.
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jalta, Jalta
» Jalta, Jalta....
» Jalta Jalta
» Osovini Budimpešta-Zagreb-Banjaluka priključila se i Ljubljana
» Moderna umjetnost je bilo oružje CIA-e
» Jalta, Jalta....
» Jalta Jalta
» Osovini Budimpešta-Zagreb-Banjaluka priključila se i Ljubljana