Uradi sam
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Uradi sam
Makeover starog i stabilnog (Gajevog) trosjeda. Tapecirung bljak.
Vidi se i nova boja zida, nova boja šanka i ne baš.
To su nekakve zidne obloge koje se ne daju prati, pa je prefarban lakom za drvo.
Kakisvijetlobežvanilijakrem boja. Otprilike.
To su nekakve zidne obloge koje se ne daju prati, pa je prefarban lakom za drvo.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
heheheh imaš pravo...suludo je... na prvi poglrd....osim kad sam ja u pitanju.. onda je totalno suludo....nitko ni ne kuži jedino ja imam viziju...mater se križala... da san munjen.. ali ja san sve u glavi skontao...jasno da ništa ne stavljam na tako debeli stitopor sve režem do živoga betona,,,na beton naslanjam nadgradnju....ne na stiropor...nisan mutav samo i gradim a i rušim... kad triba..,. !!!¨Draga arhitektica me pitala "da li znam što radim"? Savršerno, mon cherrie...savršeno....Pita me ovaj poduzetnik...Nevene.. upleo si se u vrzino kolo..imaš li viziju ?? O, imam, itekako, Žiga...vidićeš-- ti ćeš mi početi postavljati mrežu.. da se razumimo, i ja to znam..od njega i njegovih sam se naučio ali želim ga uz sebe !! za početak barem...Trinity wrote:Slike , bugi, slike ...?bugati_2 wrote:trini za par dana dva zida će biti gotova. Druga dva iz tehn. razloga--prozori i instalacije kasnije...Trinity wrote:Tak je lejdi. Kukaju na emancipaciju, a pogledaj njih, skroz se feminizirali. Ne znaju ni kavu curi platiti.Lady_D wrote:Zagy blago tebi!
Muz ti je majstor i pol!
Od ovih danasnjih nema kruha. Tj danasnje generacije
P.S. Daj stavi neki avatar više.
Nego, nije mi jasno zašto stavljaš stiropor iznutra i to na kamene blokove (ako sam dobro snimila )?
Kako ćeš išta objesiti na takav zid?
Ja sam ti "proklet".... pusti me da te par minuta gledam..-kako radiš...i ako znaš...za tih par rminuta, tvoje znanje je moje...sve upijam...i dodajem svoj štih....A drag na kraju kaže--:"Ajde, radi...moje savete ionako uzimaš sa rezervom...tvoja je zadnja!!!Ja ti služim kao jocker"-- Ali, ti si samo dipl. pravnik, udbaš i vojnik, brigadir.....nisi ni bauštelac ni arh. unutarnjeg uređenja....uređenja...
a trini samo sam tija napraviti dvi police da si uredim prostor za spavanje dok su turisti u mom apartmanu...ali jbg---padale su ideje...počela je Draga. nastavila mater, pa ovaj poduzetnik...
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
E baš me zanima kako će to ispast'.
I da si naučio stavljati slike.
I da si naučio stavljati slike.
Trinity-
2014-04-17
Ajme a i kauč triban tapicirati.. a onda me očekuje i postavljanje pločica,,,a to je pisma.. pa novi prozori i vrata...
2014-11-16
Ima prostor je 3, 85 x 3, 80 oduzmi po 5 cm stiropora sa svake strane plus dodatnu hodnik 1,06 x 4,00 m di će biti ulčaz, WC i tuš kada s prolazom u studio--ulaz s voltom...Gospođa je dala ideju... a mater kaže a pametan si... ali ONA ti je otvorila oči--ona ti je dala presavršenu ideju ---pametna je !!! JE, kažem ja majci..ali, majko posao udbaša nije da sam nešto napravi, osim ako baš ne mora----nego da nađe pametnije od sebe, koji to bolje znaju i da ih posluša.... Ali, kao što Ona kaže... moja je zadnja......!!!!
2014-11-16
Pa baš je studio, ali da se i takav prostor lijepo i funkcionalno urediti.
Trinity-
2014-04-17
Ehh vidićeš čekam da se sredi voda dovodi i odvodnja..sve postoji, ali ja želim drugačije.....a onda je sve u mojim rukama....Eh, ni sa strujom nisam zadovoljan, ali to čak i sam mogu srediti....Trinity wrote:Pa baš je studio, ali da se i takav prostor lijepo i funkcionalno urediti.
