Po BG kaficima se sapce:"Bit ce rata"
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Po BG kaficima se sapce:"Bit ce rata"
Dzani, znaci samo te zene mogu ugrozit,hmm:S
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ne, nego zbog ucesca u ratnim zlocinima..tako se prica...neku si porodicu pobio, dvije djevojcice od 10 i 12 godina silovao pa zaklao...ne znam, otidji na Kosovo pa vidi sta je u pitanju, mozda je neka greska...dzango wrote:Zbog alimentacije?govinda wrote:Sto se tice tvoje tvrdnje da ne silujes djecu, na Kosovu tvrde drugacije...tvoja je slika na svakom granicnom prelazu nezavisne drzave Kosovo...dzango wrote:Ma jok. Ban sem dobio zbog Jovana Dučića. U stvari su njega banovali. Ja i očekujem ban i ne ljutim se. Valjda je normalno da me banuju na ustaškom forumu.govinda wrote:Oh, pa ti bi mene da koljes? Hoces opet salatu da narucis? Nemoj, povracas od nje po 3 dana...dzango wrote:
Bože sačuvaj da nekoga silujem. A ti reče da nisi mali.
2016-11-17
eto, kad si se vec pronasao :Dgovinda wrote:Meni i dzangu se obracas?maggie13 wrote:A, da se ipak udruzite..obojica ste ugrozeni :D
2014-04-12
maggie13 wrote:A, da se ipak udruzite..obojica ste ugrozeni :D
umjeato da se dogovaraju za janjetinu i pivo oni se ugrozavaju po forumu , tctct
ni balkan nije ono st bio jest
Recitovali neku njegovu pesmu o Hrvatima uz ilustracije na Jutjubu. Admini popizdeli. Ne vole kada im saspeš istinu u lice.epikur37 wrote:dzango wrote:Ma jok. Ban sem dobio zbog Jovana Dučića. U stvari su njega banovali. Ja i očekujem ban i ne ljutim se. Valjda je normalno da me banuju na ustaškom forumu.govinda wrote:Oh, pa ti bi mene da koljes? Hoces opet salatu da narucis? Nemoj, povracas od nje po 3 dana...dzango wrote:Bože sačuvaj da nekoga silujem. A ti reče da nisi mali.govinda wrote:
Zato se ti lozis na klanje malih muslimana i silovanja muslimanskih djevojcica..odradices ti taj rat i za Srbe i za Hrvate, ne brinem ja za tebe...
Poradi čega, Dučić je fin pjesnik...Blago cara Radovana je odlično djelo.
prije 90-ih, da,:DLeviathan2 wrote:maggie13 wrote:A, da se ipak udruzite..obojica ste ugrozeni :D
umjeato da se dogovaraju za janjetinu i pivo oni se ugrozavaju po forumu , tctct
2014-04-12
Dobro je da nikome glava nije odsečena. Inače bi se ti kurac vratio odande.govinda wrote:Ne, nego zbog ucesca u ratnim zlocinima..tako se prica...neku si porodicu pobio, dvije djevojcice od 10 i 12 godina silovao pa zaklao...ne znam, otidji na Kosovo pa vidi sta je u pitanju, mozda je neka greska...dzango wrote:Zbog alimentacije?govinda wrote:Sto se tice tvoje tvrdnje da ne silujes djecu, na Kosovu tvrde drugacije...tvoja je slika na svakom granicnom prelazu nezavisne drzave Kosovo...dzango wrote:Ma jok. Ban sem dobio zbog Jovana Dučića. U stvari su njega banovali. Ja i očekujem ban i ne ljutim se. Valjda je normalno da me banuju na ustaškom forumu.govinda wrote:
Oh, pa ti bi mene da koljes? Hoces opet salatu da narucis? Nemoj, povracas od nje po 3 dana...
Nisam se nsita pronasao nego nekkako oznaci kome se obracas..poslije ja dobijem ban jer kao ja provocirao..maggie13 wrote:eto, kad si se vec pronasao :Dgovinda wrote:Meni i dzangu se obracas?maggie13 wrote:A, da se ipak udruzite..obojica ste ugrozeni :D
2016-11-17
A salata?Leviathan2 wrote:maggie13 wrote:A, da se ipak udruzite..obojica ste ugrozeni :D
Imam i ja pjesmicu o Srbima , sad dobio inspiraciju , trenutna inspiracija , haiku :dzango wrote:
Recitovali neku njegovu pesmu o Hrvatima uz ilustracije na Jutjubu. Admini popizdeli. Ne vole kada im saspeš istinu u lice.
Na vrbi raste kuraz a Srbi se vješaju.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ne zato, ali ako ti zvuci ljepse B-)govinda wrote:Nisam se nsita pronasao nego nekkako oznaci kome se obracas..poslije ja dobijem ban jer kao ja provocirao..maggie13 wrote:eto, kad si se vec pronasao :Dgovinda wrote:Meni i dzangu se obracas?maggie13 wrote:A, da se ipak udruzite..obojica ste ugrozeni :D
2014-04-12
Dobijem i ja, pa šta. Nećeš valjda da Megi dobije ban?govinda wrote:Nisam se nsita pronasao nego nekkako oznaci kome se obracas..poslije ja dobijem ban jer kao ja provocirao..maggie13 wrote:eto, kad si se vec pronasao :Dgovinda wrote:Meni i dzangu se obracas?maggie13 wrote:A, da se ipak udruzite..obojica ste ugrozeni :D
ma ima i sad onijeh tvrdokolnih balkanera, prvo se pocakijaju a onda na janjetinu i pivo, nema zamjerkemaggie13 wrote:prije 90-ih, da,:DLeviathan2 wrote:maggie13 wrote:A, da se ipak udruzite..obojica ste ugrozeni :D
ovi novokomponovani sve neka zlopamtila, i po internetu potezu sve vrste oruzja
Odsjecene su kome su trebale biti odsjecene...ali tamo oko Bratunca, ne na Kosovu..ti se meni inace gadis i ovo je najvise sto mogu da pricam sa tobom, fakat bi svaki moj daljnji razgovor sa tobom izazvao kod mene nervozu stomaka...odjebi sad cetnik...dzango wrote:Dobro je da nikome glava nije odsečena. Inače bi se ti kurac vratio odande.govinda wrote:Ne, nego zbog ucesca u ratnim zlocinima..tako se prica...neku si porodicu pobio, dvije djevojcice od 10 i 12 godina silovao pa zaklao...ne znam, otidji na Kosovo pa vidi sta je u pitanju, mozda je neka greska...dzango wrote:Zbog alimentacije?govinda wrote:Sto se tice tvoje tvrdnje da ne silujes djecu, na Kosovu tvrde drugacije...tvoja je slika na svakom granicnom prelazu nezavisne drzave Kosovo...dzango wrote:
Ma jok. Ban sem dobio zbog Jovana Dučića. U stvari su njega banovali. Ja i očekujem ban i ne ljutim se. Valjda je normalno da me banuju na ustaškom forumu.
2016-11-17
Tebi kurac ionako nizašta ne služi do da ga obesiš o vrbu.RayMabus wrote:Imam i ja pjesmicu o Srbima , sad dobio inspiraciju , trenutna inspiracija , haiku :dzango wrote:
Recitovali neku njegovu pesmu o Hrvatima uz ilustracije na Jutjubu. Admini popizdeli. Ne vole kada im saspeš istinu u lice.
Na vrbi raste kuraz a Srbi se vješaju.
je li ti hoces meni nesto da kazes ili ne? Supljak prica me ne zanima...maggie13 wrote:ne zato, ali ako ti zvuci ljepse B-)govinda wrote:Nisam se nsita pronasao nego nekkako oznaci kome se obracas..poslije ja dobijem ban jer kao ja provocirao..maggie13 wrote:eto, kad si se vec pronasao :Dgovinda wrote:Meni i dzangu se obracas?maggie13 wrote:A, da se ipak udruzite..obojica ste ugrozeni :D
2016-11-17
a, onda na cajke zajedno :DLeviathan2 wrote:ma ima i sad onijeh tvrdokolnih balkanera, prvo se pocakijaju a onda na janjetinu i pivo, nema zamjerkemaggie13 wrote:prije 90-ih, da,:DLeviathan2 wrote:maggie13 wrote:A, da se ipak udruzite..obojica ste ugrozeni :D
ovi novokomponovani sve neka zlopamtila, i po internetu potezu sve vrste oruzja
2014-04-12
mislim halo, dzangara je u pravu, pa nece megi dobit ban, jedina koja je sere na ovom forumu
preozbiljan si ;Dgovinda wrote:je li ti hoces meni nesto da kazes ili ne? Supljak prica me ne zanima...maggie13 wrote:ne zato, ali ako ti zvuci ljepse B-)govinda wrote:Nisam se nsita pronasao nego nekkako oznaci kome se obracas..poslije ja dobijem ban jer kao ja provocirao..maggie13 wrote:eto, kad si se vec pronasao :Dgovinda wrote:
Meni i dzangu se obracas?
2014-04-12
A jesu sečena glave? Čime se to zaslužuje sečenje glave? To te Alah tako naukovao?govinda wrote:Odsjecene su kome su trebale biti odsjecene...ali tamo oko Bratunca, ne na Kosovu..ti se meni inace gadis i ovo je najvise sto mogu da pricam sa tobom, fakat bi svaki moj daljnji razgovor sa tobom izazvao kod mene nervozu stomaka...odjebi sad cetnik...dzango wrote:Dobro je da nikome glava nije odsečena. Inače bi se ti kurac vratio odande.govinda wrote:Ne, nego zbog ucesca u ratnim zlocinima..tako se prica...neku si porodicu pobio, dvije djevojcice od 10 i 12 godina silovao pa zaklao...ne znam, otidji na Kosovo pa vidi sta je u pitanju, mozda je neka greska...dzango wrote:Zbog alimentacije?govinda wrote:
Sto se tice tvoje tvrdnje da ne silujes djecu, na Kosovu tvrde drugacije...tvoja je slika na svakom granicnom prelazu nezavisne drzave Kosovo...
Puca mi racku da li se tebi nešto gadi.
linda zeza, pusti ga ;-)Leviathan2 wrote:mislim halo, dzangara je u pravu, pa nece megi dobit ban, jedina koja je sere na ovom forumu
2014-04-12
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» Kiosci kradu posao kafićima
» U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
» PAS RATA
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» Kiosci kradu posao kafićima
» U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
» PAS RATA
Page 5 of 7