Soroš kmeči: Rusija predstavlja smrtno prijetnju za Europu i njene građane
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Soroš kmeči: Rusija predstavlja smrtno prijetnju za Europu i njene građane
http://www.theguardian.com/world/2014/oct/23/george-soros-russia-threat-europe-vladimir-putin?CMP=share_btn_fb
The investor and philanthropist argues that Vladimir Putin’s mix of authoritarianism and aggressive nationalism represents an alternative model to western liberal democracies, referring to the admiration for the Russian president expressed by the Ukip leader, Nigel Farage, the president of France’s Front National, Marine Le Pen, and Hungary’s prime minister, Viktor Orbán.
The investor and philanthropist argues that Vladimir Putin’s mix of authoritarianism and aggressive nationalism represents an alternative model to western liberal democracies, referring to the admiration for the Russian president expressed by the Ukip leader, Nigel Farage, the president of France’s Front National, Marine Le Pen, and Hungary’s prime minister, Viktor Orbán.
Kermit-
2014-04-17
Re: Soroš kmeči: Rusija predstavlja smrtno prijetnju za Europu i njene građane
asilovski wrote:Soros calls for radically boosted western support of Ukraine with an “immediate cash injection of at least $20bn with a promise of more when needed” to help write off public debt, and help to reform the country’s energy sector to make it less dependent on Russia. By assisting Ukrainian reformers, he argues that the EU would be rediscovering its founding principles. “The European Union would save itself by saving Ukraine,” Soros said.
Ja sam spreman uplatiti su svoju ušteđevinu od trenutno minus 15 200 eura (-15.200€) u fond za spas Ukrajine.
Last edited by crvenkasti on 24/1/2016, 17:08; edited 1 time in total (Reason for editing : 3)
crvenkasti-
2014-04-17
Nemoj poslije kmečati.
Guest- Guest
Ako je tako onda ja to podržajen.
Europu uostalom i treba vratiti na ono što je ona uvijek i bila.
Na kontinent nacionalnih i uistinu samostalnih država,a ne na američki ili NATO protektorat.
Europu uostalom i treba vratiti na ono što je ona uvijek i bila.
Na kontinent nacionalnih i uistinu samostalnih država,a ne na američki ili NATO protektorat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kakva sad prijetnja..?'Stvaranje vanjskog neprijatelja koji podriva i ruje??
Guest- Guest
Tko?asilovski wrote:http://www.theguardian.com/world/2014/oct/23/george-soros-russia-threat-europe-vladimir-putin?CMP=share_btn_fb
The investor and philanthropist
Guest- Guest
da hahah a Guardian jebeno smeće od pamfleta...Fénix wrote:Tko?asilovski wrote:http://www.theguardian.com/world/2014/oct/23/george-soros-russia-threat-europe-vladimir-putin?CMP=share_btn_fb
Kermit-
2014-04-17
još jedan zhid neargumentirano kmeči protiv rusije.. neka stane u red.. kasparov, hordovski, i ostali koje neznamo :D
Guest- Guest
Židovi kmeče a ovi naši forumski navijaju. Hmmmm.......
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
sa time da oni koji kmeče su pravi a ovi su?gargamel0101 wrote:Židovi kmeče a ovi naši forumski navijaju. Hmmmm.......
Guest- Guest
asilovski wrote:da hahah a Guardian jebeno smeće od pamfleta...Fénix wrote:Tko?asilovski wrote:http://www.theguardian.com/world/2014/oct/23/george-soros-russia-threat-europe-vladimir-putin?CMP=share_btn_fb
Alphysicist
23 Oct 2014 10:18
315
Soros is a much bigger threat to democracy and real European values than Putin.
CarefulReader
23 Oct 2014 10:19
227
Realistically, people who manipulate currency exchange markets are a greater existential threat to me personally than any government.
WhetherbyPond
23 Oct 2014 10:26
84
The current neoliberal hegemony, exemplified by the likes of Soros others of a similar kidney who run Yankeeland, are a threat not only to our economy but our very civilization.
Guest- Guest
Sto? ima Zidova na forumu??? Prva vijest. Hejde, bas lijepo.gargamel0101 wrote:Židovi kmeče a ovi naši forumski navijaju. Hmmmm.......
2014-04-14
Tako se barem glasaju.abraham wrote:Sto? ima Zidova na forumu??? Prva vijest. Hejde, bas lijepo.gargamel0101 wrote:Židovi kmeče a ovi naši forumski navijaju. Hmmmm.......
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Britanija u strahu od modernizacije ruske mornarice (VIDEO)
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:587694-Britanija-u-strahu-od-modernizacije-ruske-mornarice-VIDEO
Ruska vojna avijacija dobija 140 najmodernijih aviona i helikoptera (VIDEO)
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:587622-Ruska-vojna-avijacija-dobija-140-najmodernijih-aviona-i-helikoptera-VIDEO
---
Nije mi se dalo otvarat nove teme za ovo pa onda linkovi. Neka kmeci.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U strahu od ruja, a jučer im pirati napali flotu u kanalu...RayMabus wrote:Britanija u strahu
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Upitaj ih znaju li i jednu riječ na hebrejskom :PPabraham wrote:Sto? ima Zidova na forumu??? Prva vijest. Hejde, bas lijepo.gargamel0101 wrote:Židovi kmeče a ovi naši forumski navijaju. Hmmmm.......
Znam ja reći - puši kurac smrade -
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:Znam ja reći - puši kurac smrade -
iz koje vam je pičke matere ispao taj soroš, taman da vas opet ljudi radi njega i takvih uzmu na zub
vise je crvenkasti hrvat nego soros zidov
Baš, neonacisti, antisemiti trljaju ruke sa ovakvim "intervjuima" ovog zlikovca, jer se cijeli jedan narod, tj. vjera poistovjećuje sa ovom sjecikesommarcellus wrote:Yehudi wrote:Znam ja reći - puši kurac smrade -
iz koje vam je pičke matere ispao taj soroš, taman da vas opet ljudi radi njega i takvih uzmu na zub
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Francuska ministrica: AfD predstavlja prijetnju za EU
» SDA: Hrvatska predstavlja najveću prijetnju miru i stabilnosti u ovom dijelu Europe
» Rusija detektirala Rumunjsku kao ozbiljnu prijetnju Rusiji...
» Rusija, Pakistan i Kina upozoravaju na prijetnju od IDIL-a u Afganistanu
» Soroš i NGO-ovi dijele skripte kako olakšati invaziju na Europu
» SDA: Hrvatska predstavlja najveću prijetnju miru i stabilnosti u ovom dijelu Europe
» Rusija detektirala Rumunjsku kao ozbiljnu prijetnju Rusiji...
» Rusija, Pakistan i Kina upozoravaju na prijetnju od IDIL-a u Afganistanu
» Soroš i NGO-ovi dijele skripte kako olakšati invaziju na Europu
Page 1 of 3