Europa liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 25
Page 4 of 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Re: Europa liga
moraš ga zvati hram kad već nema imeBraćala wrote:kako će pasti bilbao u grotlu hrama...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Partizanu su samo dva dana uoči utakmice trećeg kola Europske lige protiv Athetlica isključili grijanje.
Beogradski klub imao je dug za grijanje od gotovo 600.000 kuna koji nije podmirio pa im je onemogućena daljnja isporuka grijanja.
Ovo nije prvi put da je Partizanu isključeno grijanje, ista se stvar dogodila i prošle sezone, ali tada su uspjeli napraviti reprogram duga te sve podmiriti kroz rade.
Beogradski klub imao je dug za grijanje od gotovo 600.000 kuna koji nije podmirio pa im je onemogućena daljnja isporuka grijanja.
Ovo nije prvi put da je Partizanu isključeno grijanje, ista se stvar dogodila i prošle sezone, ali tada su uspjeli napraviti reprogram duga te sve podmiriti kroz rade.
Guest- Guest
stvarno smiješan klub, da ne mogu grijanje platit haha.
kako će ih baski večeras zgazit
kako će ih baski večeras zgazit
Guest- Guest
operw wrote:bracala kakve radijatore imaš u kontejneru?
darth_vader-
2014-04-17
Kakvo šamaranje čmartizana.
Zeko-
2015-08-26
Kako dinamo moze, a celtic, ajax i fenerbahce ne ?
mamić kupio sucemlinka wrote:Kako dinamo moze, a celtic, ajax i fenerbahce ne ?
mlinka wrote:Kako dinamo moze, a celtic, ajax i fenerbahce ne ?
2015-08-19
molde trenutno prvi u skupini sa fenerom, ajaxom i celticom. ziher sam da bi dinamo imao sad manje bodova od njih. a kako su svi ismijavali onaj naš težak prolaz. a mi smo "ribare" prošli sa veznom linijom ademi, gonsalo i rog koji su prvi put igrali zajedno. znači bez antole i machada.
2015-08-19
Jebiga, ekipa koja je nasamarala cergu sa 4:0 je ipak preveliki zalogaj za najveci klub sa ovih prostora. Ne treba zaboraviti cinjenicu da je povredjeno skoro pola ekipe...
Guest- Guest
Page 4 of 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 25