U Sloveniji stanje lose unatoc mjerama.Skovenska ljecnica ljuta i detektirala jedan nepremostiv problem:Nedisciplinu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
U Sloveniji stanje lose unatoc mjerama.Skovenska ljecnica ljuta i detektirala jedan nepremostiv problem:Nedisciplinu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/zasto-stroge-mjere-ne-daju-rezultate-lijecnica-za-jutarnji-imamo-jedan-nepremostiv-problem-15036542
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: U Sloveniji stanje lose unatoc mjerama.Skovenska ljecnica ljuta i detektirala jedan nepremostiv problem:Nedisciplinu
Pa to i nas muci..i to je jedini problem..a blesavi znanstvenici i politicari se medjusobno prepucavaju a nitko to nece priznat zbog politikanstva..djaba mjere ako nemas cvrste discipline
2015-09-08
Re: U Sloveniji stanje lose unatoc mjerama.Skovenska ljecnica ljuta i detektirala jedan nepremostiv problem:Nedisciplinu
Evo ja jucer prvi dan nakon samoizolacije vidim desetak mladih na hrpi vecina bez maski..nema distance,doslovno si hrackaju u lice
2015-09-08
Šta tek rade kad ih se ne gleda.
Trinity-
2014-04-17
prebolio si...vuksadinare wrote:Evo ja jucer prvi dan nakon samoizolacije vidim desetak mladih na hrpi vecina bez maski..nema distance,doslovno si hrackaju u lice
biljezim mastiljavom olovkom jedan prebolio...di je @vili ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mjere: savršene
ljudi: stoka
pa naravno, šta drugo, gdje mjere ne bi valjale-
Zanimljivo, svuda isto, ne valjaju ljudi...kic wrote:
Trinity-
2014-04-17
Redovito se zaraze ovi što se striktno drže mjera.debotoijusto wrote:prebolio si...vuksadinare wrote:Evo ja jucer prvi dan nakon samoizolacije vidim desetak mladih na hrpi vecina bez maski..nema distance,doslovno si hrackaju u lice
Nama ostalima ništa.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Zanimljivo, svuda isto, ne valjaju ljudi...kic wrote:
treba ih zamijeniti, preodgojiti..
klasika traže opravdanje zašto im falivaju mjere.. gledam i neki pametni ljudi po fejsu se guše.. kao šveđanima mogu liberalne mjere jer su disciplinirani.. a sada odjedanput šveđani nevaljaju.. Škoti gdje je bio brutalni lockdown bez efekta, navodno su više mediteranci nego najsjeverniji europljani zato mjere nisu radile jer nisu disciplinirani..(i to govore ljudi koji su uspješnik doktori znanosti).. zatim bila je priča Sjeverni Hrvati disciplinirani zato je tamo puno manje korone nego u Dalmaciji, a sada Sjeverna Hrvatska obara rekrode, Dalmacija stabilno, nema ih nigdje.. Istrijanima ovi "preko učke prenose koronu"... gdje smo još stali? Aha Slovenci izgleda da nisu tako disciplinirani kako ih je Ero i drugi hvalili, a Švabe koje su imale najmanje brojke, hvalilo ih se tada u prvom valu, a sada u drugom unatoč sve žešćoj zabrani obaraju rekrode- krivi su im balkanci i turci. :Dkic wrote:
uglavnom svatko je kriv za njihove promašene modele osim njih samih koji su ih počeli provoditi/zagovarali/glasovali za njih..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ovo je fake news...
Ero tvrdi da smo mi nedisciplinirani balkanci a ne slovenci...
