Rusija detektirala Rumunjsku kao ozbiljnu prijetnju Rusiji...
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rusija detektirala Rumunjsku kao ozbiljnu prijetnju Rusiji...
vuksadinare wrote:mozda su samo bili pristojni..a tko zan sto su mislili u sebi..epikur37 wrote:Malo je bolesna ta tvoja opsesija oko mene, pričao sam i s dijagramom i s treom u živo, dečki su posve ok al ti brate ...nikako da izađeš iz toga.
Kaj se može, ako te uveseljava i dušu čini mirnom, prijetim, jedi se, prelivaj gorčine...
valjda ti pomogne.
a sad, kibi dabi, moj dojam je pozitivan, jasno postoje stanovite razlike oko nekih političkih pitanja ali vrlo civlizirano su uzete u obzir...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja ne znam zašto u našu komunikaciju, kakva god bila, trpaš druge ljude, koje usput ja iznimno poštujem... kojim povodom njih spominješ u smislu da su ok ili što li već, valjda htijući izvesti što, da zato što ste si vi dobri (ako ste neka ste) onda valjda ja ne mogu ili neću imati o njima dobro mišljenje ili što li već.... alo de se skoncentriraj, ti ljudi nemaju veze sa komunikacijom između tebe i mene, niti ima ikakvog razloga da ih uvlačiš u istu.... niti ja s njima pričam o tebi niti ću s tobom o njima.... ovo ti je još jedan razlog više da te ne smatram čovjekom nego upravo onako kako sam i naveo...epikur37 wrote:Malo je bolesna ta tvoja opsesija oko mene, pričao sam i s dijagramom i s treom u živo, dečki su posve ok al ti brate ...nikako da izađeš iz toga.
Kaj se može, ako te uveseljava i dušu čini mirnom, prijetim, jedi se, prelivaj gorčine...
valjda ti pomogne.
2015-08-08
ajmo malo smanjit ipak s tim prijetnjama itd miha..
o kakvim prijetnjama pričaš...
2015-08-08
a sto si ocekivao da ce te odmah drskom pistolja..boze moj...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:mozda su samo bili pristojni..a tko zan sto su mislili u sebi..epikur37 wrote:Malo je bolesna ta tvoja opsesija oko mene, pričao sam i s dijagramom i s treom u živo, dečki su posve ok al ti brate ...nikako da izađeš iz toga.
valjda ti pomogne.
a sad, kibi dabi, moj dojam je pozitivan, jasno postoje stanovite razlike oko nekih političkih pitanja ali vrlo civlizirano su uzete u obzir...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:o kakvim prijetnjama pričaš...
znam čitati, dosta je rek'o
....cudan lik ovaj epikur....kad je opsiao susret sa treom...rekao je..'vidio sam da su svi ti branitelji na jedan ancin ok..'...pa jebote sto si prije msilio..da su ono likovi namrgošeni koji setaju sa bejzbolkama,automatima i da ce svakog tko ne misli kao oni skrsit...ti kao da si bio djelatnik index-a ili lupige..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
de mi navedi gdje sam iznio bilo kakvu osobnu prijetnju pa da to iskorigiram i da se ispričam svima i ponaosob... ako pak misliš da je prijetnja moja tvrdnja da smo podijeljeno društvo koje se trenutno trpi i manje više čeka neki prijelomni trenutak da li iznutra ili izvana kako bi se obračunali... iza te tvrdnje stojim i mogu je itekako potkrijepiti sa bezbroj činjenica koje su neoborive... evo trenutno je kod mene podignuta tužba protiv lika koji je izjavio (kao što to izjavljuje i provokator, yehudi, svetozar i esco) da je hrvatska zrela za ponovno punjenje hudih i inih jama "ustašoidnim" hrvatima, i sa njegovom se izjavom što uvjetno što bezuvjetno slaže hrpetina ljudi koji su identičnog ili vrlo sličnog svjetonazora kao i epikur....kic wrote:michaellcmacha wrote:o kakvim prijetnjama pričaš...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:de mi navedi gdje sam iznio bilo kakvu osobnu prijetnju pa da to iskorigiram i da se ispričam svima i ponaosob... ako pak misliš da je prijetnja moja tvrdnja da smo podijeljeno društvo koje se trenutno trpi i manje više čeka neki prijelomni trenutak da li iznutra ili izvana kako bi se obračunali... iza te tvrdnje stojim i mogu je itekako potkrijepiti sa bezbroj činjenica koje su neoborive... evo trenutno je kod mene podignuta tužba protiv lika koji je izjavio (kao što to izjavljuje i provokator, yehudi, svetozar i esco) da je hrvatska zrela za ponovno punjenje hudih i inih jama "ustašoidnim" hrvatima, i sa njegovom se izjavom što uvjetno što bezuvjetno slaže hrpetina ljudi koji su identičnog ili vrlo sličnog svjetonazora kao i epikur....kic wrote:michaellcmacha wrote:o kakvim prijetnjama pričaš...
