Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
samo zakljucujemmaggie13 wrote:kako me braco hvali i preporučuje..dijagram wrote:aha, ti si sparna, pazis gdje trosismaggie13 wrote:sve skupo k'o da smo u Njemackoj..zaobilazim :Ddijagram wrote:kad su fine pa privlace na kavu, sokic il kakav kolacic:)maggie13 wrote:
haha, svakoj drugoj :D
materijal za ozeniti,hahaha
cista logika press
dijagram- Posts : 18913
2015-08-09
vidi se što je iskustvo..dijagram wrote:samo zakljucujemmaggie13 wrote:kako me braco hvali i preporučuje..dijagram wrote:aha, ti si sparna, pazis gdje trosismaggie13 wrote:sve skupo k'o da smo u Njemackoj..zaobilazim :Ddijagram wrote:
kad su fine pa privlace na kavu, sokic il kakav kolacic:)
cista logika press
2014-04-12
maggie13 wrote:vidi se što je iskustvo..dijagram wrote:samo zakljucujemmaggie13 wrote:kako me braco hvali i preporučuje..dijagram wrote:aha, ti si sparna, pazis gdje trosismaggie13 wrote:
sve skupo k'o da smo u Njemackoj..zaobilazim :D
cista logika press
dijagram-
2015-08-09
ne znan za se, ne znan za se
samo rijetko ja se sastavim ...
samo rijetko ja se sastavim ...
Guest- Guest
maggie13 wrote:Njihov dupli album i mogu cijeli dan vozit..samo se vrti i ponavlja..najbolji su za voznju..
odlicni driving soundtrack da
opušta, a opet ne uspavljuje..taman za neka pozitivna meditiranja i laganu voznju..kic wrote:maggie13 wrote:Njihov dupli album i mogu cijeli dan vozit..samo se vrti i ponavlja..najbolji su za voznju..
2014-04-12
Regoč wrote:Na lapu doma se ponekad ne odjavim, no na poslu se odjavim uviek i pobrišem poviest.
tak i ja :D
Guest- Guest
Mudri smo mi, ujna.Noor wrote:Regoč wrote:Na lapu doma se ponekad ne odjavim, no na poslu se odjavim uviek i pobrišem poviest.
Regoč wrote:Mudri smo mi, ujna.Noor wrote:Regoč wrote:Na lapu doma se ponekad ne odjavim, no na poslu se odjavim uviek i pobrišem poviest.
al, znaš kaj, nije loše povijest pobrisati ni doma :P
Guest- Guest
Nije da nije. Osobito kad se prsti zaigraju po tipkovnici.Noor wrote:Regoč wrote:Mudri smo mi, ujna.Noor wrote:Regoč wrote:Na lapu doma se ponekad ne odjavim, no na poslu se odjavim uviek i pobrišem poviest.
al, znaš kaj, nije loše povijest pobrisati ni doma :P
kic wrote:
multitasking nije samo za žene
ovo je van svake kontrole i ne računa se
Guest- Guest
znaci nije za mene.maggie13 wrote:opušta, a opet ne uspavljuje..taman za neka pozitivna meditiranja i laganu voznju..kic wrote:maggie13 wrote:Njihov dupli album i mogu cijeli dan vozit..samo se vrti i ponavlja..najbolji su za voznju..
2014-12-30
ti sebi AC/DC ;Pveber wrote:znaci nije za mene.maggie13 wrote:opušta, a opet ne uspavljuje..taman za neka pozitivna meditiranja i laganu voznju..kic wrote:maggie13 wrote:Njihov dupli album i mogu cijeli dan vozit..samo se vrti i ponavlja..najbolji su za voznju..
2014-04-12
zna se i to desit, kao i carmina burana ili rekvijem. onda me ovi šabani cudno gledaju na semaforu. oni napice cajke a ja carmina burana, mozda bi trebao i wagnera uvrstit u repertoar...maggie13 wrote:ti sebi AC/DC ;Pveber wrote:znaci nije za mene.maggie13 wrote:opušta, a opet ne uspavljuje..taman za neka pozitivna meditiranja i laganu voznju..kic wrote:maggie13 wrote:Njihov dupli album i mogu cijeli dan vozit..samo se vrti i ponavlja..najbolji su za voznju..
2014-12-30
za jurcanje je metallica, motorhead, dio opusa stonesa...
2014-12-30
napišeš š, i oko njega puno k
k oko š, kokoš
k oko š, kokoš
crvenkasti-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50