Ero tvrdi da smo mi nedisciplinirani balkanci a ne slovenci...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
drzim se , perem ruke nosim masku slabo izlazim , zdrav razum malo osobne discipline a ne drzavno piskicu-kakitcuTriny wrote:Redovito se zaraze ovi što se striktno drže mjera.debotoijusto wrote:prebolio si...vuksadinare wrote:Evo ja jucer prvi dan nakon samoizolacije vidim desetak mladih na hrpi vecina bez maski..nema distance,doslovno si hrackaju u lice
Nama ostalima ništa.
razumin i mlade , rizik nikakav umjesto putovanja koncerta sex gube najbolje vrime zivota , tesko je to pomirit
2014-04-12
AssadNaPodmornici wrote:klasika traže opravdanje zašto im falivaju mjere.. gledam i neki pametni ljudi po fejsu se guše.. kao šveđanima mogu liberalne mjere jer su disciplinirani.. a sada odjedanput šveđani nevaljaju.. Škoti gdje je bio brutalni lockdown bez efekta, navodno su više mediteranci nego najsjeverniji europljani zato mjere nisu radile jer nisu disciplinirani..(i to govore ljudi koji su uspješnik doktori znanosti).. zatim bila je priča Sjeverni Hrvati disciplinirani zato je tamo puno manje korone nego u Dalmaciji, a sada Sjeverna Hrvatska obara rekrode, Dalmacija stabilno, nema ih nigdje.. Istrijanima ovi "preko učke prenose koronu"... gdje smo još stali? Aha Slovenci izgleda da nisu tako disciplinirani kako ih je Ero i drugi hvalili, a Švabe koje su imale najmanje brojke, hvalilo ih se tada u prvom valu, a sada u drugom unatoč sve žešćoj zabrani obaraju rekrode- krivi su im balkanci i turci. :Dkic wrote:
uglavnom svatko je kriv za njihove promašene modele osim njih samih koji su ih počeli provoditi/zagovarali/glasovali za njih..
ma ukratko, koliko god grubo zvučalo, Tegnelli je bio u pravu kad je rekao da je ovo maraton i da ćemo na kraju svi završiti tu negdje..
tako da bolje prestati s ovim antiživotnim mjerama i prikloniti jaču pažnju domovima za starije, povećat medicinarima plaće isl-
Tako je i ovdje, u prvom valu je Flandrija bila više pogođena, pa su Valonci režali na njih da se ne drže mjera , sad je obrnuto pa su Flamanci ljuti na Valonce.AssadNaPodmornici wrote:klasika traže opravdanje zašto im falivaju mjere.. gledam i neki pametni ljudi po fejsu se guše.. kao šveđanima mogu liberalne mjere jer su disciplinirani.. a sada odjedanput šveđani nevaljaju.. Škoti gdje je bio brutalni lockdown bez efekta, navodno su više mediteranci nego najsjeverniji europljani zato mjere nisu radile jer nisu disciplinirani..(i to govore ljudi koji su uspješnik doktori znanosti).. zatim bila je priča Sjeverni Hrvati disciplinirani zato je tamo puno manje korone nego u Dalmaciji, a sada Sjeverna Hrvatska obara rekrode, Dalmacija stabilno, nema ih nigdje.. Istrijanima ovi "preko učke prenose koronu"... gdje smo još stali? Aha Slovenci izgleda da nisu tako disciplinirani kako ih je Ero i drugi hvalili, a Švabe koje su imale najmanje brojke, hvalilo ih se tada u prvom valu, a sada u drugom unatoč sve žešćoj zabrani obaraju rekrode- krivi su im balkanci i turci. :Dkic wrote:
Ali oni su inače ljuti jedni na druge.
