Predsjednica se obratila javnosti, potpisuju se milijunski ugovori
Page 1 of 1
Izvor slike: screenshot
pantovčak
Iako je nažalost posjet predsjednika odgođen, drago mi je da smo održali gospodarski forum dviju država, zahvaljujem predstavnicima tvrtki koji su doputovali u Hrvatsku, rekla je Predsjednica
Datum objave: 03.06.2016 | 09:26 Autor: direktno.hrPredsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović obratila se javnosti. Obraćanje je bilo vezano isključivo uz potpisivanje Ugovora i Sporazuma o suradnji između Hrvatske i Kazahstana.
"Poštovani gospodine veleposlaniče,
Posebnu dobrodošlicu želim kazahstanskim tvrtkama koje će potpisati ugovore suradnje. Iako je nažalost posjet predsjednika odgođen, drago mi je da smo održali gospodarski forum dviju država, zahvaljujem predstavnicima tvrtki koji su doputovali u Hrvatsku.
Danas je bitan dan za naše odnose i hrvatsko gospodarstvo, potpisujemo dva ugovora vrijedna 80 milijuna eura i sedam sporazuma u vrijednosti 180 milijuna eura", rekla je predsjednica.
"Još je nekoliko međudržavnih ugovora, kao ugovor gospodarske suradnje, dvostrukog oporezivanja. Nastavit ćemo našu suradnju, želim našim tvrtkama što više posla. I dalje ću nastaviti činiti sve što je u mojoj moći i otvarala vrata i hrvatskom gospodarstvu. Iz svih svojih izvora mogu reći da su RH tvrtke iznimno cijenjene, uljanikovi brodovi su najkvalitetniji brodovi, postoji suradnja u okviru turizma i poljoprivrede, te prilike možemo i moramo iskoristiti", naglasila je u obraćanju.
Posebno je zahvalila veleposlaniku Republike Kazahstana Aslanu Mussinu na trudu za razvoj bilateralnih odnosa i poručila mu je da prenese njene pozdrave predsjedniku Kazahstana.
Re: Predsjednica se obratila javnosti, potpisuju se milijunski ugovori
Predsjednica i na ovaj način pokazuje da je državnica od formata.
Na prvom mjestu interesi države, pa neka se ljuti 'ko god hoće.
Na prvom mjestu interesi države, pa neka se ljuti 'ko god hoće.
De me mojne nasmijavati!
Uz dobru proviziju za nju i zločinačku.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:Uz dobru proviziju za nju i zločinačku.....
se razme!
dobili smo dogovor zašto je ostavila 20.000 nato dolara i došla na 20.000 hrvatskih kuna...
sitting_bull-
2015-09-28
Kad je pao dogovor?sitting_bull wrote:v_vlado wrote:Uz dobru proviziju za nju i zločinačku.....
se razme!
dobili smo dogovor zašto je ostavila 20.000 nato dolara i došla na 20.000 hrvatskih kuna...
Similar topics
» PREDSJEDNICA U KUVAJTU Zadovoljna sastankom s moćnim emirom, na pomolu su milijunski poslovi za hrvatske firme
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
» RBA Banka obratila se UN-u, dok se Adria Holding žalio Arbitražnom sudu Svjetske banke u Washingtonu
» SVEČANO su potpisani ugovori za osiguravanje prehrane siromašnim učenicima
» Predbračni ugovori sve češći, cijena od 300 do 2000 KM
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
» RBA Banka obratila se UN-u, dok se Adria Holding žalio Arbitražnom sudu Svjetske banke u Washingtonu
» SVEČANO su potpisani ugovori za osiguravanje prehrane siromašnim učenicima
» Predbračni ugovori sve češći, cijena od 300 do 2000 KM
Page 1 of 1