ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PREDSJEDNICA U KUVAJTU Zadovoljna sastankom s moćnim emirom, na pomolu su milijunski poslovi za hrvatske firme

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

PREDSJEDNICA U KUVAJTU Zadovoljna sastankom s moćnim emirom, na pomolu su milijunski poslovi za hrvatske firme - Page 3 Empty Re: PREDSJEDNICA U KUVAJTU Zadovoljna sastankom s moćnim emirom, na pomolu su milijunski poslovi za hrvatske firme

Post by Sora 7/2/2017, 08:11

Nije mi zao sto su hercegovci neoustase  unistili hrvatsku privredu  toliko kao sto zalim 
Da su joj 
UBILI KULTURU I POVIJEST 
OBEZVRIJEDILI PAMETNE I POSTENE  HRVATE 
Sjebali vrijednosti iz socijslizma 

Mi cemo se sad opet bakcati lustracijom, opet ce srati kstotalibani o abortusu i  pljuvat po milanovicu 

Do SVIBNJA DOK PRODU IZBORI I LOPOVI ZADRZE VLAST

Sora

2014-04-29

Back to top Go down

PREDSJEDNICA U KUVAJTU Zadovoljna sastankom s moćnim emirom, na pomolu su milijunski poslovi za hrvatske firme - Page 3 Empty Re: PREDSJEDNICA U KUVAJTU Zadovoljna sastankom s moćnim emirom, na pomolu su milijunski poslovi za hrvatske firme

Post by Sora 7/2/2017, 08:13

Eroo wrote:
Sora wrote:Nakon svega sto su katotalbani uveli u podrucje Balkana 
Najvise mi fali obicaji paljenja zena na lomacama 
Malo podsjeca na indiju ali jebga 
Nekom moras sliciti ..neces arapima, hoces hindusima
Mi smo jednostavno europejci...to je naše kulturno i civiizacijsko okruženje.
Na to smo ponosni. Ne mislimo ga nikome prilagođavati. Onaj tko nam dođe u goste
mora se držati našeg kućnog reda. Nema se tu što filozofirati...
Niste vi nikakvi europejci 
Previse ste juzno 
Previse crni 
Previse zatucani 
Previse ste hrvatskoj dobjeli kritike upravo od strane europe visavis vase ustasije 
To ste vi

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Eroo 7/2/2017, 08:16

Sora wrote:
Eroo wrote:
Sora wrote:Mozes PROBAT 
BAR TEBI NIJE BLEIBURG DALEKO
Ma samo ti kažem, skinite se i to je to...Svatko sebi i o,sebi. Čist račun-duga ljubav, štono kažu.
Ero, odjebi 
Odjebi ti i tvoja prepotencija bez pokrica 
Vi here imate losu karmu . Majke mi 
Najebat cete opet , nece vas ni medugorska gospa vise skupiti 
Tak i treba , torbari, zicari. Tati . 
Lazovi :cry
Šta se ti ne sviđa od napisanog? A to "svatko se i o'sebi"? Jebiga, vremena su takva...Moraš sam znat brinuti o sebi.
A ne ono uđeš mi u kuću i postavljaš svoja pravila. Ne ide to više u današnja vremena.
Nisu ere ničiju imovinu otimali i krali. Drugima su dolazili u našu kuću kao da je njihova. Nema toga više, komšinice...
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 7/2/2017, 08:17

Sora wrote:
Eroo wrote:
Sora wrote:Nakon svega sto su katotalbani uveli u podrucje Balkana 
Najvise mi fali obicaji paljenja zena na lomacama 
Malo podsjeca na indiju ali jebga 
Nekom moras sliciti ..neces arapima, hoces hindusima
Mi smo jednostavno europejci...to je naše kulturno i civiizacijsko okruženje.
Na to smo ponosni. Ne mislimo ga nikome prilagođavati. Onaj tko nam dođe u goste
mora se držati našeg kućnog reda. Nema se tu što filozofirati...
Niste vi nikakvi europejci 
Previse ste juzno 
Previse crni 
Previse zatucani 
Previse ste hrvatskoj dobjeli kritike upravo od strane europe visavis vase ustasije 
To ste vi
Kao što vidiš ne smeta nama vaša priča više...Možete misliti šta god hoćete, ali se držite samo svoga i to je to.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 7/2/2017, 08:25

Sora wrote:Nije mi zao sto su hercegovci neoustase  unistili hrvatsku privredu  toliko kao sto zalim 
Da su joj 
UBILI KULTURU I POVIJEST 
OBEZVRIJEDILI PAMETNE I POSTENE  HRVATE 
Sjebali vrijednosti iz socijslizma 

Mi cemo se sad opet bakcati lustracijom, opet ce srati kstotalibani o abortusu i  pljuvat po milanovicu 

Do SVIBNJA DOK PRODU IZBORI I LOPOVI ZADRZE VLAST
Ne razumiješ situaciju u svo okruženju. SDP će se svesti na pravu socijaldemokraciju,
a odjebat će ona nakupina z'brda-zdola, koja je u temelju fašistoidna.Kao i ti, uostalom.
Samo treba usporediti moje i tvoje upise i vidi se tko je fašist, tko pršti od mržnje,
komu treba tuđe pored svoga...Sve polako izlazi na vidjelo, pa i tvoja ("vaša") pričao o Hercegovcima.
Nisi primijetila da te priče u HR nema više? Ima je još samo u BG i SA, a pričaju je Rudan, Josipović i sličan ološ.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by govinda 7/2/2017, 10:35

Eroo wrote:
govinda wrote:Turistička destinacija Kravica, nadomak Ljubuškog u Hercegovini, mjesto je već nekoliko incidenata između lokalnog stanovništva i zaštitara te turista iz arapskih zemalja.

Povod su, uglavnom, tvrdnje da su turisti kršili zabranu obavljanja vjerskih obreda. U međuvremenu, u Mostaru javno je iskazana nedobrodošlica osobama s burkom.
Krše naše običaje u  ponašanju. Naše žene se kupaju u bikiniju. Oni bi takva mjesta morali izbjegavati. Po kuranu, jelda.
Ne poštuju čak ni svoje običaje kad se nađu u našim sredinama. I o kakvim to vjerskim obredima pričaš na Kravicama?
Burke? U Mostaru? Bože me sačuvaj...Nisu dobrodošli u našim sredinama, jbiga...na to se nemamo namjere navikavati.
Naš kodeks ponašanja na javnom mjestu je poznat...Poštuj ga ili sikter. Uostalom, imaju i Arapi svoj kodeks.
Zasto onda hvalis predsejdnicu kad se sastaje sa takvima? Dolar je ipak drazi?

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics