Po BG kaficima se sapce:"Bit ce rata"
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Po BG kaficima se sapce:"Bit ce rata"
Jebeš rukavice. To ti je kao seks sa kondomom.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Kako nikakva korist? Zašto smo onda dolazili na forum?maggie13 wrote:nikakve koristi, osim banova..ja sam prakticna :Pdzango wrote:Mislim, zašto se ne bi pobili?maggie13 wrote:
potuci..:-o
Postoje i rukavice.
8-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Je li? Ok, necdu ti javno ovdje nista napisati jer me navlacis da dobijem ban ali javi mi se u pp ako vec zagovaras neke fizicke obracune...dzango wrote:Znam. Nos u dupe, najčešće.govinda wrote:Hoces da se tuces sa mnom? Nije problem. Samo ja udaram prljavo, nista fer fight...sipka u oko, cijev u glavu i te stvari..dzango wrote:Mislim, zašto se ne bi pobili?maggie13 wrote:potuci..:-odzango wrote:
Što?
2016-11-17
sigurno?!dzango wrote:Jebeš rukavice. To ti je kao seks sa kondomom.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Kako nikakva korist? Zašto smo onda dolazili na forum?maggie13 wrote:nikakve koristi, osim banova..ja sam prakticna :Pdzango wrote:
Mislim, zašto se ne bi pobili?
Postoje i rukavice.
8-)
@_@
2014-04-12
Ja sve javno. Ne navlačim te ja ni na šta. Naročito ne fizički. Sačuvaj Bože. Jebe mi se za banove.govinda wrote:Je li? Ok, necdu ti javno ovdje nista napisati jer me navlacis da dobijem ban ali javi mi se u pp ako vec zagovaras neke fizicke obracune...dzango wrote:Znam. Nos u dupe, najčešće.govinda wrote:Hoces da se tuces sa mnom? Nije problem. Samo ja udaram prljavo, nista fer fight...sipka u oko, cijev u glavu i te stvari..dzango wrote:Mislim, zašto se ne bi pobili?maggie13 wrote:
potuci..:-o
Jeste. Jeste seks ali nije to to.maggie13 wrote:sigurno?!dzango wrote:Jebeš rukavice. To ti je kao seks sa kondomom.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Kako nikakva korist? Zašto smo onda dolazili na forum?maggie13 wrote:
nikakve koristi, osim banova..ja sam prakticna :P
Postoje i rukavice.
8-)
@_@
pazi o cemu pricas, da te neki krivo ne shvate..picajzlo 8-)dzango wrote:Jeste. Jeste seks ali nije to to.maggie13 wrote:sigurno?!dzango wrote:Jebeš rukavice. To ti je kao seks sa kondomom.maggie13 wrote::Ddzango wrote:
Kako nikakva korist? Zašto smo onda dolazili na forum?
Postoje i rukavice.
8-)
@_@
2014-04-12
Šta im ja mogu ako nešzo pogrešno razumeju. Neću valjda da im prevodim sa srpskog?maggie13 wrote:pazi o cemu pricas, da te neki krivo ne shvate..picajzlo 8-)dzango wrote:Jeste. Jeste seks ali nije to to.maggie13 wrote:sigurno?!dzango wrote:Jebeš rukavice. To ti je kao seks sa kondomom.maggie13 wrote:
:D
Postoje i rukavice.
8-)
@_@
nije problem u jeziku, vec u aluzijama ;Pdzango wrote:Šta im ja mogu ako nešzo pogrešno razumeju. Neću valjda da im prevodim sa srpskog?maggie13 wrote:pazi o cemu pricas, da te neki krivo ne shvate..picajzlo 8-)dzango wrote:Jeste. Jeste seks ali nije to to.maggie13 wrote:sigurno?!dzango wrote:
Jebeš rukavice. To ti je kao seks sa kondomom.
@_@
2014-04-12
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» Kiosci kradu posao kafićima
» U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
» PAS RATA
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» Kiosci kradu posao kafićima
» U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
» PAS RATA
Page 7 of 7