Barclays EPL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Barclays EPL 2016/2017
A koliko lessie zavrne iz kase tjedno?End1899 wrote:aha i igra za džabe, samo 500K tjedno
a ti uspoređuješ najboljega igrača svih vremena s klošarom koji u barci nije mogao biti vodonoša, zanimljivo
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne uspoređujem Cristiana i Ibrahimovića, nego sam pitao za primanja malog štakoraEnd1899 wrote:a ti uspoređuješ najboljega igrača svih vremena s klošarom koji u barci nije mogao biti vodonoša, zanimljivo
Zanimljivo da je vodonoša plaćen 80 milijuna + Eto'o LOL Kakvi glupaci ciganski, a Ibra je napustio klub sakupljača željeza jer je shvatio o kakvom se cirkusu radi i gdje mali štakor vodi glavnu riječ. Pročitaj Zlatanovu knjigu šiptaru kretenski
još jedna madridska laž, radi se o transferu 67 milijuna gdje je ibra plaćen 30 milijuna i ostalo je etoo čija tržišna vrijednost je isto bila tu blizu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Da da, madridska laž Ajde mi objasni kakve veze Madrid ima sa transferom igrača iz Intera u Barcelonu?End1899 wrote:još jedna madridska laž, radi se o transferu 67 milijuna gdje je ibra plaćen 30 milijuna i ostalo je etoo čija tržišna vrijednost je isto bila tu blizu.
scorpion-
2014-04-18
Ibra je imao bolju statistiku od malog stakora tad .stoga je ovaj vrsio pritisak da ga uklone ..gnjida od osobe,nista neobicno za jednog lopovaEnd1899 wrote:a ti uspoređuješ najboljega igrača svih vremena s klošarom koji u barci nije mogao biti vodonoša, zanimljivo
Ziil Los Dii ! wrote:Ibra je imao bolju statistiku od malog stakora tad .stoga je ovaj vrsio pritisak da ga uklone ..gnjida od osobe,nista neobicno za jednog lopovaEnd1899 wrote:a ti uspoređuješ najboljega igrača svih vremena s klošarom koji u barci nije mogao biti vodonoša, zanimljivo
Kako si glup, to je nevjerovatno.
O tome kako nazivaš jednog Messi-a koji je igračina i koji je najbolji nogometaš današnjice sasvim sigurno govori koliko poznaješ i cijeniš nogomet.
A što se tiće Ibrahimovića u barci (btw.. daleko do toga da je zlatan loš, vrhunski nogometaš) da imalo poznaješ kako i što je bi da Ibrahimović nikako nije odgovara ono i onakvoj Barci, njenoj stilu i viziji igre, zato je vrlo brzo otišao. Uz to, Ibra je svugdje navikao biti prva zvjezda, u Barci to s pravom nije bio niti je mogao biti, zbog ta dva razloga nije se tamo dugo zadržao, a ne što je njega Messi tjerao. Takvo što može izjaviti samo neka budaletina koja nema pojma o nogometu i koja zna samo seruckati, vidi vraga opis koji savršeno odgovara upravo tebi.
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Ibra je imao bolju statistiku od malog stakora tad .stoga je ovaj vrsio pritisak da ga uklone ..gnjida od osobe,nista neobicno za jednog lopovaEnd1899 wrote:a ti uspoređuješ najboljega igrača svih vremena s klošarom koji u barci nije mogao biti vodonoša, zanimljivo
Guest- Guest
amper1950 wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Ibra je imao bolju statistiku od malog stakora tad .stoga je ovaj vrsio pritisak da ga uklone ..gnjida od osobe,nista neobicno za jednog lopovaEnd1899 wrote:a ti uspoređuješ najboljega igrača svih vremena s klošarom koji u barci nije mogao biti vodonoša, zanimljivo
O tome kako nazivaš jednog Messi-a koji je igračina i koji je najbolji nogometaš današnjice sasvim sigurno govori koliko poznaješ i cijeniš nogomet.
A što se tiće Ibrahimovića u barci (btw.. daleko do toga da je zlatan loš, vrhunski nogometaš) da imalo poznaješ kako i što je bi da Ibrahimović nikako nije odgovara ono i onakvoj Barci, njenoj stilu i viziji igre, zato je vrlo brzo otišao. Uz to, Ibra je svugdje navikao biti prva zvjezda, u Barci to s pravom nije bio niti je mogao biti, zbog ta dva razloga nije se tamo dugo zadržao, a ne što je njega Messi tjerao. Takvo što može izjaviti samo neka budaletina koja nema pojma o nogometu i koja zna samo seruckati, vidi vraga opis koji savršeno odgovara upravo tebi.
pusi ga i ti i messi i kale...
Guest- Guest
Pusti ga ..on ti ima pouzdane izvoreBracala wrote:amper1950 wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Ibra je imao bolju statistiku od malog stakora tad .stoga je ovaj vrsio pritisak da ga uklone ..gnjida od osobe,nista neobicno za jednog lopovaEnd1899 wrote:a ti uspoređuješ najboljega igrača svih vremena s klošarom koji u barci nije mogao biti vodonoša, zanimljivo
Ibra je zabio vise od messija ..no onda ga je pep odstranio zbog nesuglasica
I amperu prekini me vrijedjati nitko ti se nije obratio ..a posto jedino taj jezik razumijes ..jedina osoba koja te trebala odjebati je tvoja mater davnih dana,ucinila bi svima uslugu da je abortirala dok je mogla ,spasila bi nas tvoje shizofrenije
kada je grbavi hobit poslao sms celavom ciganskom homosu-ili ibra, ili ja...
Guest- Guest
Ne vrijeđam te, pričam činjenice, a to da si glup su činjenice.
A što se vrijeđanja tiće, ti prvi tu vrijeđaš Messia (nazivanjem da je štakor i slično što eto ja tebi nebi unatoč svemu nikad nebi reka) iz samo tebi poznatih razloga. Kad pričamo o Messi-u, Barci, Realu i Ronaldu ja sam sigurno objektivniji od tebe, enda, niche i ostalih jer ste tu navijački obojani. Mene boli kurac i za Real i za Barcu, Messi-a i Ronalda, reka sam da mi obojica nisu dragi, ali Messi je realno bolji igrač, a ni Ronaldo nije prevara kako neki pišu.
A ti ako misliš da si spominjanjem mojih roditelja nešto postiga, grdno se varaš. Tu samo pokazuješ koliko si jadan, ništa drugo.
A što se vrijeđanja tiće, ti prvi tu vrijeđaš Messia (nazivanjem da je štakor i slično što eto ja tebi nebi unatoč svemu nikad nebi reka) iz samo tebi poznatih razloga. Kad pričamo o Messi-u, Barci, Realu i Ronaldu ja sam sigurno objektivniji od tebe, enda, niche i ostalih jer ste tu navijački obojani. Mene boli kurac i za Real i za Barcu, Messi-a i Ronalda, reka sam da mi obojica nisu dragi, ali Messi je realno bolji igrač, a ni Ronaldo nije prevara kako neki pišu.
A ti ako misliš da si spominjanjem mojih roditelja nešto postiga, grdno se varaš. Tu samo pokazuješ koliko si jadan, ništa drugo.
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Pusti ga ..on ti ima pouzdane izvoreBracala wrote:amper1950 wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Ibra je imao bolju statistiku od malog stakora tad .stoga je ovaj vrsio pritisak da ga uklone ..gnjida od osobe,nista neobicno za jednog lopovaEnd1899 wrote:a ti uspoređuješ najboljega igrača svih vremena s klošarom koji u barci nije mogao biti vodonoša, zanimljivo
Ibra je zabio vise od messija ..no onda ga je pep odstranio zbog nesuglasica
I koga ti jebeno lažeš, koga? Kad ti kažem da si glup, onda ćeš reći da te vrijeđam?
Ibrahimović nije zabija više od Messi-a u barci.
Sezona 2009/10, Ibrahimović je zabija 21 gola u svim natjecanjima za Barcu (16 prvenstvo), a Messi 49 golova (34 prvenstvo).Lažove, glup si ko kurac. Da si pratija te godine nikad ovakvo nešto nebi napisa, a da i nisi pratija onda bi se bar informira i nebi pisa gluposti i laži, pokaza bi neke druge odlike, a ne odlike glupana
Guest- Guest
Ti stvarno ne znas koga nazivas glupim .
Da imalo citas sto pisem znao bi da mi je messi bolji od ronalda , to sto ti u trolanju ovdje vidis neciju pamet ili vrijedjanje samo dokazuje koliki mentalni problem imas .
Da imalo citas sto pisem znao bi da mi je messi bolji od ronalda , to sto ti u trolanju ovdje vidis neciju pamet ili vrijedjanje samo dokazuje koliki mentalni problem imas .
To he stanju na kraju sezone ...pogledaj do trenutka kad ga je pep poceo izostabljati iz 11
Ozbiljno ti kazem,odi potraziti strucnu pomoc ,cak i na forumu je opipljivo da imas gadan poremecaj licnosti
Ziil Los Dii ! wrote:To he stanju na kraju sezone ...pogledaj do trenutka kad ga je pep poceo izostabljati iz 11
Evo, pogleda i to.
Dakle sve do kraja 3-eg miseca 2010-e je Ibrahimović bija standardan igrač, u tom periodu je propustija samo jednu utakmicu u LP i 4 u prvenstvu (2 utakmice zbog kartona). Standardni igrač, ogromnu večinu utakmica je odigra 90 minuta, samo nekoliko manje od toga. U tom periodu je zabija 15 golova u ligi i 4 gola u LP. (ukupno 19) Početkom 4 miseca je preselija na klupu i od tada do kraja sezone je ima malu minutažu.
Messi u isto periodu (sezona 2009/10) je zabija isto 4 gola u LP i 25 golova u prvenstvu (ukupno 29), propustija jednu utakmicu u LP i 3 u prvenstvu.
Sad ti ostaje jedino da nađeš jedno kolo di je Ibrahimović zabija više
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Ti stvarno ne znas koga nazivas glupim .
A koga to, koga?
Nazivam tebe običnog lažova koji tu samo zna trkeljati gluposti. Da nisi glup, sigurno nebi pisa stvari koje pišeš, vrlo jednostavno.
I sad ti možeš pisati što te volja, vrijeđati moju obitelj,samo pokazuješ koliko si jadan.
I da, uz sve to ti si strašno iskompleksiran što si pokaza u onoj raspravi s niche-om kad si prvi počeo protiv splita i spličana pričati i tako generalizirati, a bi na kraju niche-u postavija pitanje:"šta si ti bolji od mene slavonca"
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017