Trinity-
2014-04-17
to i ja sam govorio, pa max koji mi je draga osoba me pita osobno van foruma zašto želim pobiti starce , a drugi forumaši su počeli mi prijetiti i zivkaju okolo zajedničke kontakte i raspituju se gdje živim, šta radim, kolike sam prihode prijavio kao skiper na obrtu za sezonu 2019 i takve stvari.. :D :Dkic wrote:AssadNaPodmornici wrote:klasika traže opravdanje zašto im falivaju mjere.. gledam i neki pametni ljudi po fejsu se guše.. kao šveđanima mogu liberalne mjere jer su disciplinirani.. a sada odjedanput šveđani nevaljaju.. Škoti gdje je bio brutalni lockdown bez efekta, navodno su više mediteranci nego najsjeverniji europljani zato mjere nisu radile jer nisu disciplinirani..(i to govore ljudi koji su uspješnik doktori znanosti).. zatim bila je priča Sjeverni Hrvati disciplinirani zato je tamo puno manje korone nego u Dalmaciji, a sada Sjeverna Hrvatska obara rekrode, Dalmacija stabilno, nema ih nigdje.. Istrijanima ovi "preko učke prenose koronu"... gdje smo još stali? Aha Slovenci izgleda da nisu tako disciplinirani kako ih je Ero i drugi hvalili, a Švabe koje su imale najmanje brojke, hvalilo ih se tada u prvom valu, a sada u drugom unatoč sve žešćoj zabrani obaraju rekrode- krivi su im balkanci i turci. :Dkic wrote:
ma ukratko, koliko god grubo zvučalo, Tegnelli je bio u pravu kad je rekao da je ovo maraton i da ćemo na kraju svi završiti tu negdje..
tako da bolje prestati s ovim antiživotnim mjerama i prikloniti jaču pažnju domovima za starije, povećat medicinarima plaće isl-
zato sam se zaključa u podrum, i navijam za najžešće mjere i da bude što više mrtvih i zaraženih
E svašta...AssadNaPodmornici wrote:to i ja sam govorio, pa max koji mi je draga osoba me pita osobno van foruma zašto želim pobiti starce , a drugi forumaši su počeli mi prijetiti i zivkaju okolo zajedničke kontakte i raspituju se gdje živim, šta radim, kolike sam prihode prijavio kao skiper na obrtu za sezonu 2019 i takve stvari.. :D :Dkic wrote:AssadNaPodmornici wrote:klasika traže opravdanje zašto im falivaju mjere.. gledam i neki pametni ljudi po fejsu se guše.. kao šveđanima mogu liberalne mjere jer su disciplinirani.. a sada odjedanput šveđani nevaljaju.. Škoti gdje je bio brutalni lockdown bez efekta, navodno su više mediteranci nego najsjeverniji europljani zato mjere nisu radile jer nisu disciplinirani..(i to govore ljudi koji su uspješnik doktori znanosti).. zatim bila je priča Sjeverni Hrvati disciplinirani zato je tamo puno manje korone nego u Dalmaciji, a sada Sjeverna Hrvatska obara rekrode, Dalmacija stabilno, nema ih nigdje.. Istrijanima ovi "preko učke prenose koronu"... gdje smo još stali? Aha Slovenci izgleda da nisu tako disciplinirani kako ih je Ero i drugi hvalili, a Švabe koje su imale najmanje brojke, hvalilo ih se tada u prvom valu, a sada u drugom unatoč sve žešćoj zabrani obaraju rekrode- krivi su im balkanci i turci. :Dkic wrote:
zato sam se zaključa u podrum, i navijam za najžešće mjere i da bude što više mrtvih i zaraženih
Trinity-
2014-04-17
Ovdi što seremo, seremo... tražiti okolo podatke o nekom zbog legitimno izraženog stava je malo ono... blago rečeno u kurcu.
darth_vader-
2014-04-17
kic likes this post
to mora da onaj zlovenac...a stas pa oni su drugu titu otkinuli nogu di nece kontra trumpiste rovaritjasambrend wrote:Ovdi što seremo, seremo... tražiti okolo podatke o nekom zbog legitimno izraženog stava je malo ono... blago rečeno u kurcu.