Bezveze me trpaš u to...ali tko će već ući u trag i sistem tvog zakučastog razmišljanja.
2015-08-06
Nisam rekao na jedan način, nego sam rekao da su ok, vrlo opušteni.vuksadinare wrote:....cudan lik ovaj epikur....kad je opsiao susret sa treom...rekao je..'vidio sam da su svi ti branitelji na jedan ancin ok..'...pa jebote sto si prije msilio..da su ono likovi namrgošeni koji setaju sa bejzbolkama,automatima i da ce svakog tko ne misli kao oni skrsit...ti kao da si bio djelatnik index-a ili lupige..
Nemam kontakt s ljudima, rat je teško iskustvo, može čovjek očekivati da ostavi traga na ljudima.
Na nekima vjerojatno i ostavi, međutim ova forumska ekipa koju sam upoznao vrlo dobro stoje, dapače.
2015-08-06
i ti i mile slavić ste Zokijevi glasači i savo vukelić i milan busić. mile savo i milan bi trpali u jame, a ti bi s njima trojicom sjedio na domjenku kod druga Zokija.... da trpam te, ali ne bez veze...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:de mi navedi gdje sam iznio bilo kakvu osobnu prijetnju pa da to iskorigiram i da se ispričam svima i ponaosob... ako pak misliš da je prijetnja moja tvrdnja da smo podijeljeno društvo koje se trenutno trpi i manje više čeka neki prijelomni trenutak da li iznutra ili izvana kako bi se obračunali... iza te tvrdnje stojim i mogu je itekako potkrijepiti sa bezbroj činjenica koje su neoborive... evo trenutno je kod mene podignuta tužba protiv lika koji je izjavio (kao što to izjavljuje i provokator, yehudi, svetozar i esco) da je hrvatska zrela za ponovno punjenje hudih i inih jama "ustašoidnim" hrvatima, i sa njegovom se izjavom što uvjetno što bezuvjetno slaže hrpetina ljudi koji su identičnog ili vrlo sličnog svjetonazora kao i epikur....kic wrote:michaellcmacha wrote:o kakvim prijetnjama pričaš...
Bezveze me trpaš u to...ali tko će već ući u trag i sistem tvog zakučastog razmišljanja.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusija, Pakistan i Kina upozoravaju na prijetnju od IDIL-a u Afganistanu
» Soroš kmeči: Rusija predstavlja smrtno prijetnju za Europu i njene građane
» Ekskluziva: Rusija razmjesta oružje i trupe po Rusiji
» SRB će imati ozbiljnu podrsku FR na putu ka EU...
» U Sloveniji stanje lose unatoc mjerama.Skovenska ljecnica ljuta i detektirala jedan nepremostiv problem:Nedisciplinu
» Soroš kmeči: Rusija predstavlja smrtno prijetnju za Europu i njene građane
» Ekskluziva: Rusija razmjesta oružje i trupe po Rusiji
» SRB će imati ozbiljnu podrsku FR na putu ka EU...
» U Sloveniji stanje lose unatoc mjerama.Skovenska ljecnica ljuta i detektirala jedan nepremostiv problem:Nedisciplinu
Page 4 of 4