RIJEČANKA PRODALA SVE I OTIŠLA U NJEMAČKU "Domoljublje nas ne zanima, ovdje nas napokon cijene"
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: RIJEČANKA PRODALA SVE I OTIŠLA U NJEMAČKU "Domoljublje nas ne zanima, ovdje nas napokon cijene"
Ok al uglavnom i dosta se gradi .....jednsoban stan 1o-15 km od centra necega je oko 300 eura plus režije ....struja , voda , smece ....400 eura......valjda ....režije za samca nisu nešto velike.pismejker wrote:Turaca ima oko 4-5 milijuna u Svabiji..ti nece izletiti..Prica se o nekih 450000 Kozojeba da ce letiti,ali jos se to doradjuje..RayMabus wrote:OK , ti kozohebi ce izletit , meni sad treba samo šest do devet mjeseci negdje da usavršim jezik i to mi je bitno a poslije cemo vidit.....jer u biti negubim ništa pošto taj jezik ( uz postojeca dva talijanski i engleski ) mogu unovcit ovdje jer je ovo turisticka zemlja.pismejker wrote:DEFINITIVNO..Studosi,dakle,djeca imucnijih roditelja,dizu cijene u nebesa,a sada i ovi Kozojebi,kojima Svabija sve moguce placa.Ostanu normalni radni ljudi,koji iskijaju na kraju razliku u cijeni..RayMabus wrote:
Znaci , izbjegavat studenske gradove.
Problem jest,sto je BW industrijski jaka regija, sa razvijenim industrijama,pa tako i univerziteti,vezani za to ,cvatu posvuda..naime Industrija i Univerziteti idu ruku pod ruku..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: RIJEČANKA PRODALA SVE I OTIŠLA U NJEMAČKU "Domoljublje nas ne zanima, ovdje nas napokon cijene"
stvarno si svetoje, a fore ti za malu djecu. o meni si "čuo" koliko te jebem na forumu.pismejker wrote:Čuh i da neki majstori nisu mogli djeci priustiti blagdane,jer ih nisi isplatio za svoj bazenčič..ccccc..Weberu.,..Weberu...niti mrvom Svabo istinski..
(bazen je izgrađen prije par godina, piši si natuknice ako nemreš pamtit)
2014-12-30
Starome plačam tj ucestvujem u kucnom buđetu da dajem 1000 kuna misecno ....tako sam cili život odkad radim ...i sad sam tako ovih 10 godina ...tako da nije baš ja doma kod staraca pa ništa .....nekad dam il kupim za hranu al dosta se i sam hranim ( pize i to il odem pa kupim namirnica ) .....samo tamo nema režija internet tj telefon i nije dvoje ljudi ...dakle to i jesu neke režije 100 eura li la plus Švabija je skuplja pa racunaj 50 eura .....u biti to i onako plačam i kad sam doma tako da mi nije dodatni trošak.RayMabus wrote:.....jednsoban stan 1o-15 km od centra necega je oko 300 eura plus režije ....struja , voda , smece ....400 eura......valjda ....režije za samca nisu nešto velike.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
svasta ste ovdje nabrljali - svaka cast...macak i ja smo valjda najduze u Svabiji i barem 70% sto ste ovdje izdrkavali na 8 stranica pametovanja nema veze sa zivotom u Svabiji. a ni ona koza sto je u zutarnjem dala intervju nema veze sa nicim.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dan kada je tetka otišla u Njemačku…
» Vlasnik splitske građevinske firme prisiljen na uvoz radne snage: Hrvati neće plaću od 10.000 kuna! Odu u Njemačku, a onda im ostane neznatno više od onog što mogu dobiti i ovdje
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
» Škoro: Domoljublje je floskula
» Podravka prodala Studenac Radenskoj
» Vlasnik splitske građevinske firme prisiljen na uvoz radne snage: Hrvati neće plaću od 10.000 kuna! Odu u Njemačku, a onda im ostane neznatno više od onog što mogu dobiti i ovdje
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
» Škoro: Domoljublje je floskula
» Podravka prodala Studenac Radenskoj
Page 8 of 8