Po BG kaficima se sapce:"Bit ce rata"
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Po BG kaficima se sapce:"Bit ce rata"
linda zeza, pusti ga ;-)Leviathan2 wrote:mislim halo, dzangara je u pravu, pa nece megi dobit ban, jedina koja je sere na ovom forumu
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
odoh ja malo, ban mi se sprema a tek sam dosao...
2016-11-17
Kako ti se sviđa moja haiku pjesmica ?dzango wrote:Tebi kurac ionako nizašta ne služi do da ga obesiš o vrbu.RayMabus wrote:Imam i ja pjesmicu o Srbima , sad dobio inspiraciju , trenutna inspiracija , haiku :dzango wrote:
Recitovali neku njegovu pesmu o Hrvatima uz ilustracije na Jutjubu. Admini popizdeli. Ne vole kada im saspeš istinu u lice.
Na vrbi raste kuraz a Srbi se vješaju.
Jel da da je bolja od one Sxxe na vrbe ?
Ništa nisam rekao a sve sam rekao :
Ništa ne raste na vrbi = raste kuraz , dakle ništa
a Srbi se vješaju = ??? šta tko gdje kuda .....ljudi se vješaju , Srbi su ljudi dakle konstatacija tocna , vješaju u smislu da se sami objese , samoubojstvo
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nije. Samo glup.maggie13 wrote:preozbiljan si ;Dgovinda wrote:je li ti hoces meni nesto da kazes ili ne? Supljak prica me ne zanima...maggie13 wrote:ne zato, ali ako ti zvuci ljepse B-)govinda wrote:Nisam se nsita pronasao nego nekkako oznaci kome se obracas..poslije ja dobijem ban jer kao ja provocirao..maggie13 wrote:
eto, kad si se vec pronasao :D
Koja pizda.govinda wrote:odoh ja malo, ban mi se sprema a tek sam dosao...
a ti si cetnik.dzango wrote:Nije. Samo glup.maggie13 wrote:preozbiljan si ;Dgovinda wrote:je li ti hoces meni nesto da kazes ili ne? Supljak prica me ne zanima...maggie13 wrote:ne zato, ali ako ti zvuci ljepse B-)govinda wrote:
Nisam se nsita pronasao nego nekkako oznaci kome se obracas..poslije ja dobijem ban jer kao ja provocirao..
2016-11-17
samo se vi nemojte pobit..B-)dzango wrote:Nije. Samo glup.maggie13 wrote:preozbiljan si ;Dgovinda wrote:je li ti hoces meni nesto da kazes ili ne? Supljak prica me ne zanima...maggie13 wrote:ne zato, ali ako ti zvuci ljepse B-)govinda wrote:
Nisam se nsita pronasao nego nekkako oznaci kome se obracas..poslije ja dobijem ban jer kao ja provocirao..
2014-04-12
Nećeš se ti najesti leba od poezije.RayMabus wrote:Kako ti se sviđa moja haiku pjesmica ?dzango wrote:Tebi kurac ionako nizašta ne služi do da ga obesiš o vrbu.RayMabus wrote:Imam i ja pjesmicu o Srbima , sad dobio inspiraciju , trenutna inspiracija , haiku :dzango wrote:
Recitovali neku njegovu pesmu o Hrvatima uz ilustracije na Jutjubu. Admini popizdeli. Ne vole kada im saspeš istinu u lice.
Jel da da je bolja od one Sxxe na vrbe ?
Ništa nisam rekao a sve sam rekao :
Ništa ne raste na vrbi = raste kuraz , dakle ništa
a Srbi se vješaju = ??? šta tko gdje kuda .....ljudi se vješaju , Srbi su ljudi dakle konstatacija tocna , vješaju u smislu da se sami objese , samoubojstvo
Sve tačno.govinda wrote:a ti si cetnik.dzango wrote:
Nije. Samo glup.
Što?maggie13 wrote:samo se vi nemojte pobit..B-)dzango wrote:Nije. Samo glup.maggie13 wrote:preozbiljan si ;Dgovinda wrote:je li ti hoces meni nesto da kazes ili ne? Supljak prica me ne zanima...maggie13 wrote:
ne zato, ali ako ti zvuci ljepse B-)
Dzango, mozes ti nekoga ovdje isprovocirati sam ili ti uvijek treba neki copor hijena oko tebe? Mislim, jaka fora, ti s lijeve a megi s desne strane pa po meni? Bezveze ste. Ja kad nekog zajebavam ovdje onda to radim sam, ne treba mi nicija pomoc, dzango četniče...
