Kuda vodi konflikt između Rusije i Bjelorusije?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/veliko-istrazivanje-u-povodu-druge-godisnjice-mandata-predsjednice-vecina-gradana-slozna-kolinda-grabar-kitarovic-posao-bolje-obavlja-od-josipovica/5613843/
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/veliko-istrazivanje-u-povodu-druge-godisnjice-mandata-predsjednice-vecina-gradana-slozna-kolinda-grabar-kitarovic-posao-bolje-obavlja-od-josipovica/5613843/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Kuda vodi konflikt između Rusije i Bjelorusije?
Opaa, Bato, sami problemi među pravoslavcima...Braća, ovo ono, kad tamo ...jebiga...
nalozio se ero i navija iz slovenije-a soroseva crkavica kasni vec mesec dana...
Guest- Guest
Eroo wrote:Kuda vodi konflikt između Rusije i Bjelorusije?
Tema mokri snovi neokonsa i sorosha,
link mokri snovi šjor ere ;) :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nema udarca do starca, kaze ona narodna :D
Pustite eru da gusta 8-)
Pustite eru da gusta 8-)
2014-04-12
http://hr.rbth.com/opinion/2017/02/08/kuda-vodi-konflikt-izmedu-rusije-i-bjelorusije_698031epikur37 wrote:Eroo wrote:Kuda vodi konflikt između Rusije i Bjelorusije?
Tema mokri snovi neokonsa i sorosha,
link mokri snovi šjor ere ;) :p
Zadovoljan? Sumnjam.
2016-07-22
http://hr.rbth.com/opinion/2017/02/08/kuda-vodi-konflikt-izmedu-rusije-i-bjelorusije_698031Bracala wrote:nalozio se ero i navija iz slovenije-a soroseva crkavica kasni vec mesec dana...
Mat u dva poteza.
2016-07-22
maggie13 wrote:Nema udarca do starca, kaze ona narodna :D
Pustite eru da gusta 8-)
Je samo pazi na srčeko :)
No žene srednjih godina najvolu nas prijape oko 40 banki :)
2015-08-06
Šta je ovo, nakon Gruzije i Ukrajine sad odkazuje poslušnost i Bjelorusija.epikur37 wrote:maggie13 wrote:Nema udarca do starca, kaze ona narodna :D
Pustite eru da gusta 8-)
Čudni ste mi vi pravoslavci, kad nemate drugih udarate po svojima.
2016-07-22
Eroo wrote:Šta je ovo, nakon Gruzije i Ukrajine sad odkazuje poslušnost i Bjelorusija.epikur37 wrote:maggie13 wrote:Nema udarca do starca, kaze ona narodna :D
Pustite eru da gusta 8-)
Čudni ste mi vi pravoslavci, kad nemate drugih udarate po svojima.
Ma ništa to nije.
Tebe i generacijskog kolegu McCaina razumijem, sad će i papica, taman oko podneva je ;)
2015-08-06
Konflikt izmedu Rusije i Bjelorusije najprije vodi naoruzavanju Srbije :)
Guest- Guest
Velika većina građna radije bi yebali Kolindu nego Josipovića.
Rezultati me uopće ne iznenađuju.
I ja bi radije Kolindu jednom nego Josipovića tri puta... mada znam da ima i onih kojima je tri puta, ipak, tri puta.
Rezultati me uopće ne iznenađuju.
I ja bi radije Kolindu jednom nego Josipovića tri puta... mada znam da ima i onih kojima je tri puta, ipak, tri puta.
Eroo wrote:http://hr.rbth.com/opinion/2017/02/08/kuda-vodi-konflikt-izmedu-rusije-i-bjelorusije_698031Bracala wrote:nalozio se ero i navija iz slovenije-a soroseva crkavica kasni vec mesec dana...
Mat u dva poteza.
dobra analiza, inače ovo je Ruski državni(Putinov) medij što je Ero stavio..
Lukašenko samo koristi tu i tamo gužvu i glumi šefa.. ipak je on gazda u svom dvorištu, Bjelorusiji.. važan je Rusiji i zbog toga je malo ucjenjuje.. voli igrati na dvije stolice.
