Massimo:Evo zašto uvijek podignem čašu za naše branitelje
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Massimo:Evo zašto uvijek podignem čašu za naše branitelje
Jebeno se razume u politiku:
Jasno. Imamo jednog apsolutista u Rusiji, s druge strane imamo jednog koji je vrlo vrući kesten u američkoj vladi, koji ima osjećaj da je jako važan i da nikome nije ništa dužan, a politika je, u principu, vraćanje usluga onima koji su vam omogućili dadođete na vlast. Tako je uvijek bilo i tako je uvijek funkcioniralo. Ali, ti koji se uključuju financijski u politiku ne bacaju pare uludo. Imate li nekoga tko nije nikome ništa dužan i misli da mu nijedan savjet na svijetu ne treba, tada imate vrući kesten.
Jasno. Imamo jednog apsolutista u Rusiji, s druge strane imamo jednog koji je vrlo vrući kesten u američkoj vladi, koji ima osjećaj da je jako važan i da nikome nije ništa dužan, a politika je, u principu, vraćanje usluga onima koji su vam omogućili dadođete na vlast. Tako je uvijek bilo i tako je uvijek funkcioniralo. Ali, ti koji se uključuju financijski u politiku ne bacaju pare uludo. Imate li nekoga tko nije nikome ništa dužan i misli da mu nijedan savjet na svijetu ne treba, tada imate vrući kesten.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Po glazbenim mogućnostima prvi na hrvatskoj sceni.maggie13 wrote:Izvrstan mu je onaj album prije 2-3 godine..inace, uvijek mi zraci pozitivno..pobijedio drogu i postao jaci..odlican umjetnik.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..pa de si dzango?..jos slavis pobjedu protiv mrskih cigana?...jesi bio na utakmici?dzango wrote:A ja mislio da je Srbin.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Po ocu je,ali zar bi svaki Srbin morao biti apriori četnik?dzango wrote:A ja mislio da je Srbin.
Ili zar bi svaki Srbin u Hrvatskoj morao biti protiv Hrvatske?
I na kraju kakve to veze ima?
I ja sam mislio da je onaj kulak Zvonko Bogdan nekakav Hrvat,a on se izjašnjava kao Bunjevac.
2014-04-22
jedan od najboljih, svakako..jastreb wrote:Po glazbenim mogućnostima prvi na hrvatskoj sceni.maggie13 wrote:Izvrstan mu je onaj album prije 2-3 godine..inace, uvijek mi zraci pozitivno..pobijedio drogu i postao jaci..odlican umjetnik.
2014-04-12
Zapamtio sam ga još od kada je prvi put nastupio na TV,u grupi Dorian Gray sa pjesmom Sjaj u tami. Malo poslije i sa hitom Stranac u noćimaggie13 wrote:jedan od najboljih, svakako..jastreb wrote:Po glazbenim mogućnostima prvi na hrvatskoj sceni.maggie13 wrote:Izvrstan mu je onaj album prije 2-3 godine..inace, uvijek mi zraci pozitivno..pobijedio drogu i postao jaci..odlican umjetnik.
Odmah mi se svidio.
2014-04-22
prosle godine bogdan nije imao koncert u hrvatskoj..inace od 2010 redovito je imao u lisinskom koncertjastreb wrote:Po ocu je,ali zar bi svaki Srbin morao biti apriori četnik?dzango wrote:A ja mislio da je Srbin.
I ja sam mislio da je onaj kulak Zvonko Bogdan nekakav Hrvat,a on se izjašnjava kao Bunjevac.
2015-09-08
Snagom institucije, protiv prostitucije. Nisam. Jebeno je sada nabaviti karte za basket. Nemam ja živaca za to.vuksadinare wrote:..pa de si dzango?..jos slavis pobjedu protiv mrskih cigana?...jesi bio na utakmici?dzango wrote:A ja mislio da je Srbin.
No odakle sad ova oduševljenost Massimom.
Još prije koji mjesec je onaj glupi Hodak čini mi se pisao protiv njega,jer se otkrilo kako 1991. navodno nije htio pjevti u band aidu pjesmu Moja Domovina.
Još prije koji mjesec je onaj glupi Hodak čini mi se pisao protiv njega,jer se otkrilo kako 1991. navodno nije htio pjevti u band aidu pjesmu Moja Domovina.
2014-04-22
...ja gledao na areni..mali je gledao pa usput i ja...dobili ste ih voljom ali realno oni su jaci bar 30% igrackidzango wrote:Snagom institucije, protiv prostitucije. Nisam. Jebeno je sada nabaviti karte za basket. Nemam ja živaca za to.vuksadinare wrote:..pa de si dzango?..jos slavis pobjedu protiv mrskih cigana?...jesi bio na utakmici?dzango wrote:A ja mislio da je Srbin.
2015-09-08
...meni se cini da je pjevao..jastreb wrote:No odakle sad ova oduševljenost Massimom.
2015-09-08
ima prepoznatljiv glas i stil pjevanja.jastreb wrote:Zapamtio sam ga još od kada je prvi put nastupio na TV,u grupi Dorian Gray sa pjesmom Sjaj u tami. Malo poslije i sa hitom Stranac u noćimaggie13 wrote:jedan od najboljih, svakako..jastreb wrote:Po glazbenim mogućnostima prvi na hrvatskoj sceni.maggie13 wrote:Izvrstan mu je onaj album prije 2-3 godine..inace, uvijek mi zraci pozitivno..pobijedio drogu i postao jaci..odlican umjetnik.
Odmah mi se svidio.
2014-04-12
vuksadinare wrote:...meni se cini da je pjevao..jastreb wrote:No odakle sad ova oduševljenost Massimom.
Nije.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Moja_domovina
2014-04-22
Ne mora da bude četnik. Ali da bar ne bude Tuđmanov Srbin. Ovaj se učlanio po stare dane.jastreb wrote:Po ocu je,ali zar bi svaki Srbin morao biti apriori četnik?dzango wrote:A ja mislio da je Srbin.
I 100% jači finansiski.vuksadinare wrote:...ja gledao na areni..mali je gledao pa usput i ja...dobili ste ih voljom ali realno oni su jaci bar 30% igrackidzango wrote:Snagom institucije, protiv prostitucije. Nisam. Jebeno je sada nabaviti karte za basket. Nemam ja živaca za to.vuksadinare wrote:..pa de si dzango?..jos slavis pobjedu protiv mrskih cigana?...jesi bio na utakmici?dzango wrote:A ja mislio da je Srbin.
nije, samo jaca zenin utjecaj.dzango wrote:Ne mora da bude četnik. Ali da bar ne bude Tuđmanov Srbin. Ovaj se učlanio po stare dane.jastreb wrote:Po ocu je,ali zar bi svaki Srbin morao biti apriori četnik?dzango wrote:A ja mislio da je Srbin.
2014-04-12
jbg..vucic im lupa drzavnu lovu...ipak je on delija..nemate srecedzango wrote:I 100% jači finansiski.vuksadinare wrote:...ja gledao na areni..mali je gledao pa usput i ja...dobili ste ih voljom ali realno oni su jaci bar 30% igrackidzango wrote:Snagom institucije, protiv prostitucije. Nisam. Jebeno je sada nabaviti karte za basket. Nemam ja živaca za to.vuksadinare wrote:..pa de si dzango?..jos slavis pobjedu protiv mrskih cigana?...jesi bio na utakmici?dzango wrote:A ja mislio da je Srbin.
2015-09-08
Propo čovek.maggie13 wrote:nije, samo jaca zenin utjecaj.dzango wrote:Ne mora da bude četnik. Ali da bar ne bude Tuđmanov Srbin. Ovaj se učlanio po stare dane.jastreb wrote:Po ocu je,ali zar bi svaki Srbin morao biti apriori četnik?dzango wrote:A ja mislio da je Srbin.
Svi se ti državni i tajkunski projekti raspadnu posle nekoliko godina. Samo Partizan ostaje večno.vuksadinare wrote:jbg..vucic im lupa drzavnu lovu...ipak je on delija..nemate srecedzango wrote:I 100% jači finansiski.vuksadinare wrote:...ja gledao na areni..mali je gledao pa usput i ja...dobili ste ih voljom ali realno oni su jaci bar 30% igrackidzango wrote:Snagom institucije, protiv prostitucije. Nisam. Jebeno je sada nabaviti karte za basket. Nemam ja živaca za to.vuksadinare wrote:
..pa de si dzango?..jos slavis pobjedu protiv mrskih cigana?...jesi bio na utakmici?
ma spasavamo vas, a ne unistavamo.dzango wrote:Propo čovek.maggie13 wrote:nije, samo jaca zenin utjecaj.dzango wrote:Ne mora da bude četnik. Ali da bar ne bude Tuđmanov Srbin. Ovaj se učlanio po stare dane.jastreb wrote:Po ocu je,ali zar bi svaki Srbin morao biti apriori četnik?dzango wrote:A ja mislio da je Srbin.
Neces umrijeti ako priznas.
2014-04-12
To tvrde i ovi u Hajduku (Hajduk živi vječno) pa već 10 godina ne znaju gdje su.dzango wrote:
Svi se ti državni i tajkunski projekti raspadnu posle nekoliko godina. Samo Partizan ostaje večno.
2014-04-22
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Keith proslavio 78. rođendan: Zašto je još uvijek živ?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Umro Massimo
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Žena ugurala čašu u mokraćni mjehur
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Umro Massimo
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Žena ugurala čašu u mokraćni mjehur
Page 3 of 4