2014-04-12
darth_vader likes this post
..Lomača,kotac,vjesala i sve one fine stvari iz Torquemadinog podruma se pripremaju za tebea..cuvaj se..AssadNaPodmornici wrote:to i ja sam govorio, pa max koji mi je draga osoba me pita osobno van foruma zašto želim pobiti starce , a drugi forumaši su počeli mi prijetiti i zivkaju okolo zajedničke kontakte i raspituju se gdje živim, šta radim, kolike sam prihode prijavio kao skiper na obrtu za sezonu 2019 i takve stvari.. :D :Dkic wrote:AssadNaPodmornici wrote:klasika traže opravdanje zašto im falivaju mjere.. gledam i neki pametni ljudi po fejsu se guše.. kao šveđanima mogu liberalne mjere jer su disciplinirani.. a sada odjedanput šveđani nevaljaju.. Škoti gdje je bio brutalni lockdown bez efekta, navodno su više mediteranci nego najsjeverniji europljani zato mjere nisu radile jer nisu disciplinirani..(i to govore ljudi koji su uspješnik doktori znanosti).. zatim bila je priča Sjeverni Hrvati disciplinirani zato je tamo puno manje korone nego u Dalmaciji, a sada Sjeverna Hrvatska obara rekrode, Dalmacija stabilno, nema ih nigdje.. Istrijanima ovi "preko učke prenose koronu"... gdje smo još stali? Aha Slovenci izgleda da nisu tako disciplinirani kako ih je Ero i drugi hvalili, a Švabe koje su imale najmanje brojke, hvalilo ih se tada u prvom valu, a sada u drugom unatoč sve žešćoj zabrani obaraju rekrode- krivi su im balkanci i turci. :Dkic wrote:
Guest- Guest
Pa što ne navedeš koji su...AssadNaPodmornici wrote:to i ja sam govorio, pa max koji mi je draga osoba me pita osobno van foruma zašto želim pobiti starce , a drugi forumaši su počeli mi prijetiti i zivkaju okolo zajedničke kontakte i raspituju se gdje živim, šta radim, kolike sam prihode prijavio kao skiper na obrtu za sezonu 2019 i takve stvari.. :D :Dkic wrote:AssadNaPodmornici wrote:klasika traže opravdanje zašto im falivaju mjere.. gledam i neki pametni ljudi po fejsu se guše.. kao šveđanima mogu liberalne mjere jer su disciplinirani.. a sada odjedanput šveđani nevaljaju.. Škoti gdje je bio brutalni lockdown bez efekta, navodno su više mediteranci nego najsjeverniji europljani zato mjere nisu radile jer nisu disciplinirani..(i to govore ljudi koji su uspješnik doktori znanosti).. zatim bila je priča Sjeverni Hrvati disciplinirani zato je tamo puno manje korone nego u Dalmaciji, a sada Sjeverna Hrvatska obara rekrode, Dalmacija stabilno, nema ih nigdje.. Istrijanima ovi "preko učke prenose koronu"... gdje smo još stali? Aha Slovenci izgleda da nisu tako disciplinirani kako ih je Ero i drugi hvalili, a Švabe koje su imale najmanje brojke, hvalilo ih se tada u prvom valu, a sada u drugom unatoč sve žešćoj zabrani obaraju rekrode- krivi su im balkanci i turci. :Dkic wrote:
Da znamo svi s kakvim govnima imamo posla...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Bundestagu usvojena rezolucija o BiH, Čović i Dodik ocijenjeni kao glavni krivci za loše stanje
» Madjarska uputila verbalnu notu Sloveniji!Problem je Orbanova karikatura
» Marić unatoč 6 mild. poreznog duga: "nisu uočeni nikakvi pojavni oblici koji bi ukazivali na nekakvo izvanredno stanje..."
» '' stručnjaci upozoravaju da je stanje dramatično Zemlja ostaje bez ključnog resursa, svi šute o tome, a ako hitno ne riješimo taj problem nema nam spasa ''
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» Madjarska uputila verbalnu notu Sloveniji!Problem je Orbanova karikatura
» Marić unatoč 6 mild. poreznog duga: "nisu uočeni nikakvi pojavni oblici koji bi ukazivali na nekakvo izvanredno stanje..."
» '' stručnjaci upozoravaju da je stanje dramatično Zemlja ostaje bez ključnog resursa, svi šute o tome, a ako hitno ne riješimo taj problem nema nam spasa ''
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
Page 1 of 2