ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pritužbe

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Go down

Pritužbe - Page 24 Empty Re: Pritužbe

Post by kic Mon 3 Jun - 21:47

michaellcmacha wrote:Kic, imam zamolbu, jel postoji kakva mogućnost da se izvrši reduciranje psovanje majki u komunikaciji i općenito spominjanje članova obitelji ili familije kako već komu odgovara... jedno je u konfrontaciji doticati se izravno osobe s kojom se konfrontiraš a drugo je svako malo tu nekom spominjati djecu, psovat mater i slične gadarije spram osoba koje nikakve veze nemaju sa forumom a pogotovo sa onima koji ih psuju ili spominju u negativnom kontekstu...

mozete mi prijaviti takve postove, ima usklicnik na svakom postu gore-desno za report, pa cu vidjeti sta i kako..

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Mon 3 Jun - 22:47

kic wrote:
michaellcmacha wrote:Kic, imam zamolbu, jel postoji kakva mogućnost da se izvrši reduciranje psovanje majki u komunikaciji i općenito spominjanje članova obitelji ili familije kako već komu odgovara... jedno je u konfrontaciji doticati se izravno osobe s kojom se konfrontiraš a drugo je svako malo tu nekom spominjati djecu, psovat mater i slične gadarije spram osoba koje nikakve veze nemaju sa forumom a pogotovo sa onima koji ih psuju ili spominju u negativnom kontekstu...

mozete mi prijaviti takve postove, ima usklicnik na svakom postu gore-desno za report, pa cu vidjeti sta i kako..
ma to je bzvz, reci toj nekolicini da prestanu u komunikaciji konstantno psovat mater i spominjati obitelj... znaš vrlo dobro da se radi o gnječu, frki, yehudiju, pizzonu i svetozaru...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by darth_vader Tue 4 Jun - 6:40

Maggie19 wrote:
frka wrote:Megan ..koliko imas godina kad te ijebe memorija???
koja Megan?

Fox...  B-)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic Tue 4 Jun - 8:21

michaellcmacha wrote:
kic wrote:

ma to je bzvz, reci toj nekolicini da prestanu u komunikaciji konstantno psovat mater i spominjati obitelj... znaš vrlo dobro da se radi o gnječu, frki, yehudiju, pizzonu i svetozaru...

ne mogu čitati sve postove, sad je yehudi baš kažnjen zbog takvog prekoračenja jezikom po tastaturi..

prijavite pa ću vidjeti-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 4 Jun - 9:27

kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:

ne mogu čitati sve postove, sad je yehudi baš kažnjen zbog takvog prekoračenja jezikom po tastaturi..

prijavite pa ću vidjeti-
ma ne govorim za kažnjavanje, nego za normalno iskomunicirati sa pojedincima da se suzdrže od jebanja majki i spominjanja članova obitelji...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 16:02

michaellcmacha wrote:
kic wrote:

E yebi ga moj Miha,kad ti ne znas stati u provokacijama,profiliranjima,etiketiranjima i ostalom..pa eto,kad nekom pojedes zivce,pa ti spomene najblizu rodbinu,nemoj se posebno niti cuditi,a niti cviliti kasnije Kicu..jel..sto sijes tosh i poznjeti.. :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 16:06

michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:

prijavite pa ću vidjeti-
ma ne govorim za kažnjavanje, nego za normalno iskomunicirati sa pojedincima da se suzdrže od jebanja majki i spominjanja članova obitelji...

Aufff....ko o cemu...daj se prvo ti nauci normalnoj i argumentiranoj komunikaciji..A TKO NE ZELI SA TOBOM IMATI UOPCE KOMUNIKACIJU,OTKACI SE OD NJEGA I SPOMINJANJA ISTIH,pa bude sve oke..nemreš sijati piriku,a brati...paradajz...jel.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 16:08

uSPUT budi receno,kad me netko pocne i nastavi provocirati i u tome nema nORMALNE mjere,naravno da ce prije ili poslije odletjeti u MP6,jel,posve normalno..i ja sam letio,pa ostavio likove na miru,i vise ne letim..uči Miha,uči..

nemres ti nekoga špotati da ti se ne vrati u glavu..pa sad kako hosh.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Tue 4 Jun - 16:21

jasambrend wrote:
Maggie19 wrote:
frka wrote:Megan ..koliko imas godina kad te ijebe memorija???
koja Megan?

