Pritužbe
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Pritužbe
svidja mi se profilna slicica foruma [You must be registered and logged in to see this image.]
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
kic wrote:
ima tema: pohvale :P toliko sam vam lijepih banera poklonio..
immortal-
2014-04-16
molim da se ispravi naslov teme "srbija demolirala hrvatsku by demižon jer ista ne odgovara istini, a stavljena je isključivo radi provokacije i stvaranja mržnje
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Ma nek stoji...
Inače će odma počet srat o ndh, jasenovcu...
Ko će slušat budalu...
Inače će odma počet srat o ndh, jasenovcu...
Ko će slušat budalu...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
poker, samo mu napisi U ...i uzivaj kako pjeni :)pokerjocker wrote:molim da se ispravi naslov teme "srbija demolirala hrvatsku by demižon jer ista ne odgovara istini, a stavljena je isključivo radi provokacije i stvaranja mržnje
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kic! ovo je već degutantno.
Jebat ću ti majku, da znaš...Ovo ti javno kažem. [You must be registered and logged in to see this image.]
Samo usput...ako si učinio ono što mislim da jesi...Da ti kažem, ja sam se naživio, a ti?[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:ma ono kaj sam pročitao nikaj naročito, više filozofira, stari bakrorezi i sl.[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:Ne znam sto je pisao, ako je iz njegovog kuta gledišta , starac, more, brod i spanjulet.
Tamo postoje i vlaji , grub ali dobar svijet , navijao preživljavati u kamenu s filozofijom
“ moj Dida i caca nisu imali zahod i srali su u polju i sta in je falilo ?! Teško se mijenjaju hoću reci.
Primorci , porijeklom mozda i ovi prvi ali finije izdanje a ipak slično.
I boduli , mozda je o njima pisao jer mu je to egzotika, ribar, mriza , bore i to.
Kompleksni dosta svi zajedno i teško je on mogao uci u bit. Kao i ti uostalom.
Jebat ću ti majku, da znaš...Ovo ti javno kažem. [You must be registered and logged in to see this image.]
2014-12-30
kic!
Dirnio si mi u obitelj, a to nikad ne bi smio učinit... jebat ću ti mater, ne možeš to izbjeći.
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:kaj je tebi?[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:Samo usput...ako si učinio ono što mislim da jesi...Da ti kažem, ja sam se naživio, a ti?
zmešali ti se lijekići?
o čemu ti bulazniš stari prdonjo?
Dirnio si mi u obitelj, a to nikad ne bi smio učinit... jebat ću ti mater, ne možeš to izbjeći.
2014-12-30
ok, neka mi još jednom jebe mater pa ćemo vidjet, tko bu se govana nagutao.kic wrote:
kusaj kasu koju si spravio..
nisam mu nikad mater niti obitelj spomenuo.
ok, ali nemoj kasnije cvilit
2014-12-30
ma jedi govna veberu i ti i on, mjesec dana mu bez ikakvog povoda stajes na svaki post i jebes po spisku sve i sad ti cvilis, dobit ce te i ti i on po gubici
nikad mu nisam jebao mater, čak nisam ni njega psovao, a to što stalno laže je njegov problem.
ok, neka opsuje još jednom...
ok, neka opsuje još jednom...
2014-12-30
ma u biti imaš pravo.
obriši moj račun, ne sjećam se s kojim sam se mailom prijavio.
obriši moj račun, ne sjećam se s kojim sam se mailom prijavio.
2014-12-30
kic wrote:
ma jedi govna veberu i ti i on, mjesec dana mu bez ikakvog povoda stajes na svaki post i jebes po spisku sve i sad ti cvilis, dobit ce te i ti i on po gubici
Guest- Guest
kic, molim te baniraj soru zbog ovog posta:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mozete
Preko VINJANA
I OSTANITE TAMO
DOK VAS TU NE POKOLJEMO KO KRUMPIRE
....
mislim, znam da žena pije i pkušavam ju shvatiti ali što je previše previše je
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mozete
Preko VINJANA
I OSTANITE TAMO
DOK VAS TU NE POKOLJEMO KO KRUMPIRE
....
mislim, znam da žena pije i pkušavam ju shvatiti ali što je previše previše je
Guest- Guest
Kic...amper i niče zele me onemoguciti da pisem na temi hajduk na pdf sport...jer ih navodno vrijeđam losim vijestima oko hajduka...i predstavljam oporbu...dokle ta tiranija njih dvojice na temi..i drugima prigovaraju sto pisu na temi hajduk..a istovremeno pisu na temi dinamo i tamo provociraju..kritiziraju...mislim d azasluzuju tvoju opomoneu..ja im nisam kriv sto su u depri zbog hajduka..i ja sam ali sma i kritican zbog (ne)rada u klubu a nisam fanatiziran toliko d a ne vidim sto je lose
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
vuksadinare wrote:Kic...amper i niče zele me onemoguciti da pisem na temi hajduk na pdf sport...jer ih navodno vrijeđam losim vijestima oko hajduka...i predstavljam oporbu...dokle ta tiranija njih dvojice na temi..i drugima prigovaraju sto pisu na temi hajduk..a istovremeno pisu na temi dinamo i tamo provociraju..kritiziraju...mislim d azasluzuju tvoju opomoneu..ja im nisam kriv sto su u depri zbog hajduka..i ja sam ali sma i kritican zbog (ne)rada u klubu a nisam fanatiziran toliko d a ne vidim sto je lose
Šuti i piši. Što te briga što oni benave.
Guest- Guest
[You must be registered and logged in to see this link.], reklame napadaju...jel ima lijeka?!
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50