Last edited by govinda on 11/2/2017, 23:51; edited 1 time in total
2016-11-17
potuci..:-odzango wrote:Što?maggie13 wrote:samo se vi nemojte pobit..B-)dzango wrote:Nije. Samo glup.maggie13 wrote:preozbiljan si ;Dgovinda wrote:
je li ti hoces meni nesto da kazes ili ne? Supljak prica me ne zanima...
2014-04-12
Ja uvek sa Megi. Ništa bez nje. Tako je lepše.govinda wrote:Dzango, mozes ti nekoga ovdje isprovocirati sam ili ti uvijek treba neki copor hijena oko tebe? Mislim, jaka fora, ti s lijeve a megi s desne strane pa po meni? Bezveze ste. Ja kad nekog zaejbavam ovdje onda to radim sam, ne treba mi nicija pomoc, dzango četniče...
ajde spavat, linda..puca te ono na paranoju ;-)govinda wrote:Dzango, mozes ti nekoga ovdje isprovocirati sam ili ti uvijek treba neki copor hijena oko tebe? Mislim, jaka fora, ti s lijeve a megi s desne strane pa po meni? Bezveze ste. Ja kad nekog zaejbavam ovdje onda to radim sam, ne treba mi nicija pomoc, dzango četniče...
2014-04-12
Mislim, zašto se ne bi pobili?maggie13 wrote:potuci..:-odzango wrote:Što?maggie13 wrote:samo se vi nemojte pobit..B-)dzango wrote:Nije. Samo glup.maggie13 wrote:
preozbiljan si ;D
nikakve koristi, osim banova..ja sam prakticna :Pdzango wrote:Mislim, zašto se ne bi pobili?maggie13 wrote:potuci..:-odzango wrote:Što?maggie13 wrote:samo se vi nemojte pobit..B-)dzango wrote:
Nije. Samo glup.
2014-04-12
Kako nikakva korist? Zašto smo onda dolazili na forum?maggie13 wrote:nikakve koristi, osim banova..ja sam prakticna :Pdzango wrote:Mislim, zašto se ne bi pobili?maggie13 wrote:potuci..:-odzango wrote:Što?maggie13 wrote:
samo se vi nemojte pobit..B-)
Hoces da se tuces sa mnom? Nije problem. Samo ja udaram prljavo, nista fer fight...sipka u oko, cijev u glavu i te stvari..dzango wrote:Mislim, zašto se ne bi pobili?maggie13 wrote:potuci..:-odzango wrote:Što?maggie13 wrote:samo se vi nemojte pobit..B-)dzango wrote:
Nije. Samo glup.
2016-11-17
Znam. Nos u dupe, najčešće.govinda wrote:Hoces da se tuces sa mnom? Nije problem. Samo ja udaram prljavo, nista fer fight...sipka u oko, cijev u glavu i te stvari..dzango wrote:Mislim, zašto se ne bi pobili?maggie13 wrote:potuci..:-odzango wrote:Što?maggie13 wrote:
samo se vi nemojte pobit..B-)
:Ddzango wrote:Kako nikakva korist? Zašto smo onda dolazili na forum?maggie13 wrote:nikakve koristi, osim banova..ja sam prakticna :Pdzango wrote:Mislim, zašto se ne bi pobili?maggie13 wrote:potuci..:-odzango wrote:
Što?
Postoje i rukavice.
8-)
2014-04-12
Jebeš rukavice. To ti je kao seks sa kondomom.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Kako nikakva korist? Zašto smo onda dolazili na forum?maggie13 wrote:nikakve koristi, osim banova..ja sam prakticna :Pdzango wrote:Mislim, zašto se ne bi pobili?maggie13 wrote:
potuci..:-o
Postoje i rukavice.
8-)
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» Kiosci kradu posao kafićima
» U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
» PAS RATA
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» Kiosci kradu posao kafićima
» U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
» PAS RATA
Page 6 of 7