Massimo:Evo zašto uvijek podignem čašu za naše branitelje
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Massimo:Evo zašto uvijek podignem čašu za naše branitelje
To tvrde i ovi u Hajduku (Hajduk živi vječno) pa već 10 godina ne znaju gdje su.dzango wrote:
Svi se ti državni i tajkunski projekti raspadnu posle nekoliko godina. Samo Partizan ostaje večno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....cudi me cedevita..oni isto love imaju...mogli bi parirat zvezdi ali nekako uvijek krivo pogode sa pojacanjima..narocito americkim..dzango wrote:Svi se ti državni i tajkunski projekti raspadnu posle nekoliko godina. Samo Partizan ostaje večno.vuksadinare wrote:jbg..vucic im lupa drzavnu lovu...ipak je on delija..nemate srecedzango wrote:I 100% jači finansiski.vuksadinare wrote:...ja gledao na areni..mali je gledao pa usput i ja...dobili ste ih voljom ali realno oni su jaci bar 30% igrackidzango wrote:
Snagom institucije, protiv prostitucije. Nisam. Jebeno je sada nabaviti karte za basket. Nemam ja živaca za to.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dawson wrote:Stara labinksa narkomančina postao domoljub po stare dane :)
da se čovjeku u glavi rasvjetli, nikad nije kasno. može samo žaliti što se to nije desilo i ranije.
vjeruj mi.
Guest- Guest
GLuposti pa većina pravaša su u osnovi ljevičari... sdp odnosno hrvatski kvaziantifašisti nikad nikakve veze nisu imali sa radništvom i sa istinskim socijalnim idejama niti u ekonomskom niti u društvenom smislu... obična nakupina parazita koji nikad ništa nisu radili i koji su svoj status u društvu isključivo zaslužili na osnovu pedigrea.... ja osobno živim u gradu u kojem je "ljevica" ta kvaziantifašistička podosta jaka, i poznam komplet tu bulumentu i svi do jednog su teški hohštapleri koji nikad kurcom odnosno kujicom nisu makli, sve djeca bivših komunističkih funkcionera i partizanskih bandita.... i to im je svima odreda ulaznica na političku scenu...jastreb wrote:Koliko ja znam nije. Jednom je na nekoj istarskoj tv stanici izjavio da iako je ljevičar ne smatra nikakvim grijehom što nastupa s MPT u pjesmi "Lijepa li si".dawson wrote:jastreb wrote:
Vitasović se javno deklarirao kao ljevičar
Čekaj šta nije neko vrijeme bio član nekog od onih HSP klonova?
Inače najveći istrijanski ljevičar na sceni je Šajeta.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne pričaj bedastoće!michaellcmacha wrote: sve djeca bivših komunističkih funkcionera i partizanskih bandita.... i to im je svima odreda ulaznica na političku scenu...
Pa upravo su djeca komunističkih lidera i generala JNA bila suprotnost od očeva.
Bora Čorba,Štulić,EKV,Mladen Schwartz,onda onaj ridikul Ivanković koji je sa Hebrangom ml.osnovao HIP,pa i sami Hebrang mlađi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja kažem za moj firtl... ćaća od hrvoja klasnića je bio bog i batina u sisačkoj bolnici, isto i stari od kristine ikić bio neko mudo u općinskom komitetu, đuro brodarac je bio doguro do nekog beogradskog foruma kurca palca, vidović je također bio mudonja iz partije i sad su mu i djeca omudila, roksandićka bila partijski kadar u veberu, od rogića mati bila partijska, da ne nabrajam one lopove sindikaliste sve do jednog bili teški neradnici...jastreb wrote:Ne pričaj bedastoće!michaellcmacha wrote: sve djeca bivših komunističkih funkcionera i partizanskih bandita.... i to im je svima odreda ulaznica na političku scenu...
Pa upravo su djeca komunističkih lidera i generala JNA bila suprotnost od očeva.
Bora Čorba,Štulić,EKV,Mladen Schwartz,onda onaj ridikul Ivanković koji je sa Hebrangom ml.osnovao HIP,pa i sami Hebrang mlađi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne'e Vučić toliko da potraje.jastreb wrote:To tvrde i ovi u Hajduku (Hajduk živi vječno) pa već 10 godina ne znaju gdje su.dzango wrote:
Svi se ti državni i tajkunski projekti raspadnu posle nekoliko godina. Samo Partizan ostaje večno.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Keith proslavio 78. rođendan: Zašto je još uvijek živ?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Umro Massimo
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Žena ugurala čašu u mokraćni mjehur
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Umro Massimo
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Žena ugurala čašu u mokraćni mjehur
Page 4 of 4