Fox...  B-)
B-)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 4 Jun - 16:39

jel može netko manageru doteplom iz bosne u okolicu županje pojasniti da s njim na forumu ne komunicira moja mati, niti moja djeca niti moja supruga odnosno nitko od moje obitelji... i nek mu pojasni da komentiranje njegovih laži i izmišljotina nije provociranje....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 16:49

Mosh ti i direktno Miha..dakle,ne spominjem ti nikog iz famiglije,osim kad preteras sa provociranjima,profiliranjem i etiketiranjem(odakle uopce mislis da na to imas pravo?NEMAŠ,jer po svakom zakonu ja imam pravo pricati sto god pozelim,dok u tome druge ne diram)..
Ako to dira tvoj nevidjeni EGO,e to je tvoj problem..imas ignore funkciju,a mosh i ovako ignorirati....
ONO sTO TI RADIS je u biti protuzakonito i po zakonu i po pravilima foruma(procitaj ih)..

Komentirati mozes,nitko ti gubicu ne moze nazalost zacepiti,ali onda,kad i u tome pretjeras,nemoj cviliti,sto ti pojedinci upute,ne mislim toliko uvrede po obitelji,nego jednostavno nAJBRZI NACIN da te skinu sa kurtza..ako to nisi shvatio do sad,steta..

I u ovom postu,TI lazes,profiliras,imputiras,a POJMA NEMAS..
Rekoh ti jednom,da mi samo ime napises moje ovdje i da imas moju dozvolu,bez da cu A reci..I nisi-...
A znas zasto??Jerbo kurtza ga znas kao i sve ostalo..

Ja sam u 10 godina izgradio svoj zivot,promjenio dvi drzave i tri grada i sad mi je dobro..a ti,radije trtljaj sa Kayom,koja i nakon 5 godina mog zivota u Svabiji,misli da zivim u RH..
Nisi ni ti na visem "znalačkom" nivou.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 4 Jun - 17:06

nebitno je gdje god da živiš, nedorastao si jer inače ne bi tepao... što si i kako uradio sa svojim životom boli me kurac, eto jedino što ovdje svako malo daš do znanja da ti je život lakrdija, od onihh gluposti gdje svoju ruku nazivaš rujkom, gdje se prozivaš managerom u audiju, a nemaš kapaciteta ni čistiti ulicu, gdje stavljaš sliku sa neta vozila koje kakti imaš, da bi na kraju ispalo po tvojim upisima da ni b od bembare,  bogami ni od audija... gluposti o posjedovanju glocka i ulozi snajperiste ili kupovini i preprodaji zlatnih poluga vikendom na wall streetu i drugim burzovnim akrobacijama, a svakom tko pročita jedan tvoj upis a kamoli tstotine i stotine, je jasno da si polupismen sa jebenim kompleksima i frustracijama...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 4 Jun - 19:09

eto vidis..daleko si ti od normalne komunikacije,pa je onda niti ne zahtijevaj od drugih..
Dovoljno si neuk,da te neke strane rijeci "isprovociraju" i onda se dignes na straznje noge i grizes..ono sto ja pricam,doista moze svatko,osim stvarno neukih tupskona,koji ne znaju cemu moze internet i neki alati posluziti,mislim u smislu poboljsanja zivota..

Eto,ti da nisi neuk i nesposoban(biti menadžer,odnosno PRODAVAC),ne bi se bunio,kako prodati poljoprivredne proizvode..
Zato umjesno divljas,kad je netko nesto sposoban prodati,a ima hrvata koji dilaju i zlatom preko burze,i naftom,bilo je trgovine oruzjem tijekom rata,ali su je ugusili jalnusi poput tebea..