Pogledajte samo odnos Ukraine i Bjelorusije, Lukašenko je davao podršku Porošenku, dapače bio je posrednik u pregovorima(zato se i zovu Minsk 1 i Minsk 2, jer su potpisane u Ukrainskom gradu Minsku)
Guest- Guest
Pinochet wrote:Eroo wrote:http://hr.rbth.com/opinion/2017/02/08/kuda-vodi-konflikt-izmedu-rusije-i-bjelorusije_698031Bracala wrote:nalozio se ero i navija iz slovenije-a soroseva crkavica kasni vec mesec dana...
Mat u dva poteza.
dobra analiza, inače ovo je Ruski državni(Putinov) medij što je Ero stavio..
Lukašenko samo koristi tu i tamo gužvu i glumi šefa.. ipak je on gazda u svom dvorištu, Bjelorusiji.. važan je Rusiji i zbog toga je malo ucjenjuje.. voli igrati na dvije stolice.
Pogledajte samo odnos Ukraine i Bjelorusije, Lukašenko je davao podršku Porošenku, dapače bio je posrednik u pregovorima(zato se i zovu Minsk 1 i Minsk 2, jer su potpisane u Ukrainskom gradu Minsku)
Moj je i inače takav pristup da zrno istine tražim na izvorištu, s čim manje moga osobnog soljenja.
Pustim da ljudi, u ovom slučaju Rusi, sami o sebi pričaju.
Samo pogledajte zadnjih par rečenica iz uvodnog članka i sve će vam se kazati.
2016-07-22
"Najvjerojatnije će se konflikt završiti kao i uvijek, u korist Minska. Pa ipak, Lukašenko bi morao shvatiti da se svijet promijenio, i da one političke piruete, koje su bile efektne početkom 2000-ih, danas već izazivaju probleme. Naravno, Rusija neće odustati od saveza s Bjelorusijom, ali će Minsk u nekom obliku ipak biti ozbiljno upozoren. I teško da će se to upozorenje ticati čuvanja granica. Najvjerojatnije će se ono odnositi na trgovinsko-gospodarsku sferu - najbolniju točku bjeloruskog predsjednika."
Ako ne može drugačije onda bracki.
Ako ne može drugačije onda bracki.
2016-07-22
Tako je ćerce. Pprilipidera ovoj balavurdiji jednu oko ušiju u moje ime.maggie13 wrote:Nema udarca do starca, kaze ona narodna :D
Pustite eru da gusta 8-)
Nego, ne znam di su se pogubili ovi naši rusoljupci, nema ih na temi?
2016-07-22
srce je stvar junastva vise, a manje godina :Depikur37 wrote:maggie13 wrote:Nema udarca do starca, kaze ona narodna :D
Pustite eru da gusta 8-)
2014-04-12
Snimaju :DEroo wrote:Tako je ćerce. Pprilipidera ovoj balavurdiji jednu oko ušiju u moje ime.maggie13 wrote:Nema udarca do starca, kaze ona narodna :D
Pustite eru da gusta 8-)
Nego, ne znam di su se pogubili ovi naši rusoljupci, nema ih na temi?
I, nisu tako balvo, samo zezaju ;-)
2014-04-12
Bjelorusija je neovisna i sama bira svoj put.
Odnosno Lukasenko. Tako je i Janukovich sjedio na dvije stolice i znamo kako se okoncalo.
Ako Bjelorusi hoce putem Ukrajine, slobodni su da to urade.
Inace sve te bivse SSSR republike smatraju da im Rusi trebaju davati naftu i gas za badava.
I vazda problemi. A interesantno da sa zapadnim zemljama Rusija nije nikada imala pronblema ni oko cijena ni oko placanja. I degovori se postuju.
Odnosno Lukasenko. Tako je i Janukovich sjedio na dvije stolice i znamo kako se okoncalo.
Ako Bjelorusi hoce putem Ukrajine, slobodni su da to urade.
Inace sve te bivse SSSR republike smatraju da im Rusi trebaju davati naftu i gas za badava.
I vazda problemi. A interesantno da sa zapadnim zemljama Rusija nije nikada imala pronblema ni oko cijena ni oko placanja. I degovori se postuju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Turska pred politickim kaosom......
» Na Facebooku se vodi rat između hrvatske ljevice i desnice
» Ramljak priznao da vodi rat protiv Rusije
» Savez između Amerike i Rusije je opasan
» Ukida se roming između Srbije i Rusije
» Na Facebooku se vodi rat između hrvatske ljevice i desnice
» Ramljak priznao da vodi rat protiv Rusije
» Savez između Amerike i Rusije je opasan