Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
nije meni zbog mene, vec zbog drugi. ;)maggie13 wrote:nepocudnostima :0)veber wrote:izmedu ostalog, da.kic wrote:
da ne bi netko pisao pod tvojim nickom i postao nepocudne stvari
npr
cim ugasim browser brise se hstory
@megi kaj se ti cerekas?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
znam da si takav i da je to jedina motivacija ;Pveber wrote:nije meni zbog mene, vec zbog drugi. ;)maggie13 wrote:nepocudnostima :0)veber wrote:izmedu ostalog, da.kic wrote:
npr
@megi kaj se ti cerekas?
Neka cure pare oci ;D
2014-04-12
Banović Strahinja, da. Meni je prva spoznaja bio restoran na sporednoj cesti sporedne ceste za Smrdečec. Mislim da se zvao Mali raj.maggie13 wrote:kad je glumila s Francom Nerom ;-)Regoč wrote:Bome, na avataru ti je kao Sanja prije četvrt stoljeća.maggie13 wrote:pa slice..obje su vrlo lijepe :-)Regoč wrote:Margareto, ova me tvoja Natalija podsjeća na Sanju Vejnović.
kad si tu bio? :-)Regoč wrote:Banović Strahinja, da. Meni je prva spoznaja bio restoran na sporednoj cesti sporedne ceste za Smrdečec. Mislim da se zvao Mali raj.maggie13 wrote:kad je glumila s Francom Nerom ;-)Regoč wrote:Bome, na avataru ti je kao Sanja prije četvrt stoljeća.maggie13 wrote:pa slice..obje su vrlo lijepe :-)Regoč wrote:Margareto, ova me tvoja Natalija podsjeća na Sanju Vejnović.
2014-04-12
Krajem osamdesetih.maggie13 wrote:kad si tu bio? :-)Regoč wrote:Banović Strahinja, da. Meni je prva spoznaja bio restoran na sporednoj cesti sporedne ceste za Smrdečec. Mislim da se zvao Mali raj.maggie13 wrote:kad je glumila s Francom Nerom ;-)Regoč wrote:Bome, na avataru ti je kao Sanja prije četvrt stoljeća.maggie13 wrote:
pa slice..obje su vrlo lijepe :-)
da, zato sto mislim da vise ne postoji..no, makar su ostale lijepe uspomene, ocito :-)Regoč wrote:Krajem osamdesetih.maggie13 wrote:kad si tu bio? :-)Regoč wrote:Banović Strahinja, da. Meni je prva spoznaja bio restoran na sporednoj cesti sporedne ceste za Smrdečec. Mislim da se zvao Mali raj.maggie13 wrote:kad je glumila s Francom Nerom ;-)Regoč wrote:
Bome, na avataru ti je kao Sanja prije četvrt stoljeća.
2014-04-12
veli kic da se ne smije objavljivat golotinjamaggie13 wrote:znam da si takav i da je to jedina motivacija ;Pveber wrote:nije meni zbog mene, vec zbog drugi. ;)maggie13 wrote:nepocudnostima :0)veber wrote:izmedu ostalog, da.kic wrote:
npr
@megi kaj se ti cerekas?
Neka cure pare oci ;D
2014-12-30
Sad sam na bolovanju , iša sam snimat koljeno , nije puklo , došla policija , morali me vodit u postaju al doslovno vodit , morali su me nosit jer nisam moga hodat , penjali se na treci kat , nema lifta , dao izjavu , puhao u onaj alkotekst (0,34 , to je ka jedna piva ) , poslije išao na hitn kiruški da mi to snime , nije ništa puklo , hodam sad na štakama.kic wrote:
ne brigam ja za njega, on ima uvijek toplo pred sobom za jesti iako ništ ne radi kak se čini..
PS : Radim im vec deset godina , sad cu prominit posao , moža odem u Njemačku malo , više se isplati to povremeno nego ovdje radit za kikiriki.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Preliepe.maggie13 wrote:da, zato sto mislim da vise ne postoji..no, makar su ostale lijepe uspomene, ocito :-)Regoč wrote:Krajem osamdesetih.maggie13 wrote:kad si tu bio? :-)Regoč wrote:Banović Strahinja, da. Meni je prva spoznaja bio restoran na sporednoj cesti sporedne ceste za Smrdečec. Mislim da se zvao Mali raj.maggie13 wrote:
kad je glumila s Francom Nerom ;-)
Svašta meni pada na pamet, a najčešće da sam Hrvat, a da imam veliki pimpek.
crvenkasti-
2014-04-17
tebi gleda kroz prste..muska solidarnost :Dveber wrote:veli kic da se ne smije objavljivat golotinjamaggie13 wrote:znam da si takav i da je to jedina motivacija ;Pveber wrote:nije meni zbog mene, vec zbog drugi. ;)maggie13 wrote:nepocudnostima :0)veber wrote:
izmedu ostalog, da.
@megi kaj se ti cerekas?
Neka cure pare oci ;D
2014-04-12
to uvijek volim cuti..:-)Regoč wrote:Preliepe.maggie13 wrote:da, zato sto mislim da vise ne postoji..no, makar su ostale lijepe uspomene, ocito :-)Regoč wrote:Krajem osamdesetih.maggie13 wrote:kad si tu bio? :-)Regoč wrote:
Banović Strahinja, da. Meni je prva spoznaja bio restoran na sporednoj cesti sporedne ceste za Smrdečec. Mislim da se zvao Mali raj.
2014-04-12
ocito ti se zena zaljubila u dusu 8-)crvenkasti wrote:Svašta meni pada na pamet, a najčešće da sam Hrvat, a da imam veliki pimpek.
2014-04-12
di sam ja objavljivao golotinju?maggie13 wrote:veber wrote:maggie13 wrote:veber wrote:maggie13 wrote:
2014-12-30
Shebo sam se cili . odam na štakama ....prebacio laptop na krevet....moram odmarat nogu.
2014-04-11
di je ona nasa vodenjacica bety, ove godine ne pazi na rodjendane:)
dijagram-
2015-08-09
Lijep avatar , lici na ovu jednu doktoricu / bolnicarku sinoc sa hitnog kiruškoga.
2014-04-11
dobro da si me podsjetiodijagram wrote:di je ona nasa vodenjacica bety, ove godine ne pazi na rodjendane:)
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
veber-
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50