Kuda vodi konflikt između Rusije i Bjelorusije?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kuda vodi konflikt između Rusije i Bjelorusije?
Bjelorusija je neovisna i sama bira svoj put.
Odnosno Lukasenko. Tako je i Janukovich sjedio na dvije stolice i znamo kako se okoncalo.
Ako Bjelorusi hoce putem Ukrajine, slobodni su da to urade.
Inace sve te bivse SSSR republike smatraju da im Rusi trebaju davati naftu i gas za badava.
I vazda problemi. A interesantno da sa zapadnim zemljama Rusija nije nikada imala pronblema ni oko cijena ni oko placanja. I degovori se postuju.
Odnosno Lukasenko. Tako je i Janukovich sjedio na dvije stolice i znamo kako se okoncalo.
Inace sve te bivse SSSR republike smatraju da im Rusi trebaju davati naftu i gas za badava.
I vazda problemi. A interesantno da sa zapadnim zemljama Rusija nije nikada imala pronblema ni oko cijena ni oko placanja. I degovori se postuju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Regoč-
2015-08-21
Maloprije sam napisao jedan komentar na tu temu i obrisao jer bi ispalo da pretjerujem.Ringo10 wrote:Bjelorusija je neovisna i sama bira svoj put.
Ukratko: Jebeš prijatelja koji je to samo dok interesi traju. Tako je među ljudima, a bogami i među državama.
Sjedenje na dvije stolice je da ne kažem što...ono ko da više. Prostituiranje.
Rusi itekako cijene Hrvate, jer se im nikad nisu ulagivali, ili očekivali nagradu za naklonjenost.
Ovo mogu potvrditi iz vlastitog iskustva s Rusima. Polomio sam se na ovom forumu dokazujuć da
protiv Rusa nemam ništa. Dapače, smatram ih bliskim nama. U svakom slučaju su nam bliži od jednih Njemaca ili Amera.
Cijenim jihovu kulturu; pisanu riječ, slikarstvo, glazbu etc. Imaju problema s politikom, to da...jebiga...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..!!! Ero,ovo je salto mortale x 6..Oces i nama oblizati guze i povuci sve ono o 5kolonastvu sto si bio lijepo nekima od nas recitovao iz dana u dan,spominjuci jos neke spiskove koji se vode protiv tih likova,dakle 5kolonasa koji podrzavaju Rusku .
Ovo mogu potvrditi iz vlastitog iskustva s Rusima. Polomio sam se na ovom forumu dokazujuć da
protiv Rusa nemam ništa. Dapače, smatram ih bliskim nama. U svakom slučaju su nam bliži od jednih Njemaca ili Amera.
Cijenim jihovu kulturu; pisanu riječ, slikarstvo, glazbu etc. Imaju problema s politikom, to da...jebiga...
politiku..?
Guest- Guest
Sveto, to ti tako zaključuješ, koji pamtiš eventualno zadnji komentar, ito odpole dalje.
Nikad od mene nisi čuo lošu riječ ni za jedan narod, pa tako ni za ruski. To su moja načela,
koja su utemeljena na iskustvu i kućnom odgoju.
Politika i političari su nešto drugo, ne to brkat s narodom.
Nikad od mene nisi čuo lošu riječ ni za jedan narod, pa tako ni za ruski. To su moja načela,
koja su utemeljena na iskustvu i kućnom odgoju.
Politika i političari su nešto drugo, ne to brkat s narodom.
Last edited by Eroo on 10/2/2017, 17:00; edited 2 times in total
2016-07-22
Ero,ero,deblji obraz od džona Mammutice...
Dovoljan je jedan post..svi ostali su zive preslike njega..
Dovoljan je jedan post..svi ostali su zive preslike njega..
Guest- Guest
Bome, Putin nova Erina kraljica.
O Putinu, zapravo o ruskoj politici, sam već dosta toga napisao. Samo mogu ponoviti isto.Regoč wrote:Bome, Putin nova Erina kraljica.
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Turska pred politickim kaosom......
» Na Facebooku se vodi rat između hrvatske ljevice i desnice
» Ramljak priznao da vodi rat protiv Rusije
» Savez između Amerike i Rusije je opasan
» Ukida se roming između Srbije i Rusije
» Na Facebooku se vodi rat između hrvatske ljevice i desnice
» Ramljak priznao da vodi rat protiv Rusije
» Savez između Amerike i Rusije je opasan