obvezni vojni rok
Page 14 of 25
Page 14 of 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
obvezni vojni rok
Re: obvezni vojni rok
jebga ti kao i svele ne znas kako puska izgleda.
svele je baustelac pa bi vjerovatno mogao ubacit metak u cijev novog pistolja. ti kaoi joda i sl. ekipa, cisto sumnjam.
svele je baustelac pa bi vjerovatno mogao ubacit metak u cijev novog pistolja. ti kaoi joda i sl. ekipa, cisto sumnjam.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Haha..bome i od moga, megi :))maggie13 wrote:Dead, problem je (i)sto pola mladih muskaraca u RH danas ima dupe vece od moga :-S
Guest- Guest
Godinu dana bez cura,itekako naucis cijeniti zenskinje i uzivati u njima..ovi nemuški bez vojske su pravi mlakonje,njonjavi..
Guest- Guest
mene ne žele primiti u vojsku, jer bih ja ubijao ljude, ne prolazim psiho testNoor wrote:Deda, ne talasaj, nego se spremi i ispuni prijavu :)
primaju samo one koji imaju osjećaj krivnje kad ubiju
Guest- Guest
Ovdje si u pravu..Moras biti moralno karakterni uzor.Ja sam mislio na dane djetinjstva i sa tom melankolicnom facom sam svugdje prosao...deda wrote:mene ne žele primiti u vojsku, jer bih ja ubijao ljude, ne prolazim psiho testNoor wrote:Deda, ne talasaj, nego se spremi i ispuni prijavu :)
Guest- Guest
Kad se pravis lud...ko deboto ;)deda wrote:mene ne žele primiti u vojsku, jer bih ja ubijao ljude, ne prolazim psiho testNoor wrote:Deda, ne talasaj, nego se spremi i ispuni prijavu :)
Guest- Guest
pičkice :)pismejker wrote:Godinu dana bez cura,itekako naucis cijeniti zenskinje i uzivati u njima..ovi nemuški bez vojske su pravi mlakonje,njonjavi..
i djevojke idu na dobrovoljni, "dečki" odustaju, ali one ne :)
Guest- Guest
Noor wrote:Kad se pravis lud...ko deboto ;)deda wrote:mene ne žele primiti u vojsku, jer bih ja ubijao ljude, ne prolazim psiho testNoor wrote:Deda, ne talasaj, nego se spremi i ispuni prijavu :)
ja sam normalan, psihološki poremećaj imaju ovi koji misle da je ubojstvo grijeh a idu u vojsku
Guest- Guest
vojska da bude normalna treba polovicu vojnika normalnih..
one koje ja znam da su otišli u vojsku, uglavnom bi padali na psiho testovima par puta..
upravo tako...kad pogledam primjer cure u israelskoj vojsci,ili one kurdkinje tamnopute kako brane svoju domovinu...kako da ih covjek ne voli i ne postiva???Noor wrote:pičkice :)pismejker wrote:Godinu dana bez cura,itekako naucis cijeniti zenskinje i uzivati u njima..ovi nemuški bez vojske su pravi mlakonje,njonjavi..
i djevojke idu na dobrovoljni, "dečki" odustaju, ali one ne :)
Yoda,Debot,Max su nase Curice...
Guest- Guest
Švicarska ima najbolji model, tamo se služi 20 tjedana, a vježbe su 2x godišnje, svatko dobiva jurišnu pušku, pištoljj i opremu i čucva ih kući, ali u Švici svi žele služiti domovini koja im omogućava normalan život koja ih ne pljačka, ne zatvara, ne laže i gdje spodobe ko Plenki, Vrdoljak, Zoka ili Culej ili Šeki ne mogu biti niti baba sere u ZurichuMaximusDecimusMiridije wrote:Profi sastav od 20 000 kopnene vojske. (ali vojnika 20 000...ne da u brojku idu i cinovnici,kuhari i sta ja znam,...). Sa recimo 2000-2500 x 2 rotacije kroz godinu, vojnika na ugovor kojima bi se za dobrovoljnu sluzbu isplacivalo jedno 4000kn mjesecno. Bi bilo idealno. Ako vec hoce da imaju obucen odreden broj ljudi na ovaj nacin. Ali ovo obavezno je potpuno zastarijeli,nepotreban i potpuno beskoristan koncept.
Kermit-
2014-04-17
SAD ima najbolji model, ima profesionalnu vojsku koja razvaljuje gdje god da dođe, Švicarska nije nigdje ratovalaasilovski wrote:
Švicarska ima najbolji model
Guest- Guest
2014-04-16
Najbolji za elitu, najgori za vojnike koji su obično topovsko meso, osim toga SAD-e de facto nije dobio rat već 15 godina, sve se pretvorilo u potpunu katastrofu od Iraka, Afganistana, Somalije, Jemenadeda wrote:SAD ima najbolji model, ima profesionalnu vojsku koja razvaljuje gdje god da dođe, Švicarska nije nigdje ratovalaasilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
ako im je bio cilj dobiti slabe, neorganizirane zemlje koje nemaju vojnu moć i nisu prijetnja u regiji onda su dobili točno što su htjeliasilovski wrote:Najbolji za elitu, najgori za vojnike koji su obično topovsko meso, osim toga SAD-e de facto nije dobio rat već 15 godina, sve se pretvorilo u potpunu katastrofu od Iraka, Afganistana, Somalije, Jemenadeda wrote:SAD ima najbolji model, ima profesionalnu vojsku koja razvaljuje gdje god da dođe, Švicarska nije nigdje ratovalaasilovski wrote:
CIA awards Saudi prince medal for anti-terror efforts
https://www.rt.com/usa/377087-cia-awards-saudi-antiterrorism/
http://www.zerohedge.com/news/2017-02-11/not-onion-saudi-crown-prince-receives-cia-medal-efforts-against-terrorism
Guest- Guest
Ehmmm..sad...Sudan isto??Cujem da odande otperjali kao da ih svi vrazi svijeta gone,a hrpe oborenih Black Hawkova,su cak i ameri pretocili u nekim FPS igrama u pojedine mislije-Black Hawk down...deda wrote:SAD ima najbolji model, ima profesionalnu vojsku koja razvaljuje gdje god da dođe, Švicarska nije nigdje ratovalaasilovski wrote:
Uglavnom razvaljuju zemlje 3čeg svijeta,ali niti njih sve..
Guest- Guest
neka umjesto volontiranja država mladima i nezaposlenima ponudi karijeru u vojsci, profesionalno zanimanje kojim se mogu baviti i u kojemu mogu napredovati sljedećih 30ak godina
Guest- Guest
ovo što se predlaže, mjesec dana, to nije vojni rok nego ljetni vojni kamp
za tih mjesec dana sumnjam da se može naučiti išta osim osnovnog rukovanja automatskim pješačkim oružjem.. toliko da ne ubiješ suborca ili ne propucaš vlastitu nogu, ako dođe do nekog oružanog sukoba
za tih mjesec dana sumnjam da se može naučiti išta osim osnovnog rukovanja automatskim pješačkim oružjem.. toliko da ne ubiješ suborca ili ne propucaš vlastitu nogu, ako dođe do nekog oružanog sukoba
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 14 of 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Similar topics
» Vraca se obvezni vojni rok?!
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
Page 14 of 25