2014-11-16
aqjme iden na posal... sunce jebeno prži ali jA sam imun..a i moji alati...jbg... najskuplji su ----- sunce udara gorše nego u kolovozu....
2014-11-16
E sad ne znan bi li mi ti krečila ili bivša,Znaš ja se razumim i u vodu i u struju i u keramiku u knauf ma u sve osim jednoga... žena me apsolutno banirala---- miči se od krečenja !!! Sve presavršeno znaš ali ovdi san ja gazdarica !!!!Trinity wrote:Pa baš je studio, ali da se i takav prostor lijepo i funkcionalno urediti.
2014-11-16
E sad ne znan bi li mi ti krečila ili bivša,Znaš ja se razumim i u vodu i u struju i u keramiku u knauf ma u sve osim jednoga... žena me apsolutno banirala---- miči se od krečenja !!! Sve presavršeno znaš ali ovdi san ja gazdarica !!!!Trinity wrote:Pa baš je studio, ali da se i takav prostor lijepo i funkcionalno urediti.
2014-11-16
Trini triba li ti moj CRO-shild za okice ...?bugati_2 wrote:Ehh vidićeš čekam da se sredi voda dovodi i odvodnja..sve postoji, ali ja želim drugačije.....a onda je sve u mojim rukama....Eh, ni sa strujom nisam zadovoljan, ali to čak i sam mogu srediti....Trinity wrote:Pa baš je studio, ali da se i takav prostor lijepo i funkcionalno urediti.
2014-11-16
i he he hec otac u bolnici a ja najbolje radim bez zloduha koji samo zajebava,,,,
užitak mi je NITKO me ne zaJEBAVA,,,,K,
2014-11-16
Pusti ženu neka kreči . Ja se ne mislim miješat .bugati_2 wrote:E sad ne znan bi li mi ti krečila ili bivša,Znaš ja se razumim i u vodu i u struju i u keramiku u knauf ma u sve osim jednoga... žena me apsolutno banirala---- miči se od krečenja !!! Sve presavršeno znaš ali ovdi san ja gazdarica !!!!Trinity wrote:Pa baš je studio, ali da se i takav prostor lijepo i funkcionalno urediti.
Trinity-
2014-04-17
Pa i ja najbolje radim sama. Ne trebaju mi šegrti ni sufleri. Svi išš...bugati_2 wrote:i he he hec otac u bolnici a ja najbolje radim bez zloduha koji samo zajebava,,,,
Trinity-
2014-04-17
Moje nove zavjese, bijele...da što manje zamrače prostor, svjetla nikad dosta...
Trinity-
2014-04-17
mrzim krpe po podovima i po zidovima.
jel to ide na interijere ili pod mrzim pdf?
:D
2014-12-30
Ne volim ni ja, silom prilika, pa neka bude funkcionalno i estetski.veber_1 wrote:mrzim krpe po podovima i po zidovima.
Trinity-
2014-04-17
Inače izbacila tepih koji je bio praktički preko cijelog boravka, sad mi više ne pašu boje, namjeravam staviti samo nešto malo ispod stolića, ali nisam našla odgovarajući.
Kako mi je sav namještaj od pravog drveta, sve ga nešto gledam i razmišljam o farbanju.
Kako mi je sav namještaj od pravog drveta, sve ga nešto gledam i razmišljam o farbanju.
Trinity-
2014-04-17
perfektno!Trinity wrote:Makeover starog i stabilnog (Gajevog) trosjeda. Tapecirung bljak.
djeluje prostor toplije i ima svijetlosti.
Guest- Guest
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Uradi sam 2
» Čega se god prihvati savršeno uradi. Čestitamo!
» Ono sto Kinez pokusava vecno, Rus preko noci uradi
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
» Pančev jedini za regionalnu ligu: "Neka to uradi UEFA, kad mi ne možemo"
» Čega se god prihvati savršeno uradi. Čestitamo!
» Ono sto Kinez pokusava vecno, Rus preko noci uradi
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
» Pančev jedini za regionalnu ligu: "Neka to uradi UEFA, kad mi ne možemo"
Page 3 of 14