No,sve su to preslozene stvari i nepoznate,jednom seoskom umu,pa naravno,kako drugacije moze reagirati,nego da od jutra do sutra laje,kako netko laze,jerbo,eto on nije sposoban odskolovati djecu(osnovna i srednja skola se tu ne broje)
Miha,imam nekretnina,imam love,sretan sam i zadovoljan,pa jos,pogotovo kad tebi mogu time popiti krv na slamcicu,a i slicnim jalnušnim i zavidnim osobama..

Pa hrvat ne moze Hrvatu oprostiti uspjeh..sto dalje reci???

nimalo me ne cudi tvoja reakcija,jer je ona ocekivana kod tako tipicnog menthalnog konstrukta..

slobodno nastavi,mene ne smeta..

Samo je malo cudno,kad te netko nagazi malo vise,opet krenes uzvikivati,kako laze,kako je srbin,kako je ovo i ono...malo cudna koincidencija..sve lazovi,oni koji ne misle kao ti..

Miha,ti si poput malo brutalnije razdjevicene djevice u gang bangu,gdje je poslije gang otisao na pivu,a ona pocela vristati kako su je lagali o ljubavi i ostavili....LAŽU SERONJE,A I NE VOLE ME:... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Fri 7 Jun - 0:23

svetoje ti sereš za tri kutine.
a najveći uspjeh u životu , seksualnom kada kondomu skineš nevinost i uleti ti ru(j)ka.

em si skinul nevinost, em si izjebak rujku.

da ne tipkam o tvojoj pedofilnosti.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Fri 7 Jun - 9:49

ahhhh..germansko pseto i se i nadalje ćeše tamo gdje ga najviše svrbi... :carryon
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Fri 7 Jun - 10:32

prestanite.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by veber Fri 7 Jun - 10:34

koji si ti lik. jebote lažeš uzduž i poprek. nakon pet godina u njemačkoj ti kupuješ vozilo s pomoćnim motorom. živiš kod mame i da nema noćnih ne bi prešao 1400€

bulazniš o lutkama, stavljaš pedofilske slike, i ru(j)ka ti je najbolji frend.

i jednu stvar imaj jako dobro na umu. ti si u njemačkoj uvijek stranac, ali uvijek.

a, ja sam za razliku od tebe u postupku dobijanja njemačkih papira.

uvijek ćeš biti kao i svi drugi turci Ausländer, nemoj to smetnut s uma.

i još jedna crtica tvog života, pljuješ po zemlji koja te hrani, bulazniš o rusima i sl. pizdarije.
ti si klasični primjer neuklapanja u sredinu u kojoj živiš.

podsvjesno i nenamjerno sam to navodiš; kupuješ kod turaka, hassana, afganistanaca i sl.
hraniš se u aldiju i lidlu jer su cijene za tebe ok.

činjenica da imaš mesnice, da imaš plac, da imaš male trgovine s domaćom hranom...
...i činjenica je da su skuplji.

činjenica je da imaš problem sa ženama i da se tvo seksualni život svodi na drkanje i gledanje pedofilskog sadržaja, samo pazi u njemačkoj te ni VPN ne štiti, tako da ako zabrazdiš previše nisko bu te murja pokupila.

tako da ne bulazni, većina nas na ovom forumu se znamo in vivo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber Fri 7 Jun - 10:35

kic wrote:
prestanite.
odgovorio mu i prestajem, odoh malo švrljat gradom zagrebom, na račun firme.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Fri 7 Jun - 10:35

kic wrote:
prestanite.
ja prestajem...razuman cojek,naravno.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Counter-Strike Mon 10 Jun - 15:22

oću promjeniti nik,ovaj mi dosadio

2018-03-12

Back to top Go down

Post by kic Mon 10 Jun - 15:44

odeš na svoj profil, upišeš novi nick, i sejvaš!
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next