Pritužbe
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Pritužbe
[You must be registered and logged in to see this link.], reklame napadaju...jel ima lijeka?!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
adblocker u browser? :D
istekla mi je pretplata, advance paket gdje mogu iskljuciti reklame kosta 7,7€ mjesecno sad..
.giff Banner guta bandvajt i usporava ucitavanje stranice...steta,jako je lijep..
Guest- Guest
KIC dokle mi moramo trpjeti ovakve uzljeve mrznje sore..pa i crvenkastog i jso nekolicine njih...ban od jedna dan ne pali izgleda
[You must be registered and logged in to see this link.]
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
postovi crvenog na ovoj temi ako nisu za visednevni ban e onda jebiga,radi se o ubijenoj djeci a on se isprdava i provocira
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Kazu mudri ljudi...Sto sijes to ces i poznjeti...vuksadinare wrote:KIC dokle mi moramo trpjeti ovakve uzljeve mrznje sore..pa i crvenkastog i jso nekolicine njih...ban od jedna dan ne pali izgleda
dakle moras voljeti soru,pa ce ti sora uzvratiti vatrenom ljubavlju..jel..cisto logika..
Guest- Guest
To je njegov stav i na to ima pravo...ionako bi u slucaju islamista,da je primjer koji krscanin to napravio,pao komentar u smislu,sto nije i vise pobio,da ne idem u detalje...ne vidim razlog zasto netko po tvojim "moralnim" kriterijima trebao postupati i govoriti..Tebe direktno ne dire,ostalo nije tvoj problem..vuksadinare wrote:postovi crvenog na ovoj temi ako nisu za visednevni ban e onda jebiga,radi se o ubijenoj djeci a on se isprdava i provocira
Guest- Guest
kic zakaj si mi zaključal temu. jebemu dogovorim, skoro da se dvije tete foruma nađu na kavi. ja moderiram i ti mi zaključaš temu. a zbližil bi ih. uvalio svakoj cucka i sve pet.
2014-12-30
Pucanj starog jebaca u prazno..zato je lockano...veber wrote:kic zakaj si mi zaključal temu. jebemu dogovorim, skoro da se dvije tete foruma nađu na kavi. ja moderiram i ti mi zaključaš temu. a zbližil bi ih. uvalio svakoj cucka i sve pet.
Guest- Guest
Kad se otvori tema u podtopicku,banner se rasiri preko gornjeg menija..vrlo iritantno..
Guest- Guest
[You must be registered and logged in to see this image.]
tebi nedostižno, sada postalo virtualno. ispred kamina na tepisonu.
jebga. pedofilu i drkaču.
tebi nedostižno, sada postalo virtualno. ispred kamina na tepisonu.
jebga. pedofilu i drkaču.
2014-12-30
Jebiga,ti ko pička pobjego kad ti Ero zaprijetio..Sad se tu opet busas u grudi i moljakas pičke od kolegica forumasica...
Osim toga,Ero je rekao da si ti pedofajl..udba valjda Erina iskopala tvoje tajne..
Osim toga,Ero je rekao da si ti pedofajl..udba valjda Erina iskopala tvoje tajne..
Guest- Guest
ero je preživio zahvaljujuć kayi samo zbog nje. ero mi može popušit kurac koji sam mu objavio i za razliku od tvog nije 25cm već 10. pedofil sam jer sam sa ženskom od 30, a aro je uredno drkao kao što i ti drkaš. i ti nemreš ovakvu fotku objavit jer se pojavila prije pol vure i nema je drkačkim serverima jer sam ženu prije pol vure slikal. a nama iz specijalne bolnice vrapče možeš samo uputnicu skopat,pismejker wrote:Jebiga,ti ko pička pobjego kad ti Ero zaprijetio..Sad se tu opet busas u grudi i moljakas pičke od kolegica forumasica...
2014-12-30
ero je preživio zahvaljujuć kayi samo zbog nje. ero mi može popušit kurac koji sam mu objavio i za razliku od tvog nije 25cm već 10. pedofil sam jer sam sa ženskom od 30, a aro je uredno drkao kao što i ti drkaš. i ti nemreš ovakvu fotku objavit jer se pojavila prije pol vure i nema je drkačkim serverima jer sam ženu prije pol vure slikal. a nama iz specijalne bolnice vrapče možeš samo uputnicu skopat,pismejker wrote:Jebiga,ti ko pička pobjego kad ti Ero zaprijetio..Sad se tu opet busas u grudi i moljakas pičke od kolegica forumasica...
2014-12-30
ne se ti meni zivcirati Weberu..tvoja okupiranost eventualnom "konkurencijom" na podrucju bilo cega je frapantna....Just free proceed..Ajm not jour Enemi..veber wrote:ero je preživio zahvaljujuć kayi samo zbog nje. ero mi može popušit kurac koji sam mu objavio i za razliku od tvog nije 25cm već 10. pedofil sam jer sam sa ženskom od 30, a aro je uredno drkao kao što i ti drkaš. i ti nemreš ovakvu fotku objavit jer se pojavila prije pol vure i nema je drkačkim serverima jer sam ženu prije pol vure slikal. a nama iz specijalne bolnice vrapče možeš samo uputnicu skopat,pismejker wrote:Jebiga,ti ko pička pobjego kad ti Ero zaprijetio..Sad se tu opet busas u grudi i moljakas pičke od kolegica forumasica...
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50