Barclays EPL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Barclays EPL 2016/2017
Ziil Los Dii ! wrote:Ti stvarno ne znas koga nazivas glupim .
Da imalo citas sto pisem znao bi da mi je messi bolji od ronalda , to sto ti u trolanju ovdje vidis neciju pamet ili vrijedjanje samo dokazuje koliki mentalni problem imas .
A koga to, koga?
Nazivam tebe običnog lažova koji tu samo zna trkeljati gluposti. Da nisi glup, sigurno nebi pisa stvari koje pišeš, vrlo jednostavno.
I sad ti možeš pisati što te volja, vrijeđati moju obitelj,samo pokazuješ koliko si jadan.
I da, uz sve to ti si strašno iskompleksiran što si pokaza u onoj raspravi s niche-om kad si prvi počeo protiv splita i spličana pričati i tako generalizirati, a bi na kraju niche-u postavija pitanje:"šta si ti bolji od mene slavonca"
Guest- Guest
Bracala wrote:muckodjubre wrote:morati će jose osvježiti momčad posebno ako izbori LP...ima 2 šanse za LP,preko lige i preko lige uefa i bio bi podbačaj ako ne izbori
gricman je gotova stvar i messi verovatno dolazi, ako nauci 3 reci na engleskom...
Smanji lajne...
:(
Guest- Guest
Gle nemam pojma koliko je tocno golova bilo, znam da je ibra bio u prednosti jer je to napisamo u necijoj knjizi ...ugl i da je obrnuto svi znaju tko je radi koga mora otici ...i godinama tko radi selekciju pozeljnih u barci
Ohladi od mene ,svaki dan me vrijedjas
Uopce s tobom nema rasprave,zaravnjena spodobo
A nichea namjerno iritiram svojim nepostivanjem drustveno prihvatljive osobine lazne skromnosti ,jer on za razliku od tebe razumije kolika je drasticna razlika medju nama
A nichea namjerno iritiram svojim nepostivanjem drustveno prihvatljive osobine lazne skromnosti ,jer on za razliku od tebe razumije kolika je drasticna razlika medju nama
messi tiranin, kako se usudi samo biti najveći svih vremena i pooosvajat s barrcom u zadnjih 10 sezona sve šta ima i još nije gotovo :(
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ziil Los Dii ! wrote:Gle nemam pojma koliko je tocno golova bilo, znam da je ibra bio u prednosti jer je to napisamo u necijoj knjizi ...ugl i da je obrnuto svi znaju tko je radi koga mora otici ...i godinama tko radi selekciju pozeljnih u barci
Naravno da nemaš pojma.
Imaš stranice gdje možeš pronaći statistiku igrača, pa se malo informiraj. Vidiš ja sigurno nisam zna točan broj golova, ali sam odma zna da to šta pišeš nije istina jer sam tada pratija puno više nego danas.
Otišao je zbog sukoba s trenerom, a sukob je nastao zbog dva razloga koja sam naveo prije. I kad uspoređuješ golove,Ibra je bio istureni napadač te godine, Messi krilni napadač, a zabio je više i kad su obojica bili u prvih 11.
Ibrahimović nikako nije odgovara Barceloni, tadašnjoj igri i taktici koju su imali, i tu se krije sva istina (a onda i njegov ponos jer Ibra nije trpija to da nije prva zvjezda kluba i to je u jednu ruku ok, nebi to primjerice trpili ni Messi i Ronaldo).
Barca se zajebala što je zamjenila Ibru s Eto-om (i još su masno platili) jer baš kamerunac igrač koji se savršeno uklapa u trenerovu viziju i stil igre koji su tada igrali. I samo za informaciju, u sezoni prije je Eto zabija 30 golova u 36 utakmica u ligi!
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Ohladi od mene ,svaki dan me vrijedjas
Namjerno i lažeš?
Guest- Guest
End1899 wrote:messi tiranin, kako se usudi samo biti najveći svih vremena i pooosvajat s barrcom u zadnjih 10 sezona sve šta ima i još nije gotovo :(
ko je najveci svih vremena, spodobo ciganska?
Guest- Guest
tvoja keva, najveća kurvica regionaBracala wrote:End1899 wrote:messi tiranin, kako se usudi samo biti najveći svih vremena i pooosvajat s barrcom u zadnjih 10 sezona sve šta ima i još nije gotovo :(
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Messi je najveci svih vrimena...
Uopće nema konkurenciju...
<3
medju pravnosnazno i krivicno osudjenim fudbalerima, to sigurno...
Guest- Guest
End1899 wrote:moja keva, najveća kurvica regionaBracala wrote:End1899 wrote:messi tiranin, kako se usudi samo biti najveći svih vremena i pooosvajat s barrcom u zadnjih 10 sezona sve šta ima i još nije gotovo :(
to svako zna...
Guest- Guest
I tu je veći od CR-a!Bracala wrote:fridrih_niche wrote:Messi je najveci svih vrimena...
<3
:^O
Pomiri se...
Messi je najveci ikad...
Sta prije, to bolje...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:I tu je veći od CR-a!Bracala wrote:fridrih_niche wrote:Messi je najveci svih vrimena...
<3
:^O
Pomiri se...
Messi je najveci ikad...
Sta prije, to bolje...
;)
da postoje valjani argumenti da jeste-priznao bih bez problema.
ovako gleda u ledja sigurno petorici igraca...
Guest- Guest
Ibrahimoviću je ovo bilo 21 finale različitih kupova/superkupova, u kojima je ostvario nevjerojatnih 18 pobjeda, od kojih 15 uzastopnih, a zabio je i 12 pogodaka!
klasa
klasa
Guest- Guest
istina to mu je minus nikad nije uspio svoju ekipu dovući do trofeja lige prvaka, nije bio niti blizu. a sad je završio u europskoj ligi manchester uniteda kakav krah i pad nekad velikog napadača
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017