Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
veber wrote:i da deteriniramo unutarnjeg neprijatelja.Roy_Bean wrote:glavno da su zaključci s koordinacija i kolegija jasni...
megi i norka mi jako sumnjive.
a ne, mi smo samo non stop under cover
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
di si regoč?
ja bas prosetao prostatu.
bacio pogled na megin av i mogu ici dalje spavat
2014-12-30
E, jesi ljubomorna. Vidi se s Plutona.summer*wine wrote:Ja znam samo kako te braco ogovara.
"dobra ona norka, zgodna, pametna, sexy, simpaticna.."..kazem ja njemu:"Prestani zenu ogovarat".
:D
Hoćeš reći da je Margareta stara? CCCC!veber wrote:ti si moja ljubav stara...summer*wine wrote:Veber se posramio :P
Ja se olakšal i bacil pogled na oba avatara te promjenu identiteta. Sad dalje tipkam.veber wrote:di si regoč?
Vas dvojica se budite nocu i skicate jedan drugome avatare, tststs
;P
;P
2014-04-12
icu i ja ako cete vi platit pice i vecerumoonlight shadow wrote:summer*wine wrote:Sigurna sam da lijepe stvari pricaju..samo ih zezam, moram malo ;-)
dok jednom dođem u split, ićemo ti, frakcija i ja na nešto osvježavajuće, pa ćemo ih u kompletu potaracat, sve
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ili bar nek veber plati a on ostane u zagrebuprckov wrote:icu i ja ako cete vi platit pice i vecerumoonlight shadow wrote:summer*wine wrote:Sigurna sam da lijepe stvari pricaju..samo ih zezam, moram malo ;-)
dok jednom dođem u split, ićemo ti, frakcija i ja na nešto osvježavajuće, pa ćemo ih u kompletu potaracat, sve
bas bi na lipo bilo
2014-04-19
Kad nas Ona drži budnima.summer*wine wrote:Vas dvojica se budite nocu i skicate jedan drugome avatare, tststs
;P
ma koja vam je to..zajednička Ona?Regoč wrote:Kad nas Ona drži budnima.summer*wine wrote:Vas dvojica se budite nocu i skicate jedan drugome avatare, tststs
;P
Guest- Guest
ma soremoonlight shadow wrote:ma koja vam je to..zajednička Ona?Regoč wrote:Kad nas Ona drži budnima.summer*wine wrote:Vas dvojica se budite nocu i skicate jedan drugome avatare, tststs
;P
oceju da mi je otmu
2014-04-19
ti si ozenjen coekRegoč wrote:Kad nas Ona drži budnima.summer*wine wrote:Vas dvojica se budite nocu i skicate jedan drugome avatare, tststs
;P
ne sagrijesi bludno
ne guraj se medu nas puscence
2014-04-19
Mislim da je sve jasno.moonlight shadow wrote:ma koja vam je to..zajednička Ona?Regoč wrote:Kad nas Ona drži budnima.summer*wine wrote:Vas dvojica se budite nocu i skicate jedan drugome avatare, tststs
;P
Oženjen čovjek ne može zgriešiti bludno jer je seks u braku ne samo dopušten nego i poželjan. "Množite se i plodite!"prckov wrote:ti si ozenjen coekRegoč wrote:Kad nas Ona drži budnima.summer*wine wrote:Vas dvojica se budite nocu i skicate jedan drugome avatare, tststs
;P
ne sagrijesi bludno
mos ti petljat al radar te snimaRegoč wrote:Oženjen čovjek ne može zgriešiti bludno jer je seks u braku ne samo dopušten nego i poželjan. "Množite se i plodite!"prckov wrote:ti si ozenjen coekRegoč wrote:Kad nas Ona drži budnima.summer*wine wrote:Vas dvojica se budite nocu i skicate jedan drugome avatare, tststs
;P
ne sagrijesi bludno
2014-04-19
Regoč wrote:Mislim da je sve jasno.moonlight shadow wrote:ma koja vam je to..zajednička Ona?Regoč wrote:Kad nas Ona drži budnima.summer*wine wrote:Vas dvojica se budite nocu i skicate jedan drugome avatare, tststs
;P
svi navališe na Soru, a ona bi Gnječa
Guest- Guest
ne bi znao za njega. ja ganjam jednu marinumoonlight shadow wrote:ma koja vam je to..zajednička Ona?Regoč wrote:Kad nas Ona drži budnima.summer*wine wrote:Vas dvojica se budite nocu i skicate jedan drugome avatare, tststs
;P
2014-12-30
veber wrote:ne bi znao za njega. ja ganjam jednu marinumoonlight shadow wrote:ma koja vam je to..zajednička Ona?Regoč wrote:Kad nas Ona drži budnima.summer*wine wrote:Vas dvojica se budite nocu i skicate jedan drugome avatare, tststs
;P
kaj još uvijek?
Guest- Guest
znaci, sora ipak..voli se iskusne zene..a, dobro :DRegoč wrote:Kad nas Ona drži budnima.summer*wine wrote:Vas dvojica se budite nocu i skicate jedan drugome avatare, tststs
;P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
summer*wine wrote:znaci, sora ipak..voli se iskusne zene..a, dobro :DRegoč wrote:Kad nas Ona drži budnima.summer*wine wrote:Vas dvojica se budite nocu i skicate jedan drugome avatare, tststs
;P
a što će s nama neiskusnima :D
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50