PREDSJEDNICA U KUVAJTU Zadovoljna sastankom s moćnim emirom, na pomolu su milijunski poslovi za hrvatske firme
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: PREDSJEDNICA U KUVAJTU Zadovoljna sastankom s moćnim emirom, na pomolu su milijunski poslovi za hrvatske firme
Nije mi zao sto su hercegovci neoustase unistili hrvatsku privredu toliko kao sto zalim
Da su joj
UBILI KULTURU I POVIJEST
OBEZVRIJEDILI PAMETNE I POSTENE HRVATE
Sjebali vrijednosti iz socijslizma
Mi cemo se sad opet bakcati lustracijom, opet ce srati kstotalibani o abortusu i pljuvat po milanovicu
Do SVIBNJA DOK PRODU IZBORI I LOPOVI ZADRZE VLAST
Da su joj
UBILI KULTURU I POVIJEST
Mi cemo se sad opet bakcati lustracijom, opet ce srati kstotalibani o abortusu i pljuvat po milanovicu
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: PREDSJEDNICA U KUVAJTU Zadovoljna sastankom s moćnim emirom, na pomolu su milijunski poslovi za hrvatske firme
Niste vi nikakvi europejciEroo wrote:Mi smo jednostavno europejci...to je naše kulturno i civiizacijsko okruženje.Sora wrote:Nakon svega sto su katotalbani uveli u podrucje Balkana
Najvise mi fali obicaji paljenja zena na lomacama
Malo podsjeca na indiju ali jebga
Nekom moras sliciti ..neces arapima, hoces hindusima
Na to smo ponosni. Ne mislimo ga nikome prilagođavati. Onaj tko nam dođe u goste
mora se držati našeg kućnog reda. Nema se tu što filozofirati...
Previse ste juzno
Previse crni
Previse zatucani
Previse ste hrvatskoj dobjeli kritike upravo od strane europe visavis vase ustasije
To ste vi
Šta se ti ne sviđa od napisanog? A to "svatko se i o'sebi"? Jebiga, vremena su takva...Moraš sam znat brinuti o sebi.Sora wrote:Ero, odjebiEroo wrote:Ma samo ti kažem, skinite se i to je to...Svatko sebi i o,sebi. Čist račun-duga ljubav, štono kažu.Sora wrote:Mozes PROBAT
BAR TEBI NIJE BLEIBURG DALEKO
Odjebi ti i tvoja prepotencija bez pokrica
Vi here imate losu karmu . Majke mi
Najebat cete opet , nece vas ni medugorska gospa vise skupiti
Tak i treba , torbari, zicari. Tati .
Lazovi
A ne ono uđeš mi u kuću i postavljaš svoja pravila. Ne ide to više u današnja vremena.
Nisu ere ničiju imovinu otimali i krali. Drugima su dolazili u našu kuću kao da je njihova. Nema toga više, komšinice...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kao što vidiš ne smeta nama vaša priča više...Možete misliti šta god hoćete, ali se držite samo svoga i to je to.Sora wrote:Niste vi nikakvi europejciEroo wrote:Mi smo jednostavno europejci...to je naše kulturno i civiizacijsko okruženje.Sora wrote:Nakon svega sto su katotalbani uveli u podrucje Balkana
Najvise mi fali obicaji paljenja zena na lomacama
Malo podsjeca na indiju ali jebga
Nekom moras sliciti ..neces arapima, hoces hindusima
Na to smo ponosni. Ne mislimo ga nikome prilagođavati. Onaj tko nam dođe u goste
mora se držati našeg kućnog reda. Nema se tu što filozofirati...
Previse ste juzno
Previse crni
Previse zatucani
Previse ste hrvatskoj dobjeli kritike upravo od strane europe visavis vase ustasije
To ste vi
2016-07-22
Ne razumiješ situaciju u svo okruženju. SDP će se svesti na pravu socijaldemokraciju,Sora wrote:Nije mi zao sto su hercegovci neoustase unistili hrvatsku privredu toliko kao sto zalim
Da su joj
UBILI KULTURU I POVIJEST
a odjebat će ona nakupina z'brda-zdola, koja je u temelju fašistoidna.Kao i ti, uostalom.
Samo treba usporediti moje i tvoje upise i vidi se tko je fašist, tko pršti od mržnje,
komu treba tuđe pored svoga...Sve polako izlazi na vidjelo, pa i tvoja ("vaša") pričao o Hercegovcima.
Nisi primijetila da te priče u HR nema više? Ima je još samo u BG i SA, a pričaju je Rudan, Josipović i sličan ološ.
2016-07-22
Zasto onda hvalis predsejdnicu kad se sastaje sa takvima? Dolar je ipak drazi?Eroo wrote:Krše naše običaje u ponašanju. Naše žene se kupaju u bikiniju. Oni bi takva mjesta morali izbjegavati. Po kuranu, jelda.govinda wrote:Turistička destinacija Kravica, nadomak Ljubuškog u Hercegovini, mjesto je već nekoliko incidenata između lokalnog stanovništva i zaštitara te turista iz arapskih zemalja.
Povod su, uglavnom, tvrdnje da su turisti kršili zabranu obavljanja vjerskih obreda. U međuvremenu, u Mostaru javno je iskazana nedobrodošlica osobama s burkom.
Ne poštuju čak ni svoje običaje kad se nađu u našim sredinama. I o kakvim to vjerskim obredima pričaš na Kravicama?
Burke? U Mostaru? Bože me sačuvaj...Nisu dobrodošli u našim sredinama, jbiga...na to se nemamo namjere navikavati.
Naš kodeks ponašanja na javnom mjestu je poznat...Poštuj ga ili sikter. Uostalom, imaju i Arapi svoj kodeks.
2016-11-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednica se obratila javnosti, potpisuju se milijunski ugovori
» Erdogan: Ruske firme za nas nisu više strane firme, to su naše firme
» PREDSJEDNICA JE ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM DOGOVOROM 'Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje'
» NAŠI IM NE VALJAJU: Srpske firme uvoze radnike iz Hrvatske!
» Skup o osnivanju firme van Hrvatske popunjen u kratkom roku, nema više mjesta
» Erdogan: Ruske firme za nas nisu više strane firme, to su naše firme
» PREDSJEDNICA JE ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM DOGOVOROM 'Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje'
» NAŠI IM NE VALJAJU: Srpske firme uvoze radnike iz Hrvatske!
» Skup o osnivanju firme van Hrvatske popunjen u kratkom roku, nema više mjesta
Page 3 of 3