Žena ugurala čašu u mokraćni mjehur
Page 1 of 1
Žena ugurala čašu u mokraćni mjehur
https://www.index.hr/fit/clanak/zeni-pronadjena-staklena-casa-u-mjehuru-lijecnici-kazu-da-je-tu-bila-oko-4-godine/2348182.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_d
45-GODIŠNJA žena iz Tunisa došla je u bolnicu žaleći se na tipične simptome infekcije mokraćnog sustava. Međutim, nakon pregleda liječnici su ostali u šoku zbog otkrića. Naime, u njenom mjehuru pronašli su čašu obloženu bubrežnim kamencem širine 8 centimetara.
Žena je naposljetku otkrila da je čašu koristila kao seksualnu igračku prije nekoliko godina. Njezin slučaj objavljen je u medicinskom časopisu Science, uključujući nevjerojatne snimke CT-a i sliku čaše i kamenca.
Mislim ono, kako li joj je to samo uspjelo progurati kroz uretru
45-GODIŠNJA žena iz Tunisa došla je u bolnicu žaleći se na tipične simptome infekcije mokraćnog sustava. Međutim, nakon pregleda liječnici su ostali u šoku zbog otkrića. Naime, u njenom mjehuru pronašli su čašu obloženu bubrežnim kamencem širine 8 centimetara.
Žena je naposljetku otkrila da je čašu koristila kao seksualnu igračku prije nekoliko godina. Njezin slučaj objavljen je u medicinskom časopisu Science, uključujući nevjerojatne snimke CT-a i sliku čaše i kamenca.
Mislim ono, kako li joj je to samo uspjelo progurati kroz uretru
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Re: Žena ugurala čašu u mokraćni mjehur
Veli mi frend ginekolog što je on svakoješta vadio, znate od kuda, namig-namig...
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Similar topics
» prazne mjehur urinirajući po spomeniku prvom hrvatskom predsjedniku
» niche popio casu vode
» Dajte bre čoveku čašu vode, udav ise
» Massimo:Evo zašto uvijek podignem čašu za naše branitelje
» žena za longija
» niche popio casu vode
» Dajte bre čoveku čašu vode, udav ise
» Massimo:Evo zašto uvijek podignem čašu za naše branitelje
» žena za longija